Dignitet i poštenje?
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dignitet i poštenje?
Tvoj ili nečiji tuđi?Eva wrote:Puši kuractre911 wrote:Jesi li ti prijavila ewu za govor mržnje i prijetnje stopostotnim invalidima jučer na prosvjedu? Ne znam kako ti se omaklo ako nisi ali čvrsto vjerujem da će takva moralna vertikala kao ti promptno reagirati na takve izljeve mržnje i prijetnji. Ako meni ne vjeruješ pitaj ewu što je pisala a ona ovako hrabra će to sigurno opet napisati čisto da pokaže da ima muda :)dudette wrote:Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
Guest- Guest
Ne želim više adminima kruh iz ruku uzimat.tre911 wrote:Jesi li ti prijavila ewu za govor mržnje i prijetnje stopostotnim invalidima jučer na prosvjedu? Ne znam kako ti se omaklo ako nisi ali čvrsto vjerujem da će takva moralna vertikala kao ti promptno reagirati na takve izljeve mržnje i prijetnji. Ako meni ne vjeruješ pitaj ewu što je pisala a ona ovako hrabra će to sigurno opet napisati čisto da pokaže da ima muda :)dudette wrote:Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
Guest- Guest
Da, oćenj ljublju ruski jazik i kuljturu. Možebit ja bila Ruska v nekatorj žiznjidudette wrote:Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
Guest- Guest
Ja ga nemam, ali za razliku od tebe imam muda, babo forumska.tre911 wrote:Tvoj ili nečiji tuđi?Eva wrote:Puši kuractre911 wrote:Jesi li ti prijavila ewu za govor mržnje i prijetnje stopostotnim invalidima jučer na prosvjedu? Ne znam kako ti se omaklo ako nisi ali čvrsto vjerujem da će takva moralna vertikala kao ti promptno reagirati na takve izljeve mržnje i prijetnji. Ako meni ne vjeruješ pitaj ewu što je pisala a ona ovako hrabra će to sigurno opet napisati čisto da pokaže da ima muda :)dudette wrote:Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
Guest- Guest
Stvarno je lijep i zvučan jezik. Doduše, moja verzija je street Russian.
Guest- Guest
Eva wrote:Puši kuractre911 wrote:Jesi li ti prijavila ewu za govor mržnje i prijetnje stopostotnim invalidima jučer na prosvjedu? Ne znam kako ti se omaklo ako nisi ali čvrsto vjerujem da će takva moralna vertikala kao ti promptno reagirati na takve izljeve mržnje i prijetnji. Ako meni ne vjeruješ pitaj ewu što je pisala a ona ovako hrabra će to sigurno opet napisati čisto da pokaže da ima muda :)dudette wrote:Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
Guest- Guest
Nemoj se ni šaliti s time, admini ne reagiraju, neće nitko da upali crveni font ti si nam zadnja nadadudette wrote:Ne želim više adminima kruh iz ruku uzimat.tre911 wrote:Jesi li ti prijavila ewu za govor mržnje i prijetnje stopostotnim invalidima jučer na prosvjedu? Ne znam kako ti se omaklo ako nisi ali čvrsto vjerujem da će takva moralna vertikala kao ti promptno reagirati na takve izljeve mržnje i prijetnji. Ako meni ne vjeruješ pitaj ewu što je pisala a ona ovako hrabra će to sigurno opet napisati čisto da pokaže da ima muda :)dudette wrote:Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
n_razbojnik-
2014-04-15
Pa i ja ga brusim uz moju učiteljicu Ruskinju. Ona kad priča, mogla bih ju slušat danima.dudette wrote:Stvarno je lijep i zvučan jezik. Doduše, moja verzija je street Russian.
Guest- Guest
A jadni mali fifiji su nezaštićeni pred Evom. Nejač cvili da i Bog plače.n_razbojnik wrote:Nemoj se ni šaliti s time, admini ne reagiraju, neće nitko da upali crveni font ti si nam zadnja nadadudette wrote:Ne želim više adminima kruh iz ruku uzimat.tre911 wrote:Jesi li ti prijavila ewu za govor mržnje i prijetnje stopostotnim invalidima jučer na prosvjedu? Ne znam kako ti se omaklo ako nisi ali čvrsto vjerujem da će takva moralna vertikala kao ti promptno reagirati na takve izljeve mržnje i prijetnji. Ako meni ne vjeruješ pitaj ewu što je pisala a ona ovako hrabra će to sigurno opet napisati čisto da pokaže da ima muda :)dudette wrote:Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
Guest- Guest
Ne koljem po kućama, ali želju ću ti ispuniti.n_razbojnik wrote:Nemoj se ni šaliti s time, admini ne reagiraju, neće nitko da upali crveni font ti si nam zadnja nadadudette wrote:Ne želim više adminima kruh iz ruku uzimat.tre911 wrote:Jesi li ti prijavila ewu za govor mržnje i prijetnje stopostotnim invalidima jučer na prosvjedu? Ne znam kako ti se omaklo ako nisi ali čvrsto vjerujem da će takva moralna vertikala kao ti promptno reagirati na takve izljeve mržnje i prijetnji. Ako meni ne vjeruješ pitaj ewu što je pisala a ona ovako hrabra će to sigurno opet napisati čisto da pokaže da ima muda :)dudette wrote:Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
Guest- Guest
istog treba kao da me sama Pravednost obasjala svojim sjajem i ispunila srce
2014-04-15
Mene trenutno više ZANIMA dali je za bivšeg ministra OTROVA ili kako se god zvao istinita informacija da je PRIJAVLJEN na nekom OTOKU a živi i radi u ZG - tek onda možemo dalje lamentirati ???
Guest- Guest
Bivšem ministru se najviše po forumu spočitavalo naglo ozdravljenje, a i novom ministru se bogu hvala također popravilo zdravlje. Za utaje, nasilničko ponašanje ne znam kakva situacija je bila kod bivšeg ministra. zajebat državu ili svađa sa sisjedom oko mejaša je kod nas normalna stva[size=64]r. Znači ministar po mjeri...[/size]redder4 wrote:Mene trenutno više ZANIMA dali je za bivšeg ministra OTROVA ili kako se god zvao istinita informacija da je PRIJAVLJEN na nekom OTOKU a živi i radi u ZG - tek onda možemo dalje lamentirati ???
Ti si curo zamjenila muda sa lajavom jezičinom i ništa drugo, u svakom slučaju lijepo je vidjeti kako gubiš živce i kmečiš pa si mogla promjeniti i nik u kmečulju ili tako nešto :)Eva wrote:Ja ga nemam, ali za razliku od tebe imam muda, babo forumska.tre911 wrote:Tvoj ili nečiji tuđi?Eva wrote:Puši kuractre911 wrote:Jesi li ti prijavila ewu za govor mržnje i prijetnje stopostotnim invalidima jučer na prosvjedu? Ne znam kako ti se omaklo ako nisi ali čvrsto vjerujem da će takva moralna vertikala kao ti promptno reagirati na takve izljeve mržnje i prijetnji. Ako meni ne vjeruješ pitaj ewu što je pisala a ona ovako hrabra će to sigurno opet napisati čisto da pokaže da ima muda :)dudette wrote:Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
Guest- Guest
Baš čudno, i to će potrajati dok neki sa suprotne strane ne uvrjedi tvoju nježnu dušicu pa ti se opet probudi visoka moralnost i osjećaj za pravdududette wrote:Ne želim više adminima kruh iz ruku uzimat.tre911 wrote:Jesi li ti prijavila ewu za govor mržnje i prijetnje stopostotnim invalidima jučer na prosvjedu? Ne znam kako ti se omaklo ako nisi ali čvrsto vjerujem da će takva moralna vertikala kao ti promptno reagirati na takve izljeve mržnje i prijetnji. Ako meni ne vjeruješ pitaj ewu što je pisala a ona ovako hrabra će to sigurno opet napisati čisto da pokaže da ima muda :)dudette wrote:Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
Guest- Guest
jesi se obradovala a? odmah ti lijepe uspomene na pamet pale ili što?dudette wrote:Eva wrote:Puši kuractre911 wrote:Jesi li ti prijavila ewu za govor mržnje i prijetnje stopostotnim invalidima jučer na prosvjedu? Ne znam kako ti se omaklo ako nisi ali čvrsto vjerujem da će takva moralna vertikala kao ti promptno reagirati na takve izljeve mržnje i prijetnji. Ako meni ne vjeruješ pitaj ewu što je pisala a ona ovako hrabra će to sigurno opet napisati čisto da pokaže da ima muda :)dudette wrote:Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
Guest- Guest
Kako se kriteriji prilagođavaju. Ne treba se držati zakona kao pijan plota, jel?dudette wrote:Ne želim više adminima kruh iz ruku uzimat.tre911 wrote:Jesi li ti prijavila ewu za govor mržnje i prijetnje stopostotnim invalidima jučer na prosvjedu? Ne znam kako ti se omaklo ako nisi ali čvrsto vjerujem da će takva moralna vertikala kao ti promptno reagirati na takve izljeve mržnje i prijetnji. Ako meni ne vjeruješ pitaj ewu što je pisala a ona ovako hrabra će to sigurno opet napisati čisto da pokaže da ima muda :)dudette wrote:Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
Kako da tada niste vodili medijsku hajku? A, da, druga treba spasiti!Eva wrote:I njega smijenit. Ups, malo ste zakasnili
Komenatr za 10!
Odlična je bila Oreškovićeva opaska o tome da se u njegovoj firmi cijeli dan raspravljalo o ustašama i četnicima, da ta firma ne bi više postojala.
Hrvoje Kraljević
Odlična je bila Oreškovićeva opaska o tome da se u njegovoj firmi cijeli dan raspravljalo o ustašama i četnicima, da ta firma ne bi više postojala.
E sada je sam sebi skočio u usta... jer cijeli jeb.. dan raspravlja o ministru koji je to postao sasvim slučajno - koji nije imao nikakvih moralnih kvalifikacija za ikakvu javnu funkciju. Stranka ga brani, računajući da će se izvući pod "zakonitost". A što je s poštenjem? Tko za to pita?
Orešković ovim maratonom samo dokazuje da nije nitko i ništa u ovoj Vladi. Da je najobičniji isprdak koji nema svoje ja. Ne znam da li bi Oreškovićeva firma toliko dramila oko polupismenog neandertalca.
Guest- Guest
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Slovenija trenira poštenje na Hrvatima
» Nacionalno vijeće Srba protiv Pupovca: Bojkot neozbiljan, SNV ne poštuje dignitet žrtava Jasenovca
» Nacionalno vijeće Srba protiv Pupovca: Bojkot neozbiljan, SNV ne poštuje dignitet žrtava Jasenovca
Page 3 of 10