Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
Page 1 of 1
Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
https://www.kurir.rs/sport/kosarka/3665571/jusuf-nurkic-ante-pavelic-dzamija-ramazan-skandal-drustvene-mreze
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
Mislim da liku pavelić nije bio ni na kraj pameti.
Al,ako tebi tako paše,OK.
Al,ako tebi tako paše,OK.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Muslimani su najbolji Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
pavelić, bošnjaci, ndh, đamije, islam , ustaše, -bosanska posla
što su Hrvatska posla ako su ovo bosanskaAssadNaPodmornici wrote:pavelić, bošnjaci, ndh, đamije, islam , ustaše, -bosanska pos
2014-04-16
Čuj,hrvatska posla sigurno nisu Drina,Romanija,Han Pijesak,Srebrenica,Vlasenica,Goražde i slične vukojebine u kojima Hrvata nikad nije bilo.mortal wrote:što su Hrvatska posla ako su ovo bosanskaAssadNaPodmornici wrote:pavelić, bošnjaci, ndh, đamije, islam , ustaše, -bosanska pos
2014-04-22
Nije krv zakazala. Sa mojim djedom u crnoj legiji je bija jedan Nurkic Hadis. Ucinkovit covik bija
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kako Bolan nije bilo. Pa nije li tamo granica bilajastreb wrote:Čuj,hrvatska posla sigurno nisu Drina,Romanija,Han Pijesak,Srebrenica,Vlasenica,Goražde i slične vukojebine u kojima Hrvata nikad nije bilo.mortal wrote:što su Hrvatska posla ako su ovo bosanskaAssadNaPodmornici wrote:pavelić, bošnjaci, ndh, đamije, islam , ustaše, -bosanska pos
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Daj budi ozbiljan.FRANK wrote:Kako Bolan nije bilo. Pa nije li tamo granica bilajastreb wrote:Čuj,hrvatska posla sigurno nisu Drina,Romanija,Han Pijesak,Srebrenica,Vlasenica,Goražde i slične vukojebine u kojima Hrvata nikad nije bilo.mortal wrote:što su Hrvatska posla ako su ovo bosanskaAssadNaPodmornici wrote:pavelić, bošnjaci, ndh, đamije, islam , ustaše, -bosanska pos
2014-04-22
U srcu nas deklariranih ustasa i nas ljufi koji sa ponosom nosimo sjecanje na NDH je uvik bila i bit cejastreb wrote:Daj budi ozbiljan.FRANK wrote:Kako Bolan nije bilo. Pa nije li tamo granica bilajastreb wrote:Čuj,hrvatska posla sigurno nisu Drina,Romanija,Han Pijesak,Srebrenica,Vlasenica,Goražde i slične vukojebine u kojima Hrvata nikad nije bilo.mortal wrote:što su Hrvatska posla ako su ovo bosanskaAssadNaPodmornici wrote:pavelić, bošnjaci, ndh, đamije, islam , ustaše, -bosanska pos
2015-09-13
Similar topics
» Ante Tomić - prska po komunizmu veliča neoliberalni kapitalizam (i ovo smo dočekali)
» Postojala su dva Ante Pavelića: Jedan je stvorio, a drugi razorio Jugoslaviju
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Postojala su dva Ante Pavelića: Jedan je stvorio, a drugi razorio Jugoslaviju
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
Page 1 of 1