Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
Page 1 of 1
Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
O ČLANOVIMA nove vlade i ljudima koji će popuniti ministarske fotelje još se uvijek nagađa, a kao mogući ministar branitelja spominje se umirovljeni brigadir HV-a Miodrag Demo, za kojeg je Milan Bandić rekao kako ima dovoljno iskustva i referenci za tu poziciju.
Saborski zastupnik iz redova Bandićeve stranke i voditelj zagrebačkog Ureda za branitelje za HTV je rekao da će o njegovom ministarskom mjestu odlučiti branitelji te jedan dio politike.
Kako je rekao, kada bi mu bila pružena ta čast, vratio bi ponos i dostojanstvo hrvatskim braniteljima te da bi u tom slučaju prestao i prosvjed branitelja u Savskoj 66.
"Već smo mi to dogovorili u jednom dijelu zajedno ja, Glogoški, Klemm i ostali dečki koji su tamo. Doista mislim da zajedno moramo sjesti za stol", rekao je Demo.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/potencijalni-ministar-branitelja-najavio-micanje-satora-ja-i-decki-iz-satora-smo-se-dogovorili/865873.aspx
Saborski zastupnik iz redova Bandićeve stranke i voditelj zagrebačkog Ureda za branitelje za HTV je rekao da će o njegovom ministarskom mjestu odlučiti branitelji te jedan dio politike.
Kako je rekao, kada bi mu bila pružena ta čast, vratio bi ponos i dostojanstvo hrvatskim braniteljima te da bi u tom slučaju prestao i prosvjed branitelja u Savskoj 66.
"Već smo mi to dogovorili u jednom dijelu zajedno ja, Glogoški, Klemm i ostali dečki koji su tamo. Doista mislim da zajedno moramo sjesti za stol", rekao je Demo.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/potencijalni-ministar-branitelja-najavio-micanje-satora-ja-i-decki-iz-satora-smo-se-dogovorili/865873.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
malo zvuci SUBNOR-ovski da branitelji odlucuju no dobro sto "jedan dio politike" vjerujem odlucuje o cifri za to ministarstvodebotoijusto wrote:
tako da mi ova verzija OK kao prelazni period prije gasenja/spajanja ministarstva branitelja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
onda neka u ministarstvu rada bude ministar jedan radnik a ne banda neradnička
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Je, bas ce ovog Bandicevog pripuza utrpati, adz i most nemaju drugih kandidata:)
dijagram-
2015-08-09
osim ako to nije bio bandicev uvjet za glas ;-)dijagram wrote:Je, bas ce ovog Bandicevog pripuza utrpati, adz i most nemaju drugih kandidata:)
2014-04-12
taman posla, cilj mu uhlebiti Demu:)maggie13 wrote:osim ako to nije bio bandicev uvjet za glas ;-)dijagram wrote:Je, bas ce ovog Bandicevog pripuza utrpati, adz i most nemaju drugih kandidata:)
valjda je uvjet pricekati s istragama i prijavama, bacit fascikle na dno ladice itd.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:taman posla, cilj mu uhljebiti Demu:)maggie13 wrote:osim ako to nije bio bandicev uvjet za glas ;-)dijagram wrote:Je, bas ce ovog Bandicevog pripuza utrpati, adz i most nemaju drugih kandidata:)
valjda je uvjet pricekati s istragama i prijavama, bacit fascikle na dno ladice itd.
dijagram-
2015-08-09
Vjerojatno neki laznjak a ne 80% kao Fred.Bilo kako bilo ali samo da ne diraju malog od novinara. Rekao je da ce iseliti a to ne bi bilo dobro za DNRH.
2014-04-14
Demo čovik koji je ogrezao u nepotizam do guše
dno dna
dno dna
stenjalica-
2015-10-18
demo, bezbradi i slicna banda:)stenjalica wrote:Demo čovik koji je ogrezao u nepotizam do guše
dno dna
dijagram-
2015-08-09
26 godina od rat i imamo ministarstvo za vucibatine,,pariramo SAD-u i Srbiji
dominišemo
ionako 98% branitelja i nezna di je ta štala od minisarstva
dominišemo
ionako 98% branitelja i nezna di je ta štala od minisarstva
stenjalica-
2015-10-18
dijagram wrote:demo, bezbradi i slicna banda:)stenjalica wrote:Demo čovik koji je ogrezao u nepotizam do guše
dno dna
u sridu,lik je prepreden i mutan ko Una u jesenskim poplavama
dosta da znam iz koje je kuće,pleme najvećih ovcokradica u Bukovici
stenjalica-
2015-10-18
Vjerojatno u berograd kao i svi pravi antifašisti poput dežulovića,jergovića,rudanice,sjeberine....abraham wrote:Vjerojatno neki laznjak a ne 80% kao Fred.Bilo kako bilo ali samo da ne diraju malog od novinara. Rekao je da ce iseliti a to ne bi bilo dobro za DNRH.
Guest- Guest
A baš su se dogovorili.
Čekali su pad Zokijevaca.
Čekali su pad Zokijevaca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Iz šatora počeo izlaziti bijeli dim, mediji pišu da imamo novog ministra branitelja
» Tko ce biti novi ministar branitelja?
» Ministar branitelja - neradnik i društveni parazit
» General Markac novi ministar branitelja!?
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Tko ce biti novi ministar branitelja?
» Ministar branitelja - neradnik i društveni parazit
» General Markac novi ministar branitelja!?
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
Page 1 of 1