Dignitet i poštenje?
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dignitet i poštenje?
Hehe, prelazak prek crvenog i dugogodišnje zakidanje proračuna. Pala tvoj objektivnost kao i Mijino "domoljublje" kao zrela kruškica.
Guest- Guest
Ma nemam potrebe za tajnama, sve nek je transparentno. Ja ne volim te pp i trači, zanimljivije je ovak direkt, pa nismo tetkice da se nečeg bojimo ili sramimo.Regoč wrote:Frende? Izgleda da sam propustio zahtjev za prijateljstvom. No, čemu formalizirati, možemo mi biti i izvanzahtjevni prijatelji, prijo moja.Eva wrote:frende Regoč
Guest- Guest
Nije, kako rekoh, ako nije poduzeo ništa da izgradi kuću, smjena i prijava. Ako je izradio projekt i čeka dokumentaciju, a nije on kriv zbog sporosti administracije, jasno je da nije imao zle namjere.Eva wrote:Hehe, prelazak prek crvenog i dugogodišnje zakidanje proračuna. Pala tvoj objektivnost kao i Mijino "domoljublje" kao zrela kruškica.
Šaj nek se čuje, čuje,Eva wrote:Ma nemam potrebe za tajnama, sve nek je transparentno. Ja ne volim te pp i trači, zanimljivije je ovak direkt, pa nismo tetkice da se nečeg bojimo ili sramimo.Regoč wrote:Frende? Izgleda da sam propustio zahtjev za prijateljstvom. No, čemu formalizirati, možemo mi biti i izvanzahtjevni prijatelji, prijo moja.Eva wrote:frende Regoč
šaj nek se zna,
Eva mi je prijateljica!
Regoč wrote:Šaj nek se čuje, čuje,Eva wrote:Ma nemam potrebe za tajnama, sve nek je transparentno. Ja ne volim te pp i trači, zanimljivije je ovak direkt, pa nismo tetkice da se nečeg bojimo ili sramimo.Regoč wrote:Frende? Izgleda da sam propustio zahtjev za prijateljstvom. No, čemu formalizirati, možemo mi biti i izvanzahtjevni prijatelji, prijo moja.Eva wrote:frende Regoč
šaj nek se zna,
Eva mi je prijateljica!
E jeste ga razradili...a neplaćene kazne za parkiranje nisu ni spomenute...brijem da je lik Ok čim je tako jaka baražna vatra...
darth_vader-
2014-04-17
i satra se ti a ništa..e jbg. provjerite jel platio struju ili ne znam..zaboravio pokaz produžiti pa ga uhvatilo.Eva wrote:DOSTA nam je
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kakav je to kriminalac za recimo jednog vlahušića ili čačića ili saboa ili merzelicu, ma oni mu nisu ni do koljena kakav je ovo kriminalac što nije prijavio pravu adresu zbog zavrzlame sa papirima oko građevinske..dawson wrote:Napadaju ga samo za to jer je branitelj kaže. Kad zagusti najbolje je zaigrati na kartu svete krave.
Guest- Guest
Oh, pa on je partizan. Živi u zemunici. Jao, kud našeg opanjkašmo
Guest- Guest
[size=34]Orešković će odlučiti o Crnoji: Popodne će vam sve biti jasno[/size]
Kao što sam rekao, našli smo se ujutro. Popodne ćemo se ponovno naći. Onda ću komunicirati i sve će biti jasno, poručio je novinarima premijer Tihomir Orešković
vili40-
2015-08-02
[size=34]"Mi znamo kako bi postupili ljudi koji predstavljaju Most"[/size]vili40 wrote:[size=34]Orešković će odlučiti o Crnoji: Popodne će vam sve biti jasno[/size]Kao što sam rekao, našli smo se ujutro. Popodne ćemo se ponovno naći. Onda ću komunicirati i sve će biti jasno, poručio je novinarima premijer Tihomir Orešković
Nadam se da će istom mjerom mjeriti i druga strana - poručio je Petrov. Na pitanje što će biti ako se ne bude mjerilo istom mjerom jasno je rekao tek: "Mjerit će se"
Potpredsjednik Vlade i čelnik Mosta Božo Petrov potvrdio je da se o slučaju ministra branitelja Mije Crnoje razgovaralo u Vladi.Naveo je da je Most upoznat sa slučajem i ponovio da je Most još u utorak iznio svoj stav o tome.
- Vidjet ćemo što će danas biti. Mi znamo kako bi postupili ljudi koji predstavljaju Most, a nadam se da će istom mjerom mjeriti i druga strana - poručio je Petrov.
Na pitanje što će biti ako se ne bude mjerilo istom mjerom jasno je rekao tek: "Mjerit će se".
vili40-
2015-08-02
Kaj fali. Predsjednica je rekla da zna (po)musti. A i u čadoru je bila.dawson wrote:Napadaju ga samo za to jer je branitelj kaže. Kad zagusti najbolje je zaigrati na kartu svete krave.
Guest- Guest
A i druži se sa polusvijetom, pa sad mijenja šefova tajne službe zbog afere Anđo, slušamo te
Guest- Guest
Privjet Eva, druga maja. Ti gavariš ruski očinj harašo. Ja čut - čut.Eva wrote:Jedan je pao, jedan je pao.
Guest- Guest
Privjet Dudette, spasiba. Ja polučila atličan rezuljtat na ekzamene čera. Mnje naravica gavarit po ruski. Ja dumaju što tebja tože. Ti učiteljica ruskova jazika?
Guest- Guest
Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
Guest- Guest
Jesi li ti prijavila ewu za govor mržnje i prijetnje stopostotnim invalidima jučer na prosvjedu? Ne znam kako ti se omaklo ako nisi ali čvrsto vjerujem da će takva moralna vertikala kao ti promptno reagirati na takve izljeve mržnje i prijetnji. Ako meni ne vjeruješ pitaj ewu što je pisala a ona ovako hrabra će to sigurno opet napisati čisto da pokaže da ima muda :)dudette wrote:Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
Guest- Guest
Puši kuractre911 wrote:Jesi li ti prijavila ewu za govor mržnje i prijetnje stopostotnim invalidima jučer na prosvjedu? Ne znam kako ti se omaklo ako nisi ali čvrsto vjerujem da će takva moralna vertikala kao ti promptno reagirati na takve izljeve mržnje i prijetnji. Ako meni ne vjeruješ pitaj ewu što je pisala a ona ovako hrabra će to sigurno opet napisati čisto da pokaže da ima muda :)dudette wrote:Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
Guest- Guest
Tvoj ili nečiji tuđi?Eva wrote:Puši kuractre911 wrote:Jesi li ti prijavila ewu za govor mržnje i prijetnje stopostotnim invalidima jučer na prosvjedu? Ne znam kako ti se omaklo ako nisi ali čvrsto vjerujem da će takva moralna vertikala kao ti promptno reagirati na takve izljeve mržnje i prijetnji. Ako meni ne vjeruješ pitaj ewu što je pisala a ona ovako hrabra će to sigurno opet napisati čisto da pokaže da ima muda :)dudette wrote:Tebja se ruski ponravil! Njet, ja ne učiteljica ruskova jazika, nu toljka ljublju gavarit' pa ruski. Čut - čut.
Guest- Guest
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Slovenija trenira poštenje na Hrvatima
» Nacionalno vijeće Srba protiv Pupovca: Bojkot neozbiljan, SNV ne poštuje dignitet žrtava Jasenovca
» Nacionalno vijeće Srba protiv Pupovca: Bojkot neozbiljan, SNV ne poštuje dignitet žrtava Jasenovca
Page 2 of 10