Žene kod muslimana su pokrivene i pristojne. Naše izazivaju
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Žene kod muslimana su pokrivene i pristojne. Naše izazivaju
cijeli sjever europe je istetoviran.dijagram wrote:Napadno se odijevaju one koje su se plastificirale.
Moras pokazati silikone kad toliko platis za njih.
Onda one koje se tetoviraju.
To je prava posast danas.
Moraju istaknuti tetovaze i opet se napadno odjenu:)
Danas je vise cool pokazati snobovske krpice s potpisom nego golotinju.
To je istina.
dio kulture koja je bila davno prije kršćanstva. pogotovo nordijski narodi.
kasnije kelti, pikti.
to je za nas čudno, za njih je čudno ne imati tetovažu.
ali nitko zbog toga ne kleči na trgu-
što se klečavaca, tepisara, pederčina i srba u hrvatskoj tiče-sve je to isto.
najčešće se preklapaju tako da je unutar spomenutog barem dva uvjeta zadovoljena.
isto im je to da manjina terorizira većinu sa nekim svojim "vrijednostima"
a kao što je joda napisao a vidim po svojoj djeci, nisu devijatni, nisu razvratni, sin je s 30 kupio prvi smartphone, nemaju profile na raznim pizdarijama. a takvi su im i prijatelji.
daleko od toga da si ne mogu priuštiti.
isto tako lijepo je joda natipkao da algoritam prati što radiš na internetu i takav ti sadržaj plasira.
meni ne iskaču nikakve sise, guzice i slično.
više oprema za laser, 3D print, novi programi.
a, isto tako ovi "dušebrižnici" ne znaju koristiti VPN pa bi bilo zanimljivo pogledati history njihovih mobova ili računala.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
AssadNaPodmornici likes this post
Biće onda da taj algoritam utječe i na mozgove urednika raznih portala tipa 24 sata, SD, Jutarnjeg Lista,net.hr i svih ostalih stotinjak u RH kad postave golišave kurve na svojim stranicama. I to obično početnim.veber wrote:
isto tako lijepo je joda natipkao da algoritam prati što radiš na internetu i takav ti sadržaj plasira.
To mi je malo čudno.
Guest- Guest
pa sve te strace poput pokosice,pisekice,severine,nives celzijus i jos podosta njih ne mogu funkcionirat ako ne pokazu sisu guzicu..makar imale i 40 + pa cak 50 +..jednostavno su tako medijski 'odgojene' u osamdesetima,devedesetima kada je narocito iz tiskanih medija vristali na naslovnicama ili u sredini goli komadi...kada se manje vise tako i probijalo cicicom i picicom..pa dordje novkovic i rajko dujmic i jos neki su vise od pola u to vrijeme mladih komada potencijalnih 'zvijezda' izjebali prodavajuci im stoseve da ce od njih napraviti zvijezde...i danas uglavnom takve gole vise po naslovnicama portala od makarenke preko splicanke do knoll..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I je li to svijet kakvim trebamo težiti?vuksadinare wrote:pa sve te strace poput pokosice,pisekice,severine,nives celzijus i jos podosta njih ne mogu funkcionirat ako ne pokazu sisu guzicu..makar imale i 40 + pa cak 50 +..jednostavno su tako medijski 'odgojene' u osamdesetima,devedesetima kada je narocito iz tiskanih medija vristali na naslovnicama ili u sredini goli komadi...kada se manje vise tako i probijalo cicicom i picicom..pa dordje novkovic i rajko dujmic i jos neki su vise od pola u to vrijeme mladih komada potencijalnih 'zvijezda' izjebali prodavajuci im stoseve da ce od njih napraviti zvijezde...i danas uglavnom takve gole vise po naslovnicama portala od makarenke preko splicanke do knoll..
Guest- Guest
meni je veci problem kod ovih mladih sto ja ne znam tko je musko tko zensko najvise u ponasanju...evo moja mala trenira hrvanje i aikido...trazi od mene 'teljez'..kaze da ce zasorat jednog decka iz razreda jer se belji...a opet imam susjedu koja ima sina vrsnika moje kceri..koji oblaci tajice..voli klizanje..sto reci
2015-09-08
netko te tjera da otvaraš navedene portale?zoro avenger wrote:Biće onda da taj algoritam utječe i na mozgove urednika raznih portala tipa 24 sata, SD, Jutarnjeg Lista,net.hr i svih ostalih stotinjak u RH kad postave golišave kurve na svojim stranicama. I to obično početnim.veber wrote:
To mi je malo čudno.
eto, ero se sav uzjebo na "najnavijačicu" ali nema para.
24 je javni oglasnik slobodnih kurvi.
to se zna odavno.
kako koja ima "gažu" tako je nema.
2014-12-30
Ja sam ti u mladosti volio čitat novine da se informiram o događajima u svijetu.veber wrote:netko te tjera da otvaraš navedene portale?zoro avenger wrote:
To mi je malo čudno.
Otkad ne čitam novine, informiram se preko portala koji objavljuju najnovije vijesti.
U početku je bilo koliko-toliko Ok.
Onda su nastupile kurve...Onda sam skužio da nemam izbora i da moram podnositi tu uredničku perverziju.
Onda sam poslije skužio da imam izbora. Ne otvaram više te portale. Sad se teže informiram, jer se informiram iz izvora koje prije nisam koristio.
Kužiš sad?
Zbog kurvi iz pašteta su mi se zgadili neki portali.
Guest- Guest
Ja bih tu nešto htio napisati.
crvenkasti-
2014-04-17
meni ne smetaju ove gole tete 40+ na naslovnicama..guzate sisate..bolje one nego muskarci u stiklama...jbg meni i danas kita skoci kad vidim prdu i sisu nives celzijus makar je sve blize 50...
2015-09-08
Postoji razlika.vuksadinare wrote:meni ne smetaju ove gole tete 40+ na naslovnicama..guzate sisate..bolje one nego muskarci u stiklama...jbg meni i danas kita skoci kad vidim prdu i sisu nives celzijus makar je sve blize 50...
Muškarci u štiklama su bolesni.
A razgolićene kurve su glupe. Ne kažem da nisu seksipilne. Ali to nije ni bitno da bi ih podnosio kao osobe.
Glupane i glupače ne podnosim.
Guest- Guest
...dok mogu jos unovciti slikaju se gole..to su citav zivot radile ta nisu motikom..najgluplja od svih njih ispala je vlatka pokos i nikolina pisek..obadvije su glumile dame pa su letile naglavacke i sad im je domet piskarat na mrezama i pljuckati..prestare da bi se sad slikale gole a i prestare i potrosene da se uvale nekom tajkunu makar i starijem..nives,knoll,makaranka bez obzira sto su presle cetrdeset ili trideset dobro znaju da guzicom i sisom ce debelo vise profitirati nego glumom dama a u stvari nisu bolje od ovih sto se i dalje gole slikaju..jos su gluplje..nakon glumljenja dama da se sad idu gole skidat..pale mi nize nego najjeftinije kurve a novcanik prazan ili ne tako vise punzoro avenger wrote:Postoji razlika.vuksadinare wrote:meni ne smetaju ove gole tete 40+ na naslovnicama..guzate sisate..bolje one nego muskarci u stiklama...jbg meni i danas kita skoci kad vidim prdu i sisu nives celzijus makar je sve blize 50...
Muškarci u štiklama su bolesni.
A razgolićene kurve su glupe. Ne kažem da nisu seksipilne. Ali to nije ni bitno da bi ih podnosio kao osobe.
Glupane i glupače ne podnosim.
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa sve te strace poput pokosice,pisekice,severine,nives celzijus i jos podosta njih ne mogu funkcionirat ako ne pokazu sisu guzicu..makar imale i 40 + pa cak 50 +..jednostavno su tako medijski 'odgojene' u osamdesetima,devedesetima kada je narocito iz tiskanih medija vristali na naslovnicama ili u sredini goli komadi...kada se manje vise tako i probijalo cicicom i picicom..pa dordje novkovic i rajko dujmic i jos neki su vise od pola u to vrijeme mladih komada potencijalnih 'zvijezda' izjebali prodavajuci im stoseve da ce od njih napraviti zvijezde...i danas uglavnom takve gole vise po naslovnicama portala od makarenke preko splicanke do knoll..
Evo čak i vuk kuži, no zori nikako da uđe u glavu.
Ove su dinosauri a portali općenito imaju vijesti za svaku demografiju, a posebno ti te vijesti ispadaju ako ideš preko društvenih mreža gdje pratiš takve stvari.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:meni je veci problem kod ovih mladih sto ja ne znam tko je musko tko zensko najvise u ponasanju...evo moja mala trenira hrvanje i aikido...trazi od mene 'teljez'..kaze da ce zasorat jednog decka iz razreda jer se belji...a opet imam susjedu koja ima sina vrsnika moje kceri..koji oblaci tajice..voli klizanje..sto reci
E pa to je to, i moda je androgena.
To forsiraju i dizajneri/modne korporacije, to je look zoomera.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
I ja sam odgajan u osamdesetima, pa me nitko nije naučio da je normalno biti kurva.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:pa sve te strace poput pokosice,pisekice,severine,nives celzijus i jos podosta njih ne mogu funkcionirat ako ne pokazu sisu guzicu..makar imale i 40 + pa cak 50 +..jednostavno su tako medijski 'odgojene' u osamdesetima,devedesetima kada je narocito iz tiskanih medija vristali na naslovnicama ili u sredini goli komadi...kada se manje vise tako i probijalo cicicom i picicom..pa dordje novkovic i rajko dujmic i jos neki su vise od pola u to vrijeme mladih komada potencijalnih 'zvijezda' izjebali prodavajuci im stoseve da ce od njih napraviti zvijezde...i danas uglavnom takve gole vise po naslovnicama portala od makarenke preko splicanke do knoll..
Evo čak i vuk kuži, no zori nikako da uđe u glavu.
Ove su dinosauri a portali općenito imaju vijesti za svaku demografiju, a posebno ti te vijesti ispadaju ako ideš preko društvenih mreža gdje pratiš takve stvari.
Guest- Guest
pitali nives celzijus prije deset i vise godina sto bi za rodjendan pozeljela ispalila kao top seks sa tri muskarca..a pitas danasnju mladu curu sto bi pozeljela za rodjendan.ko iz topa..mobitel i bmw
2015-09-08
Hektorović likes this post
Eto sad vidiš da je kurva. Zato mi je bilo čudno kad si je onomad branio.vuksadinare wrote:pitali nives celzijus prije deset i vise godina sto bi za rodjendan pozeljela ispalila kao top seks sa tri muskarca..a pitas danasnju mladu curu sto bi pozeljela za rodjendan.ko iz topa..mobitel i bmw
Guest- Guest
prati kršćanske portale. algoritam će te zapamtiti.zoro avenger wrote:Ja sam ti u mladosti volio čitat novine da se informiram o događajima u svijetu.veber wrote:netko te tjera da otvaraš navedene portale?zoro avenger wrote:
To mi je malo čudno.
Otkad ne čitam novine, informiram se preko portala koji objavljuju najnovije vijesti.
U početku je bilo koliko-toliko Ok.
Onda su nastupile kurve...Onda sam skužio da nemam izbora i da moram podnositi tu uredničku perverziju.
Onda sam poslije skužio da imam izbora. Ne otvaram više te portale. Sad se teže informiram, jer se informiram iz izvora koje prije nisam koristio.
Kužiš sad?
Zbog kurvi iz pašteta su mi se zgadili neki portali.
nakon mjesec dana će ti se ukazati i djevica marija. i isusek.
doduše samo na ekranu.
a to sve ovisi što klikaš.
2014-12-30
Pratit ću što me bude volja.veber wrote:
prati kršćanske portale. algoritam će te zapamtiti.
doduše samo na ekranu.
To se tebe nebi trebalo ticat.
Guest- Guest
on ti je kao SAD, sve ga se tiče...zoro avenger wrote:Pratit ću što me bude volja.veber wrote:
doduše samo na ekranu.
ako si mu neprijatelj, to može biti nezgodno po tebe...
ali ako si mu prijatelj, to je sasvim sigurno fatalno po tebe...
tako da se možeš smatrati sretnikom...
Sad mi je sve nejasno.T. wrote:on ti je kao SAD, sve ga se tiče...zoro avenger wrote:Pratit ću što me bude volja.veber wrote:
doduše samo na ekranu.
ako si mu neprijatelj, to može biti nezgodno po tebe...
ali ako si mu prijatelj, to je sasvim sigurno fatalno po tebe...
tako da se možeš smatrati sretnikom...
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Moramo li sterilizirati naše žene i usvajati djecu iz ratom pogođenih država?
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Revolucija u političkom marketingu-Predsednik pristojne Srbije!
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
» krkan: Zapadna cjepiva protiv korone izazivaju neplodnost, samo je rusko dobro
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Revolucija u političkom marketingu-Predsednik pristojne Srbije!
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
» krkan: Zapadna cjepiva protiv korone izazivaju neplodnost, samo je rusko dobro
Page 5 of 8