Ministar branitelja - neradnik i društveni parazit
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ministar branitelja - neradnik i društveni parazit
Pa nisam primijetio baš da filozofi i povjesničari idu vanka trbuhom za kruhom, većinom su to VSS iz tehničke ili informatičke struke. Stvarno misliš da bi neko napustio dom da kad bi imao priliku doma imati normalan život?
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Savjet.....svi mladi i koji imate mogućnosti bježite iz ove države i ne okrećite se,ovdje nema života a ovi što ostaju nek se jebu sa šatorašima i registrima....amen
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Većinom se ide za višim primanjima, a ne samo zato jer ne mogu normalno živjeti u državi...evo jučer taman na TV dvoje mladih s krokodilskim suzama se žale kako su ovdje imali dobre plaće za naše prilike i sve, ali da jednostavno žele nešto bolje pa su silom prilika izbjegli u Njemačku...i da domovinu nose u srcu i tako red klišejizirane patetike...ma sve pet, ali onda vrati društvu dio koji je isto uložilo u tebe, ne vidim u čem je problem...ne može se preživjeti ovdje od 2000 Eura pa su eto jadni, gladni, bosi i žedni išli u "nepoznato"...
darth_vader-
2014-04-17
Tko je otišao u mirovinu 1994/95 i 2005/6je najbolje prošaomutava baštarda wrote:Kod nas je odlazak u mirovinu lutrija, posebno kada se skida s državne sise, a ne nešto što bi trebalo biti jasno već kad se krene u radni odnos.
Vojne penzije su također živi kaos. A svode se na to da su oni koji su ranije otišli, odmah nakon rata pogodili, a oni koji su išli na pošteno zajebali.
zamisli 30.000 ljudi prosjek od 24-33 godine i svi u mirovinu,90% apsolutno radno sposobnih koji danas rade većinom prljave poslove ili pak kockaju,dangube i tuku žene
stenjalica-
2015-10-18
Ovisi...ima onih koji nesto rade ja ih znam..no ja sad zalim sto nisam otisao..zdravlje u cetrdesetima u qurtzu.doktorici nije drago cesto me slat na bolovanje,obitelj trpi a grunt mi vise ne pomaze a bolesti stezu...a jos te na pislu jebu nepodojeni sefovi za 3500 kuna..ni za fus nisam vise kad me kicma i koljeno lomestenjalica wrote:Tko je otišao u mirovinu 1994/95 i 2005/6je najbolje prošaomutava baštarda wrote:Kod nas je odlazak u mirovinu lutrija, posebno kada se skida s državne sise, a ne nešto što bi trebalo biti jasno već kad se krene u radni odnos.
Vojne penzije su također živi kaos. A svode se na to da su oni koji su ranije otišli, odmah nakon rata pogodili, a oni koji su išli na pošteno zajebali.
zamisli 30.000 ljudi prosjek od 24-33 godine i svi u mirovinu,90% apsolutno radno sposobnih koji danas rade većinom prljave poslove ili pak kockaju,dangube i tuku žene
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nekidan mi od bolova doslo da se u vrt bacim..bez obzira na tablete protiv bolova..da sam u mirovini mogao sam svaki dan na terapije..ovako jedanput u dva mjeseca
2015-09-08
O tome ti i pričam.vuksadinare wrote:Trebalo je otic u mirovinu ponajvise radi zdravlja..ja sam sad u cetrdesetima fizicki poceo propadati i ne samo ja..radim i na poslu i na gruntu ali zdravlje sve vise naruseno...u dvije gpdine smrsavio sam petnaest kila..veleumni bezbradoca zna o cem govorim..i mora ljubiti zemlju svaki dan sto je u mirovini...a ne svako malo na bolovanje strepeci od otkaza zbog fizicke nesposobnosti
Ja od kad sam u mirovini preporodio sam se.
Radim kod prijatelja na baušteli i zaradim mjesečno još skoro dvije mirovine.
Učim se i vjerujem da ću za koju godinu postati i majstor i onda raditi sam.
Radim koliko hoću,nema nikakvog stresa,nema "moraš" i to je to.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma kakve terapije.vuksadinare wrote:Nekidan mi od bolova doslo da se u vrt bacim..bez obzira na tablete protiv bolova..da sam u mirovini mogao sam svaki dan na terapije..ovako jedanput u dva mjeseca
Rad u vrtu,rad u prirodi to će te preporodit.
Odi u penziju i neš zažalit.
2014-04-22
Čuj savjeta.......o bogati,....
2015-07-28
preverzija..v_vlado wrote:Čuj savjeta.......o bogati,....
stenjalica-
2015-10-18
jasambrend wrote:Većinom se ide za višim primanjima, a ne samo zato jer ne mogu normalno živjeti u državi...evo jučer taman na TV dvoje mladih s krokodilskim suzama se žale kako su ovdje imali dobre plaće za naše prilike i sve, ali da jednostavno žele nešto bolje pa su silom prilika izbjegli u Njemačku...i da domovinu nose u srcu i tako red klišejizirane patetike...ma sve pet, ali onda vrati društvu dio koji je isto uložilo u tebe, ne vidim u čem je problem...ne može se preživjeti ovdje od 2000 Eura pa su eto jadni, gladni, bosi i žedni išli u "nepoznato"...
Koju pičku materinu da vrate društvu,ako su njihovi roditelji ovdje živjeli i cijeli radni vijek uplačivali ovoj državi razne namete,nemaju kome šta da vrate....sve je to i preplačeno,e druga stvar što su vlade nesposobne i nikog iz zemlje ne tjera dobro...
2015-07-28
Kaj god! Vučini fali motivacije i životne strasti, a to se najbolje postiže s mladim komadom. Nađi si ljubavnicu 20 godina mlađu. Ima da živneš sam tak.jastreb wrote:Ma kakve terapije.vuksadinare wrote:Nekidan mi od bolova doslo da se u vrt bacim..bez obzira na tablete protiv bolova..da sam u mirovini mogao sam svaki dan na terapije..ovako jedanput u dva mjeseca
Rad u vrtu,rad u prirodi to će te preporodit.
Odi u penziju i neš zažalit.
Guest- Guest
To je isto kao i kad 50-godišnjaku kažeš da ode na igralište igrati nogomet sa klincima od 17-18 godina.
Tek onda vidiš da to više nije to.
2014-04-22
mislim ako tvrdiš na forumu šta si onda si debil pa u svakom selu u Ravnim Kotaarima ima po bar dva dečka 1975/76 godište koji su u mirovinu otišli prije 25 a da nisu ranjavani već kao psiha,usput stan u ZD,ŠI ili Benkovcu a kuće imaju i udri brigu na veseljevuksadinare wrote:Ovisi...ima onih koji nesto rade ja ih znam..no ja sad zalim sto nisam otisao..zdravlje u cetrdesetima u qurtzu.doktorici nije drago cesto me slat na bolovanje,obitelj trpi a grunt mi vise ne pomaze a bolesti stezu...a jos te na pislu jebu nepodojeni sefovi za 3500 kuna..ni za fus nisam vise kad me kicma i koljeno lomestenjalica wrote:Tko je otišao u mirovinu 1994/95 i 2005/6je najbolje prošaomutava baštarda wrote:Kod nas je odlazak u mirovinu lutrija, posebno kada se skida s državne sise, a ne nešto što bi trebalo biti jasno već kad se krene u radni odnos.
stenjalica-
2015-10-18
Ko kaže moj susjed oprema treću u braku,51 godina,100% PTSP a jebe ko lud,sve tri bile mačke,,ova sad ima 28 godina a škarta je komad od 37 sa kojom ima dvoje dice a sadse ona oprema sa likom ,profesorom koji ima 56 godina i razveo sejastreb wrote:To je isto kao i kad 50-godišnjaku kažeš da ode na igralište igrati nogomet sa klincima od 17-18 godina.
sosoma i gomaora,,najviše u Zadru za starije prolaze bosanke i slavonke oko 30 godina sa jednom ditetom i odmah se uhvate puniti sa vojnim umirovljenicima
stenjalica-
2015-10-18
Ma u Zadru uopće ne treba tražiti Slavonke ili Bosanke.stenjalica wrote:Ko kaže moj susjed oprema treću u braku,51 godina,100% PTSP a jebe ko lud,sve tri bile mačke,,ova sad ima 28 godina a škarta je komad od 37 sa kojom ima dvoje dice a sadse ona oprema sa likom ,profesorom koji ima 56 godina i razveo sejastreb wrote:To je isto kao i kad 50-godišnjaku kažeš da ode na igralište igrati nogomet sa klincima od 17-18 godina.
sosoma i gomaora,,najviše u Zadru za starije prolaze bosanke i slavonke oko 30 godina sa jednom ditetom i odmah se uhvate puniti sa vojnim umirovljenicima
Ja san tamo kad sam bio 96-te,harao po Bibinjamin i Diklu.
2014-04-22
Dok si mlad koristis zivotne prilike..nes kad si star i s jednom nogom u grobu...shvatio sam jebes postenje od njega ne zivis..badava ti tapsanje po ramenu kad ce svi oni koji ti tapsu izmedju postenjaka koji nema ili onog s novcem izabrati debela vecina onog drugog od kojeg ce imati koristi..i to nije slucaj samo kod nas da se razumihemo..moja pok baba uvjek je govorila posten-lud i sirotinja
2015-09-08
v_vlado wrote:jasambrend wrote:Većinom se ide za višim primanjima, a ne samo zato jer ne mogu normalno živjeti u državi...evo jučer taman na TV dvoje mladih s krokodilskim suzama se žale kako su ovdje imali dobre plaće za naše prilike i sve, ali da jednostavno žele nešto bolje pa su silom prilika izbjegli u Njemačku...i da domovinu nose u srcu i tako red klišejizirane patetike...ma sve pet, ali onda vrati društvu dio koji je isto uložilo u tebe, ne vidim u čem je problem...ne može se preživjeti ovdje od 2000 Eura pa su eto jadni, gladni, bosi i žedni išli u "nepoznato"...
Koju pičku materinu da vrate društvu,ako su njihovi roditelji ovdje živjeli i cijeli radni vijek uplačivali ovoj državi razne namete,nemaju kome šta da vrate....sve je to i preplačeno,e druga stvar što su vlade nesposobne i nikog iz zemlje ne tjera dobro...
Po svemu sudeći i roditelji su im dobrim dijelom i na velikom broju uzorka sisali državu pa eto...tako i tako prva bježi kopilad funkcionera...ajmo svi iz države pa nek je nasele arapima...ekipa iz NGO-presretna...
darth_vader-
2014-04-17
To neka dođu arapi,ja sam od početka za to..........
2015-07-28
Ja bih radije tebe izabrala nego Soroša.vuksadinare wrote:Dok si mlad koristis zivotne prilike..nes kad si star i s jednom nogom u grobu...shvatio sam jebes postenje od njega ne zivis..badava ti tapsanje po ramenu kad ce svi oni koji ti tapsu izmedju postenjaka koji nema ili onog s novcem izabrati debela vecina onog drugog od kojeg ce imati koristi..i to nije slucaj samo kod nas da se razumihemo..moja pok baba uvjek je govorila posten-lud i sirotinja
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Tko ce biti novi ministar branitelja?
» General Markac novi ministar branitelja!?
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
» parazit
» General Markac novi ministar branitelja!?
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
» parazit
Page 5 of 7