'Hrvate sam ubijao kao kokoske,plakali su i molili,zglobovi su mi otekli koliko sam ih tukao'
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
'Hrvate sam ubijao kao kokoske,plakali su i molili,zglobovi su mi otekli koliko sam ih tukao'
https://www.dnevno.hr/domovina/grad-heroj/intervju-s-krvnikom-s-ovcare-hrvate-sam-ubijao-kao-kokoske-plakali-su-i-molili-zglobovi-su-mi- otekli-drzite liniju-sam IH-tukao-1392752 /
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Hrvate sam ubijao kao kokoske,plakali su i molili,zglobovi su mi otekli koliko sam ih tukao'
,sadisticka mrznja...bolesna...a koliko takvih i danas ima kod njih....
2015-09-08
Re: 'Hrvate sam ubijao kao kokoske,plakali su i molili,zglobovi su mi otekli koliko sam ih tukao'
Da, monstruozno ....vuksadinare wrote:,sadisticka mrznja...bolesna...a koliko takvih i danas ima kod njih....
Samo, takvih je bilo na svim stranama
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
a ovakvih malo...procitaj na vilimbooku knjigu covjeka koji je prezivio ovcaru i velepromet pa ces shvatit da bas onakvih nije bilo...preporucam citanjeRingo10 wrote:Da, monstruozno ....vuksadinare wrote:, sadisticka mrznja ... bolesna ... a koliko takvih i danas imam kod njih ....
2015-09-08
Nije bilo ...vuksadinare wrote:a ovakvih malo...procitaj na vilimbooku knjigu covjeka koji je prezivio ovcaru i velepromet pa ces shvatit da bas onakvih nije bilo...preporucam citanjeRingo10 wrote:Da, monstruozno ....vuksadinare wrote:, sadisticka mrznja ... bolesna ... a koliko takvih i danas imam kod njih ....
MAlo Gospić, pa Lora ... i tako to ... pa ona sela i ubijanje staraca nakon Oluje
Zajebi priču. Bilo je svega i svačega. A ko je gori tu su nijanse.
Klali su i mudžosi po Bosni i Hercegovini pa danas glumataju bezgrešnike ...
Ali Srbi jesu prvi počeli to je istina. ZAto je bljutavo kad danas i oni glumataju isključivo žrtve i bezgrešnike.
2015-09-24
jedno je metkom ubiti drugo nozem ili razbijenom flasomRingo10 wrote:Nije bilo ...vuksadinare wrote:a ovakvih malo...procitaj na vilimbooku knjigu covjeka koji je prezivio ovcaru i velepromet pa ces shvatit da bas onakvih nije bilo...preporucam citanjeRingo10 wrote:Da, monstruozno ....vuksadinare wrote:, sadisticka mrznja ... bolesna ... a koliko takvih i danas imam kod njih ....
MAlo Gospić, pa Lora ... i tako to ... pa ona sela i ubijanje staraca nakon Oluje
Klali su i mudžosi po Bosni i Hercegovini pa danas glumataju bezgrešnici ...
Ali Srbi su prvi počeli biti istina. ZAto je bljutavo kad danas i oni glumataju isključivo žrtve i bezgrešnike.
2015-09-08
Tudjman je i njega abolirao i covjek bi sad zivio u Vukovaru i mozda uzgajao kokoske
za medu
https://www.24sata.hr/news/selo-su-izbrisali-sa-lica-zemlje-pobili-ih-sve-u-jedno-prijepodne-659386
https://www.24sata.hr/news/selo-su-izbrisali-sa-lica-zemlje-pobili-ih-sve-u-jedno-prijepodne-659386
2015-09-08
sta pise idu cetnici jedu malu djecu i bacaju kosi iza ledja,prepricajder mi ti to bolje znades
odbijanje čitanja je znak odbijanja činjenica u sučeljavanju sa zločinima
dosadna tema a autor debil koji otvara 10 tema dnevno o cetnicima,nista nego za isprdati se i ismijati i autoru i ucesnicima teme
Unimatrix_Zero wrote:dosadna tema a autor debil koji otvara 10 tema dnevno o cetnicima,nista nego za isprdati se i ismijati i autoru i ucesnicima teme
jesi to napisao svojima u srbiju kad stalno udaraju protiv Hrvata prozivajući Ustaše????????
immortal-
2014-04-16
to što ti iz određenih razloga dišeš za njih, tvoja stvar, ali ne pakiraj...nemoj ni pomislit pokušati izjednačavatiRingo10 wrote:Da, monstruozno ....vuksadinare wrote:,sadisticka mrznja...bolesna...a koliko takvih i danas ima kod njih....
Pa hajde, neka sa devojkom dođe živjeti ovde...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
,...tocnoNoor wrote:to što iz određenih razloga dišeš za njih, tvoju stvar, ali ne pakiraj ... nemoj ni pomisliti pokušaje izjednačavatiRingo10 wrote:Da, monstruozno ....vuksadinare wrote:, sadisticka mrznja ... bolesna ... a koliko takvih i danas imam kod njih ....
2015-09-08
,on sad tako ne misli...mislio je kad su bili mnogo jakikaya wrote:Pa hajde, neka sa djevojkom dođe živjeti ovdje ...
2015-09-08
Ringo10 wrote:Nije bilo ...vuksadinare wrote:a ovakvih malo...procitaj na vilimbooku knjigu covjeka koji je prezivio ovcaru i velepromet pa ces shvatit da bas onakvih nije bilo...preporucam citanjeRingo10 wrote:Da, monstruozno ....vuksadinare wrote:, sadisticka mrznja ... bolesna ... a koliko takvih i danas imam kod njih ....
MALO Gospić, pa Lora ... i tako to ... pa ona sela i ubijanje staraca nakon Oluje
Ali Srbi jesu prvi počeli to je istina. ZAto je bljutavo kad danas i oni glumataju isključivo žrtve i bezgrešnike.
Baš tako kako si napisao. MALO. Radi se o tipovima koji su izgubili moralni kompas i napravili sranja. No stavimo činjenice na stol i vidjet ćeš razliku u 'nijansama' i kad netko izgubi moralni kompas za razliku od sustavnog uništavanja počevši od ubijanja do brisanja svakog znamena Hrvata - niz lokalnih genocida i kulturocida gdje god su okupirali teritorij. Da smo isti kao i oni poslije Oluje bi ih bilo mrtvo tisuću puta više, trpali bi ih u logore i izbrisali bi s lica zemlje sve što ima i prismrad na srpsko-pravoslavno. Kao što vidiš - nismo. Tko zna, možda smo i trebali.
Guest- Guest
Tuđman je, pitanje da li je Bog dao potpunu aboliciju za takvogUnimatrix_Zero wrote:Tudjman je i njega abolirao i covjek bi sad zivio u Vukovaru i mozda uzgajao kokoske
immortal-
2014-04-16
SLušaj ti ...Joker wrote:Ringo10 wrote:Nije bilo ...vuksadinare wrote:a ovakvih malo...procitaj na vilimbooku knjigu covjeka koji je prezivio ovcaru i velepromet pa ces shvatit da bas onakvih nije bilo...preporucam citanjeRingo10 wrote:Da, monstruozno ....vuksadinare wrote:, sadisticka mrznja ... bolesna ... a koliko takvih i danas imam kod njih ....
MALO Gospić, pa Lora ... i tako to ... pa ona sela i ubijanje staraca nakon Oluje
Baš tako kako si napisao. MALO. Radi se o tipovima koji su izgubili moralni kompas i napravili sranja. No stavimo činjenice na stol i vidjet ćeš razliku u 'nijansama' i kad netko izgubi moralni kompas za razliku od sustavnog uništavanja počevši od ubijanja do brisanja svakog znamena Hrvata - niz lokalnih genocida i kulturocida gdje god su okupirali teritorij. Da smo isti kao i oni poslije Oluje bi ih bilo mrtvo tisuću puta više, trpali bi ih u logore i izbrisali bi s lica zemlje sve što ima i prismrad na srpsko-pravoslavno. Kao što vidiš - nismo. Tko zna, možda smo i trebali.
Na prostorima bivše Jugovine NI JEDAN, ali bukvalno NI JEDAN narod nema moralno pravo da popuje drugima i postavlja se u poziciju povijesnog bezgrešnika.
Ni Srbi, ni Hrvati, ni Bošnjaci ... NIKO.
2015-09-24
nu ga opet, jebote led samo u hagu imaš 1300+ godina ribije naspram 200 i ti opet sve to relativiziraš i izjednačavaš krvnika i žrtvuRingo10 wrote:Nije bilo ...vuksadinare wrote:a ovakvih malo...procitaj na vilimbooku knjigu covjeka koji je prezivio ovcaru i velepromet pa ces shvatit da bas onakvih nije bilo...preporucam citanjeRingo10 wrote:Da, monstruozno ....vuksadinare wrote:, sadisticka mrznja ... bolesna ... a koliko takvih i danas imam kod njih ....
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Novi direktor Toplana Sarajevo Enver Zornić osuđen da je ubijao Hrvate i Srbe pa potom spaljivao tijela
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» Fenomen bujanja uhljeba '82:Koliko Jugoslovena radi u društvenom sektoru,koliko u industriji?
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» Fenomen bujanja uhljeba '82:Koliko Jugoslovena radi u društvenom sektoru,koliko u industriji?
Page 1 of 5