General Markac novi ministar branitelja!?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
General Markac novi ministar branitelja!?
http://www.braniteljski-portal.hr/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: General Markac novi ministar branitelja!?
Ko naruceno za medijske i ine falangiste...sad ce mu isceprkat kako je ulovio vepra vise od dozvoljenog...kako je haski optuzenik itd
2015-09-08
Braco i seka Pusić-Anđelinović na aparatima u tom slučaju...frend Štrbac također...
darth_vader-
2014-04-17
.....ne moze ratni zlocinac biti ministar...nije po ustavu...sa ce nama stazic objasnit da ima i boljih rjesenja za ministra od markaca...npr...on ili ajd ako ne on moze bojan glavasevic
2015-09-08
Sad ce se neki pitat...pa nije markac ratni zlocinac..pa haski sud ga je oslobodio..e da..ali nije to to...sudski pravorijek je onaj kojeg kazu documenta,goljp,gong,pupovac,strbac,aleksandar vulin...bez njihovog pecata niko nije oslobodjen stigme ratnog zlocinca pa oslobodio ga sam jad vasem
2015-09-08
Nezahvalna pozicija, ali Markač mi se čini dobrim rješenjem. Nema toga što se novo njemu može iskopati, a ima aureolu dvostrukoga pobjednika. Istina, ne 41. i 45., nego 95. i 2012.
http://www.braniteljski-portal.hr/Novosti/HRVATSKA/HDZ-odabrao-General-Mladen-Markac-novi-je-kandidat-za-ministra-branitelja
naci ce oni vec njemu nesto..kao sto rekoh da je ulovio vepra vise od lovackog pravilnika...da je ipak ratni zlocinac neovisno od haske presude jer je tako rekao 'pravi' sudac savo strbac..joj mogu oni iskopat sto zele...no ima jedna petlja...tada bi navukli na sebe bijes 99% policajaca sadasnjih a narocito bivsih i to onih iz specijalnih i interventnih postrojbi...a za to oni nemaju muda...nije im isto crnoja i markacRegoč wrote:Nezahvalna pozicija, ali Markač mi se čini dobrim rješenjem. Nema toga što se novo njemu može iskopati, a ima aureolu dvostrukoga pobjednika. Istina, ne 41. i 45., nego 95. i 2012.
2015-09-08
Ma, iskreno, volio bih da krenu s napadima na Gotovinu. E, tu bi im bio kraj. Možda i životni.vuksadinare wrote:naci ce oni vec njemu nesto..kao sto rekoh da je ulovio vepra vise od lovackog pravilnika...da je ipak ratni zlocinac neovisno od haske presude jer je tako rekao 'pravi' sudac savo strbac..joj mogu oni iskopat sto zele...no ima jedna petlja...tada bi navukli na sebe bijes 99% policajaca sadasnjih a narocito bivsih i to onih iz specijalnih i interventnih postrojbi...a za to oni nemaju muda...nije im isto crnoja i markacRegoč wrote:Nezahvalna pozicija, ali Markač mi se čini dobrim rješenjem. Nema toga što se novo njemu može iskopati, a ima aureolu dvostrukoga pobjednika. Istina, ne 41. i 45., nego 95. i 2012.
Markac je oke,ali mu dati primjer ministarstvo UP-a...
Guest- Guest
Mislim da je predugo izvan sustava za MUP, ali, opet, i ovi što dolaze često nemaju sveze s resorima koje vode.
Markac je i dusom i tijelom Pandur,to se trazi..dobricina i postenjacina..
Guest- Guest
Matić je bio bolji...bogomdani wrote:Markac je oke,ali mu dati primjer ministarstvo UP-a...
dobro znam ja da bi ti bojana glavasevica..ali mali je kompromitiranbogomdani wrote:Markac je i dusom i tijelom Pandur,to se trazi..dobricina i postenjacina..
2015-09-08
??'who??'... Markaca osobno poznajem,ima dobar i posten karakter..vuksadinare wrote:dobro znam ja da bi ti bojana glavasevica..ali mali je kompromitiranbogomdani wrote:Markac je i dusom i tijelom Pandur,to se trazi..dobricina i postenjacina..
Guest- Guest
kaj vele srbi i jastreb na ovo?
Tony Soprano-
2015-08-15
markac je upa u kasetu brokav
ako preuzme kormilo izbornika
ako preuzme kormilo izbornika
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
markač neće u kašetu
što je brokvi bilo, on je to već potaraco..haag je reko ok
što je brokvi bilo, on je to već potaraco..haag je reko ok
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
aeljubo1212 wrote:markač neće u kašetu
nije incun
u brokve 10 a ruzinave
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tko ce biti novi ministar branitelja?
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Ministar branitelja - neradnik i društveni parazit
» Novi Zakon o braniteljima: Pola milijuna branitelja
» Novi pogled na Domovinski rat - general ADEMI