Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Page 23 of 33
Page 23 of 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Ja sam budala na kvadrat.
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Ma neće onda frlju smijeniti.. Ako tako kaže ...:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kajo, jesi i ti ko i ja?
crvenkasti-
2014-04-17
a ne očekujem od HDZa da će popraviti ekonomiju , ali barem da ove debile skinu sa javne sise.. ako to ne naprave, onda stvarnotre911 wrote:Nadam se da nije toliki kreten i da će ispod stola početi šutati protivnike.Neoliberalni portugalac wrote:kuhana pičkica.mutava baštarda wrote:Kuhana žaba...Neoliberalni portugalac wrote:Na upit hoće li smijeniti Frljića, kaže da neće - ispada pičkica
neće izgleda niti platformi 112 zavrnuti pipu.
isusami, ako to ne naprave, onda svatko tko mi dođe s pričom da su HDZ domoljubi i da se bore protiv jugoslavena, odmah šamar.
a nastavit će hraniti sve yugoslavene, i parazite koje je SDP doveo.. onda ako to ne naprave(ne očekujem ekonomske reforme jer to je više problem RH mentalnog sklopa) onda HDZ treba zapaliti zajedno sa SDPom
Guest- Guest
Ako to naprave, ja ću ni više ni manje nego.
crvenkasti-
2014-04-17
onoga frljića treba katapultirati u srednjo bosansku vukojebinu odakle je izgmiza
Guest- Guest
Probaj pogoditi, jel ti se čini da ja živim u Srbiji i cmoljim cijele dane po forumu jer to nije Hrvatska krajina?!crvenkasti wrote:Ako to naprave, ja ću ni više ni manje nego.
2015-08-15
To bi stvarno bilo, ono...
crvenkasti-
2014-04-17
kaja_333 wrote:Probaj pogoditi, jel ti se čini da ja živim u Srbiji i cmoljim cijele dane po forumu jer to nije Hrvatska krajina?!crvenkasti wrote:Ako to naprave, ja ću ni više ni manje nego.
Na stranu to, nego mi se činiš vrlo glupa.
A i ja se tako osjećam.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa drago mi je ti se tako činim , a jel ti se čini da si popušio onako.. U životu?crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Probaj pogoditi, jel ti se čini da ja živim u Srbiji i cmoljim cijele dane po forumu jer to nije Hrvatska krajina?!crvenkasti wrote:Ako to naprave, ja ću ni više ni manje nego.
Na stranu to, nego mi se činiš vrlo glupa.
A i ja se tako osjećam.
2015-08-15
v_vlado wrote:www.index.hr
Ovaj je nešto pomiješao.......broz nikada nije proglašen zloćincem osim od par jebivjetara koji ne drkaju dok je pavelić proglašen zloćincem od suda...kurva pavelićeva pola hrvatske dala talijanima i bolesnici ga još žale...
od kojeg je suda Pavelić proglašen zločincem? Paveliću se koliko je meni poznato nikad nije sudilo ni pred jednim sudom.
Moje je život neprekinuti niz zabluda, pogrešaka i poraza.
Mrzim sve, a sebe ponajviše.
Last edited by crvenkasti on Fri 22 Jan - 12:59; edited 1 time in total (Reason for editing : 7)
crvenkasti-
2014-04-17
Pa nije ni Sloba nikad osuđen. A da ne pričamo da se ni Dadi Itleru nije sudilo. Dakle su i jedan i drugi, i treći, nevini.marcellus wrote:v_vlado wrote:www.index.hr
Ovaj je nešto pomiješao.......broz nikada nije proglašen zloćincem osim od par jebivjetara koji ne drkaju dok je pavelić proglašen zloćincem od suda...kurva pavelićeva pola hrvatske dala talijanima i bolesnici ga još žale...
od kojeg je suda Pavelić proglašen zločincem? Paveliću se koliko je meni poznato nikad nije sudilo ni pred jednim sudom.
Guest- Guest
Ko prizna, Pol Pot :)crvenkasti wrote:Moje je život neprekinuti niz zabluda, pogrešaka i poraza.
Guest- Guest
dzango wrote:
Meni je mama rekla da su te čike ustaše.
i meni su rekli da si ti četnik, pa svejedno lijepo ovdje divanimo. Šta fali malo multikulturalizma?
Ne dirajte mi Kaju!!! Jos mi je duzna fotku! :)
ostap.phender wrote:Pa nije ni Sloba nikad osuđen. A da ne pričamo da se ni Dadi Itleru nije sudilo. Dakle su i jedan i drugi, i treći, nevini.marcellus wrote:v_vlado wrote:www.index.hr
ne, nevin je samo broz jer mu se nikad nije sudilo. A ostali su krivi iako im se nikad nije sudilo. Jebem te logiko u dupe.
Ovo više izgleda kao bosansko turska vlada nego hrvatska.
dawson wrote:Ovo više izgleda kao bosansko turska vlada nego hrvatska.
i to je bolje, samo da srpska nije...
Guest- Guest
Pa znamo mi ovdje na forumu da ti ne daš na svog Dadu :P A što se tiče jebanja logike u dupe, lijepo da si tako otvoren i da kršćanski priznaš, ali svima je već dobro poznato da je to tvoja omiljena disciplina iz lički' olimpinski' igara. Tak da ono: zalihost iliti redundancija.marcellus wrote:ostap.phender wrote:Pa nije ni Sloba nikad osuđen. A da ne pričamo da se ni Dadi Itleru nije sudilo. Dakle su i jedan i drugi, i treći, nevini.marcellus wrote:v_vlado wrote:www.index.hr
ne, nevin je samo broz jer mu se nikad nije sudilo. A ostali su krivi iako im se nikad nije sudilo. Jebem te logiko u dupe.
Guest- Guest
Page 23 of 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Similar topics
» Predsjednik HČSP-a i bivši tajnik s "homo-udbaškim vezama" osuđeni zbog izvlačenja 3,5 milijuna kuna
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
Page 23 of 33