Ministar branitelja - neradnik i društveni parazit
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ministar branitelja - neradnik i društveni parazit
Ja bih radije tebe izabrala nego Soroša.vuksadinare wrote:Dok si mlad koristis zivotne prilike..nes kad si star i s jednom nogom u grobu...shvatio sam jebes postenje od njega ne zivis..badava ti tapsanje po ramenu kad ce svi oni koji ti tapsu izmedju postenjaka koji nema ili onog s novcem izabrati debela vecina onog drugog od kojeg ce imati koristi..i to nije slucaj samo kod nas da se razumihemo..moja pok baba uvjek je govorila posten-lud i sirotinja
Guest- Guest
jbt i ti sredio mirovinu sa 40godina :D dobra smo država, nije niti čudno da nam već sada 40% prihoda proračuna odlazi na penzije :Djastreb wrote:O tome ti i pričam.vuksadinare wrote:Trebalo je otic u mirovinu ponajvise radi zdravlja..ja sam sad u cetrdesetima fizicki poceo propadati i ne samo ja..radim i na poslu i na gruntu ali zdravlje sve vise naruseno...u dvije gpdine smrsavio sam petnaest kila..veleumni bezbradoca zna o cem govorim..i mora ljubiti zemlju svaki dan sto je u mirovini...a ne svako malo na bolovanje strepeci od otkaza zbog fizicke nesposobnosti
Ja od kad sam u mirovini preporodio sam se.
Radim kod prijatelja na baušteli i zaradim mjesečno još skoro dvije mirovine.
Učim se i vjerujem da ću za koju godinu postati i majstor i onda raditi sam.
Radim koliko hoću,nema nikakvog stresa,nema "moraš" i to je to.
Guest- Guest
Domoljubni paraziti.upravo_sa_jebachine wrote:jbt i ti sredio mirovinu sa 40godina :D dobra smo država, nije niti čudno da nam već sada 40% prihoda proračuna odlazi na penzije :Djastreb wrote:O tome ti i pričam.vuksadinare wrote:Trebalo je otic u mirovinu ponajvise radi zdravlja..ja sam sad u cetrdesetima fizicki poceo propadati i ne samo ja..radim i na poslu i na gruntu ali zdravlje sve vise naruseno...u dvije gpdine smrsavio sam petnaest kila..veleumni bezbradoca zna o cem govorim..i mora ljubiti zemlju svaki dan sto je u mirovini...a ne svako malo na bolovanje strepeci od otkaza zbog fizicke nesposobnosti
Guest- Guest
Pametan čovek.upravo_sa_jebachine wrote:jbt i ti sredio mirovinu sa 40godina :D dobra smo država, nije niti čudno da nam već sada 40% prihoda proračuna odlazi na penzije :Djastreb wrote:O tome ti i pričam.vuksadinare wrote:Trebalo je otic u mirovinu ponajvise radi zdravlja..ja sam sad u cetrdesetima fizicki poceo propadati i ne samo ja..radim i na poslu i na gruntu ali zdravlje sve vise naruseno...u dvije gpdine smrsavio sam petnaest kila..veleumni bezbradoca zna o cem govorim..i mora ljubiti zemlju svaki dan sto je u mirovini...a ne svako malo na bolovanje strepeci od otkaza zbog fizicke nesposobnosti
Ma jok. Trebao je da glumi Korčagina.Eva wrote:Domoljubni paraziti.upravo_sa_jebachine wrote:jbt i ti sredio mirovinu sa 40godina :D dobra smo država, nije niti čudno da nam već sada 40% prihoda proračuna odlazi na penzije :Djastreb wrote:O tome ti i pričam.vuksadinare wrote:Trebalo je otic u mirovinu ponajvise radi zdravlja..ja sam sad u cetrdesetima fizicki poceo propadati i ne samo ja..radim i na poslu i na gruntu ali zdravlje sve vise naruseno...u dvije gpdine smrsavio sam petnaest kila..veleumni bezbradoca zna o cem govorim..i mora ljubiti zemlju svaki dan sto je u mirovini...a ne svako malo na bolovanje strepeci od otkaza zbog fizicke nesposobnosti
pa ne mogu mu zamjeriti, ali onda ekipa se nema šta čuditi ono zašto idemo ukurac.. hrpa penzionera sa 40ak godina, znate li vi da na zapadu, najviše novih firmi i poduzeća osnivaju 40oto godišnjaci? ta šema "mladi će pokrenuti start-upove" su pizdarija, u stvarnosti upravo 40eto godišnjaci najviše firmi pokreću, jer iza sebe imaju iskustvo, znanje itd.. dakle to su najproduktivnije godine za ekonomiju.dzango wrote:Pametan čovek.upravo_sa_jebachine wrote:jbt i ti sredio mirovinu sa 40godina :D dobra smo država, nije niti čudno da nam već sada 40% prihoda proračuna odlazi na penzije :Djastreb wrote:O tome ti i pričam.vuksadinare wrote:Trebalo je otic u mirovinu ponajvise radi zdravlja..ja sam sad u cetrdesetima fizicki poceo propadati i ne samo ja..radim i na poslu i na gruntu ali zdravlje sve vise naruseno...u dvije gpdine smrsavio sam petnaest kila..veleumni bezbradoca zna o cem govorim..i mora ljubiti zemlju svaki dan sto je u mirovini...a ne svako malo na bolovanje strepeci od otkaza zbog fizicke nesposobnosti
A naši 40eto godišnjaci u mirovini
a mladi idu put Njemačke. dobro smo društvo.
Jer znate da bi se isplatila neka penzija(ili neki uhljeb koji nesluži ničemu) , država treba nabiti poreze, a ako ima puno penzionera u 40tim , onda treba nabiti puuuuno poreza, a punoo poreza znači da neće nitko investirati u RH(imate temu zašto čak i naše firme počeli ići put jebene Rumunjske) , a onda nitko ne investira ovdje.. mladi bježe put Njemačke, a ovdje ostaju penzići i birokracija koja živi na dug.
Mislim ne ljutim se ja na njega, dapače i ja bi možda na njegovom mistu napravio isto, ali eto čisto da znate zašto smo ukurcu. Isto tako , nisam niti ja budala da ću plaćati mirovinsko i ostale pizdarije i poreze, pa da hranim 40eto godišnjake koji su u ekonomski najproduktivnijim godinama.
Guest- Guest
Tu se radi u spirali... otvoriš firmu , a država te dere ili odeš u penziju pa dereš državu... da biram put: vuk ili jastreb... odabrao bi vuk...upravo_sa_jebachine wrote:pa ne mogu mu zamjeriti, ali onda ekipa se nema šta čuditi ono zašto idemo ukurac.. hrpa penzionera sa 40ak godina, znate li vi da na zapadu, najviše novih firmi i poduzeća osnivaju 40oto godišnjaci? ta šema "mladi će pokrenuti start-upove" su pizdarija, u stvarnosti upravo 40eto godišnjaci najviše firmi pokreću, jer iza sebe imaju iskustvo, znanje itd.. dakle to su najproduktivnije godine za ekonomiju.dzango wrote:Pametan čovek.upravo_sa_jebachine wrote:jbt i ti sredio mirovinu sa 40godina :D dobra smo država, nije niti čudno da nam već sada 40% prihoda proračuna odlazi na penzije :Djastreb wrote:O tome ti i pričam.vuksadinare wrote:Trebalo je otic u mirovinu ponajvise radi zdravlja..ja sam sad u cetrdesetima fizicki poceo propadati i ne samo ja..radim i na poslu i na gruntu ali zdravlje sve vise naruseno...u dvije gpdine smrsavio sam petnaest kila..veleumni bezbradoca zna o cem govorim..i mora ljubiti zemlju svaki dan sto je u mirovini...a ne svako malo na bolovanje strepeci od otkaza zbog fizicke nesposobnosti
Jer znate da bi se isplatila neka penzija(ili neki uhljeb koji nesluži ničemu) , država treba nabiti poreze, a ako ima puno penzionera u 40tim , onda treba nabiti puuuuno poreza, a punoo poreza znači da neće nitko investirati u RH(imate temu zašto čak i naše firme počeli ići put jebene Rumunjske) , a onda nitko ne investira ovdje.. mladi bježe put Njemačke, a ovdje ostaju penzići i birokracija koja živi na dug.
Mislim ne ljutim se ja na njega, dapače i ja bi možda na njegovom mistu napravio isto, ali eto čisto da znate zašto smo ukurcu. Isto tako , nisam niti ja budala da ću plaćati mirovinsko i ostale pizdarije i poreze, pa da hranim 40eto godišnjake koji su u ekonomski najproduktivnijim godinama.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
I ti bi. I ja bi. A on jeste. On je pametanm a mi smo nedorečeni i budale.upravo_sa_jebachine wrote:pa ne mogu mu zamjeriti, ali onda ekipa se nema šta čuditi ono zašto idemo ukurac.. hrpa penzionera sa 40ak godina, znate li vi da na zapadu, najviše novih firmi i poduzeća osnivaju 40oto godišnjaci? ta šema "mladi će pokrenuti start-upove" su pizdarija, u stvarnosti upravo 40eto godišnjaci najviše firmi pokreću, jer iza sebe imaju iskustvo, znanje itd.. dakle to su najproduktivnije godine za ekonomiju.dzango wrote:Pametan čovek.upravo_sa_jebachine wrote:jbt i ti sredio mirovinu sa 40godina :D dobra smo država, nije niti čudno da nam već sada 40% prihoda proračuna odlazi na penzije :Djastreb wrote:O tome ti i pričam.vuksadinare wrote:Trebalo je otic u mirovinu ponajvise radi zdravlja..ja sam sad u cetrdesetima fizicki poceo propadati i ne samo ja..radim i na poslu i na gruntu ali zdravlje sve vise naruseno...u dvije gpdine smrsavio sam petnaest kila..veleumni bezbradoca zna o cem govorim..i mora ljubiti zemlju svaki dan sto je u mirovini...a ne svako malo na bolovanje strepeci od otkaza zbog fizicke nesposobnosti
da radi se o spirali .mutava baštarda wrote:Tu se radi u spirali... otvoriš firmu , a država te dere ili odeš u penziju pa dereš državu... da biram put: vuk ili jastreb... odabrao bi vuk...upravo_sa_jebachine wrote:pa ne mogu mu zamjeriti, ali onda ekipa se nema šta čuditi ono zašto idemo ukurac.. hrpa penzionera sa 40ak godina, znate li vi da na zapadu, najviše novih firmi i poduzeća osnivaju 40oto godišnjaci? ta šema "mladi će pokrenuti start-upove" su pizdarija, u stvarnosti upravo 40eto godišnjaci najviše firmi pokreću, jer iza sebe imaju iskustvo, znanje itd.. dakle to su najproduktivnije godine za ekonomiju.dzango wrote:Pametan čovek.upravo_sa_jebachine wrote:jbt i ti sredio mirovinu sa 40godina :D dobra smo država, nije niti čudno da nam već sada 40% prihoda proračuna odlazi na penzije :Djastreb wrote:O tome ti i pričam.vuksadinare wrote:Trebalo je otic u mirovinu ponajvise radi zdravlja..ja sam sad u cetrdesetima fizicki poceo propadati i ne samo ja..radim i na poslu i na gruntu ali zdravlje sve vise naruseno...u dvije gpdine smrsavio sam petnaest kila..veleumni bezbradoca zna o cem govorim..i mora ljubiti zemlju svaki dan sto je u mirovini...a ne svako malo na bolovanje strepeci od otkaza zbog fizicke nesposobnosti
jer da i kreneš pokrenuti firmu, i business, satere te država sa birokracijom i porezima, jer hoće sisati pare od tebe da hrane birokraciju , države(penziće u 40tim)
onda zašto da budeš budala, odeš i ti u penziju, preko veze središ penziju, ili invalidsku.
nemogu mu zamjeriti, jer cijeli sustav je nakaradan i ja bih tako.
ALi tu spiralu će netko morati prekinuti i netko će morati na kraju vratiti sve te dugove o penzića u 40tim godinama(jer ironično naše penzije se ne financiraju od uplata, nego od zaduživanja)
Guest- Guest
ja sam tijekom razdoblja 1990-2008 u mirovinski fond uplatio 554 400 kuna, a za zdravstvo izdvojio 151 200 kuna...
u ovih 8 godina su mi na ime mirovine isplatili 220 800 kuna... nek mi sutra isplate preostalih 333 600 kuna na ruke i nek mi ukinu mirovinu....
u ovih 8 godina su mi na ime mirovine isplatili 220 800 kuna... nek mi sutra isplate preostalih 333 600 kuna na ruke i nek mi ukinu mirovinu....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa kaj si ti počel delat s 12 godina?
Guest- Guest
Ne može. Jastreb potrošio na kurve i piće.michaellcmacha wrote:ja sam tijekom razdoblja 1990-2008 u mirovinski fond uplatio 554 400 kuna, a za zdravstvo izdvojio 151 200 kuna...
A i moji dvoje penzića imaju potrebe, kao i drugih dvoje s muževe strane. Kak stvari stoje, Miha ti buš opet na posel. Mlad, zdrav i poletan.dzango wrote:Ne može. Jastreb potrošio na kurve i piće.michaellcmacha wrote:ja sam tijekom razdoblja 1990-2008 u mirovinski fond uplatio 554 400 kuna, a za zdravstvo izdvojio 151 200 kuna...
Guest- Guest
skupa piva na zidićudzango wrote:Ne može. Jastreb potrošio na kurve i piće.michaellcmacha wrote:ja sam tijekom razdoblja 1990-2008 u mirovinski fond uplatio 554 400 kuna, a za zdravstvo izdvojio 151 200 kuna...
n_razbojnik-
2014-04-15
Cuj budimo realni svi bi zbisali u mirovinu da im se pruzi prilika..osim onih koji znaju da imaju sigurnu placu...drhtati oces dobit placu ili ne nije bas ugodno..ovako mirovina sigurna..makar i 2000 kuna ali tu je...ili radis i mislis si ko zna hocws li docekati uopcw mirovinu...vjerujte mi iskreno kod nas se ne isplati raditi..jos ako imas nesrecu da naletis na neugodne sefove i direktore...isplati se ako si sam svoj gazda...bezbradica sere..niko sretniji od njega sto je u mirovini..i da mu sad nude posao prihvatio.bi ga quratz ako nije placa minimum 1000 eura...ili ono bar 100% sigurna..vise mi je iskren jastreb koji bar prizna da mu je super sto je ugrabio mirovinu...
Qet
Qet
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma to je uredu, zbrisao u mirovinu, i ja bih tako, samo ja sam svjestan, da bi meni netko dao penziju koju ja nisam zaslužio - to znači da je RH radi moje lažne penzije iselila jedan mladi par u Njemačku
morate biti svjesni toga
pretpostavljam da se vi branitelji niste ratovali i bili ranjavani i gledali strahote, da bi kasnije RH ispratila vašu djecu, nećake, itd put Njemačke
morate biti svjesni toga
pretpostavljam da se vi branitelji niste ratovali i bili ranjavani i gledali strahote, da bi kasnije RH ispratila vašu djecu, nećake, itd put Njemačke
Guest- Guest
nebitno kad sam počeo delati... ukupan mirovinski staž mi iznosi 35 godina 9 mjeseci i 20 dana... ali ni to nije bitno nego kako rekoh naveo sam konkretno ukupan iznos svojih uplata u mirovinski fond i koliko mi je do sada isplaćeno na ime mirovine.... nek mi jednokratno isplate razliku do ukupnog iznosa i ja se isti tren odričem mirovine.... što se tiče zdravstvenog to nek ostane jer su mi klinci osigurani prek mene, mada ne bih imao ništa protiv i da mi to isplate, s tim da mogu slobodno iznos umanjiti za 20%, ajmo reć da sam potrošio 30 000 kuna na ime zdrvastvenog, ali nisam... znači meni 333 600 kuna mojih novaca i 121 000 kuna iz fonda za zdravstvo i ne pitam za njih i nek ne pitaju ni oni za mene....Eva wrote:Pa kaj si ti počel delat s 12 godina?
2015-08-08
sad će ostat bez nje, dobro da se izlajao... ;)vuksadinare wrote:Cuj budimo realni svi bi zbisali u mirovinu da im se pruzi prilika..osim onih koji znaju da imaju sigurnu placu...drhtati oces dobit placu ili ne nije bas ugodno..ovako mirovina sigurna..makar i 2000 kuna ali tu je...ili radis i mislis si ko zna hocws li docekati uopcw mirovinu...vjerujte mi iskreno kod nas se ne isplati raditi..jos ako imas nesrecu da naletis na neugodne sefove i direktore...isplati se ako si sam svoj gazda...bezbradica sere..niko sretniji od njega sto je u mirovini..i da mu sad nude posao prihvatio.bi ga quratz ako nije placa minimum 1000 eura...ili ono bar 100% sigurna..vise mi je iskren jastreb koji bar prizna da mu je super sto je ugrabio mirovinu...
Qet
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma dobro on je budalast i iskren..nije gnjoj toliki ko bezbradica..ne zna lagat ko bezbradica....nego marama pise na direktnom klemm izricito protiv registra izdajnika a cujem i glogoski..nisu cak bili ni na primopredaji...michaellcmacha wrote:sad će ostat bez nje, dobro da se izlajao... ;)vuksadinare wrote:Cuj budimo realni svi bi zbisali u mirovinu da im se pruzi prilika..osim onih koji znaju da imaju sigurnu placu...drhtati oces dobit placu ili ne nije bas ugodno..ovako mirovina sigurna..makar i 2000 kuna ali tu je...ili radis i mislis si ko zna hocws li docekati uopcw mirovinu...vjerujte mi iskreno kod nas se ne isplati raditi..jos ako imas nesrecu da naletis na neugodne sefove i direktore...isplati se ako si sam svoj gazda...bezbradica sere..niko sretniji od njega sto je u mirovini..i da mu sad nude posao prihvatio.bi ga quratz ako nije placa minimum 1000 eura...ili ono bar 100% sigurna..vise mi je iskren jastreb koji bar prizna da mu je super sto je ugrabio mirovinu...
Qet
2015-09-08
..navodno su oni brkiceva struja a crnoja karamarkova
2015-09-08
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Tko ce biti novi ministar branitelja?
» General Markac novi ministar branitelja!?
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
» parazit
» General Markac novi ministar branitelja!?
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
» parazit
Page 6 of 7