Habulin zabrijao da je ubijao ustaše na bleiburgu...
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Habulin zabrijao da je ubijao ustaše na bleiburgu...
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/poziv-na-crvenu-revoluciju-ovo-je-desnicarska-diktatura-takve-smo-45-zarobili-na-bleiburgu-884752
Koji VI bogtejebo retardiranog TI si rođen 1957!!!!
Koji VI bogtejebo retardiranog TI si rođen 1957!!!!
Pa dobro da se netko u Hrvatskoj konačno sjeti i toga.marcellus wrote: 'Ne treba zaboraviti da su kod Bleiburga zarobljeni i mnogi Muslimani iz zloglasne Handžar divizije, koja je iza sebe ostavila brojne krvave tragove'.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Habulin zabrijao da je ubijao ustaše na bleiburgu...
pa kako se sjetio kad onda nije bio ni u tatinom lijevom jaju
mislim bio sam protiv građanskog rata, ali mislim da u Hrvatskoj treba ponovo jedan obračun fašista i antifašista. ja sam za. jer očito ima nesređenih računa.
samo ovaj put bi taj građanski rat fašista i antifašsita trajao 48 sati, koliko bi trebalo desničarima da pokupe i potrpaju sve antifašiste po RH... ostatak bi utekao u srbiju, republiku srpsku, bosnu, brisel, itd..
očito treba tarapana, jer antifašisti kmeče, ali i desna ekipa kmeči protiv yugosa i antifašista, pa daj da se povatamo još jedanput
samo ovaj put bi taj građanski rat fašista i antifašsita trajao 48 sati, koliko bi trebalo desničarima da pokupe i potrpaju sve antifašiste po RH... ostatak bi utekao u srbiju, republiku srpsku, bosnu, brisel, itd..
očito treba tarapana, jer antifašisti kmeče, ali i desna ekipa kmeči protiv yugosa i antifašista, pa daj da se povatamo još jedanput
Guest- Guest
Yoda,Yoda,opet bi ti tudjim qrcem gloginjue mlatio...NITKO pametan ne moze prizivati gradjanski rat,uzmi primjer americki...Nema nis gore od toga..recimo tebe netko ne voli iz nekog razloga i proglasi te antifasistom,a eto ima bolje veze i blize je vatri,a ti ni kriv ni duzan naebes..kujis sad zamke gradjanskog rata..sudjen,osudjen i kaznjen u 5 minuta...osim toga,malo si pomijesao odnose.,.otprilike je 50:50 pa ne bi bilo jednostavno kako ti kazes..oni koji i puno laju,ti bi druge trpali u vatru,a u vatru se nekome bas i ne zuri i tako...bilo bi krvavo zasigurno,pobjednika ne bi bilo,samo tuga ziva...Neoliberalni portugalac wrote:mislim bio sam protiv građanskog rata, ali mislim da u Hrvatskoj treba ponovo jedan obračun fašista i antifašista. ja sam za. jer očito ima nesređenih računa.
Guest- Guest
Neoliberalni portugalac wrote:mislim bio sam protiv građanskog rata, ali mislim da u Hrvatskoj treba ponovo jedan obračun
Pa kad se oni pokolju Haso naseli svoje iz Bosne.
Nije on ubijao jer se rodio 10 godina kasnije ali tata mu je pa mu je pričao za laku noć pričice o zakopavanju živih ljudi, zato je tako nenormalan.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bogomdani wrote:Yoda,Yoda,opet bi ti tudjim qrcem gloginjue mlatio...NITKO pametan ne moze prizivati gradjanski rat,uzmi primjer americki...Nema nis gore od toga..recimo tebe netko ne voli iz nekog razloga i proglasi te antifasistom,a eto ima bolje veze i blize je vatri,a ti ni kriv ni duzan naebes..kujis sad zamke gradjanskog rata..sudjen,osudjen i kaznjen u 5 minuta...osim toga,malo si pomijesao odnose.,.otprilike je 50:50 pa ne bi bilo jednostavno kako ti kazes..oni koji i puno laju,ti bi druge trpali u vatru,a u vatru se nekome bas i ne zuri i tako...bilo bi krvavo zasigurno,pobjednika ne bi bilo,samo tuga ziva...Neoliberalni portugalac wrote:mislim bio sam protiv građanskog rata, ali mislim da u Hrvatskoj treba ponovo jedan obračun fašista i antifašista. ja sam za. jer očito ima nesređenih računa.
kakvih 50:50 , trajao bih 48 sati, sa jedne strane imaš branitelje i njihove simpatizere, navijače, desničare, njihove obitelji, a druge strane imaš dezertera zokija i druge dezertere, platformu 112, centar za mirovne studije, savu štrbca, mesića , m.kapovića i radničku frontu, građansku kaciju, na koncert u čavoglave se skupi 100 000 desničara, a ovi antifašisti za prosvjed skupe 30ak lezbi i pedera.. takav građanski rat bi trajao doslovno 48 sati, dok bi desničarska ekipa išla i hvatala ove po ulicama, stanovima, kolodvorima, i grančinim prijelazima sa republiskom srpskom i bosnom i srbijom i aerodromima dok ih se hvatalo prije nego kupe karte za Brisel
Guest- Guest
Kosovac i spija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...dao bi lijevu ruku da mi je znat sto su radili 1991 ovakvi tipovi poput habulina...
2015-09-08
Onda to ne bi bio rat nego neka nova vrst bartolomejske noći,gdje bi se ljude usred noći dizalo iz kreveta i odvodilo u...nepoznato.Neoliberalni portugalac wrote:bogomdani wrote:Yoda,Yoda,opet bi ti tudjim qrcem gloginjue mlatio...NITKO pametan ne moze prizivati gradjanski rat,uzmi primjer americki...Nema nis gore od toga..recimo tebe netko ne voli iz nekog razloga i proglasi te antifasistom,a eto ima bolje veze i blize je vatri,a ti ni kriv ni duzan naebes..kujis sad zamke gradjanskog rata..sudjen,osudjen i kaznjen u 5 minuta...osim toga,malo si pomijesao odnose.,.otprilike je 50:50 pa ne bi bilo jednostavno kako ti kazes..oni koji i puno laju,ti bi druge trpali u vatru,a u vatru se nekome bas i ne zuri i tako...bilo bi krvavo zasigurno,pobjednika ne bi bilo,samo tuga ziva...Neoliberalni portugalac wrote:mislim bio sam protiv građanskog rata, ali mislim da u Hrvatskoj treba ponovo jedan obračun fašista i antifašista. ja sam za. jer očito ima nesređenih računa.
kakvih 50:50 , trajao bih 48 sati, sa jedne strane imaš branitelje i njihove simpatizere, navijače, desničare, njihove obitelji, a druge strane imaš dezertera zokija i druge dezertere, platformu 112, centar za mirovne studije, savu štrbca, mesića , m.kapovića i radničku frontu, građansku kaciju, takav građanski rat bi trajao doslovno 48 sati, dok bi desničarska ekipa išla i hvatala ove po ulicama, stanovima, kolodvorima, i grančinim prijelazima sa republiskom srpskom i bosnom i srbijom i aerodromima dok ih se hvatalo prije nego kupe karte za Brisel
Rat ipak iziskuje nekakve pripreme ,mobilizaciju,zauzimanje položaja i sl.
U tom slučaju došlo bi do nekakvog događanja Cipra u Hrvatskoj,gdje bi došlo do razgraničenja,podizanja barikada i zapreka,možda bi se ispalila koja granata i to bi potrajalo do neke nove mirne reintegracije.
2014-04-22
u gradjanskoj tarapani ne postoji linija razdvajanja Yoda..Mislim pricamo o Gradjanskom ratu,jel?? ma moli Boga da ne bude jer u njemu ne znas tko je tko..Te sto ti spominjes su oni eksponirani,oni koji sute i mute su sasvim drugi i ima ih..Mislim jel bi ti mirno cekao da te neformalne "snage2 pokupe i po kratkom postupku,ili bi uzeo geweru i branio se,ako vec moras da naebes,gledao bi da ih st vise posmices..Stvar je mnogo skakljivija i kompliciranija nego mislis a kontrola ispa iz ruku samo tako...to ti je kao nekontrolirani pozar..Neoliberalni portugalac wrote:bogomdani wrote:Yoda,Yoda,opet bi ti tudjim qrcem gloginjue mlatio...NITKO pametan ne moze prizivati gradjanski rat,uzmi primjer americki...Nema nis gore od toga..recimo tebe netko ne voli iz nekog razloga i proglasi te antifasistom,a eto ima bolje veze i blize je vatri,a ti ni kriv ni duzan naebes..kujis sad zamke gradjanskog rata..sudjen,osudjen i kaznjen u 5 minuta...osim toga,malo si pomijesao odnose.,.otprilike je 50:50 pa ne bi bilo jednostavno kako ti kazes..oni koji i puno laju,ti bi druge trpali u vatru,a u vatru se nekome bas i ne zuri i tako...bilo bi krvavo zasigurno,pobjednika ne bi bilo,samo tuga ziva...Neoliberalni portugalac wrote:mislim bio sam protiv građanskog rata, ali mislim da u Hrvatskoj treba ponovo jedan obračun fašista i antifašista. ja sam za. jer očito ima nesređenih računa.
kakvih 50:50 , trajao bih 48 sati, sa jedne strane imaš branitelje i njihove simpatizere, navijače, desničare, njihove obitelji, a druge strane imaš dezertera zokija i druge dezertere, platformu 112, centar za mirovne studije, savu štrbca, mesića , m.kapovića i radničku frontu, građansku kaciju, takav građanski rat bi trajao doslovno 48 sati, dok bi desničarska ekipa išla i hvatala ove po ulicama, stanovima, kolodvorima, i grančinim prijelazima sa republiskom srpskom i bosnom i srbijom i aerodromima dok ih se hvatalo prije nego kupe karte za Brisel
Problem je u zekonima koji su nedoreceni i ne dozvoljavaju procesuiranje drzavnih neprijatelja,o kome se god radilo..eno pogledaj Mesica,a ne mozete mu nista..
Guest- Guest
jastreb wrote:Onda to ne bi bio rat nego neka nova vrst bartolomejske noći,gdje bi se ljude usred noći dizalo iz kreveta i odvodilo u...nepoznato.Neoliberalni portugalac wrote:bogomdani wrote:Yoda,Yoda,opet bi ti tudjim qrcem gloginjue mlatio...NITKO pametan ne moze prizivati gradjanski rat,uzmi primjer americki...Nema nis gore od toga..recimo tebe netko ne voli iz nekog razloga i proglasi te antifasistom,a eto ima bolje veze i blize je vatri,a ti ni kriv ni duzan naebes..kujis sad zamke gradjanskog rata..sudjen,osudjen i kaznjen u 5 minuta...osim toga,malo si pomijesao odnose.,.otprilike je 50:50 pa ne bi bilo jednostavno kako ti kazes..oni koji i puno laju,ti bi druge trpali u vatru,a u vatru se nekome bas i ne zuri i tako...bilo bi krvavo zasigurno,pobjednika ne bi bilo,samo tuga ziva...Neoliberalni portugalac wrote:mislim bio sam protiv građanskog rata, ali mislim da u Hrvatskoj treba ponovo jedan obračun fašista i antifašista. ja sam za. jer očito ima nesređenih računa.
točno , to , ova ekipa je prva počela.. non stop trabunjaju da ima ustaša, i da ih treba ubijati da ih nije sve pobilo 45, jedan pripadnik mladeži SDPa govori da je trebalo avion srušiti na čavoglave kada je na toj lokaciji bilo 100 000 ljudi. "ustaše i fašisti" , žele živjeti u Hrvatskoj ne diraju nikoga, a antifašisti pozivaju na ubijanje i klanje.
pa ajmo napraviti jedan građanski rat, pa tko pobjedi neka vlada i rješi se druge ekipe..
sa naglaskom da kada bi izbio pravi fight, ovo nije 1941, ili 1930 gdje su antifašisti imali muda, ovakav sukob bi trajao 48 sati
Guest- Guest
Kakav jebeni rat u kojem bi komandirao drug kapovic...i da dodje do toga ljevicari i neoliberali ne bi imali gotovonikakve sanse...jer nemaju takav nacionalni hrvatski ponos i motiv..prije bi imali motiv za nekakvu vrst regionske drzave
2015-09-08
bogomdani wrote:u gradjanskoj tarapani ne postoji linija razdvajanja Yoda..Mislim pricamo o Gradjanskom ratu,jel?? ma moli Boga da ne bude jer u njemu ne znas tko je tko..Te sto ti spominjes su oni eksponirani,oni koji sute i mute su sasvim drugi i ima ih..Mislim jel bi ti mirno cekao da te neformalne "snage2 pokupe i po kratkom postupku,ili bi uzeo geweru i branio se,ako vec moras da naebes,gledao bi da ih st vise posmices..Stvar je mnogo skakljivija i kompliciranija nego mislis a kontrola ispa iz ruku samo tako...to ti je kao nekontrolirani pozar..Neoliberalni portugalac wrote:bogomdani wrote:Yoda,Yoda,opet bi ti tudjim qrcem gloginjue mlatio...NITKO pametan ne moze prizivati gradjanski rat,uzmi primjer americki...Nema nis gore od toga..recimo tebe netko ne voli iz nekog razloga i proglasi te antifasistom,a eto ima bolje veze i blize je vatri,a ti ni kriv ni duzan naebes..kujis sad zamke gradjanskog rata..sudjen,osudjen i kaznjen u 5 minuta...osim toga,malo si pomijesao odnose.,.otprilike je 50:50 pa ne bi bilo jednostavno kako ti kazes..oni koji i puno laju,ti bi druge trpali u vatru,a u vatru se nekome bas i ne zuri i tako...bilo bi krvavo zasigurno,pobjednika ne bi bilo,samo tuga ziva...Neoliberalni portugalac wrote:mislim bio sam protiv građanskog rata, ali mislim da u Hrvatskoj treba ponovo jedan obračun fašista i antifašista. ja sam za. jer očito ima nesređenih računa.
Problem je u zekonima koji su nedoreceni i ne dozvoljavaju procesuiranje drzavnih neprijatelja,o kome se god radilo..eno pogledaj Mesica,a ne mozete mu nista..
je eto vidim ,sve će Zoki antifašist, koji je utekao 91-95 u Brisel , sada će odjedanput skupiti muda i boriti se protiv "hrvatskih ustaša i fašista" i branitelja koji su prošli pakao 91-95 i hrpa njih ima zakopano oružje.
a da ne govorim ekipa iz CMSa, Sarnavka Drakulića, Savo Štrbac, brat od V.Pusić, M.Kapović, ekipa iz građanske akcije, došli na skup HDZa, derali se na njih "fašisti", uletio jedan ptps HDzovac zalipio par šamara ovi se usrali ko grlice..
takav rat bi trajao 48 sati, koliko bi trebalo desničarima da se organiziraju i pokupe ove doma po stanovima, udrugama, ili ih pohvataju na graničnim prijelazima
Guest- Guest
Pa hajde ti prvi kreni ebote,ako mislis da je taj nacin dobro rjesenje..ne samo trebalo bi..a budale nek to odradjuju..ili bi trebalo opet oni sto su pred mirovinu,a svoj dug su odradili..Neoliberalni portugalac wrote:jastreb wrote:Onda to ne bi bio rat nego neka nova vrst bartolomejske noći,gdje bi se ljude usred noći dizalo iz kreveta i odvodilo u...nepoznato.Neoliberalni portugalac wrote:bogomdani wrote:Yoda,Yoda,opet bi ti tudjim qrcem gloginjue mlatio...NITKO pametan ne moze prizivati gradjanski rat,uzmi primjer americki...Nema nis gore od toga..recimo tebe netko ne voli iz nekog razloga i proglasi te antifasistom,a eto ima bolje veze i blize je vatri,a ti ni kriv ni duzan naebes..kujis sad zamke gradjanskog rata..sudjen,osudjen i kaznjen u 5 minuta...osim toga,malo si pomijesao odnose.,.otprilike je 50:50 pa ne bi bilo jednostavno kako ti kazes..oni koji i puno laju,ti bi druge trpali u vatru,a u vatru se nekome bas i ne zuri i tako...bilo bi krvavo zasigurno,pobjednika ne bi bilo,samo tuga ziva...Neoliberalni portugalac wrote:mislim bio sam protiv građanskog rata, ali mislim da u Hrvatskoj treba ponovo jedan obračun fašista i antifašista. ja sam za. jer očito ima nesređenih računa.
točno , to , ova ekipa je prva počela.. non stop trabunjaju da ima ustaša, i da ih treba ubijati da ih nije sve pobilo 45, jedan pripadnik mladeži SDPa govori da je trebalo avion srušiti na čavoglave kada je na toj lokaciji bilo 100 000 ljudi. "ustaše i fašisti" , žele živjeti u Hrvatskoj ne diraju nikoga, a antifašisti pozivaju na ubijanje i klanje.
pa ajmo napraviti jedan građanski rat, pa tko pobjedi neka vlada i rješi se druge ekipe..
sa naglaskom da kada bi izbio pravi fight, ovo nije 1941, ili 1930 gdje su antifašisti imali muda, ovakav sukob bi trajao 48 sati
Guest- Guest
Ma,gluposti.
Kad građ.rat nije buknuo 2000-te ono kad je Masić smijenio generale i kad je Norca ćapilo,onda neće ni sada.
iako je,pratim Sabor,velika bedastoća potpaljivanje tenzija i dijeljenje kakvog već dugo nije bilo.
Ovako sigurno nećemo naprijed.
Kad građ.rat nije buknuo 2000-te ono kad je Masić smijenio generale i kad je Norca ćapilo,onda neće ni sada.
iako je,pratim Sabor,velika bedastoća potpaljivanje tenzija i dijeljenje kakvog već dugo nije bilo.
Ovako sigurno nećemo naprijed.
2014-04-22
pa ovi antifašisti non stop spominju ubijanje i klanje i zazivaju to. evo i ovaj novi ministar "ustaša" opet govori o pomirenju, i da on nije za ideološke razlike.. on pruža ruku mira, a ovi spominju ubijanje, i hvale si ekipa koja je rođena par desetljeća nakon WW2 da su oni "ubijali po bleiburgu".. pa dobro, mislim da nema tu više nikakvih priča o pomirenju .. treba jedna strana savladati drugu i ta koja pobjedi neka vlada
Guest- Guest
Pa nema,kad Grmoja najavljuje registar izdajnika i slično.Neoliberalni portugalac wrote:pa ovi antifašisti non stop spominju ubijanje i klanje i zazivaju to. evo i ovaj novi ministar "ustaša" opet govori o pomirenju, i da on nije za ideološke razlike.. on pruža ruku mira, a ovi spominju ubijanje, i hvale si ekipa koja je rođena par desetljeća nakon WW2 da su oni "ubijali po bleiburgu".. pa dobro, mislim da nema tu više nikakvih priča o pomirenju .. treba jedna strana savladati drugu i ta koja pobjedi neka vlada
još nisu zasjeli na vlast i umjesto da se bave pravim problemima,oni započinju neke ideološke obračune.
2014-04-22
@yoda
iznenadjuje tvoja neukost
ocito se novac poreznih obveznika lose potrosio
iznenadjuje tvoja neukost
ocito se novac poreznih obveznika lose potrosio
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Je li na djelu koordinirana akcija negdasnje agenture kos-a i udbe 'Zavadi pa vladaj'!UDBIN druker Habulin hvali Plenkija ali mu 'nije jasan' Medved
» Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
» 'Hrvate sam ubijao kao kokoske,plakali su i molili,zglobovi su mi otekli koliko sam ih tukao'
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Je li na djelu koordinirana akcija negdasnje agenture kos-a i udbe 'Zavadi pa vladaj'!UDBIN druker Habulin hvali Plenkija ali mu 'nije jasan' Medved
» Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
» 'Hrvate sam ubijao kao kokoske,plakali su i molili,zglobovi su mi otekli koliko sam ih tukao'
Page 1 of 5