Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Page 14 of 33
Page 14 of 33 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Ne ja sam ante i hrvat sam ko i onEva wrote:Znala sam, ti si Suljovuksadinare wrote:Mujo bi je brat po etnosuEva wrote:Bolji je Mujo, imaš pravo. Kkaj ima veze kaj će se Srbi smijat. Tko ih jebe, imaju i oni Šiptara premijera.vuksadinare wrote:To onaj koji je zbrisal kad je grmilo..jebo ja onda takvu oporbu kojoj je taj vodja i boracred wolf wrote:Naravno. Ovo što se događa, zahtjeva čovjeka poput Milanovića na lijevoj strani...epikur37 wrote:red wolf wrote:Hoće...epikur37 wrote:jastreb wrote:Milanović je rekao da će već sutra početi žestoka borba u Saboru.
Bit će ovo vrlo živahan mandat, posebno ako Milanović ostane predsjednik SDP-a.
da
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
Sigurno su on i babo klali nejač, ta mi znamo reće nam 'platforma žnj'abraham wrote:Sad sam skuzio, tip je muhamedan??? To je sada grijeh onima kojih seet pravoslavnih nije bio bed????Kila mozga dvije.......
Srpsko, narodno vijece. Ok tko njih financira???? Naime u RS su ukinuli drzavno financiranje novina na hrvatskom jeziku jer u pristupnim pregovorima je to bio uvjet. Kakovi su bili uvjeti kada je DNRH ulazila u EU???n_razbojnik wrote:SNVabraham wrote:Tko placa Pupovceve novine??
2014-04-14
ma jok, samo šumadinac na privremenom radu u belom svetu drami već ga pere da mora obrezan kroz NDHabraham wrote:Sad sam skuzio, tip je muhamedan??? To je sada grijeh onima kojih seet pravoslavnih nije bio bed????Kila mozga dvije.......
2014-04-15
Aktivan u islamskom terorističkom centru ZG, štoviše tam je u izvršnoj vlasti. Hirvatistan juri ka Švedistanu.abraham wrote:Sad sam skuzio, tip je muhamedan??? To je sada grijeh onima kojih seet pravoslavnih nije bio bed????Kila mozga dvije.......
Guest- Guest
državni proračun, pretpostavljam, ako je i Milorad osobno, opet je DP paraabraham wrote:Srpsko, narodno vijece. Ok tko njih financira???? Naime u RS su ukinuli drzavno financiranje novina na hrvatskom jeziku jer u pristupnim pregovorima je to bio uvjet. Kakovi su bili uvjeti kada je DNRH ulazila u EU???n_razbojnik wrote:SNVabraham wrote:Tko placa Pupovceve novine??
2014-04-15
Bilo kako bilo , bilo tko bio ministar , pozitivno je da ce se financiranje kulture dici na 1% BNP-a. U roku od dvije godine 1,5%. Jebo te koliko ce filmova moci Jasmila , Radin mali i mladomisnik u 50-toj da snime. Muhahahahahaaaa
2014-04-14
Posteno govoreci meni je isti kurac kao i onih sest sedam od prije. Ne hvaleci im zakon.Eva wrote:Aktivan u islamskom terorističkom centru ZG, štoviše tam je u izvršnoj vlasti. Hirvatistan juri ka Švedistanu.abraham wrote:Sad sam skuzio, tip je muhamedan??? To je sada grijeh onima kojih seet pravoslavnih nije bio bed????Kila mozga dvije.......
abraham-
2014-04-14
OZbiljno pisem i stvarno mi nije jasno. Kako jedna drzava ne moze financirati novinu a druga moze. Prosto ko pasulj.n_razbojnik wrote:državni proračun, pretpostavljam, ako je i Milorad osobno, opet je DP paraabraham wrote:Srpsko, narodno vijece. Ok tko njih financira???? Naime u RS su ukinuli drzavno financiranje novina na hrvatskom jeziku jer u pristupnim pregovorima je to bio uvjet. Kakovi su bili uvjeti kada je DNRH ulazila u EU???n_razbojnik wrote:SNVabraham wrote:Tko placa Pupovceve novine??
abraham-
2014-04-14
Hm, možda. No oni nisu imali logistiku i gerilu, kakvu ovi imaju. Teorizam je tu, a sada i u vladi HR sjedi džihadist, i sigurno još jedan prikriveni.abraham wrote:Posteno govoreci meni je isti kurac kao i onih sest sedam od prije. Ne hvaleci im zakon.Eva wrote:Aktivan u islamskom terorističkom centru ZG, štoviše tam je u izvršnoj vlasti. Hirvatistan juri ka Švedistanu.abraham wrote:Sad sam skuzio, tip je muhamedan??? To je sada grijeh onima kojih seet pravoslavnih nije bio bed????Kila mozga dvije.......
Guest- Guest
Ovo je prilika da ona šutljiva većina digne glas...Jer ovo je previše...
Guest- Guest
Oce se Jasmila sada raspistoljiti. Snimati ce trideset filmova na godinu. Sa Hadzihafizbegovicem u glavnoj ulozi. Muhahahahaha Da, jebes i ministra i ministarstvo ako Hribar ne odleti. Ovo, koliko ja pratim, je blagi uzas.
2014-04-14
Nemojte više nikada šutjeti!
Guest- Guest
Cetnici ili dzihadist??? Pitanje je sad.
2014-04-14
To se ne moraš bojat za menered wolf wrote:Nemojte više nikada šutjeti!
Guest- Guest
Previše ljudi šuti...Ali, dobro je...Ovo je dobro vrijeme...Vrijeme raspada kad nema mogućnosti da se šuti...Eva wrote:To se ne moraš bojat za menered wolf wrote:Nemojte više nikada šutjeti!
Guest- Guest
Tko vama u Švedistanu više sranja dela, koja skupina? Da nekaj naučimo na tuđim greškama.abraham wrote:Cetnici ili dzihadist??? Pitanje je sad.
Guest- Guest
Ne ide porediti. Dva ministra su iz BiH. Ima ih i u kratkim hlacicama i sa bradama. Ima svega. DNRH ima manji proracun od opcine MAlmö koja je trenutno na pol Kabul sa tendecijom da postane potpuni. Tako ??? Slicno kao i Bec. Trazio sam jednog prijatelja, prije desetak godina, i ukucao samo njegovo ime i prezime. Komp mi zibaci ime sina . Otvorim , kada ono popis djece koja idu sa njime u razred. Koliko se sjacma nije isao niti jedan austrijanc. Uglavnom balkna i cigojner banda. Bec, Prater, novogodisnji koncert i sl.Muhahahahahaaaa Uglavnom Austrija i nema sto da uci od Svedistana. Isti kiki.
2014-04-14
Nego da ti ne radis na aerodromu????
2014-04-14
Meni je Skandinavija prekrasne prirode i jako mi se dopala. Ali, da ima pol Afrike, to je istina. Grozno je na cesti vidjet te sve likove. U Beču svake godine sve više zamotanih babetina, i Austrijanci se polako sele na sela. Tuga, kud god pogledaš po EU
Guest- Guest
Ne, od kud ti to?abraham wrote:Nego da ti ne radis na aerodromu????
Guest- Guest
Page 14 of 33 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33
Similar topics
» Predsjednik HČSP-a i bivši tajnik s "homo-udbaškim vezama" osuđeni zbog izvlačenja 3,5 milijuna kuna
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
Page 14 of 33