Dignitet i poštenje?
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dignitet i poštenje?
U jednom smjeru? Pa dogovorit ćemo se, ta ljudi smo...Eva wrote:Ak je na teret hrvatskog proračuna, vodim i mamu i tatu, pride.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Seljačino film je prilično star no ti si i dalje konjina retardirana koja se pokušava sakriti iza seljakluka drugarice ewe.sitting_bull wrote:tre911 wrote:Evo ga još jedan sa mudima kao i ewa :))) I ti stvarno misliš da je ovo uvreda za mene a ne za tebe ili ewu a? Koji panglovi u pm :))))))sitting_bull wrote:Eva wrote:Puši kurac
treba braniteljskom provokatoru citirati G.I.Jane...
kad pogledaš film, shvatiti ćeš.
do tada uživaj u svom twilight zone polusvijetu...
Guest- Guest
A tko će drugi nego stoka sitnog zuba tražit dignitet i pričat o poštenju .....pošten čovjek radi i nema vremena za sranja. ...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Tre, kaj si celi dan incazzato? Daj se malo kontroliraj!tre911 wrote:Seljačino film je prilično star no ti si i dalje konjina retardirana koja se pokušava sakriti iza seljakluka drugarice ewe.sitting_bull wrote:tre911 wrote:Evo ga još jedan sa mudima kao i ewa :))) I ti stvarno misliš da je ovo uvreda za mene a ne za tebe ili ewu a? Koji panglovi u pm :))))))sitting_bull wrote:Eva wrote:Puši kurac
Evo, zapjevaj si jednu veselu.
Guest- Guest
Gle priznati ću ti imaš veća muda od šitinga koji se krije iza tvog seljakluka, on ni to ne može bez nečije potpore.Eva wrote:Tre, kaj si celi dan incazzato? Daj se malo kontroliraj!tre911 wrote:Seljačino film je prilično star no ti si i dalje konjina retardirana koja se pokušava sakriti iza seljakluka drugarice ewe.sitting_bull wrote:tre911 wrote:Evo ga još jedan sa mudima kao i ewa :))) I ti stvarno misliš da je ovo uvreda za mene a ne za tebe ili ewu a? Koji panglovi u pm :))))))sitting_bull wrote:Eva wrote:Puši kurac
Evo, zapjevaj si jednu veselu.
Guest- Guest
Čemu rasprava kad slika govori više nego tisuću riječi.marcellus wrote:rasprava o crnoji je rasprava o jednom ministru
Guest- Guest
O čemu ti pričaš, kurca te ne kužim? Ja sam dete s aflata. Koja seljačija, kaj briješ
Last edited by Eva on 28/1/2016, 15:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
O tvom karaktertu. U savkom slučaju lijepo je bilo vidjeti kako pucaš po šavovima :)
Guest- Guest
Tko te slagal da pucaju? Jedini šavovi koje imam su od carskog i to je tak lepi rad, sitni vez, da se ni ne kuže.tre911 wrote:O tvom karaktertu. U savkom slučaju lijepo je bilo vidjeti kako pucaš po šavovima :)
Guest- Guest
I kakva nas svijetla budućnost čeka s ljudima koji imaju takva prezimana - Crnoja i Karamarko. Bojim se one nomen est omen.
Guest- Guest
A Kitarović si zabila? Ovak na prvu, gang bang za HR je osigurandudette wrote:I kakva nas svijetla budućnost čeka s ljudima koji imaju takva prezimana - Crnoja i Karamarko. Bojim se one nomen est omen.
Guest- Guest
...ili Sisoje, kao ti...dudette wrote:I kakva nas svijetla budućnost čeka s ljudima koji imaju takva prezimana - Crnoja i Karamarko. Bojim se one nomen est omen.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Haha, dobar pokušajEva wrote:Tko te slagal da pucaju? Jedini šavovi koje imam su od carskog i to je tak lepi rad, sitni vez, da se ni ne kuže.tre911 wrote:O tvom karaktertu. U savkom slučaju lijepo je bilo vidjeti kako pucaš po šavovima :)
Guest- Guest
I ti vezak vezeš.Eva wrote:Tko te slagal da pucaju? Jedini šavovi koje imam su od carskog i to je tak lepi rad, sitni vez, da se ni ne kuže.
Guest- Guest
I ti si isto u ekipi mi.ne.mrzimo@sdp.comdudette wrote:I kakva nas svijetla budućnost čeka s ljudima koji imaju takva prezimana - Crnoja i Karamarko. Bojim se one nomen est omen.
Guest- Guest
Ne popušta ženski jal?Eva wrote:A Kitarović si zabila? Ovak na prvu, gang bang za HR je osigurandudette wrote:I kakva nas svijetla budućnost čeka s ljudima koji imaju takva prezimana - Crnoja i Karamarko. Bojim se one nomen est omen.
Opusti se....
bakho-
2015-10-22
Jesi vidio jučer, sa navijačima u publici, poslje utakmice se sjurila i radovala zajedno sa rukometašima....kraljica i već sad može potpisati drugi mandat sa 70-75% osvojenih glasova u prvom krugu.bakho wrote:Ne popušta ženski jal?Eva wrote:A Kitarović si zabila? Ovak na prvu, gang bang za HR je osigurandudette wrote:I kakva nas svijetla budućnost čeka s ljudima koji imaju takva prezimana - Crnoja i Karamarko. Bojim se one nomen est omen.
Opusti se....
Guest- Guest
Ja nju onako njedru zamišljam u dindrlici kako muze Milku na nekom proplanku. A cijeli prizor preslikan na omotu Kraš čokolade Seka. Ili je to Zvečevo?Eva wrote:A Kitarović si zabila? Ovak na prvu, gang bang za HR je osigurandudette wrote:I kakva nas svijetla budućnost čeka s ljudima koji imaju takva prezimana - Crnoja i Karamarko. Bojim se one nomen est omen.
Guest- Guest
Sjedila sam za singericom, šila sam.dudette wrote:I ti vezak vezeš.Eva wrote:Tko te slagal da pucaju? Jedini šavovi koje imam su od carskog i to je tak lepi rad, sitni vez, da se ni ne kuže.
Guest- Guest
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Slovenija trenira poštenje na Hrvatima
» Nacionalno vijeće Srba protiv Pupovca: Bojkot neozbiljan, SNV ne poštuje dignitet žrtava Jasenovca
» Nacionalno vijeće Srba protiv Pupovca: Bojkot neozbiljan, SNV ne poštuje dignitet žrtava Jasenovca
Page 5 of 10