Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Page 12 of 33
Page 12 of 33 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Evo Mede izjedose Zigge u Hrvatskoj...
http://www.liveleak.com/view?i=f03211d580
http://www.liveleak.com/view?i=f03211d580
Guest- Guest
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Hvala ti zlatko ponosu dicnih hrvatsko bosanskih begova
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Ovi ce odsad morat prosit za svpje projekte ili pasti na koljena pred zlatka i zicat...tu prvo mislim na snv i partizaniju,pedere
2015-09-08
hollande ocito ima ukusa..i Valerie je zgodns i odlicno nosi godine..;-)ostap.phender wrote:Na francuskim predsjedničkim izborima 2007-e je jedan od glavnih kandidata bila Ségolène Royal.maggie13 wrote:ma dajte,zena se unistila..nekad macka i po,sad mrsava s (pre)napuhanom facom..treba i godine znati i moci nositi..psiho-fizicki..;-)kaja_333 wrote:ej, al ova je bivša manekenka, tak da ono..nije ti za uspoređivatiEva wrote:Evo, Regoč, ovo je dama kak bi ja štela izgledat, ali nisma takva. To mi može biti ideal.
Prije samih izbora je na BBC-jevom "Newsnightu" bila reportataža i neuvijeno su rekli da žena nema nikakve šanse pobijediti. Francuskinje za nju neće glasati iz jednostavnog razloga što je prezgodna :D
Q: tko cvika klitoris djevojčicama po Africi i šire? A: žene
Q: tko je najveći mizoginist na svijetu? A: žene
Q: tko se najodvratnije i najpogrdnije izražava o ženama? A: druge žene.
Q: u čemu je tu kvaka?
A,ne znsm,kod mene obrnuto..na zenskoj sam strani..B-)
2014-04-12
baš, kad smo kod cvetja, Jasmila bi bila pravi izbor, možda i drugi da naš Zlatko nije upao...a tu je i Oliver, poznat od Krakowa do Travnikadijagram wrote:ma ovaj je smokvin list, pokazivanje tolerancije prema manjinama, a uzgred prcanje srpske manjine i spd-a koji su vladali ove cetiri godine jer su stavili mujicukaja_333 wrote:ubili bi se, mada osobno..mislim da je ovaj gori od nas..:)dijagram wrote:partizanija na aparatima, jedan mujaga ih totalno izbaci iz takta
sto bi tek bilo da je to kaja il recimo ja:)
sad, je da su izabrali posebnog, a ne onog hadzihafizbegovica ili slicne kulturnjake koji ovdje dobiju putovnicu ,a u BiH ne moze smisliti nista Hrvatsko.
n_razbojnik-
2014-04-15
hidjabi na akciji...dimije za badava, šta bi ti bonaEva wrote:Inače, najljepša sam ja, kaj se tiče fizičkog izgleda, tu sam skroz zadovoljna. Sam bih voljela imat HR proračun za obleku, da poradim na stilu koji mi leži, a nemam para.
n_razbojnik-
2014-04-15
v_vlado wrote:www.index.hr
Ovaj je nešto pomiješao.......broz nikada nije proglašen zloćincem osim od par jebivjetara koji ne drkaju dok je pavelić proglašen zloćincem od suda...kurva pavelićeva pola hrvatske dala talijanima i bolesnici ga još žale...
Hehehe - koja si ti DILAJLA - kao Sanader kada je izašao iz zatvora i kada ga je jedan novinar priupitao ; " GDJE SU PARE " - a SMRADANER je lakonski odgovorio " TKO JE TO DOKAZAO " - ako netko ovdje nešto " MIJEŠA " ti si sigurno u toj grupi koja ZAMAGLJUJE ( namjerno ) i negira povijesna događanja - prozivati neke kao " JEBIVETRE " je previše OLAKO i bez ikakvog pokrića - DRUŠKANE ; POBIJ ovu rečenicu ako možeš ; Kada je RANKOVIĆ 51 podnosio izvještaj tvome BROZU izjavio je da se tadašnja YU riješila preko 580 000 " NARODNIH NEPRIJTELJA - u PRIJEVODU - LIKVIDIRALA - od 45 -51 a ti ovdje SERENDAŠ " UMOBOLNO " kako nikada nije proglašen ZLOČINCEM - koji si ti IDIOT - PSIHOPAT - imaš li ti mozga za više od 2 MARKE ( to je otprilike cijena svih takovih poput tebe ) - ili si previše " JANJIČAR " ???
Da nebi slučajno IZOKRENUO moje razmišljanje ; " Pavelić proglašen zločincem od suda - kojeg suda i u kojim političkim uvjetima - tako su isto proglasili " ZLOČINCEM " Stepinca - iako su sami ŽIDOVI garantirali za njega ?I Staljin je proglašavao milijune zločincima i u namještenim sudskim procesima takve likvidirao !Naravno da kao normalan čovjek ne mogu podržavati sve poteze Pavelića - niti ih mogu odobravati - no, u konačnici SAGLEDAVAJUĆI SVE u čemu se on razlikuje od ČETNIKA koji su danas priznati u državi SRBIJI - A MEĐUNARODNA ZAJEDNICA JE PREKO TOGA ŠUTKE PREŠLA - on se u svakom slučaju borio za državu NEOVISNU od SRBISTANskog utjecaja - jel ti ovo malo teže prolazi kroz tvoje " ZAKREČENE GANGLIJE " - JEL TI TREBAM CRTATI ??
Tvoje PAUŠALNO " NAMJERNO OBOJENO " pisanje okači mačku o rep - ovo su ipak previše ozbiljne tematike da bi se OBIČNI JEBIVETRI poput tebe ovdje IŽIVLJAVALI s svojim neukim i neargumentiranim SF doživljajima pri pokušaju ISKRIVLJAVANJA ISTINE i LAŽNIH izjava prema onima koji nisu na vašoj liniji !
Guest- Guest
Trošila HR proračun, kad već pitašn_razbojnik wrote:hidjabi na akciji...dimije za badava, šta bi ti bonaEva wrote:Inače, najljepša sam ja, kaj se tiče fizičkog izgleda, tu sam skroz zadovoljna. Sam bih voljela imat HR proračun za obleku, da poradim na stilu koji mi leži, a nemam para.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Hvala ti zlatko ponosu dicnih hrvatsko bosanskih begova
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nada se da će i on bit zamijenjen za ženu, pa će ga netko silovat na cesti. To je ta islamska kultura koju će HR uskoro dobit.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Hvala ti zlatko ponosu dicnih hrvatsko bosanskih begova
:D
Guest- Guest
Obljetnica akcije Maslenica.
Sad ce mujica naloziti i izdasno finansirati snimanje filma o tim dogadjajima.
dijagram-
2015-08-09
Milanović je rekao da će već sutra početi žestoka borba u Saboru.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A o Sulejmanovim pohodima na Slavoniju, i to je uskoro, a i Mujici bliže srca.
Guest- Guest
I ja bih da sam na njegovom mjestu. Preko svega bih prešla, ali da mi ministar kulture bude Mujo od Doboja, pa od srama ne bih na cestu zašla. Ipak je on Purger, ne iz Peperminta, škvadra, urbana mjuza, i tak.jastreb wrote:Milanović je rekao da će već sutra početi žestoka borba u Saboru.
Guest- Guest
jastreb wrote:Milanović je rekao da će već sutra početi žestoka borba u Saboru.
Bit će ovo vrlo živahan mandat, posebno ako Milanović ostane predsjednik SDP-a.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kad ga sutra mislim zokija bocne onaj.bivsi policajac ciji je brat ubijen u borovu selu 1991 i masakriran...'druze milanovicu moja je obitelj za ovu drzavu prilozola zivot na oltar a tvoja'
2015-09-08
ministar ne snima/bira filmovedijagram wrote:Obljetnica akcije Maslenica.
u najbolju ruku moze utjecat na izbor ljudi koji odlucuju
kad istekne mandat trenutnima
debotoijusto- Posts : 31578
2014-04-12
nece utjecati, i zadrzat ce postojece:)debotoijusto wrote:ministar ne snima/bira filmovedijagram wrote:Obljetnica akcije Maslenica.
dijagram-
2015-08-09
Hoće...epikur37 wrote:jastreb wrote:Milanović je rekao da će već sutra početi žestoka borba u Saboru.
Bit će ovo vrlo živahan mandat, posebno ako Milanović ostane predsjednik SDP-a.
Guest- Guest
budes se razocaraodijagram wrote:nece utjecati, i zadrzat ce postojece:)debotoijusto wrote:ministar ne snima/bira filmovedijagram wrote:Obljetnica akcije Maslenica.
debotoijusto- Posts : 31578
2014-04-12
Page 12 of 33 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33
Similar topics
» Predsjednik HČSP-a i bivši tajnik s "homo-udbaškim vezama" osuđeni zbog izvlačenja 3,5 milijuna kuna
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
Page 12 of 33