Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Page 13 of 33
Page 13 of 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
budes se razocaraodijagram wrote:nece utjecati, i zadrzat ce postojece:)debotoijusto wrote:ministar ne snima/bira filmovedijagram wrote:Obljetnica akcije Maslenica.
Sad ce mujica naloziti i izdasno finansirati snimanje filma o tim dogadjajima.
u najbolju ruku moze utjecat na izbor ljudi koji odlucuju
kad istekne mandat trenutnima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
red wolf wrote:Hoće...epikur37 wrote:jastreb wrote:Milanović je rekao da će već sutra početi žestoka borba u Saboru.
Bit će ovo vrlo živahan mandat, posebno ako Milanović ostane predsjednik SDP-a.
da
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A Zoki mu veli, ja sam moral bedinat Tuđmanove odrasle unuke. To je bila moja linija.vuksadinare wrote:Kad ga sutra mislim zokija bocne onaj.bivsi policajac ciji je brat ubijen u borovu selu 1991 i masakriran...'druze milanovicu moja je obitelj za ovu drzavu prilozola zivot na oltar a tvoja'
Guest- Guest
brinem o tome ko o lanjskom snijegu pa necu,al sve ovo na forumu sto kmeci ovdje vec jestdebotoijusto wrote:budes se razocaraodijagram wrote:nece utjecati, i zadrzat ce postojece:)debotoijusto wrote:ministar ne snima/bira filmovedijagram wrote:Obljetnica akcije Maslenica.
Sad ce mujica naloziti i izdasno finansirati snimanje filma o tim dogadjajima.
u najbolju ruku moze utjecat na izbor ljudi koji odlucuju
kad istekne mandat trenutnima
dijagram-
2015-08-09
Naravno. Ovo što se događa, zahtjeva čovjeka poput Milanovića na lijevoj strani...epikur37 wrote:red wolf wrote:Hoće...epikur37 wrote:jastreb wrote:Milanović je rekao da će već sutra početi žestoka borba u Saboru.
da
Guest- Guest
To onaj koji je zbrisal kad je grmilo..jebo ja onda takvu oporbu kojoj je taj vodja i boracred wolf wrote:Naravno. Ovo što se događa, zahtjeva čovjeka poput Milanovića na lijevoj strani...epikur37 wrote:red wolf wrote:Hoće...epikur37 wrote:jastreb wrote:Milanović je rekao da će već sutra početi žestoka borba u Saboru.
da
vuksadinare- Posts : 100241
2015-09-08
kapati će i više novaca sada h-alteru, forum.tm-u...libela, lupiga i tako
2014-04-15
Tko placa Pupovceve novine??
2014-04-14
Jao jao...Dosadni ste više s takvim izlizanim parolama...vuksadinare wrote:To onaj koji je zbrisal kad je grmilo..jebo ja onda takvu oporbu kojoj je taj vodja i boracred wolf wrote:Naravno. Ovo što se događa, zahtjeva čovjeka poput Milanovića na lijevoj strani...epikur37 wrote:red wolf wrote:Hoće...epikur37 wrote:jastreb wrote:Milanović je rekao da će već sutra početi žestoka borba u Saboru.
da
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:kapati će i više novaca sada h-alteru, forum.tm-u...libela, lupiga i tako
2015-09-08
Bolji je Mujo, imaš pravo. Kkaj ima veze kaj će se Srbi smijat. Tko ih jebe, imaju i oni Šiptara premijera.vuksadinare wrote:To onaj koji je zbrisal kad je grmilo..jebo ja onda takvu oporbu kojoj je taj vodja i boracred wolf wrote:Naravno. Ovo što se događa, zahtjeva čovjeka poput Milanovića na lijevoj strani...epikur37 wrote:red wolf wrote:Hoće...epikur37 wrote:jastreb wrote:Milanović je rekao da će već sutra početi žestoka borba u Saboru.
da
Guest- Guest
Nema to veze s forama..kad je to istina..to znaju i vrapci na grani....ali razumijem nemate boljeg pa dobar i on..red wolf wrote:Jao jao...Dosadni ste više s takvim izlizanim parolama...vuksadinare wrote:To onaj koji je zbrisal kad je grmilo..jebo ja onda takvu oporbu kojoj je taj vodja i boracred wolf wrote:Naravno. Ovo što se događa, zahtjeva čovjeka poput Milanovića na lijevoj strani...epikur37 wrote:red wolf wrote:Hoće...epikur37 wrote:jastreb wrote:Milanović je rekao da će već sutra početi žestoka borba u Saboru.
da
2015-09-08
Dosadni ste više...Izdržati ćemo vas godinu dana, a onda ćete shvatiti da ste dosadni...vuksadinare wrote:Nema to veze s forama..kad je to istina..to znaju i vrapci na grani....ali razumijem nemate boljeg pa dobar i on..red wolf wrote:Jao jao...Dosadni ste više s takvim izlizanim parolama...vuksadinare wrote:To onaj koji je zbrisal kad je grmilo..jebo ja onda takvu oporbu kojoj je taj vodja i boracred wolf wrote:Naravno. Ovo što se događa, zahtjeva čovjeka poput Milanovića na lijevoj strani...epikur37 wrote:red wolf wrote:Hoće...epikur37 wrote:jastreb wrote:Milanović je rekao da će već sutra početi žestoka borba u Saboru.
da
Guest- Guest
Ova stranka HCSP je zabranjena stranka?? Neka ilegala?? Teroristicka celija ili samo proizvoljno popljuvana stranka od lijeve , neovisne , medijske falange??? Neka sudska odluka?? Zabrana javnog djelovanja??? U protivnom treba ckomiti. To je isto kao i clan recimo ribickog drustav Saran iz Pozege.
2014-04-14
Mujo bi je brat po etnosuEva wrote:Bolji je Mujo, imaš pravo. Kkaj ima veze kaj će se Srbi smijat. Tko ih jebe, imaju i oni Šiptara premijera.vuksadinare wrote:To onaj koji je zbrisal kad je grmilo..jebo ja onda takvu oporbu kojoj je taj vodja i boracred wolf wrote:Naravno. Ovo što se događa, zahtjeva čovjeka poput Milanovića na lijevoj strani...epikur37 wrote:red wolf wrote:Hoće...epikur37 wrote:jastreb wrote:Milanović je rekao da će već sutra početi žestoka borba u Saboru.
da
2015-09-08
Soroš, kao i sve po EUabraham wrote:Tko placa Pupovceve novine??
Guest- Guest
Znala sam, ti si Suljovuksadinare wrote:Mujo bi je brat po etnosuEva wrote:Bolji je Mujo, imaš pravo. Kkaj ima veze kaj će se Srbi smijat. Tko ih jebe, imaju i oni Šiptara premijera.vuksadinare wrote:To onaj koji je zbrisal kad je grmilo..jebo ja onda takvu oporbu kojoj je taj vodja i boracred wolf wrote:Naravno. Ovo što se događa, zahtjeva čovjeka poput Milanovića na lijevoj strani...epikur37 wrote:red wolf wrote:Hoće...epikur37 wrote:jastreb wrote:Milanović je rekao da će već sutra početi žestoka borba u Saboru.
da
Guest- Guest
Budi sretna da imaš Soroša...Misliš da mu je lako...Pa on misli za sve vas jer ste nesposobni...Eva wrote:Soroš, kao i sve po EUabraham wrote:Tko placa Pupovceve novine??
Guest- Guest
SNVabraham wrote:Tko placa Pupovceve novine??
n_razbojnik-
2014-04-15
Sad sam skuzio, tip je muhamedan??? To je sada grijeh onima kojih seet pravoslavnih nije bio bed????Kila mozga dvije.......
2014-04-14
Ne ja sam ante i hrvat sam ko i onEva wrote:Znala sam, ti si Suljovuksadinare wrote:Mujo bi je brat po etnosuEva wrote:Bolji je Mujo, imaš pravo. Kkaj ima veze kaj će se Srbi smijat. Tko ih jebe, imaju i oni Šiptara premijera.vuksadinare wrote:To onaj koji je zbrisal kad je grmilo..jebo ja onda takvu oporbu kojoj je taj vodja i boracred wolf wrote:Naravno. Ovo što se događa, zahtjeva čovjeka poput Milanovića na lijevoj strani...epikur37 wrote:red wolf wrote:Hoće...epikur37 wrote:jastreb wrote:Milanović je rekao da će već sutra početi žestoka borba u Saboru.
da
2015-09-08
Page 13 of 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Similar topics
» Predsjednik HČSP-a i bivši tajnik s "homo-udbaškim vezama" osuđeni zbog izvlačenja 3,5 milijuna kuna
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
Page 13 of 33