Habulin zabrijao da je ubijao ustaše na bleiburgu...
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Habulin zabrijao da je ubijao ustaše na bleiburgu...
Išli bi samo na neki popis? Ne bi se pokreto nikakav postupak nego samo trla baba lan? Ko i lustracija? Puna usta a akcija nula? Evo Manolić će za par mjeseci slavit stoti rođendan.vuksadinare wrote:Pa cuj..mislim da bi ljude taj registar daleko vise zanimao nego registar agresora gdje cedo ipak cedo...da vidimo ko su bili ratni profiteri,minken bojne,suradnici kosa i srba,tko je izbjegavao mobilizaciju na sve nacine...dalo bi se tu nac zanimljivih imena...udba wrote:Nije mi jasan taj registar izdajnika, ako je netko izdajnik ima se zato dokaza onda mu treba doć milicija u pet ujutro na vrata, moš mislit što nekog boli kurac za registar, imaš registar poreznih dužnika pa koja korist ako se ne provede ovrha.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
viš, viš kako si se prepoznao....nisi ti glup ko debilko pa si potražio neku izlaznu kombinaciju, on će se blentav kakav je čudom čuditi kad kad i ako se suretnemo, mada bih ja radije da se ako do tog ikad dođe radije s tobom susreo, da vidim kako sav splašen naopako guraš okvir u "svoj" imaginarni glock.... a tvrdnja da bi hipotetski sraz bio u egalu ti je kretenska i u krajnju ruku maloumna, mada me u principu ne čudi jer uobičajeno nemaš pojma o čemu pričaš. kojom logikom ti daješ bilo kakve izglede nekom hrvoju klasiću, mati antifašisti, tvrtku jakovini i ostalim pizdama iz tebi dragog kvaziantifašističkog bloka (ogledni primjeri jel). ako ti misliš da bi im ti i još par sraćkaroša mogao osigurati egal, malo si se zajebao i izgubio iz vida da si ti i tebi slični već se odredio u smislu gibanja prije možebitnog sranja. za razliku od tebe i tebi sličnih, ja a i svi poput mene smo tu i ostajemo tu i bar 90% nas će s guštom iskoristiti takvu možebitnu situaciju da vam pokaže ali i dokaže s kim se vi to sve ovo vrijeme zajebavate i podjebavate.... koji si ti lik, pobjednika ne bi bilo, ne ne bi oni koje sam naveo kao primjer bi bez jebem ti ušli u fajt i u tom fajtu koliko god trajao i koliko god bio pogibeljan na kratkom odstojanju bili ustrajni... jebote pa ti svaki put natrackaš nešto što veze s mozgom nema, ali doslovno nema....bogomdani wrote:Yoda,Yoda,opet bi ti tudjim qrcem gloginjue mlatio...NITKO pametan ne moze prizivati gradjanski rat,uzmi primjer americki...Nema nis gore od toga..recimo tebe netko ne voli iz nekog razloga i proglasi te antifasistom,a eto ima bolje veze i blize je vatri,a ti ni kriv ni duzan naebes..kujis sad zamke gradjanskog rata..sudjen,osudjen i kaznjen u 5 minuta...osim toga,malo si pomijesao odnose.,.otprilike je 50:50 pa ne bi bilo jednostavno kako ti kazes..oni koji i puno laju,ti bi druge trpali u vatru,a u vatru se nekome bas i ne zuri i tako...bilo bi krvavo zasigurno,pobjednika ne bi bilo,samo tuga ziva...Neoliberalni portugalac wrote:mislim bio sam protiv građanskog rata, ali mislim da u Hrvatskoj treba ponovo jedan obračun fašista i antifašista. ja sam za. jer očito ima nesređenih računa.
samo ovaj put bi taj građanski rat fašista i antifašsita trajao 48 sati, koliko bi trebalo desničarima da pokupe i potrpaju sve antifašiste po RH... ostatak bi utekao u srbiju, republiku srpsku, bosnu, brisel, itd..
očito treba tarapana, jer antifašisti kmeče, ali i desna ekipa kmeči protiv yugosa i antifašista, pa daj da se povatamo još jedanput
2015-08-08
ako tko gleda raspravu na četvrtom programu, samo nek proba iščitati što im šuker poručuje između redova..... ja sam to ovih godina bez uvijanja naglašavao i podastirao činjenice koje to potkrepljuju.... možemo svi očekivati da će već ove godine građevinski sektor povećati svoju aktivnost gradnjom proširenih smještajnih kapaciteta zatvorenog, a moguće i poluotvorenog tipa kojima će osnovna karkateristika biti blindirani prozori malih dimenzija.... crnoja im je to poručio još prije rasprave.... ;)
2015-08-08
Hoće li stanari moći slušati Malu Floramie?michaellcmacha wrote:ako tko gleda raspravu na četvrtom programu, samo nek proba iščitati što im šuker poručuje između redova..... ja sam to ovih godina bez uvijanja naglašavao i podastirao činjenice koje to potkrepljuju.... možemo svi očekivati da će već ove godine građevinski sektor povećati svoju aktivnost gradnjom proširenih smještajnih kapaciteta zatvorenog, a moguće i poluotvorenog tipa kojima će osnovna karkateristika biti blindirani prozori malih dimenzija.... crnoja im je to poručio još prije rasprave.... ;)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
antifašiste je nojlakše rišiti ukidanjem socijalne pomoći. umrli bi prirodno, od glodi.
2014-04-16
+1aben wrote:antifašiste je nojlakše rišiti ukidanjem socijalne pomoći. umrli bi prirodno, od glodi.
Guest- Guest
Pogotovo Štrok i slični.aben wrote:antifašiste je nojlakše rišiti ukidanjem socijalne pomoći. umrli bi prirodno, od glodi.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
partizanski flashbackovi se prenose sa koljena na koljeno...kao i penzijamarcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/poziv-na-crvenu-revoluciju-ovo-je-desnicarska-diktatura-takve-smo-45-zarobili-na-bleiburgu-884752
Koji VI bogtejebo retardiranog TI si rođen 1957!!!!
n_razbojnik-
2014-04-15
A sto si satro od objašnjavanja kad se samo šališ na forumu?bogomdani wrote:u gradjanskoj tarapani ne postoji linija razdvajanja Yoda..Mislim pricamo o Gradjanskom ratu,jel?? ma moli Boga da ne bude jer u njemu ne znas tko je tko..Te sto ti spominjes su oni eksponirani,oni koji sute i mute su sasvim drugi i ima ih..Mislim jel bi ti mirno cekao da te neformalne "snage2 pokupe i po kratkom postupku,ili bi uzeo geweru i branio se,ako vec moras da naebes,gledao bi da ih st vise posmices..Stvar je mnogo skakljivija i kompliciranija nego mislis a kontrola ispa iz ruku samo tako...to ti je kao nekontrolirani pozar..Neoliberalni portugalac wrote:bogomdani wrote:Yoda,Yoda,opet bi ti tudjim qrcem gloginjue mlatio...NITKO pametan ne moze prizivati gradjanski rat,uzmi primjer americki...Nema nis gore od toga..recimo tebe netko ne voli iz nekog razloga i proglasi te antifasistom,a eto ima bolje veze i blize je vatri,a ti ni kriv ni duzan naebes..kujis sad zamke gradjanskog rata..sudjen,osudjen i kaznjen u 5 minuta...osim toga,malo si pomijesao odnose.,.otprilike je 50:50 pa ne bi bilo jednostavno kako ti kazes..oni koji i puno laju,ti bi druge trpali u vatru,a u vatru se nekome bas i ne zuri i tako...bilo bi krvavo zasigurno,pobjednika ne bi bilo,samo tuga ziva...Neoliberalni portugalac wrote:mislim bio sam protiv građanskog rata, ali mislim da u Hrvatskoj treba ponovo jedan obračun fašista i antifašista. ja sam za. jer očito ima nesređenih računa.
samo ovaj put bi taj građanski rat fašista i antifašsita trajao 48 sati, koliko bi trebalo desničarima da pokupe i potrpaju sve antifašiste po RH... ostatak bi utekao u srbiju, republiku srpsku, bosnu, brisel, itd..
očito treba tarapana, jer antifašisti kmeče, ali i desna ekipa kmeči protiv yugosa i antifašista, pa daj da se povatamo još jedanput
kakvih 50:50 , trajao bih 48 sati, sa jedne strane imaš branitelje i njihove simpatizere, navijače, desničare, njihove obitelji, a druge strane imaš dezertera zokija i druge dezertere, platformu 112, centar za mirovne studije, savu štrbca, mesića , m.kapovića i radničku frontu, građansku kaciju, takav građanski rat bi trajao doslovno 48 sati, dok bi desničarska ekipa išla i hvatala ove po ulicama, stanovima, kolodvorima, i grančinim prijelazima sa republiskom srpskom i bosnom i srbijom i aerodromima dok ih se hvatalo prije nego kupe karte za Brisel
Problem je u zekonima koji su nedoreceni i ne dozvoljavaju procesuiranje drzavnih neprijatelja,o kome se god radilo..eno pogledaj Mesica,a ne mozete mu nista..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne troži kruva pored pogače.udba wrote:Pogotovo Štrok i slični.aben wrote:antifašiste je nojlakše rišiti ukidanjem socijalne pomoći. umrli bi prirodno, od glodi.
2014-04-16
dobraaaa...aben wrote:antifašiste je nojlakše rišiti ukidanjem socijalne pomoći. umrli bi prirodno, od glodi.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Sjedili u podrumu i intezivno navijali za JNA a sad daj ruku vamo :Dvuksadinare wrote:...dao bi lijevu ruku da mi je znat sto su radili 1991 ovakvi tipovi poput habulina...
Guest- Guest
Nisam se satrao,mozda je tebi ovo nesto sto ti mozag masakrira,ali Yoda kao mladac vrijedi educiranja i nije mi tesko malo vremena odvojiti da mu neke stvari pojasnim..kaja_333 wrote:A sto si satro od objašnjavanja kad se samo šališ na forumu?bogomdani wrote:u gradjanskoj tarapani ne postoji linija razdvajanja Yoda..Mislim pricamo o Gradjanskom ratu,jel?? ma moli Boga da ne bude jer u njemu ne znas tko je tko..Te sto ti spominjes su oni eksponirani,oni koji sute i mute su sasvim drugi i ima ih..Mislim jel bi ti mirno cekao da te neformalne "snage2 pokupe i po kratkom postupku,ili bi uzeo geweru i branio se,ako vec moras da naebes,gledao bi da ih st vise posmices..Stvar je mnogo skakljivija i kompliciranija nego mislis a kontrola ispa iz ruku samo tako...to ti je kao nekontrolirani pozar..Neoliberalni portugalac wrote:bogomdani wrote:Yoda,Yoda,opet bi ti tudjim qrcem gloginjue mlatio...NITKO pametan ne moze prizivati gradjanski rat,uzmi primjer americki...Nema nis gore od toga..recimo tebe netko ne voli iz nekog razloga i proglasi te antifasistom,a eto ima bolje veze i blize je vatri,a ti ni kriv ni duzan naebes..kujis sad zamke gradjanskog rata..sudjen,osudjen i kaznjen u 5 minuta...osim toga,malo si pomijesao odnose.,.otprilike je 50:50 pa ne bi bilo jednostavno kako ti kazes..oni koji i puno laju,ti bi druge trpali u vatru,a u vatru se nekome bas i ne zuri i tako...bilo bi krvavo zasigurno,pobjednika ne bi bilo,samo tuga ziva...Neoliberalni portugalac wrote:mislim bio sam protiv građanskog rata, ali mislim da u Hrvatskoj treba ponovo jedan obračun fašista i antifašista. ja sam za. jer očito ima nesređenih računa.
kakvih 50:50 , trajao bih 48 sati, sa jedne strane imaš branitelje i njihove simpatizere, navijače, desničare, njihove obitelji, a druge strane imaš dezertera zokija i druge dezertere, platformu 112, centar za mirovne studije, savu štrbca, mesića , m.kapovića i radničku frontu, građansku kaciju, takav građanski rat bi trajao doslovno 48 sati, dok bi desničarska ekipa išla i hvatala ove po ulicama, stanovima, kolodvorima, i grančinim prijelazima sa republiskom srpskom i bosnom i srbijom i aerodromima dok ih se hvatalo prije nego kupe karte za Brisel
Problem je u zekonima koji su nedoreceni i ne dozvoljavaju procesuiranje drzavnih neprijatelja,o kome se god radilo..eno pogledaj Mesica,a ne mozete mu nista..
Sto se tebe tice,ehhhh...pa nije tebi niti upuceno...ne se trpati tamo gdje je materija suvise teska..
Guest- Guest
Ja sam za rat, ali da mo pobijedimo i ja da ostanem živ i zdrav.
crvenkasti-
2014-04-17
Saljem... ....nego stvarno bi bilo dobro procackat proslost habulina i ekipe narocito 1990/91... mislim da bi se tu stosta naslo..ne bi me cudila ni direktna suradnja sa jna i ovima u kninu...jbg kad je franjo govorio pusti ih..i evo sto imamo sa tim pusti ih...tre911 wrote:Sjedili u podrumu i intezivno navijali za JNA a sad daj ruku vamo :Dvuksadinare wrote:...dao bi lijevu ruku da mi je znat sto su radili 1991 ovakvi tipovi poput habulina...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ako voliš hitlera,musolinija i ekipu nek ti bude,sigurno se oblačiš u crno,ak trebaš crne robe imam ja pa ti prodam....Neoliberalni portugalac wrote:mislim bio sam protiv građanskog rata, ali mislim da u Hrvatskoj treba ponovo jedan obračun fašista i antifašista. ja sam za. jer očito ima nesređenih računa.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
I dobiješ vojnu mirovinu i sve povlastice,hojla,hojla,la,la....crvenkasti wrote:Ja sam za rat, ali da mo pobijedimo i ja da ostanem živ i zdrav.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Da imam odijelo od željeza i ne može mi nitko ništa, a ja njima da mogu što hoću.
Last edited by crvenkasti on Fri 22 Jan - 18:56; edited 1 time in total (Reason for editing : 3)
crvenkasti-
2014-04-17
Znači opet će biti ustaše-partizani, pa nema spasa ovoj zemlji, da ne znam tko zasjedne u fotelje...
Guest- Guest
I jos se Kaya na me duri,kad kazem da su neozbiljni i da ne bi jednu mudru odluku donijeti..
Guest- Guest
U alkoholiziranom stanju,narocito u drustvu istomisljenika,ljubitelja dobre kapljice, kad se dotakne politika,zabrijemo svi da smo hrabri partizaneri. U kafani podijelimo uloge ,a umjesto kafanskih stoleva i stolica vidimo okupatore,Nijemce i ujkane,al ih mlatimo onda ko 45e. Habulin bi zasigurno pristajao nasem drustvu antifasista. Nakon trijeznjenja,jasno,platimo polomljeni inventar.
bosanskograhovo- Posts : 3
2016-01-22
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Je li na djelu koordinirana akcija negdasnje agenture kos-a i udbe 'Zavadi pa vladaj'!UDBIN druker Habulin hvali Plenkija ali mu 'nije jasan' Medved
» Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
» 'Hrvate sam ubijao kao kokoske,plakali su i molili,zglobovi su mi otekli koliko sam ih tukao'
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Je li na djelu koordinirana akcija negdasnje agenture kos-a i udbe 'Zavadi pa vladaj'!UDBIN druker Habulin hvali Plenkija ali mu 'nije jasan' Medved
» Salvini:Tito je ubijao nevine Talijane,treba mu oduzet odlikovanje
» 'Hrvate sam ubijao kao kokoske,plakali su i molili,zglobovi su mi otekli koliko sam ih tukao'
Page 3 of 5