Žene kod muslimana su pokrivene i pristojne. Naše izazivaju
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Žene kod muslimana su pokrivene i pristojne. Naše izazivaju
pa da u birtijama koje rade do kasno. imaš par takvih u splitu . i tu je čak "Ok" da se curke malo izazovnije obuku.zoro avenger wrote:Viđao sam ih u Splitu u svakom ugostiteljskom objektu koji radi dokasno.AssadNaPodmornici wrote:gdje ih to viđaš na kakve cajkaške klubove to zalaziš po srbiji.
evo odem u ovaj najveći šoping centar u splitu, gdje ima curka na tone, nema niti jedna sa minićem
Zato sad takva mjesta nastojim izbjeći. Zgadilo mi se.
Ali nje to samo tako u Splitu. Vidio sam toga i po drugim gradovima i gradićima.
vidiš ja ne zalazim u takve birtije baš. ako pogledaš prosječnim danom, od vikenda na rivi gdje svi izađu na "špicu" do šoping centra, - vidit ćeš da se žene nikada čednije ne odjevaju
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
moraju cure privlacit paznju momaka
ne vidim u tome nista lose
jedino je malo cudno kad to rade udane zene
2014-04-19
Meni nikad nije Ok izazovno oblačenje. Ja nisam mesar.AssadNaPodmornici wrote:
pa da u birtijama koje rade do kasno. imaš par takvih u splitu . i tu je čak "Ok" da se curke malo izazovnije obuku.
Kad želim s nekim komunicirati onda želim da je ta ili taj pametan i razuman.
Kod žena npr. baš me briga kakve su joj guzice, noge, sise... Ne pričam s njenim tijelom, nego s njenim razumom.
A ako joj se pokazuje meso, neka onda ode pričati s nekim kretenom koji se na to pali.
Guest- Guest
gle ti si taj koji zalazi u takve birtije i još se hvališ da si u penziji :D i onda se zgrožavaš.zoro avenger wrote:Meni nikad nije Ok izazovno oblačenje. Ja nisam mesar.AssadNaPodmornici wrote:
pa da u birtijama koje rade do kasno. imaš par takvih u splitu . i tu je čak "Ok" da se curke malo izazovnije obuku.
Kad želim s nekim komunicirati onda želim da je ta ili taj pametan i razuman.
Kod žena npr. baš me briga kakve su joj guzice, noge, sise... Ne pričam s njenim tijelom, nego s njenim razumom.
A ako joj se pokazuje meso, neka onda ode pričati s nekim kretenom koji se na to pali.
kao i moja mater, grozi se kako su neukusne ove meksičke sapunice a onda ih gleda.
u ostalom curke se moraju udati. dobro je kada imaju šta pokazati. nažalost zbog loše ishrane i negativne genetske selekcije, i otrova i mikroplastike, sve više je ružnijih i ružnijih i defektnih ljudi, pa je sve manje i manje zgodnih i curki i momaka. i to je tužna činjenica
Gle, ti si budala..Napisao sam ti da to izbjegavam. Izlazio sam samo kao dio neke škvadre koja ubiva dosadu izlascima na bilo kakva mjesta. Ništa odsobno nema u tim mojim izlascima, na takva pogana mjesta. Tamo bi se obično dosađivao.AssadNaPodmornici wrote:
gle ti si taj koji zalazi u takve birtije i još se hvališ da si u penziji :D i onda se zgrožavaš.
kao i moja mater, grozi se kako su neukusne ove meksičke sapunice a onda ih gleda.
u ostalom curke se moraju udati. dobro je kada imaju šta pokazati. nažalost zbog loše ishrane i negativne genetske selekcije, i otrova i mikroplastike, sve više je ružnijih i ružnijih i defektnih ljudi, pa je sve manje i manje zgodnih i curki i momaka. i to je tužna činjenica
A u zadnje vrijeme izlazio sam samo u jednom sportskom klubu. Ništa zvjezdano i spektakularno. (Namjerno ti neću napisat koji sport, da i tamo nebi počele dolazit kurve, pošto radi dokasno.)
Guest- Guest
mislim na one udate zene koje se niksd nisu izazovno oblacile pa odjednom poceleprckov wrote:moraju cure privlacit paznju momaka
to je simptomaticno
2014-04-19
Mladost je privlačna soma po sebi, a kako lagano staru, počinju kompezirati...prckov wrote:mislim na one udate zene koje se niksd nisu izazovno oblacile pa odjednom poceleprckov wrote:moraju cure privlacit paznju momaka
to je simptomaticno
2014-04-16
znao sam da ces ti izac sa rjesenjem te zagonetkeaben wrote:Mladost je privlačna soma po sebi, a kako lagano staru, počinju kompezirati...prckov wrote:mislim na one udate zene koje se niksd nisu izazovno oblacile pa odjednom poceleprckov wrote:moraju cure privlacit paznju momaka
to je simptomaticno
2014-04-19
Il to il smo impotentniprckov wrote:znao sam da ces ti izac sa rjesenjem te zagonetkeaben wrote:Mladost je privlačna soma po sebi, a kako lagano staru, počinju kompezirati...prckov wrote:mislim na one udate zene koje se niksd nisu izazovno oblacile pa odjednom poceleprckov wrote:moraju cure privlacit paznju momaka
to je simptomaticno
2014-04-16
i ta ti je dobraaben wrote:Il to il smo impotentniprckov wrote:znao sam da ces ti izac sa rjesenjem te zagonetkeaben wrote:Mladost je privlačna soma po sebi, a kako lagano staru, počinju kompezirati...prckov wrote:mislim na one udate zene koje se niksd nisu izazovno oblacile pa odjednom poceleprckov wrote:moraju cure privlacit paznju momaka
to je simptomaticno
2014-04-19
veci je problem ponasanje nego oblacenje...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To ti je sve povezano.vuksadinare wrote:veci je problem ponasanje nego oblacenje...
Guest- Guest
zoro avenger wrote:Gle, ti si budala..Napisao sam ti da to izbjegavam. Izlazio sam samo kao dio neke škvadre koja ubiva dosadu izlascima na bilo kakva mjesta. Ništa odsobno nema u tim mojim izlascima, na takva pogana mjesta. Tamo bi se obično dosađivao.AssadNaPodmornici wrote:
gle ti si taj koji zalazi u takve birtije i još se hvališ da si u penziji :D i onda se zgrožavaš.
A u zadnje vrijeme izlazio sam samo u jednom sportskom klubu. Ništa zvjezdano i spektakularno. (Namjerno ti neću napisat koji sport, da i tamo nebi počele dolazit kurve, pošto radi dokasno.)
a dobro ako se ti penzioner koji je valjda 20-30godina stariji od mene mora suzdržavati od odlaska na nemoralna mista, a kako ja nikada ne zalutam tamo :D
evo sada sam u kafiću, sa laptopom , malo ka učim novi tečaj za firmu, malo gledam okolo tete koje ulaze u šoping centar, prošlo je milijun zgodnih teta, niti jedna nije obučena "nemoralno".
dakle to više ne postoji, i jedini koji se žali na nemoralno ponašnje je jedan ishlapljeli starac kaže da to u njemu izaziva "napast", a ti kao umirovljenik to potvrdiš. ok.
Hektorović likes this post
Ja se ne suzdržavam ničega. Ako se slučajno zateknem na mjestu koje mi se ne sviđa, prihvatim to kao dio sudbine koja me tamo nanijela. A i na takvim mjestima nisu kurve jedino što se nudi.AssadNaPodmornici wrote:
a dobro ako se ti penzioner koji je valjda 20-30godina stariji od mene mora suzdržavati od odlaska na nemoralna mista, a kako ja nikada ne zalutam tamo :D
evo sada sam u kafiću, sa laptopom , malo ka učim novi tečaj za firmu, malo gledam okolo tete koje ulaze u šoping centar, prošlo je milijun zgodnih teta, niti jedna nije obučena "nemoralno".
dakle to više ne postoji, i jedini koji se žali na nemoralno ponašnje je jedan ishlapljeli starac kaže da to u njemu izaziva "napast", a ti kao umirovljenik to potvrdiš. ok.
Negdje svira dobra glazba, negdje se dobro popije, a ponekad i s nekim razumnim i poprića. Doduše, ovo zadnje vrlo rijetko.
Uglavnom, nakon nekog vremena zaboravim da sam okružen sponzorušama i kurvama, pa mogu izdržati dokle i ostali iz škvadre.
A za to što kaže neki starac, boli me kurac. On ima svoj stav, a ja svoj.
I uopće mi nimalo ne smeta što ti uživaš u ženskom mesu. Šta ko radi, sebi radi.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:po meni se ženske čak i prepristojno oblače, evo zimi oblače one jakete do kolina, ne možeš viditi niti dupe niti struk niti noge..
woke trendovi u odjevanju i modnoj industriji
“under no circumstances am i talking politics tonight”
— ???????????????????????? ???????????????????? :smirk: (@EdmundSmirk) January 13, 2023
five beers later: pic.twitter.com/DxGM3KuFKX
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Pop koji vodi molitelje: Žene kod muslimana su pokrivene i pristojne. Naše izazivaju
prije 17 minuta
"Mnoge ženske osobe nisu svjesne kad se odijevaju izazovno i onda to kod muške populacije izaziva jako velike neugodnosti i ostalo, a ženske osobe trebale bi misliti da svojom nošnjom i svojim odijevanjem ne izazivaju grijehe kod muškaraca", kaže pater Božidar Nagy iz bazilike Srca Isusova.
Sumnjam da ide u neke opskurne narodnjačke klubove po periferiji, dakle gdje poštovani pater u svojim godinama viđa te nepristojne žene što mame?
2018-04-10
Kad je u Splitu pao snijeg i zaledila se Riva, onda je jedna šetala Rivom u štiklama po ledu.Hektorović wrote:
Sumnjam da ide u neke opskurne narodnjačke klubove po periferiji, dakle gdje poštovani pater u svojim godinama viđa te nepristojne žene što mame?
Možda ju je tamo vidio.
Guest- Guest
pa to što ti govorim, ili ona slika sa kupresa gdje splićanke šetaju štikama. .te slike prije 10-15godina , što je bilo normalno, danas je nemoguće vidjeti, baš nemoguće.zoro avenger wrote:Kad je u Splitu pao snijeg i zaledila se Riva, onda je jedna šetala Rivom u štiklama po ledu.Hektorović wrote:
Možda ju je tamo vidio.
da se danas jedna ženska tako prošeta, sutra bi osvanula na fejsu i cili grad bi se ruga sa njom,a prijateljice bi je tračale na kavi
Sve je manje i štikli, stvar je jednostavno da cure od 20tak godina prate modne tendove i kupuju od velikih brandova, veliki brandovi pak izbacuju sezonsku robu koja prati modne i društvene trendove.
Danas je toga osjetno manje nego prije 15 godina. Trendovi su drugačiji.
Danas je toga osjetno manje nego prije 15 godina. Trendovi su drugačiji.
2018-04-10
Pa što mi govoriš?AssadNaPodmornici wrote:pa to što ti govorim, ili ona slika sa kupresa gdje splićanke šetaju štikama. .te slike prije 10-15godina , što je bilo normalno, danas je nemoguće vidjeti, baš nemoguće.zoro avenger wrote:Kad je u Splitu pao snijeg i zaledila se Riva, onda je jedna šetala Rivom u štiklama po ledu.Hektorović wrote:
Možda ju je tamo vidio.
da se danas jedna ženska tako prošeta, sutra bi osvanula na fejsu i cili grad bi se ruga sa njom,a prijateljice bi je tračale na kavi
Pa uopće nismo o tome pričali. Tema je malo dublja od štikli.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:pa to što ti govorim, ili ona slika sa kupresa gdje splićanke šetaju štikama. .te slike prije 10-15godina , što je bilo normalno, danas je nemoguće vidjeti, baš nemoguće.
Zoro kao i ovaj pop od 80+ žive u prošlosti i ne prate svijet oko sebe. Današnja zoomerska estetika je sasvim raličita od one iz 80tih ili 90tih kad su bile te minice i štikle.
2018-04-10
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Moramo li sterilizirati naše žene i usvajati djecu iz ratom pogođenih država?
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Revolucija u političkom marketingu-Predsednik pristojne Srbije!
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
» krkan: Zapadna cjepiva protiv korone izazivaju neplodnost, samo je rusko dobro
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Revolucija u političkom marketingu-Predsednik pristojne Srbije!
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
» krkan: Zapadna cjepiva protiv korone izazivaju neplodnost, samo je rusko dobro
Page 2 of 8