Habulin zabrijao da je ubijao ustaše na bleiburgu...
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Habulin zabrijao da je ubijao ustaše na bleiburgu...
@yoda
iznenadjuje tvoja neukost
ocito se novac poreznih obveznika lose potrosio
iznenadjuje tvoja neukost
ocito se novac poreznih obveznika lose potrosio
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa mogu samo lajati..nitko pametan u to ne bi krenuo..recnut im pozamasnu novcanu kaznu,da se raspamete,i da vidis kako budu usutali..nalakse j ici krv prolijevati,a opet,Yoda,pazi,nes se iza toga dublje krije nego se vidi..nes kao da se treba drzavu destabilizirati,radi necega...kako u europi stvari stoje,nije se niti cuditi..Neoliberalni portugalac wrote:pa ovi antifašisti non stop spominju ubijanje i klanje i zazivaju to. evo i ovaj novi ministar "ustaša" opet govori o pomirenju, i da on nije za ideološke razlike.. on pruža ruku mira, a ovi spominju ubijanje, i hvale si ekipa koja je rođena par desetljeća nakon WW2 da su oni "ubijali po bleiburgu".. pa dobro, mislim da nema tu više nikakvih priča o pomirenju .. treba jedna strana savladati drugu i ta koja pobjedi neka vlada
Guest- Guest
Smjena partizanske i dolazak ustaške vlade praćen je uobičajen unutarhrvatskim naguravanjem i laktanjem....tjah.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nekada ih zarobljavali a sada ih biraju na izborima. Vremena se menjaju. Ne može doveka biti 1945.
epikur37 wrote:Smjena partizanske i dolazak ustaške vlade praćen je uobičajen unutarhrvatskim naguravanjem i laktanjem....tjah.
Raja je počela da se pali i žari.
Znaci u tijeku je Privatizacija 25.1.. ..sto jos ono preostalo..Sume i vodni resursi...??
Guest- Guest
Tako nekako, odnos je oko 50:50, vidi se po izborima, HDZ-SDP, Josipović - Kolinda, sve su to knap pobjede na izborima oko 4-5% razlike ili još manje. Jedino na forumu nas jugokomunista ima malo pa ispada da su svi za HSP, a ovi ni prag ne prolaze.bogomdani wrote: Yoda,Yoda,opet bi ti tudjim qrcem gloginjue mlatio...NITKO pametan ne moze prizivati gradjanski rat,uzmi primjer americki...Nema nis gore od toga..recimo tebe netko ne voli iz nekog razloga i proglasi te antifasistom,a eto ima bolje veze i blize je vatri,a ti ni kriv ni duzan naebes..kujis sad zamke gradjanskog rata..sudjen,osudjen i kaznjen u 5 minuta...osim toga,malo si pomijesao odnose.,.otprilike je 50:50 pa ne bi bilo jednostavno kako ti kazes..oni koji i puno laju,ti bi druge trpali u vatru,a u vatru se nekome bas i ne zuri i tako...bilo bi krvavo zasigurno,pobjednika ne bi bilo,samo tuga ziva...
Istina je da bi bilo pakovanja, evo Gotovina i Kosorica su razotkriveni kao naši agenti i spavači UDB-e, i njihove glave bi išle na panj osim ako ne bi bilo abolicije i pomirenja, ali onda smo opet di smo bili, treba čistit sve do kraja.
Jedino bi porastao broj invalida i izbjeglica i ljudi koji bi morali ići na proračun, a to i nije tako loše, osim toga u gužvi se može nešto prošvercat, zaradit i tako.
to je samo kad je tv prijenos sjednice, inače žderu zajedno u saborskom restoranu, namještaju si poslove koje plaća ova stoka šta ih gleda i pali se na njihovu glumu.epikur37 wrote:Smjena partizanske i dolazak ustaške vlade praćen je uobičajen unutarhrvatskim naguravanjem i laktanjem....tjah.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
isti naivci uvijek popiju istu foru...:/udba wrote:to je samo kad je tv prijenos sjednice, inače žderu zajedno u saborskom restoranu, namještaju si poslove koje plaća ova stoka šta ih gleda i pali se na njihovu glumu.epikur37 wrote:Smjena partizanske i dolazak ustaške vlade praćen je uobičajen unutarhrvatskim naguravanjem i laktanjem....tjah.
2014-04-11
Eto,rukovodio sam se bas tom idejom..i otprilike pola ljudi je na neki nacin bilo zadovoljno u Jugi,dok druga polovica nije..svaka tezi nekom svom rjesenju...udba wrote:Tako nekako, odnos je oko 50:50, vidi se po izborima, HDZ-SDP, Josipović - Kolinda, sve su to knap pobjede na izborima oko 4-5% razlike ili još manje. Jedino na forumu nas jugokomunista ima malo pa ispada da su svi za HSP, a ovi ni prag ne prolaze.bogomdani wrote: Yoda,Yoda,opet bi ti tudjim qrcem gloginjue mlatio...NITKO pametan ne moze prizivati gradjanski rat,uzmi primjer americki...Nema nis gore od toga..recimo tebe netko ne voli iz nekog razloga i proglasi te antifasistom,a eto ima bolje veze i blize je vatri,a ti ni kriv ni duzan naebes..kujis sad zamke gradjanskog rata..sudjen,osudjen i kaznjen u 5 minuta...osim toga,malo si pomijesao odnose.,.otprilike je 50:50 pa ne bi bilo jednostavno kako ti kazes..oni koji i puno laju,ti bi druge trpali u vatru,a u vatru se nekome bas i ne zuri i tako...bilo bi krvavo zasigurno,pobjednika ne bi bilo,samo tuga ziva...
Istina je da bi bilo pakovanja, evo Gotovina i Kosorica su razotkriveni kao naši agenti i spavači UDB-e, i njihove glave bi išle na panj osim ako ne bi bilo abolicije i pomirenja, ali onda smo opet di smo bili, treba čistit sve do kraja.
Jedino bi porastao broj invalida i izbjeglica i ljudi koji bi morali ići na proračun, a to i nije tako loše, osim toga u gužvi se može nešto prošvercat, zaradit i tako.
Guest- Guest
.....evo i petrina za registar izdajnika...cudi me da nije za njega prgomet a prvi bi trebao...kao posavljak...cudan neki covjek zemo moje zene..selo do selap
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jasna stvar..jerdnom ih je i kamera sucajno uhvatila..kao u Saboru se svadjaju,prijete,dosli na rucak i smiju se skupa kako su "izveli ono" u saborskim klupama..udba wrote:to je samo kad je tv prijenos sjednice, inače žderu zajedno u saborskom restoranu, namještaju si poslove koje plaća ova stoka šta ih gleda i pali se na njihovu glumu.epikur37 wrote:Smjena partizanske i dolazak ustaške vlade praćen je uobičajen unutarhrvatskim naguravanjem i laktanjem....tjah.
Guest- Guest
....ali interesantno..ja osobno mislim da
ove udruge placu jer nema vise love za paratiziranje..pa vid ustase
2015-09-08
to nese ici...josbogomdani wrote:Znaci u tijeku je Privatizacija 25.1.. ..sto jos ono preostalo..Sume i vodni resursi...??
ima firmi hotela gradjevina zemljista
koncesija i raznih prava
ako ova vlada nista ne napravi krene lagana prica kako sume rastu i kisa pada
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jasno da ima i toga, ne laje ker zbog sela,vuksadinare wrote:....ali interesantno..ja osobno mislim da
a u tom metežu je najlakše i progurat smušeni i spetljani zakon gdje ćeš opet plaćat neke energecke certifikate, veći prirez, doprinos, ukidanje olakšica, niko neće "a" reć. Otvoriš web šop za e-knjige u pdf-u, a moraš imat 120 kvadrata skladište i taj zakon nit ko mijenja, nit koga briga.
2015-11-10
Nije mi jasan taj registar izdajnika, ako je netko izdajnik ima se zato dokaza onda mu treba doć milicija u pet ujutro na vrata, moš mislit što nekog boli kurac za registar, imaš registar poreznih dužnika pa koja korist ako se ne provede ovrha.
Antifa idioti su na respiratoru. Morebit je črivo zaštopano pa im se zarad manjka kisika privid čudnovati kaže. Špitalizacija pod žurno, sedativi i molitva Perunu da im agonija pred smrt ča već manja bude.
Stribor-
2015-09-22
Moš mislit šta je Stazić na aparatima, odlaje svoju prectavu u Saboru, plata ide, pemzija ide, putni nalozi idu, a za 4 godine ćete ga opet stavit na vlast ili poslat u Brisel da tuče evre ko Picula.Stribor wrote:Antifa idioti su na respiratoru. Morebit je črivo zaštopano pa im se zarad manjka kisika privid čudnovati kaže. Špitalizacija pod žurno, sedativi i molitva Perunu da im agonija pred smrt ča već manja bude.
2015-11-10
Pa cuj..mislim da bi ljude taj registar daleko vise zanimao nego registar agresora gdje cedo ipak cedo...da vidimo ko su bili ratni profiteri,minken bojne,suradnici kosa i srba,tko je izbjegavao mobilizaciju na sve nacine...dalo bi se tu nac zanimljivih imena...udba wrote:Nije mi jasan taj registar izdajnika, ako je netko izdajnik ima se zato dokaza onda mu treba doć milicija u pet ujutro na vrata, moš mislit što nekog boli kurac za registar, imaš registar poreznih dužnika pa koja korist ako se ne provede ovrha.
2015-09-08
Išli bi samo na neki popis? Ne bi se pokreto nikakav postupak nego samo trla baba lan? Ko i lustracija? Puna usta a akcija nula? Evo Manolić će za par mjeseci slavit stoti rođendan.vuksadinare wrote:Pa cuj..mislim da bi ljude taj registar daleko vise zanimao nego registar agresora gdje cedo ipak cedo...da vidimo ko su bili ratni profiteri,minken bojne,suradnici kosa i srba,tko je izbjegavao mobilizaciju na sve nacine...dalo bi se tu nac zanimljivih imena...udba wrote:Nije mi jasan taj registar izdajnika, ako je netko izdajnik ima se zato dokaza onda mu treba doć milicija u pet ujutro na vrata, moš mislit što nekog boli kurac za registar, imaš registar poreznih dužnika pa koja korist ako se ne provede ovrha.
2015-11-10
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Je li na djelu koordinirana akcija negdasnje agenture kos-a i udbe 'Zavadi pa vladaj'!UDBIN druker Habulin hvali Plenkija ali mu 'nije jasan' Medved
» Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
» 'Hrvate sam ubijao kao kokoske,plakali su i molili,zglobovi su mi otekli koliko sam ih tukao'
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Je li na djelu koordinirana akcija negdasnje agenture kos-a i udbe 'Zavadi pa vladaj'!UDBIN druker Habulin hvali Plenkija ali mu 'nije jasan' Medved
» Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
» 'Hrvate sam ubijao kao kokoske,plakali su i molili,zglobovi su mi otekli koliko sam ih tukao'
Page 2 of 5