Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
Page 1 of 1
Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
https://kamenjar.com/salvini-tito-je-ubijao-nevine-talijane-treba-mu-oduzeti-odlikovanje/?fbclid=IwAR01oiX7cB7TBIQY6jGLgWEajCrXD2x_54QCebIuvGIFKJCm79BId8fHFKY
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
..ovo vec poprima razmjere atomskog udara na tileta..nekidan jansa..pa miro kovac..pa jucer u srbiji danas salvini i talijani..ustasoidi,cetnikoidi,fasistoidi,belogardistoidi
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
mislim da su hemeroidi u pitanjuvuksadinare wrote:..ovo vec poprima razmjere atomskog udara na tileta..nekidan jansa..pa miro kovac..pa jucer u srbiji danas salvini i talijani..ustasoidi,cetnikoidi,fasistoidi,belogardistoidi
vili40-
2015-08-02
Treba mu oduzet odlikovanje.
Premalo je pomlatio fasistickog sljama
Premalo je pomlatio fasistickog sljama
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tito je ubijao naciste, fasiste, ustase, cetalje, bjelu gardu, baliste i ostale altruisticke ekipe Hitlerovih i Musolinijevih sluga, pusikarajana i lizoguza
Sram ga bilo.
Bas sam se nasekirao. Nasekirao sam se ... jer ih ocigledno nije potamanio dovoljno
Sram ga bilo.
Bas sam se nasekirao. Nasekirao sam se ... jer ih ocigledno nije potamanio dovoljno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Neka fojbi. Malo ih je bilo, ali bitno da su bile učinkovite. Svejedno glogov kolac ne bi bio naodmet na Dedinje odnit.
darth_vader-
2014-04-17
Niš od toga. Već su pokušavali.
Čak je i onaj ustaša Bošnjak to pokušao progurati preko svojih veza u Njemačkoj,ali Nijemci i Talijani nisu glupi Balkanci i oni znaju Titovu veličinu.
Čak je i onaj ustaša Bošnjak to pokušao progurati preko svojih veza u Njemačkoj,ali Nijemci i Talijani nisu glupi Balkanci i oni znaju Titovu veličinu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I talijani su ubijali nevine hrvate, neka se pozabavi malo s tim...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Similar topics
» KAKO JE TITO UBIO NAJVEĆEG PAVELIĆEVOG KRVNIKA: Čekićem u čelo, OVAKO SI TI UBIJAO SRPČAD U JASENOVCU!
» Drug TITO : Kupićemo avione, sve što treba, kupićemo sve!
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Erdogan: Solun nam je oduzet
» Razočaravajući životni standard mogao bi potaknuti Talijane na izlazak iz eurozone
» Drug TITO : Kupićemo avione, sve što treba, kupićemo sve!
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Erdogan: Solun nam je oduzet
» Razočaravajući životni standard mogao bi potaknuti Talijane na izlazak iz eurozone
Page 1 of 1