Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Page 24 of 33
Page 24 of 33 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 33
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Pa znamo mi ovdje na forumu da ti ne daš na svog Dadu :P A što se tiče jebanja logike u dupe, lijepo da si tako otvoren i da kršćanski priznaš, ali svima je već dobro poznato da je to tvoja omiljena disciplina iz lički' olimpinski' igara. Tak da ono: zalihost iliti redundancija.marcellus wrote:ostap.phender wrote:Pa nije ni Sloba nikad osuđen. A da ne pričamo da se ni Dadi Itleru nije sudilo. Dakle su i jedan i drugi, i treći, nevini.marcellus wrote:v_vlado wrote:www.index.hr
Ovaj je nešto pomiješao.......broz nikada nije proglašen zloćincem osim od par jebivjetara koji ne drkaju dok je pavelić proglašen zloćincem od suda...kurva pavelićeva pola hrvatske dala talijanima i bolesnici ga još žale...
od kojeg je suda Pavelić proglašen zločincem? Paveliću se koliko je meni poznato nikad nije sudilo ni pred jednim sudom.
ne, nevin je samo broz jer mu se nikad nije sudilo. A ostali su krivi iako im se nikad nije sudilo. Jebem te logiko u dupe.
Guest- Guest
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
vi ste dosta vladali.,.,sad pauze 8 godina dok ne potrosite popaljeno...VUČIĆU PEDERU wrote:dawson wrote:Ovo više izgleda kao bosansko turska vlada nego hrvatska.
i to je bolje, samo da srpska nije...
Guest- Guest
A i to mi je neka vijest, da se uje i čede javno gotive. Jedni drugima kolju 'narodne izdajice', al' se međusobno od milja šašolje po tabanima :)marcellus wrote:dzango wrote:
Meni je mama rekla da su te čike ustaše.
i meni su rekli da si ti četnik, pa svejedno lijepo ovdje divanimo. Šta fali malo multikulturalizma?
Guest- Guest
Ova vlada me je duboko razočarala, ali nije tu problem u meni, već u tome što su učinili ogromnu stratešku pogrešku kad za ministra financija nisu odabrali jedinog koji u državi zna sa financijama, to jest druga Maminja. Eto, rekoh što mi srce tišti, a vi sad gledajte što ćete i kako ćete...dawson wrote:Ovo više izgleda kao bosansko turska vlada nego hrvatska.
Guest- Guest
Od suda Kraljevine Jugoslavije.marcellus wrote:v_vlado wrote:www.index.hr
Ovaj je nešto pomiješao.......broz nikada nije proglašen zloćincem osim od par jebivjetara koji ne drkaju dok je pavelić proglašen zloćincem od suda...kurva pavelićeva pola hrvatske dala talijanima i bolesnici ga još žale...
od kojeg je suda Pavelić proglašen zločincem? Paveliću se koliko je meni poznato nikad nije sudilo ni pred jednim sudom.
Ali ja nisam ministar kulture. Za sad.marcellus wrote:dzango wrote:
Meni je mama rekla da su te čike ustaše.
i meni su rekli da si ti četnik, pa svejedno lijepo ovdje divanimo. Šta fali malo multikulturalizma?
U to je vrijeme drug Ćita podržavao Likotu Antu, pa se to onda, jel' te ne računa :Pdzango wrote:Od suda Kraljevine Jugoslavije.marcellus wrote:v_vlado wrote:www.index.hr
Guest- Guest
Ni tamo, tamo još ima Hrvata kojima bi ovaj majmun zagorčavao život nego lijepo u srbiju kamo idu svi antifašisti kad budu potrošeniu u RH. Beograd je za njih mordor i tamo će uvijek tražiti svog saurona.Neoliberalni portugalac wrote:onoga frljića treba katapultirati u srednjo bosansku vukojebinu odakle je izgmiza
Guest- Guest
samo mi drago sto su se ove udruge uzhebale..jos da kaze da ce kroz program kulture promovirati mladezi vrijednosti obitelji i normalne seksualne tijekove,a osudjivati gejske i ostale opačine,gdje bi radosti bio kraj...
Guest- Guest
A jesi ti neki vandal i plačipičkica! Samo bi palio zgrade i institucije. Pa imamo mi u nas, na sreću :P, ipak više ljudi nego ovog prvog i drugog. Vrijeme ti je da položiš malu maturu i napokon postaneš pravi muškarac i prestaneš isprazno mahati bakljama na vjetrenjače.Neoliberalni portugalac wrote:kuhana pičkica.mutava baštarda wrote:Kuhana žaba...Neoliberalni portugalac wrote:Na upit hoće li smijeniti Frljića, kaže da neće - ispada pičkica
neće izgleda niti platformi 112 zavrnuti pipu.
isusami, ako to ne naprave, onda svatko tko mi dođe s pričom da su HDZ domoljubi i da se bore protiv jugoslavena, odmah šamar.
a nastavit će hraniti sve yugoslavene, i parazite koje je SDP doveo.. onda ako to ne naprave(ne očekujem ekonomske reforme jer to je više problem RH mentalnog sklopa) onda HDZ treba zapaliti zajedno sa SDPom
Guest- Guest
Sada mi je jasno zašto je Prosinečki došao u Zvezdu.tre911 wrote:Ni tamo, tamo još ima Hrvata kojima bi ovaj majmun zagorčavao život nego lijepo u srbiju kamo idu svi antifašisti kad budu potrošeniu u RH. Beograd je za njih mordor i tamo će uvijek tražiti svog saurona.Neoliberalni portugalac wrote:onoga frljića treba katapultirati u srednjo bosansku vukojebinu odakle je izgmiza
Kao 1945.bogomdani wrote:samo mi drago sto su se ove udruge uzhebale..jos da kaze da ce kroz program kulture promovirati mladezi vrijednosti obitelji i normalne seksualne tijekove,a osudjivati gejske i ostale opačine,gdje bi radosti bio kraj...
e ne znam ..nisam tad zivio...dzango wrote:Kao 1945.bogomdani wrote:samo mi drago sto su se ove udruge uzhebale..jos da kaze da ce kroz program kulture promovirati mladezi vrijednosti obitelji i normalne seksualne tijekove,a osudjivati gejske i ostale opačine,gdje bi radosti bio kraj...
Guest- Guest
Pa zato što ne divanite rvacki, ali vam mnogo fali, kao što je i mojoj frendici u Beogradu taksist rekao: - Jao, bre, kako vi lepo govorite! A pun mu taxi svetosavski križeva i sličica vojvode, vožda i ostalih istoriski' srbalja.dzango wrote:Sada mi je jasno zašto je Prosinečki došao u Zvezdu.tre911 wrote:Ni tamo, tamo još ima Hrvata kojima bi ovaj majmun zagorčavao život nego lijepo u srbiju kamo idu svi antifašisti kad budu potrošeniu u RH. Beograd je za njih mordor i tamo će uvijek tražiti svog saurona.Neoliberalni portugalac wrote:onoga frljića treba katapultirati u srednjo bosansku vukojebinu odakle je izgmiza
Guest- Guest
ja volim kada picke divane hrvatski, lozi me.
kada cujem hrvate, kao homoseksualce da cujem da pricaju.B-)
Guest- Guest
I otišao iz nje bez jebemti, dočim će vam antifašist jergović,rudan,dežulović,ivanković.....ostati zauvijek tamo kao i istrošene kurve koje su otišle u beograd iz RHdzango wrote:Sada mi je jasno zašto je Prosinečki došao u Zvezdu.tre911 wrote:Ni tamo, tamo još ima Hrvata kojima bi ovaj majmun zagorčavao život nego lijepo u srbiju kamo idu svi antifašisti kad budu potrošeniu u RH. Beograd je za njih mordor i tamo će uvijek tražiti svog saurona.Neoliberalni portugalac wrote:onoga frljića treba katapultirati u srednjo bosansku vukojebinu odakle je izgmiza
Guest- Guest
i vama ce doci biserko, kandicka, jelena milic i ostala izdajnicka fukara-mamu im jebem.
Guest- Guest
doduse i rodjeni burazer od biserko je zagnojio kao zenga '91.
Guest- Guest
evo zore,evo dana,evo brace muslimana...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
što se babi tilo, to se babi snilo..VUČIĆU PEDERU wrote:ja volim kada picke divane hrvatski, lozi me.
2014-04-12
Page 24 of 33 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 33
Similar topics
» Predsjednik HČSP-a i bivši tajnik s "homo-udbaškim vezama" osuđeni zbog izvlačenja 3,5 milijuna kuna
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
Page 24 of 33