Žene kod muslimana su pokrivene i pristojne. Naše izazivaju
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Žene kod muslimana su pokrivene i pristojne. Naše izazivaju
škutor wrote:ti nikad nisi ima sex koji bi maga nosit to imementalitet wrote:zoro avenger wrote:mentalitet wrote:zoro avenger wrote:Nije.škutor wrote:
tebi je i agresor i onaj šta se brani isto
Onaj što se brani je branitelj, a onaj što napada je agresor.
Nije.
Onaj shto se brani je branitelj,a onaj koji napada je jebitelj:::))
Metaforički rečeno uličnim riječnikom, da. Znači ono "Nije." ti je bespotrebno, ukoliko ga ne shvatimo kao šalu.
Ma naravno da je zajebancija :::)
Nego da se vratimo temi.Mnoge zene su pametne i poznaju mushku prirodu,a da ne govorim o mushkoj mashti i kreativnost kada su u pitanju one ,pa tako te pametne se nikada ne ogole niuchemu (ni fizichki ni mentalno) jer znaju da ce oni sa smislom i talentom za estetiku vidjeti onu ljepotu koja nekog mushkarca privlachi.One koje nemaju tu kvalitetu izlazu svoje tijelo kao u mesnici i na izvolite (u prevodu,moze me jebati tko god ima love) a takve bash i sluze samo kao spermushe.Pa kada nestane ono sa chime je priroda obdarila (fizichkim atributima a manje pamecu) nitko je vishe nece ni pogledati a kamo li jebati::)).Nakon toga dolazi depresija i puna zlochestost i zavist prema onima koje su bile pametne pa u starosti se mogu pohvaliti djecom i unucima a ove druge u nedostatku mushkica vode neke psice na uzici.
činjenica je u tom da sam piješ kavu , barem se tim kurčiš
Kava mi nije sex, nego relaksacija pa mi ne treba nitko za takvo uzivanje.Poshto ti volish sve jednostavno i brutalno to ti je u prijevodu ko drkanje.Je li i to sex?
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
Btw, tema je promašena. Nije problem kako se žene odijevaju, nego zašto se tetoviraju. I "pokrivene" žene s velom ili maramom na glavi mogu izgledati potpuno seksipilno, sve je stvar ukusa i mjere. Pada mi na pamet Eva Green u Kingdom of Heaven
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Možda tema i nije promašena, ali mi je zanimljivo to što si napisao.melkior wrote:Btw, tema je promašena. Nije problem kako se žene odijevaju, nego zašto se tetoviraju. I "pokrivene" žene s velom ili maramom na glavi mogu izgledati potpuno seksipilno, sve je stvar ukusa i mjere. Pada mi na pamet Eva Green u Kingdom of Heaven
Naime, kad vidim tetovažu na ženi, automatski mi postane manje seksualno privlačana. I ta privlačnost opada proporcionalno količinom kože prekrivenom tetovažom. Tako da mi se one s tetovažama po cijelom tijelu počnu gaditi.
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Moramo li sterilizirati naše žene i usvajati djecu iz ratom pogođenih država?
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Revolucija u političkom marketingu-Predsednik pristojne Srbije!
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
» krkan: Zapadna cjepiva protiv korone izazivaju neplodnost, samo je rusko dobro
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Revolucija u političkom marketingu-Predsednik pristojne Srbije!
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
» krkan: Zapadna cjepiva protiv korone izazivaju neplodnost, samo je rusko dobro
Page 8 of 8