Habulin zabrijao da je ubijao ustaše na bleiburgu...
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Habulin zabrijao da je ubijao ustaše na bleiburgu...
Ona bi to htjela na Vukovoj ćirilici, a ne na Oreškovićevom kanadskom hrvatskom.dijagram wrote:i mare ga polovicno razumije, kad natuca hrvatski:)Fénix wrote:Kako je lijepo na engleskom citirao Pattona i na taj način raju otjerao u qrac.jastreb wrote:Meni nije jasno kako ih nije sramota pred Oreškovićem.
Što će čovjek pomisliti? Među kakvu je to hajdučiju i bašibozuk došao? :S:
Powerpoint mu je isto odlična stvar!
Guest- Guest
Vidim na dnevniku, uzjebala se pravo, potpuno popizdila , tko zna zastoFénix wrote:Ona bi to htjela na Vukovoj ćirilici, a ne na Oreškovićevom kanadskom hrvatskom.dijagram wrote:i mare ga polovicno razumije, kad natuca hrvatski:)Fénix wrote:Kako je lijepo na engleskom citirao Pattona i na taj način raju otjerao u qrac.jastreb wrote:Meni nije jasno kako ih nije sramota pred Oreškovićem.
dijagram-
2015-08-09
[quote="vuksadinare"][quote="marcus-t"]
Samo ut tvojoj glavi...vuksadinare wrote:dakle one proce nisu svi srbi takvi bili..tesko piju vodu...
Guest- Guest
Rimtutituki
2014-04-14
Ono kmečanje udruga na ulicama gdje se glumi do bolesne mjere zbog novog ministra.... Hahahaha, umro sam! Tu sirotinju legaliziranu za pljačku i uništavanje hrv. naroda treba što više gaziti.dijagram wrote:Vidim na dnevniku, uzjebala se pravo, potpuno popizdila , tko zna zastoFénix wrote:Ona bi to htjela na Vukovoj ćirilici, a ne na Oreškovićevom kanadskom hrvatskom.dijagram wrote:i mare ga polovicno razumije, kad natuca hrvatski:)Fénix wrote:Kako je lijepo na engleskom citirao Pattona i na taj način raju otjerao u qrac.jastreb wrote:Meni nije jasno kako ih nije sramota pred Oreškovićem.
Guest- Guest
Oni samo zele zadrzati svoja "prava' stecena jos u socijalizmuFénix wrote:Ono kmečanje udruga na ulicama gdje se glumi do bolesne mjere zbog novog ministra.... Hahahaha, umro sam! Tu sirotinju legaliziranu za pljačku i uništavanje hrv. naroda treba što više gaziti.dijagram wrote:Vidim na dnevniku, uzjebala se pravo, potpuno popizdila , tko zna zastoFénix wrote:Ona bi to htjela na Vukovoj ćirilici, a ne na Oreškovićevom kanadskom hrvatskom.dijagram wrote:i mare ga polovicno razumije, kad natuca hrvatski:)Fénix wrote:Kako je lijepo na engleskom citirao Pattona i na taj način raju otjerao u qrac.jastreb wrote:Meni nije jasno kako ih nije sramota pred Oreškovićem.
dijagram-
2015-08-09
Heheh, odnosno u liberalizmu. Ma neka si jebu oca i majku u pupak.
Možemo i mi tražiti svoja prava pa ti državo izvoli platiti.
Guest- Guest
Nije to isto. Oni su jednostavno navikli na takav zivot i nije u redu sada nakon toliko godina nesto mijenjati.Fénix wrote:Heheh, odnosno u liberalizmu. Ma neka si jebu oca i majku u pupak.
Drustvo se treba pobrinuti da im se sve to i dalje omoguci.
dijagram-
2015-08-09
U društvu postoje i terijeri koji grizu, pa onda se i taj dio društva treba pobrinuti za njih. Mislim kako bi poslije upoznavanja se vrlo rado odrekli svih 'prava'.dijagram wrote:Nije to isto. Oni su jednostavno navikli na takav zivot i nije u redu sada nakon toliko godina nesto mijenjati.Fénix wrote:Heheh, odnosno u liberalizmu. Ma neka si jebu oca i majku u pupak.
Guest- Guest
Pustit yodu na njih? :)Fénix wrote:U društvu postoje i terijeri koji grizu, pa onda se i taj dio društva treba pobrinuti za njih. Mislim kako bi poslije upoznavanja se vrlo rado odrekli svih 'prava'.dijagram wrote:Nije to isto. Oni su jednostavno navikli na takav zivot i nije u redu sada nakon toliko godina nesto mijenjati.Fénix wrote:Heheh, odnosno u liberalizmu. Ma neka si jebu oca i majku u pupak.
dijagram-
2015-08-09
Zašto uskraćivati nekome prava. Ima ih dosta koji bi se pobrinuli, a eto može i član foruma ako pršti od energije.dijagram wrote:Pustit yodu na njih? :)Fénix wrote:U društvu postoje i terijeri koji grizu, pa onda se i taj dio društva treba pobrinuti za njih. Mislim kako bi poslije upoznavanja se vrlo rado odrekli svih 'prava'.dijagram wrote:Nije to isto. Oni su jednostavno navikli na takav zivot i nije u redu sada nakon toliko godina nesto mijenjati.Fénix wrote:Heheh, odnosno u liberalizmu. Ma neka si jebu oca i majku u pupak.
Guest- Guest
Sad ce on iz teretane:)Fénix wrote:Zašto uskraćivati nekome prava. Ima ih dosta koji bi se pobrinuli, a eto može i član foruma ako pršti od energije.dijagram wrote:Pustit yodu na njih? :)Fénix wrote:U društvu postoje i terijeri koji grizu, pa onda se i taj dio društva treba pobrinuti za njih. Mislim kako bi poslije upoznavanja se vrlo rado odrekli svih 'prava'.dijagram wrote:Nije to isto. Oni su jednostavno navikli na takav zivot i nije u redu sada nakon toliko godina nesto mijenjati.Fénix wrote:Heheh, odnosno u liberalizmu. Ma neka si jebu oca i majku u pupak.
dijagram-
2015-08-09
A jel mirko rašković karamarkov ljubimac fašista ili antifašista osim što je dvostruki agent i srbin borac sao krajine sa statusom i mirovinom branitelja????
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Je li na djelu koordinirana akcija negdasnje agenture kos-a i udbe 'Zavadi pa vladaj'!UDBIN druker Habulin hvali Plenkija ali mu 'nije jasan' Medved
» Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
» 'Hrvate sam ubijao kao kokoske,plakali su i molili,zglobovi su mi otekli koliko sam ih tukao'
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Je li na djelu koordinirana akcija negdasnje agenture kos-a i udbe 'Zavadi pa vladaj'!UDBIN druker Habulin hvali Plenkija ali mu 'nije jasan' Medved
» Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
» 'Hrvate sam ubijao kao kokoske,plakali su i molili,zglobovi su mi otekli koliko sam ih tukao'
Page 5 of 5