Dignitet i poštenje?
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dignitet i poštenje?
Komenatr za 10!
Odlična je bila Oreškovićeva opaska o tome da se u njegovoj firmi cijeli dan raspravljalo o ustašama i četnicima, da ta firma ne bi više postojala.
Hrvoje Kraljević
Odlična je bila Oreškovićeva opaska o tome da se u njegovoj firmi cijeli dan raspravljalo o ustašama i četnicima, da ta firma ne bi više postojala.
E sada je sam sebi skočio u usta... jer cijeli jeb.. dan raspravlja o ministru koji je to postao sasvim slučajno - koji nije imao nikakvih moralnih kvalifikacija za ikakvu javnu funkciju. Stranka ga brani, računajući da će se izvući pod "zakonitost". A što je s poštenjem? Tko za to pita?
Orešković ovim maratonom samo dokazuje da nije nitko i ništa u ovoj Vladi. Da je najobičniji isprdak koji nema svoje ja. Ne znam da li bi Oreškovićeva firma toliko dramila oko polupismenog neandertalca.
Guest- Guest
Ne bi, u Tevi osoba takvih moralnih vrijednosti ne bi mogla ni dvorište pometat. I Tim to zna, ali jebiga njega se ne pita.
Guest- Guest
Orešković treba da ignoriše ova ustaško-partizanska nadjebavanja i da radi financije i ekonomiju, te gluposti treba da prepusti trolovima u štampi, po portalima i forumima. Bolje mu da se bavi ekonomijom u tišini postavi stvari kako treba i kad je sve gotovo i sređeno lepo da ode, ko Sanader.
Farmaceutska korporacija poznata po poštenju? Oksimoron.Eva wrote:Ne bi, u Tevi osoba takvih moralnih vrijednosti ne bi mogla ni dvorište pometat. I Tim to zna, ali jebiga njega se ne pita.
Insinuiraš li ti to da je naš premijer nepošten?Regoč wrote:Farmaceutska korporacija poznata po poštenju? Oksimoron.Eva wrote:Ne bi, u Tevi osoba takvih moralnih vrijednosti ne bi mogla ni dvorište pometat. I Tim to zna, ali jebiga njega se ne pita.
Guest- Guest
Insinuiraš li ti da je netko HDZ-ov kadar a pošten?Eva wrote:Insinuiraš li ti to da je naš premijer nepošten?Regoč wrote:Farmaceutska korporacija poznata po poštenju? Oksimoron.Eva wrote:Ne bi, u Tevi osoba takvih moralnih vrijednosti ne bi mogla ni dvorište pometat. I Tim to zna, ali jebiga njega se ne pita.
Vjerujem da ima i takvih. Nisu svi sitni kokošari i nasilnici. Da nema Karamarka i Brkića, HDZ bi mogel bit sasvim ok stranka. Evo Plenković je gospon sam takav.Regoč wrote:Insinuiraš li ti da je netko HDZ-ov kadar a pošten?Eva wrote:Insinuiraš li ti to da je naš premijer nepošten?Regoč wrote:Farmaceutska korporacija poznata po poštenju? Oksimoron.Eva wrote:Ne bi, u Tevi osoba takvih moralnih vrijednosti ne bi mogla ni dvorište pometat. I Tim to zna, ali jebiga njega se ne pita.
Guest- Guest
Evo, popuštaš, ne plaćaju te da HDZ-u daš benefit of the doubt, već da sasiečeš sve što imalo sliči na HDZ. Recimo, Komadinu koji se drznuo osporiti Voljenoga Vođu.Eva wrote:Vjerujem da ima i takvih. Nisu svi sitni kokošari i nasilnici. Da nema Karamarka i Brkića, HDZ bi mogel bit sasvim ok stranka. Evo Plenković je gospon sam takav.Regoč wrote:Insinuiraš li ti da je netko HDZ-ov kadar a pošten?Eva wrote:Insinuiraš li ti to da je naš premijer nepošten?Regoč wrote:Farmaceutska korporacija poznata po poštenju? Oksimoron.Eva wrote:Ne bi, u Tevi osoba takvih moralnih vrijednosti ne bi mogla ni dvorište pometat. I Tim to zna, ali jebiga njega se ne pita.
U pravu si, trenutak slabosti pa volontiram, a to mi čak i vjera brani. Neće se ponovit.Regoč wrote:Evo, popuštaš, ne plaćaju te da HDZ-u daš benefit of the doubt, već da sasiečeš sve što imalo sliči na HDZ. Recimo, Komadinu koji se drznuo osporiti Voljenoga Vođu.Eva wrote:Vjerujem da ima i takvih. Nisu svi sitni kokošari i nasilnici. Da nema Karamarka i Brkića, HDZ bi mogel bit sasvim ok stranka. Evo Plenković je gospon sam takav.Regoč wrote:Insinuiraš li ti da je netko HDZ-ov kadar a pošten?Eva wrote:Insinuiraš li ti to da je naš premijer nepošten?Regoč wrote:Farmaceutska korporacija poznata po poštenju? Oksimoron.Eva wrote:Ne bi, u Tevi osoba takvih moralnih vrijednosti ne bi mogla ni dvorište pometat. I Tim to zna, ali jebiga njega se ne pita.
Guest- Guest
Eva wrote:Puši kurac
treba braniteljskom provokatoru citirati G.I.Jane...
sitting_bull-
2015-09-28
Evo je gnjusna laž, upravo u HDZ-u ima najmanje sitnih kokošara i nasilnika, većinom su to fina gospoda koja kradu na krupno. Sanader i Pašalić nisu kokošari ko ona baba iz Siska da kompromituju stranku za 10 hiljada evra nego kad maznu nakon njih MMF mora da dođe u pomoćEva wrote:Vjerujem da ima i takvih. Nisu svi sitni kokošari i nasilnici. Da nema Karamarka i Brkića, HDZ bi mogel bit sasvim ok stranka. Evo Plenković je gospon sam takav.Regoč wrote:Insinuiraš li ti da je netko HDZ-ov kadar a pošten?
Jasno, pomno te nadziru. Pazi bolje drugi put, možda me neće biti tu da te spašavam, prijo. Ima se posla, pozdrav!Eva wrote:U pravu si, trenutak slabosti pa volontiram, a to mi čak i vjera brani. Neće se ponovit.Regoč wrote:Evo, popuštaš, ne plaćaju te da HDZ-u daš benefit of the doubt, već da sasiečeš sve što imalo sliči na HDZ. Recimo, Komadinu koji se drznuo osporiti Voljenoga Vođu.Eva wrote:Vjerujem da ima i takvih. Nisu svi sitni kokošari i nasilnici. Da nema Karamarka i Brkića, HDZ bi mogel bit sasvim ok stranka. Evo Plenković je gospon sam takav.Regoč wrote:Insinuiraš li ti da je netko HDZ-ov kadar a pošten?Eva wrote:Insinuiraš li ti to da je naš premijer nepošten?Regoč wrote:Farmaceutska korporacija poznata po poštenju? Oksimoron.Eva wrote:Ne bi, u Tevi osoba takvih moralnih vrijednosti ne bi mogla ni dvorište pometat. I Tim to zna, ali jebiga njega se ne pita.
Ma Regoč me hipnotiziral, viš da je šaman vrač. Druže, apsolutno si u pravu.udba wrote:Evo je gnjusna laž, upravo u HDZ-u ima najmanje sitnih kokošara i nasilnika, većinom su to fina gospoda koja kradu na krupno. Sanader i Pašalić nisu kokošari ko ona baba iz Siska da kompromituju stranku za 10 hiljada evra nego kad maznu nakon njih MMF mora da dođe u pomoćEva wrote:Vjerujem da ima i takvih. Nisu svi sitni kokošari i nasilnici. Da nema Karamarka i Brkića, HDZ bi mogel bit sasvim ok stranka. Evo Plenković je gospon sam takav.Regoč wrote:Insinuiraš li ti da je netko HDZ-ov kadar a pošten?
Guest- Guest
Eva wrote:Ne bi, u Tevi osoba takvih moralnih vrijednosti ne bi mogla ni dvorište pometat. I Tim to zna, ali jebiga njega se ne pita.
ne ode li crnoja, uprkos karamarkovim prijetnjama o nekakvom braniteljskom ustanku, sljedeći na redu biti će tim.
prije, ili kasnije zapjevati će mu po prozorom: tim, go home!
sitting_bull-
2015-09-28
Izgleda da se premijer i Crnoja spikaju na engleskom. Crnoja navel u CV-u da mu je razina znanja engleskog zavidni C1.
Guest- Guest
al ga serete... rasprava o crnoji je rasprava o jednom ministru, a rasprava o ustašama i partizanima je mlaćenje prazne slame kraljevića marka.
Nije on skočio nikom u usta, i u korporacijama se raspravlja o smjeni člana uprave i danima i tjednima, ali se ne raspravlja o fašistima i antifašistima...
Nije on skočio nikom u usta, i u korporacijama se raspravlja o smjeni člana uprave i danima i tjednima, ali se ne raspravlja o fašistima i antifašistima...
Jok, miško. Pravilo HR službe je, i to pitaj bilo kojeg psihologa, a vjerujem da bu to deda znal od šuba, je zapošljavaj dugo, otpuštaj brzo. Osim toga da je Tim ovim tempom dijelil otkaze u Plivi (Tevi) dosada bi bil tek na 25 zaposleniku.marcellus wrote:al ga serete... rasprava o crnoji je rasprava o jednom ministru, a rasprava o ustašama i partizanima je mlaćenje prazne slame kraljevića marka.
Guest- Guest
Evo ga još jedan sa mudima kao i ewa :))) I ti stvarno misliš da je ovo uvreda za mene a ne za tebe ili ewu a? Koji panglovi u pm :))))))sitting_bull wrote:Eva wrote:Puši kurac
Guest- Guest
tre911 wrote:Evo ga još jedan sa mudima kao i ewa :))) I ti stvarno misliš da je ovo uvreda za mene a ne za tebe ili ewu a? Koji panglovi u pm :))))))sitting_bull wrote:Eva wrote:Puši kurac
kad pogledaš film, shvatiti ćeš.
do tada uživaj u svom twilight zone polusvijetu...
sitting_bull-
2015-09-28
Prije bi se moglo dogoditi da vas 4% čuje : U Sibir, bezbožnici.sitting_bull wrote:Eva wrote:Ne bi, u Tevi osoba takvih moralnih vrijednosti ne bi mogla ni dvorište pometat. I Tim to zna, ali jebiga njega se ne pita.
ne ode li crnoja, uprkos karamarkovim prijetnjama o nekakvom braniteljskom ustanku, sljedeći na redu biti će tim.
prije, ili kasnije zapjevati će mu po prozorom: tim, go home!
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Slovenija trenira poštenje na Hrvatima
» Nacionalno vijeće Srba protiv Pupovca: Bojkot neozbiljan, SNV ne poštuje dignitet žrtava Jasenovca
» Nacionalno vijeće Srba protiv Pupovca: Bojkot neozbiljan, SNV ne poštuje dignitet žrtava Jasenovca
Page 4 of 10