Dignitet i poštenje?
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dignitet i poštenje?
Samo mi ti nemoj o mojoj državi. Brini se za svoju Sloveniju.Ero wrote:red wolf wrote:O čemu ti?...Moja država je Hrvatska. U budućnosti, to će biti europska država. U jednoj, još boljoj budućnosti, to će biti svjetska država kao vrhunac evolucije čovječanstva. Ja ne serem po mojoj državi Hrvatskoj. Ali, ako vidim nešto loše, onda o tome moram. Inače ću srati po njoj, shvaćaš li to? I kakvi te istočnjaci spopali?Ero wrote:A da se vi počnete baviti s vašim matičnim državama već jednom?red wolf wrote:Ne kaki previše...Ero wrote:red wolf wrote:Ovo je smiješno...Dva dana razmišljaju što će sa ovim ministrom...Katastrofa.
Oporba vam nema drugog posla. Mislim da ga nisu imali ni kad su bili pozicija.
Imate primjer ministra Matića, riješite ga ...pa tek onda stječete pravo glasa. Do tada čkomite...
Jbte, dođete na ločku pa onda serete po državi koja vas hrani.
Vi istočnjaci ste prava napast....I onda mi kažu šta imam protiv izbjeglica...
Naravno da imam.
Ne mislite da ću vas šparati u nastavku. Što budete tražili i dobit ćete...psm...
Jes moj đoka, šta bi reka jedan naš ministar...
Polako, sad sam upravo završio jedan veoma važan projekat i odmaram...Uzet ću si malo vremena za vas...
Guest- Guest
hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha...Vi desničari ste fascinantni, vaš način razmišljanja...Strašno nešto.vili40 wrote:Premijer je napravio sve kako treba,nije se zaletio nego je prije sazvao pravnike i savjetnike.I na kraju dozvolio sada bivšem Ministru častan uzmak.red wolf wrote:Ne. Premijer koji bi trebao biti glavni je trebao to riješiti odmah, ali on to nije riješio, nažalost.vili40 wrote:po mojem najbolje obzirom na tako velik problemred wolf wrote:Pa napisao sam da su se tek sad posrali...Ovo im je najgore rješenje koje su izabrali...vili40 wrote:možeš misliti kako je to bila njegova volja,tako su se dogovorili da će biti najbolje za svered wolf wrote:E sad su se tek posrali...Dva dana razmišljaju da bi sad dao ostavku...debotoijusto wrote:ministar izvrsnosti i digniteta
podnio ostavku
vol.1
Guest- Guest
debotoijusto wrote:[size=31]Isplaćena mu naknada od 92.000 kuna na koju nije imao pravo?![/size]
Naknada je Crnoji isplaćena na osnovi statusa ratnog invalida, na koji nije imao pravo jer ga je dobio temeljem krivotvorenog potpisa liječnice
Crnoja je saslušavan kao svjedok, jer mu je, kako se navodi u optužnici, isplaćena naknada od 92.000 kuna na koju nije imao pravo. Tužiteljstvo navodi da je ta naknada Crnoji isplaćena temeljem statusa HRVI, na koji nije imao pravo, jer je na potvrdi iz travnja 2003., temeljem koje je tu naknadu ishodio, krivotvoren potpis liječnice.
Tužiteljstvo, prema dostupnim podacima, ne tereti Crnoju da je dao proviziju kako bi ostvario pravo na spomenutu naknadu. No, s obzirom na to da je naknada ishodovana liječničkom potvrdom na kojoj je krivotvoren potpis, i to će biti jedna od stvari koje će Crnoja trebati objasniti
Nije bitno je li stvarno bio HRVI, on se osjećao kao da jest.
To više vrijedi nego da je stavarno invalid.
Isto kao što ja osjećam da sam bolji Hrvat od npr. marcelusa.
crvenkasti-
2014-04-17
Cuj i Fred je bio sve to a njega nisu napadali ibrane ga i danas??? Petnenaest godina povelike mirovine, 80% invalidnosti,trajna nesposbnost i onda po zagovoru svetog Blaza, biskupa i mucenika , ozdravio. U medjuvremenu dobio sve moguce cinove i odlikovanja. Covjek, dileja, popiucan i vojinik koji je najbrze napredovao u DNRH. Jebi ga kad je nas.stenjalica wrote:napadaju ga jer je katolik,bosanac i logoraša sa Manjače
2014-04-14
nisam ja nikakav desničar i ne želim biti ni na jednoj od zavedenih stranared wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha...Vi desničari ste fascinantni, vaš način razmišljanja...Strašno nešto.
vili40-
2015-08-02
Pa, razmišljaš poput njih...Nisi daleko.vili40 wrote:nisam ja nikakav desničar i ne želim biti ni na jednoj od zavedenih stranared wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha...Vi desničari ste fascinantni, vaš način razmišljanja...Strašno nešto.
Guest- Guest
ćiji naš,pa vukovarski lobi ga je tu stavio još 1998,,e onda im je bio dobar dok je sređivao 7-8.000 mirovina sa Njavromabraham wrote:Cuj i Fred je bio sve to a njega nisu napadali ibrane ga i danas??? Petnenaest godina povelike mirovine, 80% invalidnosti,trajna nesposbnost i onda po zagovoru svetog Blaza, biskupa i mucenika , ozdravio. U medjuvremenu dobio sve moguce cinove i odlikovanja. Covjek, dileja, popiucan i vojinik koji je najbrze napredovao u DNRH. Jebi ga kad je nas.stenjalica wrote:napadaju ga jer je katolik,bosanac i logoraša sa Manjače
stenjalica-
2015-10-18
srecom da je most tamovili40 wrote:Premijer je napravio sve kako treba,nije se zaletio nego je prije sazvao pravnike i savjetnike.I na kraju dozvolio sada bivšem Ministru častan uzmak.red wolf wrote:Ne. Premijer koji bi trebao biti glavni je trebao to riješiti odmah, ali on to nije riješio, nažalost.vili40 wrote:po mojem najbolje obzirom na tako velik problemred wolf wrote:Pa napisao sam da su se tek sad posrali...Ovo im je najgore rješenje koje su izabrali...vili40 wrote:možeš misliti kako je to bila njegova volja,tako su se dogovorili da će biti najbolje za svered wolf wrote:E sad su se tek posrali...Dva dana razmišljaju da bi sad dao ostavku...debotoijusto wrote:ministar izvrsnosti i digniteta
podnio ostavku
vol.1
inace bi ovaj ostao ministar a osnovalo se povjerenstvo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A ono MOST se pretrgao oko ovoga...Ustalom, ni oni nisu imuni na afere...debotoijusto wrote:srecom da je most tamovili40 wrote:Premijer je napravio sve kako treba,nije se zaletio nego je prije sazvao pravnike i savjetnike.I na kraju dozvolio sada bivšem Ministru častan uzmak.red wolf wrote:Ne. Premijer koji bi trebao biti glavni je trebao to riješiti odmah, ali on to nije riješio, nažalost.vili40 wrote:po mojem najbolje obzirom na tako velik problemred wolf wrote:Pa napisao sam da su se tek sad posrali...Ovo im je najgore rješenje koje su izabrali...vili40 wrote:možeš misliti kako je to bila njegova volja,tako su se dogovorili da će biti najbolje za svered wolf wrote:E sad su se tek posrali...Dva dana razmišljaju da bi sad dao ostavku...debotoijusto wrote:ministar izvrsnosti i digniteta
podnio ostavku
vol.1
Guest- Guest
svoj glas sam dao Mostu jer mi je dosta i tzv.lijevih i tzv.desnih ali nije to sad važno.red wolf wrote:Pa, razmišljaš poput njih...Nisi daleko.vili40 wrote:nisam ja nikakav desničar i ne želim biti ni na jednoj od zavedenih stranared wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha...Vi desničari ste fascinantni, vaš način razmišljanja...Strašno nešto.
Bilo bi dobro za sve nas da Premijeru Oreškoviću uspije.
vili40-
2015-08-02
Nije nas???? Dobro , onda je njihov. Bitna razlika je???? Da on nije odgovarao a pokrao je drzavu. Ne znam, meni ovo pari da je nas.stenjalica wrote:ćiji naš,pa vukovarski lobi ga je tu stavio još 1998,,e onda im je bio dobar dok je sređivao 7-8.000 mirovina sa Njavromabraham wrote:Cuj i Fred je bio sve to a njega nisu napadali ibrane ga i danas??? Petnenaest godina povelike mirovine, 80% invalidnosti,trajna nesposbnost i onda po zagovoru svetog Blaza, biskupa i mucenika , ozdravio. U medjuvremenu dobio sve moguce cinove i odlikovanja. Covjek, dileja, popiucan i vojinik koji je najbrze napredovao u DNRH. Jebi ga kad je nas.stenjalica wrote:napadaju ga jer je katolik,bosanac i logoraša sa Manjače
2014-04-14
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Nemoj se ljutiti što sam se ovako, od srca, nasmijao, ali ako pratiš, i sami oni koji su glasali za MOST sad se već sprdaju s tom činjenicom...vili40 wrote:svoj glas sam dao Mostu jer mi je dosta i tzv.lijevih i tzv.desnih ali nije to sad važno.red wolf wrote:Pa, razmišljaš poput njih...Nisi daleko.vili40 wrote:nisam ja nikakav desničar i ne želim biti ni na jednoj od zavedenih stranared wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha...Vi desničari ste fascinantni, vaš način razmišljanja...Strašno nešto.
Last edited by red wolf on Thu 28 Jan - 20:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
tebi je smiješno,da nema unproforaca iz Mosta ovi bi se počeli zaozbiljno kresatired wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahavili40 wrote:svoj glas sam dao Mostu jer mi je dosta i tzv.lijevih i tzv.desnih ali nije to sad važno.red wolf wrote:Pa, razmišljaš poput njih...Nisi daleko.vili40 wrote:nisam ja nikakav desničar i ne želim biti ni na jednoj od zavedenih stranared wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha...Vi desničari ste fascinantni, vaš način razmišljanja...Strašno nešto.
vili40-
2015-08-02
Ne pomaže tu nikakav dignitet.
Uskoro će se dogoditi globalna promjena iz koje će čovječanstvo izići prosvijećeno i preporođeno.
Osim čovjeka,plodove tog prosvjetljenja uživat će i životinje i psi i biljke.
I Zemlja sama.
Uskoro će se dogoditi globalna promjena iz koje će čovječanstvo izići prosvijećeno i preporođeno.
I Zemlja sama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Oprosti, nadopunio sam odgovor pa pročitaj gore malo iznad...Smijeh me ponio...vili40 wrote:tebi je smiješno,da nema unproforaca iz Mosta ovi bi se počeli zaozbiljno kresatired wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahavili40 wrote:svoj glas sam dao Mostu jer mi je dosta i tzv.lijevih i tzv.desnih ali nije to sad važno.red wolf wrote:Pa, razmišljaš poput njih...Nisi daleko.vili40 wrote:nisam ja nikakav desničar i ne želim biti ni na jednoj od zavedenih stranared wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha...Vi desničari ste fascinantni, vaš način razmišljanja...Strašno nešto.
Guest- Guest
Ah, Jastrebe, tako si me iznenadio...Treptim sav zbog toga...jastreb wrote:Ne pomaže tu nikakav dignitet.
I Zemlja sama.
Guest- Guest
dakle, da zakljucimo, vi dragi forumasi u stvari ne znate sto zelite, ocete hadeze i dojdu vam lopine na grbu, eto ovaj mozda i nije lopina al je muljator, odma pocne uhljebljivanje, ovi prije htjeli sdp pa im se opet lopine i uhljebi uvaljali , dakle, jeste li vi glupi prirodno il koji vam je kurac, zasto se trudite da izaberete nekog da vlada s vama, zar nebi bilo jednostavnije zaposlit nekog da vodi zajednicke interese, kao ovaj oreskovic recimo, zaposlis ga i nadgledas, e ako pocne muljat odma po prstima i noga u guzicu, princip firme, vlasnik firme uposli nekog da mu se brine oko financija ljudi i ostalih zamarajucih gluposti al ako taj ne radi dobro il proba muljat, sutkarta, i vi ste vlasnici ovog teritorija koji naseljavate i vlasnici ste svih dobara koja iz toga prizlaze, zasto vam s tim gospodari neki psihopata zeljan polozaja i jos gospodari i vama sto je najgore a ako se pobunite dobijete pendrek preko ledja jer je on "gospodar", alo koji vam je kurac?????????????????
ja sam dao svoj glas Mostu i sad sam još više siguran da sam postupio pravilno,sad zamisli da su HDZ ili SDP sami formirali vladured wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Nemoj se ljutiti što sam se ovako, od srca, nasmijao, ali ako pratiš, i sami oni koji su glasali za MOST sad se već sprdaju s tom činjenicom...vili40 wrote:svoj glas sam dao Mostu jer mi je dosta i tzv.lijevih i tzv.desnih ali nije to sad važno.red wolf wrote:Pa, razmišljaš poput njih...Nisi daleko.vili40 wrote:nisam ja nikakav desničar i ne želim biti ni na jednoj od zavedenih stranared wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha...Vi desničari ste fascinantni, vaš način razmišljanja...Strašno nešto.
vili40-
2015-08-02
dobro su postupilired wolf wrote:A ono MOST se pretrgao oko ovoga...Ustalom, ni oni nisu imuni na afere...debotoijusto wrote:srecom da je most tamovili40 wrote:Premijer je napravio sve kako treba,nije se zaletio nego je prije sazvao pravnike i savjetnike.I na kraju dozvolio sada bivšem Ministru častan uzmak.red wolf wrote:Ne. Premijer koji bi trebao biti glavni je trebao to riješiti odmah, ali on to nije riješio, nažalost.vili40 wrote:po mojem najbolje obzirom na tako velik problemred wolf wrote:Pa napisao sam da su se tek sad posrali...Ovo im je najgore rješenje koje su izabrali...vili40 wrote:možeš misliti kako je to bila njegova volja,tako su se dogovorili da će biti najbolje za svered wolf wrote:E sad su se tek posrali...Dva dana razmišljaju da bi sad dao ostavku...debotoijusto wrote:ministar izvrsnosti i digniteta
podnio ostavku
vol.1
bez velike price i uvalili karamarku da obavi svoje
on obavio i to se dluzbeno zove ostavka
dignitet sacuvan , savez ide dalje , crnoja organima na razgovor
ako novinari ustraju dalje
da je HDZ pobijedio
crnoja ostaje a osniva se povjerenstvo
2014-04-12
ne pederisite sered wolf wrote:Ah, Jastrebe, tako si me iznenadio...Treptim sav zbog toga...jastreb wrote:Ne pomaže tu nikakav dignitet.
I Zemlja sama.
izdajnici
2014-04-12
Pa pogledaj podatke koji stižu svaki dan...Zemlja napreduje...Tko je za to zaslužan? HDZ možda?...Pa sad ti evo HDZ.vili40 wrote:ja sam dao svoj glas Mostu i sad sam još više siguran da sam postupio pravilno,sad zamisli da su HDZ ili SDP sami formirali vladured wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Nemoj se ljutiti što sam se ovako, od srca, nasmijao, ali ako pratiš, i sami oni koji su glasali za MOST sad se već sprdaju s tom činjenicom...vili40 wrote:svoj glas sam dao Mostu jer mi je dosta i tzv.lijevih i tzv.desnih ali nije to sad važno.red wolf wrote:Pa, razmišljaš poput njih...Nisi daleko.vili40 wrote:nisam ja nikakav desničar i ne želim biti ni na jednoj od zavedenih stranared wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha...Vi desničari ste fascinantni, vaš način razmišljanja...Strašno nešto.
Guest- Guest
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Slovenija trenira poštenje na Hrvatima
» Nacionalno vijeće Srba protiv Pupovca: Bojkot neozbiljan, SNV ne poštuje dignitet žrtava Jasenovca
» Nacionalno vijeće Srba protiv Pupovca: Bojkot neozbiljan, SNV ne poštuje dignitet žrtava Jasenovca
Page 8 of 10