Ministar branitelja - neradnik i društveni parazit
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ministar branitelja - neradnik i društveni parazit
zakljucak!
svaki ministar je neradnik i parazit,
Srećom pa je dotični Vojković sve suprotno od toga...kao i ostatak HNS-a...
darth_vader-
2014-04-17
ej-menLeviathan2 wrote:zakljucak!
Guest- Guest
U penziju sa 40 godina, nije loše. A budući da je pripadnik šatorske aristokracije pretpostavljam da mu penzija nije ispod 20K kao što ima grof Glogoški I.
Last edited by dawson on 25/1/2016, 00:20; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
moja je tolika a ja sam tek satnik po činu... ministar je ipak pukovnik pa je njegova nešto malo veća.... ;)dawson wrote:U penziju sa 40 godina, nije loše. A budući da je pripadnik šatorske aristokracije pretpostavljam da mu penzija nije ispod 20K kao što ima grof Glogoški I.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jebes sve to ako ce most i petrov blokirati...po tom pitanju o registru je petrov vrlo ozbiljno zvucao...sumnjam da ce crnoja ista ucinit...ako ucini na svoju ruku nece vise biti ministar...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ljudi, ništa od svega, ode vlada do ljeta, najesen izbori, za Božić Zoki Pinoki u Banskim dvorima.
Moguce...cuo sam jucer od imocanca koji je bio na skupu hdza da je karamarko bio ljut na petrova kad je rekao ovaj da ce se stopirat moguce takav potez crnoje a crnoja nece sigurno poslusat petrova jer je dao obecanje...Regoč wrote:Ljudi, ništa od svega, ode vlada do ljeta, najesen izbori, za Božić Zoki Pinoki u Banskim dvorima.
2015-09-08
Pa ti nisi ministar koji se umirovio s 40 godina. Vučino, smanji buniku.vuksadinare wrote:Cek ja sam neradnik parazit ? ....a radim tj crncim za 3500 kuna i jebe me skoro svaka susa..e sad lad razmislim zao mi je sto i ja nisam parazit takav..a ne kako sam rekao radim za 3500 kn i jebe te u udrav mozak suse i suse...sto je bolje?...sto se lomim na poslu plus branitelj sam i jebete svaki umisljeni sef koji ne zna sto je patnja..i di je tu zahvalnost...jebo ja ovakav svoj radni doprinos drzavi
Guest- Guest
Cuj sad mi je debelo zao sto se nisam umirovio.. a ne da me na poslu jebe nepodojena susaEva wrote:Pa ti nisi ministar koji se umirovio s 40 godina. Vučino, smanji buniku.vuksadinare wrote:Cek ja sam neradnik parazit ? ....a radim tj crncim za 3500 kuna i jebe me skoro svaka susa..e sad lad razmislim zao mi je sto i ja nisam parazit takav..a ne kako sam rekao radim za 3500 kn i jebe te u udrav mozak suse i suse...sto je bolje?...sto se lomim na poslu plus branitelj sam i jebete svaki umisljeni sef koji ne zna sto je patnja..i di je tu zahvalnost...jebo ja ovakav svoj radni doprinos drzavi
2015-09-08
Mirnije spavaš, a i ljepše živiš. Da si se umirovio sad bi penziju ostavljao po kladionici i bil kod Sakomana na odvikavanju.vuksadinare wrote:Cuj sad mi je debelo zao sto se nisam umirovio.. a ne da me na poslu jebe nepodojena susaEva wrote:Pa ti nisi ministar koji se umirovio s 40 godina. Vučino, smanji buniku.vuksadinare wrote:Cek ja sam neradnik parazit ? ....a radim tj crncim za 3500 kuna i jebe me skoro svaka susa..e sad lad razmislim zao mi je sto i ja nisam parazit takav..a ne kako sam rekao radim za 3500 kn i jebe te u udrav mozak suse i suse...sto je bolje?...sto se lomim na poslu plus branitelj sam i jebete svaki umisljeni sef koji ne zna sto je patnja..i di je tu zahvalnost...jebo ja ovakav svoj radni doprinos drzavi
Guest- Guest
Vučino,ti si dalmatinski Dudek.vuksadinare wrote:Cuj sad mi je debelo zao sto se nisam umirovio.. a ne da me na poslu jebe nepodojena susaEva wrote:Pa ti nisi ministar koji se umirovio s 40 godina. Vučino, smanji buniku.vuksadinare wrote:Cek ja sam neradnik parazit ? ....a radim tj crncim za 3500 kuna i jebe me skoro svaka susa..e sad lad razmislim zao mi je sto i ja nisam parazit takav..a ne kako sam rekao radim za 3500 kn i jebe te u udrav mozak suse i suse...sto je bolje?...sto se lomim na poslu plus branitelj sam i jebete svaki umisljeni sef koji ne zna sto je patnja..i di je tu zahvalnost...jebo ja ovakav svoj radni doprinos drzavi
Dakle ne onaj podravski Draš Katalenić,nego dalmatinski.
Nije ni čudo da su ti (kako si neki dan napisao) Gruntovčani najbolja serija.
Umjesto da si se ugledao na onog funkcionera iz serije Čovik i po,ili na Roka Prča,tebi je uzor Draš.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kod moralne dileme dali uzeti penziju ili ne, sjetite se Kajinovog poučka ;)
Je, je Vučina slušaj dušobrižnike...brate ispao si naivac...boli te kurac za dežurne licemjerne moraliste...mirnije spavaš my ass...tko god je tukao više od godine na fronti po defaultu ga ova država ima uzdržavati, a nek crnči kopilad HDZ-SDP funkcionera za promjenu...jebote od tolikih parazita u državi najveći problem šaka branitelja u mirovini...
darth_vader-
2014-04-17
Zato kulturnjaci i novinari najviše dopridonose ovoj državi...boktejebo nismo kvalitenog novinara ili glumca izbacili zadnjih 20 godina, a prištekala se gamad na proračun samo tako...i onda takvi najviše jamraju na račun HRVI...
Last edited by jasambrend on 25/1/2016, 09:04; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Pa to je to..mislim da je u pitanju ljubomora...a znam hrpu onih kojima je pun quratz crncit a imali su uvjete za mirovinu a sad kukaju sto nisu otisli pogotovo sad kad stezu godine pa i zdravlje...a hoce li uopce docekat ovu civilnujasambrend wrote:Je, je Vučina slušaj dušobrižnike...brate ispao si naivac...boli te kurac za dežurne licemjerne moraliste...mirnije spavaš my ass...tko god je tukao više od godine na fronti po defaultu ga ova država ima uzdržavati, a nek crnči kopilad HDZ-SDP funkcionera za promjenu...jebote od tolikih parazita u državi najveći problem šaka branitelja u mirovini...
2015-09-08
Jbg.. a ne jamraju na saborske umirovljenikejasambrend wrote:Zato kulturnjaci i novinari najviše dopridonose ovoj državi...boktejebo nismo kvalittenog novinara ili glumca izbacili zadnjih 20 godina, a prištekala se gamad na prorajbčun samo tako...i onda takvi najviše jamraju na račun HRVI...
2015-09-08
Tko bu ga uzdržavali, kad svi koji imaju mozgu idu van? Ljudima je dosta parazita i niškoristi. Vučina je dobro postupio i nije parazit.jasambrend wrote:Je, je Vučina slušaj dušobrižnike...brate ispao si naivac...boli te kurac za dežurne licemjerne moraliste...mirnije spavaš my ass...tko god je tukao više od godine na fronti po defaultu ga ova država ima uzdržavati, a nek crnči kopilad HDZ-SDP funkcionera za promjenu...jebote od tolikih parazita u državi najveći problem šaka branitelja u mirovini...
Guest- Guest
Nije, nego je baš istinski domoljub. Dao je sve, a ne traži ništa. A ovi pohlepni se mogu sramiti.jastreb wrote:Vučino,ti si dalmatinski Dudek.vuksadinare wrote:Cuj sad mi je debelo zao sto se nisam umirovio.. a ne da me na poslu jebe nepodojena susaEva wrote:Pa ti nisi ministar koji se umirovio s 40 godina. Vučino, smanji buniku.vuksadinare wrote:Cek ja sam neradnik parazit ? ....a radim tj crncim za 3500 kuna i jebe me skoro svaka susa..e sad lad razmislim zao mi je sto i ja nisam parazit takav..a ne kako sam rekao radim za 3500 kn i jebe te u udrav mozak suse i suse...sto je bolje?...sto se lomim na poslu plus branitelj sam i jebete svaki umisljeni sef koji ne zna sto je patnja..i di je tu zahvalnost...jebo ja ovakav svoj radni doprinos drzavi
Dakle ne onaj podravski Draš Katalenić,nego dalmatinski.
Nije ni čudo da su ti (kako si neki dan napisao) Gruntovčani najbolja serija.
Umjesto da si se ugledao na onog funkcionera iz serije Čovik i po,ili na Roka Prča,tebi je uzor Draš.
Guest- Guest
Ma nisam mislio da je trebao hapati ili živjeti od domoljublja,ali bi mu za njegovo zdravlje i mir bilo najbolje otići u penziju i posvetiti se sebi i obitelji.Eva wrote:Nije, nego je baš istinski domoljub. Dao je sve, a ne traži ništa. A ovi pohlepni se mogu sramiti.
Nema veće svetinje od obitelji.
Obitelj ti vraća koliko u nju ulažeš i koliko joj se posvećuješ-Za razliku od države i ideologije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eva wrote:Tko bu ga uzdržavali, kad svi koji imaju mozgu idu van? Ljudima je dosta parazita i niškoristi. Vučina je dobro postupio i nije parazit.jasambrend wrote:Je, je Vučina slušaj dušobrižnike...brate ispao si naivac...boli te kurac za dežurne licemjerne moraliste...mirnije spavaš my ass...tko god je tukao više od godine na fronti po defaultu ga ova država ima uzdržavati, a nek crnči kopilad HDZ-SDP funkcionera za promjenu...jebote od tolikih parazita u državi najveći problem šaka branitelja u mirovini...
Ukinuti besplatno studiranje pod broj jedan ili ga uvjetovati radom određeni broj godina u državi...Vučina i slični nisu razmišljali 1991. o bježanju van pred puno većim problemima poput ovih sadašnjih razmaženih generacija...kad bi se krenulo raščlanjivati pojam parazitizma mislim da bi svakakve gamadi isplivalo, ali daleko najmanje lažnih HRVI...međutim nastavite spinati i dalje ipak smo u demokraciji, jelte...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Tko ce biti novi ministar branitelja?
» General Markac novi ministar branitelja!?
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
» parazit
» General Markac novi ministar branitelja!?
» Milorad Pupovac novi ministar hrvatsko-srpskih branitelja
» Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
» parazit
Page 3 of 7