Ministar branitelja - neradnik i društveni parazit
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ministar branitelja - neradnik i društveni parazit
www.index.hr
Oni koji rade 40 god. i poduzetnici su sramota za hrvatsku državu,ovo su istinski heroji..
......odličan i istinit text ma tko što rekao..slažem se sa svakom rečenicom....
Oni koji rade 40 god. i poduzetnici su sramota za hrvatsku državu,ovo su istinski heroji..
......odličan i istinit text ma tko što rekao..slažem se sa svakom rečenicom....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: Ministar branitelja - neradnik i društveni parazit
Tekst je teza splacina. Jos jedno moje veliko razocaranje , ovaj Vojkovic. Teza konjina.
2014-04-14
Ministar branitelja je EGZEMPLARNI PRIMJERAK .
kao i onaj koji je krao stiropor .
Nema ih majci
Osim u adzeju
Nema ih majci
Osim u adzeju
vise volim "ekonomske" tekstove leptirmasne no ovaj odlicno brutalno istinit
ne vidim velike razlike izmedju matica i ovog novog ministra po ponasanju osim svjetonazora
oba u mirovini vec dugo , sve zaradili u drzavnom sektoru , "na oko" im nista ne
nedostaje fizicki
bude to "onaj bez duse" tj. proracun doveo na svoje mjesto
ne vidim velike razlike izmedju matica i ovog novog ministra po ponasanju osim svjetonazora
oba u mirovini vec dugo , sve zaradili u drzavnom sektoru , "na oko" im nista ne
nedostaje fizicki
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jedan od posljednjih javnih tekstova Vojka?..ajde, nek se ispuše onda, dozvoljavamo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zasto ?kaja_333 wrote:jedan od posljednjih javnih tekstova Vojka?..ajde, nek se ispuše onda, dozvoljavamo.
imas namjeru uhititi ga ?
otkaz iz drzavne sluzbe vec u ponedjeljak
2014-04-12
i staviti mu žutu traku..cmolj, cmolj i otključati jasenovac. a sada za stvarno, takvi tekstovi drugovi od sutra neće više dobivati javnog prostora, to valjda znate, i takvi bukaći biti će sve tiši i tiši i tišidebotoijusto wrote:zasto ?kaja_333 wrote:jedan od posljednjih javnih tekstova Vojka?..ajde, nek se ispuše onda, dozvoljavamo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ovi u hnsu i sdpu sve 'postenjacine'...daj oladi jebote...glupuSora wrote:Ministar branitelja je EGZEMPLARNI PRIMJERAK .
Nema ih majci
Osim u adzeju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da, zato mi se i gadi. Izigrava neku "neutralnost" a u tekstu je covjek mirne duse mogao promijeniti ime u Fred. k tome je jos pokrao drzavu jer je glumio bolet i Nezbiljezeno, bez terapije ozdravio. Jedino ako mu je gospa i duh sveti pomogao. Ovaj novi je imao uvjete za mirovinu. Kako nakaradno to bilo. Da Fred nikeda nije ispunjavao uvjete za 80% invalidninu??? Neovisni dorh, mediji i ovaj derpe sa masnicom, koja je uostalom kul i izdvaja ga iz septicke jame lijevih pisala.debotoijusto wrote:vise volim "ekonomske" tekstove leptirmasne no ovaj odlicno brutalno istinit
nedostaje fizicki
abraham-
2014-04-14
Proboj moze zahvaliti leptir masni, pederskom nastupu, izgledu malo potupe osobe. Tekstovi su inace za osmoljetku.
2014-04-14
Cek ja sam neradnik parazit ? ....a radim tj crncim za 3500 kuna i jebe me skoro svaka susa..e sad lad razmislim zao mi je sto i ja nisam parazit takav..a ne kako sam rekao radim za 3500 kn i jebe te u udrav mozak suse i suse...sto je bolje?...sto se lomim na poslu plus branitelj sam i jebete svaki umisljeni sef koji ne zna sto je patnja..i di je tu zahvalnost...jebo ja ovakav svoj radni doprinos drzavi
2015-09-08
mislis ugasiti mrezu ?kaja_333 wrote:i staviti mu žutu traku..cmolj, cmolj i otključati jasenovac. a sada za stvarno, takvi tekstovi drugovi od sutra neće više dobivati javnog prostora, to valjda znate, i takvi bukaći biti će sve tiši i tiši i tišidebotoijusto wrote:zasto ?kaja_333 wrote:jedan od posljednjih javnih tekstova Vojka?..ajde, nek se ispuše onda, dozvoljavamo.
kako je ono bilo nekada davno , zaustavite reuters
dobe uzore imas
si ispeglala crno iz ormara
2014-04-12
ti radis , ne vidim zasto si se prepoznao u tekstuvuksadinare wrote:Cek ja sam neradnik parazit ? ....a radim tj crncim za 3500 kuna i jebe me skoro svaka susa..e sad lad razmislim zao mi je sto i ja nisam parazit takav..a ne kako sam rekao radim za 3500 kn i jebe te u udrav mozak suse i suse...sto je bolje?...sto se lomim na poslu plus branitelj sam i jebete svaki umisljeni sef koji ne zna sto je patnja..i di je tu zahvalnost...jebo ja ovakav svoj radni doprinos drzavi
ja radim za minimalac i placam sve ove gluposti sto drobi novi ministar
vidim da je namjera nove vlade ukinuti institut minimalca
onda budem radio za 1 kunu pa neka ministar si nadje novac na drugi nacin za svoju mastu
2014-04-12
vuče zato bi tio bio dobar ministar.vuksadinare wrote:Cek ja sam neradnik parazit ? ....a radim tj crncim za 3500 kuna i jebe me skoro svaka susa..e sad lad razmislim zao mi je sto i ja nisam parazit takav..a ne kako sam rekao radim za 3500 kn i jebe te u udrav mozak suse i suse...sto je bolje?...sto se lomim na poslu plus branitelj sam i jebete svaki umisljeni sef koji ne zna sto je patnja..i di je tu zahvalnost...jebo ja ovakav svoj radni doprinos drzavi
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Regoč-
2015-08-21
Fuk..šuti i radi i dalje za 3500 kuna...sto bi ti drugo??? sto se tice Suše,zafali onim svojim volovima,koji nisu htjeli za 20 milijuna dolari,da se premrezi skoro trecina RH sa sustavima za navodnjavanje...vuksadinare wrote:Cek ja sam neradnik parazit ? ....a radim tj crncim za 3500 kuna i jebe me skoro svaka susa..e sad lad razmislim zao mi je sto i ja nisam parazit takav..a ne kako sam rekao radim za 3500 kn i jebe te u udrav mozak suse i suse...sto je bolje?...sto se lomim na poslu plus branitelj sam i jebete svaki umisljeni sef koji ne zna sto je patnja..i di je tu zahvalnost...jebo ja ovakav svoj radni doprinos drzavi
Guest- Guest
Tebi svaka čast i svim braniteljima hvala za sve što su golih ruku postigli,nikada nitko ali nitko nije rekao da invalidi nisu zaslužili mirovine i povlastice,koji su stvarni invalidi u obliku materijalnog koliko im država može dati obzirom na standard......e sad oko mene primjera,dao čovjek tele i 1500 maraka ima mirovinu 7200 nikada vidio fronta a u šatoru među najglasnijima,svatko od nas poznaje barem nekog takvog i ti su huškači i najglasniji.....ti si u mirovini od 40-te god.,jebo ga onaj tko mu je to dao i sad se buniš a dok se ratovalo netko je morao branitelje duvaniti,hraniti,oblačiti,to su sad radnici koji ne dobivaju ni svoju plaču.....puno nepravde u ovoj zemlji i nikad nitko je ne može ispraviti,previše je parazita i uhljeba,a mi koji plačamo pdv i nekog zapošljavamo smo najveći konji,sitnog zuba...vuksadinare wrote:Cek ja sam neradnik parazit ? ....a radim tj crncim za 3500 kuna i jebe me skoro svaka susa..e sad lad razmislim zao mi je sto i ja nisam parazit takav..a ne kako sam rekao radim za 3500 kn i jebe te u udrav mozak suse i suse...sto je bolje?...sto se lomim na poslu plus branitelj sam i jebete svaki umisljeni sef koji ne zna sto je patnja..i di je tu zahvalnost...jebo ja ovakav svoj radni doprinos drzavi
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa svi su politicari Paraziti,i oni pridruzzeni im Lizogusci...
Guest- Guest
penzija mi u kavani... i tako idu dani
Guest- Guest
Ma jebem ti placu kad si izlozen teroru balonja i umisljenih a i neradnika sefova...davno prije rata znala je moja baba govorit...posten budala nema nista..moj stric bio postenjacina i stalno baljezgao doci ce mi na sprovod tisucu ljudi a mom pokvarwnom susjedu nitku..a jebotw nije mogo djecu na more stric odvest a susjed mu napravio vikendicu na moru i djeca mu nikad nisu bila uskracena ni u cemu..mene boli quratz pikopali me i uz tarabu ako imam...a ako nemam kakve vajde da mi dodje i tisucu ljudi na sprovod ako zeludac i djwca traze
2015-09-08
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Tko ce biti novi ministar branitelja?
» General Markac novi ministar branitelja!?
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
» parazit
» General Markac novi ministar branitelja!?
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
» parazit
Page 1 of 7