Dignitet i poštenje?
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dignitet i poštenje?
nismo jos ni poceli razapinjat hasanavili40 wrote:otišao Crnoja a vi sad R A Z L A Z !!!
cekaj malo issati
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ode Crnoja osta Stazic. Dobro je vama. Tako ste i zasluzili.
2014-04-14
možeš misliti kako je to bila njegova volja,tako su se dogovorili da će biti najbolje za svered wolf wrote:E sad su se tek posrali...Dva dana razmišljaju da bi sad dao ostavku...debotoijusto wrote:ministar izvrsnosti i digniteta
podnio ostavku
vol.1
vili40-
2015-08-02
debotoijusto wrote:nismo jos ni poceli razapinjat hasanavili40 wrote:otišao Crnoja a vi sad R A Z L A Z !!!
cekaj malo issati
Guest- Guest
Pa napisao sam da su se tek sad posrali...Ovo im je najgore rješenje koje su izabrali...vili40 wrote:možeš misliti kako je to bila njegova volja,tako su se dogovorili da će biti najbolje za svered wolf wrote:E sad su se tek posrali...Dva dana razmišljaju da bi sad dao ostavku...debotoijusto wrote:ministar izvrsnosti i digniteta
podnio ostavku
vol.1
Guest- Guest
Kako da mi se digne adrenalin i endorfin?
crvenkasti-
2014-04-17
"Protekla su dva dana u kojima smo razglabali i sve sam dokumente dao pravnim ekspertima koji su zaključili da nema krivice. Podnio sam ostavku jer ne želim nanositi štetu Vladi i premijeru.
Nema nikakve krivice koju mi vi stavljate na teret. Pozdravljam sve hrvatske branitelje",
izostavio je muskarce u haljinama
napredujemo
Nema nikakve krivice koju mi vi stavljate na teret. Pozdravljam sve hrvatske branitelje",
izostavio je muskarce u haljinama
napredujemo
2014-04-12
Jebi ga za razliku od Freda nije ostao djubre do kraja. Pomak. Mali ali ipak. Sada mu uvaliti i tuzbu i da se sve rascisti.
2014-04-14
Daj ne sramoti se.abraham wrote:Jebi ga za razliku od Freda nije ostao djubre do kraja. Pomak. Mali ali ipak. Sada mu uvaliti i tuzbu i da se sve rascisti.
Guest- Guest
po mojem najbolje obzirom na tako velik problemred wolf wrote:Pa napisao sam da su se tek sad posrali...Ovo im je najgore rješenje koje su izabrali...vili40 wrote:možeš misliti kako je to bila njegova volja,tako su se dogovorili da će biti najbolje za svered wolf wrote:E sad su se tek posrali...Dva dana razmišljaju da bi sad dao ostavku...debotoijusto wrote:ministar izvrsnosti i digniteta
podnio ostavku
vol.1
vili40-
2015-08-02
[size=31]Isplaćena mu naknada od 92.000 kuna na koju nije imao pravo?![/size]
Naknada je Crnoji isplaćena na osnovi statusa ratnog invalida, na koji nije imao pravo jer ga je dobio temeljem krivotvorenog potpisa liječnice
Crnoja je saslušavan kao svjedok, jer mu je, kako se navodi u optužnici, isplaćena naknada od 92.000 kuna na koju nije imao pravo. Tužiteljstvo navodi da je ta naknada Crnoji isplaćena temeljem statusa HRVI, na koji nije imao pravo, jer je na potvrdi iz travnja 2003., temeljem koje je tu naknadu ishodio, krivotvoren potpis liječnice.
Tužiteljstvo, prema dostupnim podacima, ne tereti Crnoju da je dao proviziju kako bi ostvario pravo na spomenutu naknadu. No, s obzirom na to da je naknada ishodovana liječničkom potvrdom na kojoj je krivotvoren potpis, i to će biti jedna od stvari koje će Crnoja trebati objasniti
Naknada je Crnoji isplaćena na osnovi statusa ratnog invalida, na koji nije imao pravo jer ga je dobio temeljem krivotvorenog potpisa liječnice
Crnoja je saslušavan kao svjedok, jer mu je, kako se navodi u optužnici, isplaćena naknada od 92.000 kuna na koju nije imao pravo. Tužiteljstvo navodi da je ta naknada Crnoji isplaćena temeljem statusa HRVI, na koji nije imao pravo, jer je na potvrdi iz travnja 2003., temeljem koje je tu naknadu ishodio, krivotvoren potpis liječnice.
Tužiteljstvo, prema dostupnim podacima, ne tereti Crnoju da je dao proviziju kako bi ostvario pravo na spomenutu naknadu. No, s obzirom na to da je naknada ishodovana liječničkom potvrdom na kojoj je krivotvoren potpis, i to će biti jedna od stvari koje će Crnoja trebati objasniti
2014-04-12
Ne. Premijer koji bi trebao biti glavni je trebao to riješiti odmah, ali on to nije riješio, nažalost.vili40 wrote:po mojem najbolje obzirom na tako velik problemred wolf wrote:Pa napisao sam da su se tek sad posrali...Ovo im je najgore rješenje koje su izabrali...vili40 wrote:možeš misliti kako je to bila njegova volja,tako su se dogovorili da će biti najbolje za svered wolf wrote:E sad su se tek posrali...Dva dana razmišljaju da bi sad dao ostavku...debotoijusto wrote:ministar izvrsnosti i digniteta
podnio ostavku
vol.1
Guest- Guest
debotoijusto wrote:[size=31]Isplaćena mu naknada od 92.000 kuna na koju nije imao pravo?![/size]
Guest- Guest
ovi je uzeo love za 16 branitelja
iz @jastrebove price
iz @jastrebove price
2014-04-12
Sada vise nema imunitet i idemo sa izvididjacima. Problem je ako ostane jedini koji je izgubio ministarski imunitet i zavrsi na sudu. Jest da je njihov ali svejedno.....
2014-04-14
napadaju ga jer je katolik,bosanac i logoraša sa Manjače
stenjalica-
2015-10-18
red wolf wrote:O čemu ti?...Moja država je Hrvatska. U budućnosti, to će biti europska država. U jednoj, još boljoj budućnosti, to će biti svjetska država kao vrhunac evolucije čovječanstva. Ja ne serem po mojoj državi Hrvatskoj. Ali, ako vidim nešto loše, onda o tome moram. Inače ću srati po njoj, shvaćaš li to? I kakvi te istočnjaci spopali?Ero wrote:A da se vi počnete baviti s vašim matičnim državama već jednom?red wolf wrote:Ne kaki previše...Ero wrote:red wolf wrote:Ovo je smiješno...Dva dana razmišljaju što će sa ovim ministrom...Katastrofa.
Oporba vam nema drugog posla. Mislim da ga nisu imali ni kad su bili pozicija.
Imate primjer ministra Matića, riješite ga ...pa tek onda stječete pravo glasa. Do tada čkomite...
Jbte, dođete na ločku pa onda serete po državi koja vas hrani.
Vi istočnjaci ste prava napast....I onda mi kažu šta imam protiv izbjeglica...
Naravno da imam.
Ne mislite da ću vas šparati u nastavku. Što budete tražili i dobit ćete...psm...
Jes moj đoka, šta bi reka jedan naš ministar...
Polako, sad sam upravo završio jedan veoma važan projekat i odmaram...Uzet ću si malo vremena za vas...
lijecnik-komunjara mu podmetnuo 92 000kn
neces izdajnice
neces izdajnice
2014-04-12
Premijer je napravio sve kako treba,nije se zaletio nego je prije sazvao pravnike i savjetnike.I na kraju dozvolio sada bivšem Ministru častan uzmak.red wolf wrote:Ne. Premijer koji bi trebao biti glavni je trebao to riješiti odmah, ali on to nije riješio, nažalost.vili40 wrote:po mojem najbolje obzirom na tako velik problemred wolf wrote:Pa napisao sam da su se tek sad posrali...Ovo im je najgore rješenje koje su izabrali...vili40 wrote:možeš misliti kako je to bila njegova volja,tako su se dogovorili da će biti najbolje za svered wolf wrote:E sad su se tek posrali...Dva dana razmišljaju da bi sad dao ostavku...debotoijusto wrote:ministar izvrsnosti i digniteta
podnio ostavku
vol.1
vili40-
2015-08-02
Samo mi ti nemoj o mojoj državi. Brini se za svoju Sloveniju.Ero wrote:red wolf wrote:O čemu ti?...Moja država je Hrvatska. U budućnosti, to će biti europska država. U jednoj, još boljoj budućnosti, to će biti svjetska država kao vrhunac evolucije čovječanstva. Ja ne serem po mojoj državi Hrvatskoj. Ali, ako vidim nešto loše, onda o tome moram. Inače ću srati po njoj, shvaćaš li to? I kakvi te istočnjaci spopali?Ero wrote:A da se vi počnete baviti s vašim matičnim državama već jednom?red wolf wrote:Ne kaki previše...Ero wrote:red wolf wrote:Ovo je smiješno...Dva dana razmišljaju što će sa ovim ministrom...Katastrofa.
Oporba vam nema drugog posla. Mislim da ga nisu imali ni kad su bili pozicija.
Imate primjer ministra Matića, riješite ga ...pa tek onda stječete pravo glasa. Do tada čkomite...
Jbte, dođete na ločku pa onda serete po državi koja vas hrani.
Vi istočnjaci ste prava napast....I onda mi kažu šta imam protiv izbjeglica...
Naravno da imam.
Ne mislite da ću vas šparati u nastavku. Što budete tražili i dobit ćete...psm...
Jes moj đoka, šta bi reka jedan naš ministar...
Polako, sad sam upravo završio jedan veoma važan projekat i odmaram...Uzet ću si malo vremena za vas...
Guest- Guest
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Slovenija trenira poštenje na Hrvatima
» Nacionalno vijeće Srba protiv Pupovca: Bojkot neozbiljan, SNV ne poštuje dignitet žrtava Jasenovca
» Nacionalno vijeće Srba protiv Pupovca: Bojkot neozbiljan, SNV ne poštuje dignitet žrtava Jasenovca
Page 7 of 10