Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Page 28 of 33
Page 28 of 33 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Žene i fudbal. Sulejmani je dete iz Beograda i nikada nije imao problem da peva himnu. Ljajić je imao problem ali je glčavni kriterijum bio da zna da igra fudbal. Ovaj vaš ne zna da igra fudbal a nema ni kvalifikacije za kulturu. Jedina kvalifikacijama mu je što je ustaša. Emi zna da igra fudbal a ima i veliko iskustvo u kulturi. Što vam se ne sviđa njegov imidž, vaš problem. Ali nije lepo da podmećeš da je bio vehabija.maggie13 wrote:a,'boze,pravde' nije htio pjevat..koje je to postovanje..emir se ni obrijao,a ni podaprao nije..doduse,uletio je iz imagea vehabije direktno u image cetnika..oba podrzavaju.stovise zahtjevaju taj egzoticni look..taman za ministra kulture..;Pdzango wrote:Emir može da bude ministar kulture jer je ceo život u kulturi. Ovaj nema ni dana. Jasnije?maggie13 wrote:znas sve o buducem ministru kulture,a ne znas nista o buducem mandataru..a,da se mozda samo ne palis na prvog jer je islamske vjeroispovijesti,a ne jer je,navodno,nesposoban..emir ti je dobar,a zlatko ne valja..sto je sulejmani igrao za repku samo zato sto je iste vjere ili da nauci 'boze,pravde' pjevat..:Ddzango wrote:Koji Tim? Čovek nema nikakve veze sa kulturom. Postavljen je po nekom stranačkom ključu. Ili zato što je Musliman, ili zato što je ustaša.maggie13 wrote:Tim, jesi to ti?dzango wrote:Ima li ijednu referencu za ministra kulture? Ijednu jedinu?maggie13 wrote:Kao što već sinoć rekoh: da,ti si upoznat s njegovom stručnošću, pa je možeš evaluirati..dzango wrote:Pa kad već očigledno nije stručnost, šta drugo?maggie13 wrote:Koji Srbin?Šipuš?dzango wrote:Pa kad ste kuriozitet. Prvo vam je ministar kulture bio Srbin, pa Musliman. Sledeći je Slovenac ili Makedonac.maggie13 wrote:A, što vi brinete naše brige..što vas tu svrbi...dzango wrote:Kada će da dođu Hrvati na red?marcellus wrote:VUČIĆU PEDERU wrote:dawson wrote:Ovo više izgleda kao bosansko turska vlada nego hrvatska.
i to je bolje, samo da srpska nije...
pa prošla je bila. Grčić, Veljko i Rajko Ostojić, Opačić, Jovanović, Arsen Bauk, polusrbin Matić...
sad je ove druge red.
Ne znam, jer ne mislim da je nacionalnost kriterij za ministra..
Vrednovanje i procjenjivanje po simpatijama i predrasudama se ne važi
Sulejmani je igrao za reprezentaciju jer zna da igra fudbal. Ali ne može da bude ministar kulture. I ovo je jasnije?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Uzas...bio sam na markovu trgu gdje su bile prosvjedovale one njuske iz platforme 112... pa tamo sam prepoznao pola onih koji su imali nekakve veze s jna bilo djelatne bilo obiteljske...prepoznao sam bivseg susjeda srbina koji je bio oficir jna...mislim kapetan prve klase..jednu babu koja je 1990 bila clan saveza komonista-pokreta za jugoslaviju...pozlilo mi kad sam vidio koje tamo...pola ih bilo suradnika kos-a i to se bez problema moze dokazat
vuksadinare- Posts : 100241
2015-09-08
a ti si organizovao kontramiting? :D
Guest- Guest
Može i ovaj vaš da vama bude ministar sporta. Iste ima veze sa sportom kao i sa kulturom.maggie13 wrote:Da,mo's si mislit..usrecilo bi te da ti ga sestra dovede doma :D
Kako bilo,neka vam bude i ministar sporta,nama ne smeta
.8-)
Pa nismo Hrvati.VUČIĆU PEDERU wrote:ako je to njen izbor, sta ja ima da se usrecujem ili ne? ;)
dzango wrote:Pa nismo Hrvati.VUČIĆU PEDERU wrote:ako je to njen izbor, sta ja ima da se usrecujem ili ne? ;)
da megica kuci dovede srbina, odreko bi je se cale preko novina? :D
Guest- Guest
da,da,sve ti vjerujem..:DVUČIĆU PEDERU wrote:ako je to njen izbor, sta ja ima da se usrecujem ili ne? ;)
ako je kompetentan, zasto da ne? jos je i grobar... B-)
puno bolje od ovog naturalizovanog homosa, franje udovicica.
2014-04-12
pratio si ga,igra nogomet sa ekipom?:Ddzango wrote:Može i ovaj vaš da vama bude ministar sporta. Iste ima veze sa sportom kao i sa kulturom.maggie13 wrote:Da,mo's si mislit..usrecilo bi te da ti ga sestra dovede doma :D
.8-)
Onda,zasto ne?! Mi smo svestrani B-)
2014-04-12
maggie13 wrote:da,da,sve ti vjerujem..:DVUČIĆU PEDERU wrote:ako je to njen izbor, sta ja ima da se usrecujem ili ne? ;)
sto ne bi? :D
ta nisam hrvat.... :D
Guest- Guest
da,toliko je jak vas utjecaj,da ne moze da omane..unatoc porijeklu,svi postaju uvjereni srbi..pravovjerni,sposobni i cetnici..sve kvalitete zadovoljene :Ddzango wrote:Žene i fudbal. Sulejmani je dete iz Beograda i nikada nije imao problem da peva himnu. Ljajić je imao problem ali je glčavni kriterijum bio da zna da igra fudbal. Ovaj vaš ne zna da igra fudbal a nema ni kvalifikacije za kulturu. Jedina kvalifikacijama mu je što je ustaša. Emi zna da igra fudbal a ima i veliko iskustvo u kulturi. Što vam se ne sviđa njegov imidž, vaš problem. Ali nije lepo da podmećeš da je bio vehabija.maggie13 wrote:a,'boze,pravde' nije htio pjevat..koje je to postovanje..emir se ni obrijao,a ni podaprao nije..doduse,uletio je iz imagea vehabije direktno u image cetnika..oba podrzavaju.stovise zahtjevaju taj egzoticni look..taman za ministra kulture..;Pdzango wrote:Emir može da bude ministar kulture jer je ceo život u kulturi. Ovaj nema ni dana. Jasnije?maggie13 wrote:znas sve o buducem ministru kulture,a ne znas nista o buducem mandataru..a,da se mozda samo ne palis na prvog jer je islamske vjeroispovijesti,a ne jer je,navodno,nesposoban..emir ti je dobar,a zlatko ne valja..sto je sulejmani igrao za repku samo zato sto je iste vjere ili da nauci 'boze,pravde' pjevat..:Ddzango wrote:Koji Tim? Čovek nema nikakve veze sa kulturom. Postavljen je po nekom stranačkom ključu. Ili zato što je Musliman, ili zato što je ustaša.maggie13 wrote:Tim, jesi to ti?dzango wrote:Ima li ijednu referencu za ministra kulture? Ijednu jedinu?maggie13 wrote:Kao što već sinoć rekoh: da,ti si upoznat s njegovom stručnošću, pa je možeš evaluirati..dzango wrote:Pa kad već očigledno nije stručnost, šta drugo?maggie13 wrote:Koji Srbin?Šipuš?dzango wrote:Pa kad ste kuriozitet. Prvo vam je ministar kulture bio Srbin, pa Musliman. Sledeći je Slovenac ili Makedonac.maggie13 wrote:A, što vi brinete naše brige..što vas tu svrbi...dzango wrote:Kada će da dođu Hrvati na red?marcellus wrote:VUČIĆU PEDERU wrote:dawson wrote:Ovo više izgleda kao bosansko turska vlada nego hrvatska.
i to je bolje, samo da srpska nije...
pa prošla je bila. Grčić, Veljko i Rajko Ostojić, Opačić, Jovanović, Arsen Bauk, polusrbin Matić...
sad je ove druge red.
Ne znam, jer ne mislim da je nacionalnost kriterij za ministra..
Vrednovanje i procjenjivanje po simpatijama i predrasudama se ne važi
Sulejmani je igrao za reprezentaciju jer zna da igra fudbal. Ali ne može da bude ministar kulture. I ovo je jasnije?
2014-04-12
Kako ne? Pa zbog malog fudbala je i izabran za ministra kulture. To što je Balija i ustaša, to nema veze.maggie13 wrote:pratio si ga,igra nogomet sa ekipom?:Ddzango wrote:Može i ovaj vaš da vama bude ministar sporta. Iste ima veze sa sportom kao i sa kulturom.maggie13 wrote:Da,mo's si mislit..usrecilo bi te da ti ga sestra dovede doma :D
.8-)
bas zato :DVUČIĆU PEDERU wrote:maggie13 wrote:da,da,sve ti vjerujem..:DVUČIĆU PEDERU wrote:ako je to njen izbor, sta ja ima da se usrecujem ili ne? ;)
sto ne bi? :D
ta nisam hrvat.... :D
Salu nastranu,negiras sam sebe stalno i upadas si usta..pa nismo od jucer...ne bi ga volio za zeta i gotovo..budi posten,pa reci B-)
2014-04-12
sad cemo ga stavit i za ministra sporta..samo zbog vas..8-)dzango wrote:Kako ne? Pa zbog malog fudbala je i izabran za ministra kulture. To što je Balija i ustaša, to nema veze.maggie13 wrote:pratio si ga,igra nogomet sa ekipom?:Ddzango wrote:Može i ovaj vaš da vama bude ministar sporta. Iste ima veze sa sportom kao i sa kulturom.maggie13 wrote:Da,mo's si mislit..usrecilo bi te da ti ga sestra dovede doma :D
.8-)
2014-04-12
opet megi edukuje Srbe :)
dijagram-
2015-08-09
da bih ga voleo, ne bih-naravno.
ali tu se ja ne pitam previse, ne bih zabranjivao-naravno. :)
Guest- Guest
dijagram wrote:opet megi edukuje Srbe :)
navijas, a? :D
Guest- Guest
:D nikako im utjerat pamet u glavu...bore se k'o ludi..:Ddijagram wrote:opet megi edukuje Srbe :)
Sve je to ok,sl'sto im se milo u nas dirat..B-)
2014-04-12
pa ne bi te nitko ni pitao..poanta je da ne bi volio..:DVUČIĆU PEDERU wrote:da bih ga voleo, ne bih-naravno.
2014-04-12
maggie13 wrote:
sl'sto im se milo u nas dirat..B-)
ahahahhahahahhahahahahhahahahah, u vas dirati svakako... :D :))))))))))
izvini megice, morao sam.
Guest- Guest
maggie13 wrote:pa ne bi te nitko ni pitao..poanta je da ne bi volio..:DVUČIĆU PEDERU wrote:da bih ga voleo, ne bih-naravno.
jel bi volela ti da ti cera, sutradan, dovede srbina u kucu i predstavi kao coveka svog zivota? :D
Guest- Guest
Ja sam svašta naučio od nje.dijagram wrote:opet megi edukuje Srbe :)
Page 28 of 33 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33
Similar topics
» Predsjednik HČSP-a i bivši tajnik s "homo-udbaškim vezama" osuđeni zbog izvlačenja 3,5 milijuna kuna
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
Page 28 of 33