'' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
'' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike
Dobiva li Crkva u Hrvata svoju stranku?...
Dobiva li Crkva u Hrvata svoju stranku?...
red wolf-
2016-02-10
Re: '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
A što sam ja Crkvi, kršćanin, katolik i ljevičar?
red wolf-
2016-02-10
Re: '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
''"Osobno više ne želim pristajati na to i zbog toga sam odlučila kandidirati se kao neovisan kandidat na listi Mosta”, kazala je i napomenula da će se posebno baviti obrazovnim procesima, tehničkom dehumanizacijom i prijetećom digitalnom diktaturom.
red wolf-
2016-02-10
ti Crkvi nisi ništa... nisi kršten, nisi katolik, ne vjeruješ u Boga, što bi ti htio biti Crkvi...red wolf wrote:A što sam ja Crkvi, kršćanin, katolik i ljevičar?
2015-08-08
Kršten sam. Katolik sam, vjerujem u Oca i u Isusa.michaellcmacha wrote:ti Crkvi nisi ništa... nisi kršten, nisi katolik, ne vjeruješ u Boga, što bi ti htio biti Crkvi...red wolf wrote:A što sam ja Crkvi, kršćanin, katolik i ljevičar?
red wolf-
2016-02-10
onda dobro... vidio sam da ponekad zajuniš i da si hrvat... al te to onda naglo pusti... i postaneš boljševik...red wolf wrote:Kršten sam. Katolik sam, vjerujem u Oca i u Isusa.michaellcmacha wrote:ti Crkvi nisi ništa... nisi kršten, nisi katolik, ne vjeruješ u Boga, što bi ti htio biti Crkvi...red wolf wrote:A što sam ja Crkvi, kršćanin, katolik i ljevičar?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Boljševici su bili izgubljeni ljudi...Poserem im se na njihovo viđenje komunizma...michaellcmacha wrote:onda dobro... vidio sam da ponekad zajuniš i da si hrvat... al te to onda naglo pusti... i postaneš boljševik...red wolf wrote:Kršten sam. Katolik sam, vjerujem u Oca i u Isusa.michaellcmacha wrote:ti Crkvi nisi ništa... nisi kršten, nisi katolik, ne vjeruješ u Boga, što bi ti htio biti Crkvi...red wolf wrote:A što sam ja Crkvi, kršćanin, katolik i ljevičar?
red wolf-
2016-02-10
ti bi radije Isusov komunizam...red wolf wrote:Boljševici su bili igubljeni ljudi...Poserem im se na njihovo viđenje komunizma...michaellcmacha wrote:onda dobro... vidio sam da ponekad zajuniš i da si hrvat... al te to onda naglo pusti... i postaneš boljševik...red wolf wrote:Kršten sam. Katolik sam, vjerujem u Oca i u Isusa.michaellcmacha wrote:ti Crkvi nisi ništa... nisi kršten, nisi katolik, ne vjeruješ u Boga, što bi ti htio biti Crkvi...red wolf wrote:A što sam ja Crkvi, kršćanin, katolik i ljevičar?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
U Isusovo vrijeme nije bilo komunizma...Bilo ga je u kršćanskoj zajednici, ali nije se tako zvao, niti se mogao zvati...michaellcmacha wrote:ti bi radije Isusov komunizam...red wolf wrote:Boljševici su bili igubljeni ljudi...Poserem im se na njihovo viđenje komunizma...michaellcmacha wrote:onda dobro... vidio sam da ponekad zajuniš i da si hrvat... al te to onda naglo pusti... i postaneš boljševik...red wolf wrote:Kršten sam. Katolik sam, vjerujem u Oca i u Isusa.michaellcmacha wrote:
ti Crkvi nisi ništa... nisi kršten, nisi katolik, ne vjeruješ u Boga, što bi ti htio biti Crkvi...
red wolf-
2016-02-10
Pa baš i nisi neki ljevičar.red wolf wrote:A što sam ja Crkvi, kršćanin, katolik i ljevičar?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ti si ..ne znam niti kao bih to vise nazvao..poznam dosta ljudi, i medju njima samo jednog lika,fazno tripnutog u glavu,kao sto si ti..tuzno jest,sto je napravio od svoje zene i kcerke..red wolf wrote:Kršten sam. Katolik sam, vjerujem u Oca i u Isusa....michaellcmacha wrote:ti Crkvi nisi ništa... nisi kršten, nisi katolik, ne vjeruješ u Boga, što bi ti htio biti Crkvi...red wolf wrote:A što sam ja Crkvi, kršćanin, katolik i ljevičar?
Guest- Guest
U tvojim okvirima nisam. To je sasvim razumljivo.jastreb wrote:Pa baš i nisi neki ljevičar.red wolf wrote:A što sam ja Crkvi, kršćanin, katolik i ljevičar?
red wolf-
2016-02-10
bedevijo neuka..u Israelu su postojali kibuci,a uredjenje je bilo pravo komjunisticko..sve se djelilo na iste djelove,sto se proizvelo i uzgojilo...danas postoji samo jedan,vise iz tradicionalnih razloga..red wolf wrote:U Isusovo vrijeme nije bilo komunizma...Bilo ga je u kršćanskoj zajednici, ali nije se tako zvao, niti se mogao zvati...michaellcmacha wrote:ti bi radije Isusov komunizam...red wolf wrote:Boljševici su bili igubljeni ljudi...Poserem im se na njihovo viđenje komunizma...michaellcmacha wrote:onda dobro... vidio sam da ponekad zajuniš i da si hrvat... al te to onda naglo pusti... i postaneš boljševik...red wolf wrote:
Kršten sam. Katolik sam, vjerujem u Oca i u Isusa.
Guest- Guest
Što me briga za tebe i tvoje mišljenje?Legendovich wrote:ti si ..ne znam niti kao bih to vise nazvao..poznam dosta ljudi, i medju njima samo jednog lika,fazno tripnutog u glavu,kao sto si ti..tuzno jest,sto je napravio od svoje zene i kcerke..red wolf wrote:Kršten sam. Katolik sam, vjerujem u Oca i u Isusa....michaellcmacha wrote:ti Crkvi nisi ništa... nisi kršten, nisi katolik, ne vjeruješ u Boga, što bi ti htio biti Crkvi...red wolf wrote:A što sam ja Crkvi, kršćanin, katolik i ljevičar?
red wolf-
2016-02-10
pa ne pričam što je bilo u isusovo vrijeme nego što je isusov nauk bio... to je komunizam ali u savršenoj formi koji je samo on mogao naukovati i primjenjivati... ljudi poslije njega to nisu i nikad neće biti u stanju...red wolf wrote:U Isusovo vrijeme nije bilo komunizma...Bilo ga je u kršćanskoj zajednici, ali nije se tako zvao, niti se mogao zvati...michaellcmacha wrote:ti bi radije Isusov komunizam...red wolf wrote:Boljševici su bili igubljeni ljudi...Poserem im se na njihovo viđenje komunizma...michaellcmacha wrote:onda dobro... vidio sam da ponekad zajuniš i da si hrvat... al te to onda naglo pusti... i postaneš boljševik...red wolf wrote:
Kršten sam. Katolik sam, vjerujem u Oca i u Isusa.
2015-08-08
Da, ali to nisu zvali komunizam.Legendovich wrote:bedevijo neuka..u Israelu su postojali kibuci,a uredjenje je bilo pravo komjunisticko..sve se djelilo na iste djelove,sto se proizvelo i uzgojilo...danas postoji samo jedan,vise iz tradicionalnih razloga..red wolf wrote:U Isusovo vrijeme nije bilo komunizma...Bilo ga je u kršćanskoj zajednici, ali nije se tako zvao, niti se mogao zvati...michaellcmacha wrote:ti bi radije Isusov komunizam...red wolf wrote:Boljševici su bili igubljeni ljudi...Poserem im se na njihovo viđenje komunizma...michaellcmacha wrote:
onda dobro... vidio sam da ponekad zajuniš i da si hrvat... al te to onda naglo pusti... i postaneš boljševik...
red wolf-
2016-02-10
Izgleda da jeste...red wolf wrote:Što me briga za tebe i tvoje mišljenje?Legendovich wrote:ti si ..ne znam niti kao bih to vise nazvao..poznam dosta ljudi, i medju njima samo jednog lika,fazno tripnutog u glavu,kao sto si ti..tuzno jest,sto je napravio od svoje zene i kcerke..red wolf wrote:Kršten sam. Katolik sam, vjerujem u Oca i u Isusa....michaellcmacha wrote:ti Crkvi nisi ništa... nisi kršten, nisi katolik, ne vjeruješ u Boga, što bi ti htio biti Crkvi...red wolf wrote:A što sam ja Crkvi, kršćanin, katolik i ljevičar?
Guest- Guest
I pička se katkad zove vagina...red wolf wrote:Da, ali to nisu zvali komunizam.Legendovich wrote:bedevijo neuka..u Israelu su postojali kibuci,a uredjenje je bilo pravo komjunisticko..sve se djelilo na iste djelove,sto se proizvelo i uzgojilo...danas postoji samo jedan,vise iz tradicionalnih razloga..red wolf wrote:U Isusovo vrijeme nije bilo komunizma...Bilo ga je u kršćanskoj zajednici, ali nije se tako zvao, niti se mogao zvati...michaellcmacha wrote:ti bi radije Isusov komunizam...red wolf wrote:
Boljševici su bili igubljeni ljudi...Poserem im se na njihovo viđenje komunizma...
Guest- Guest
Pa jest, ali mislim da je to više bio socijalizam...michaellcmacha wrote:pa ne pričam što je bilo u isusovo vrijeme nego što je isusov nauk bio... to je komunizam ali u savršenoj formi koji je samo on mogao naukovati i primjenjivati... ljudi poslije njega to nisu i nikad neće biti u stanju...red wolf wrote:U Isusovo vrijeme nije bilo komunizma...Bilo ga je u kršćanskoj zajednici, ali nije se tako zvao, niti se mogao zvati...michaellcmacha wrote:ti bi radije Isusov komunizam...red wolf wrote:Boljševici su bili igubljeni ljudi...Poserem im se na njihovo viđenje komunizma...michaellcmacha wrote:
onda dobro... vidio sam da ponekad zajuniš i da si hrvat... al te to onda naglo pusti... i postaneš boljševik...
red wolf-
2016-02-10
to je drugo to nije isusov format... mislim to je ok, ali to nije komuizam...Legendovich wrote:bedevijo neuka..u Israelu su postojali kibuci,a uredjenje je bilo pravo komjunisticko..sve se djelilo na iste djelove,sto se proizvelo i uzgojilo...danas postoji samo jedan,vise iz tradicionalnih razloga..red wolf wrote:U Isusovo vrijeme nije bilo komunizma...Bilo ga je u kršćanskoj zajednici, ali nije se tako zvao, niti se mogao zvati...michaellcmacha wrote:ti bi radije Isusov komunizam...red wolf wrote:Boljševici su bili igubljeni ljudi...Poserem im se na njihovo viđenje komunizma...michaellcmacha wrote:
2015-08-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Svećenik izašao iz ormara-Ja sam gay.
» Djed Mraz je izašao iz ormara
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Neofašistička stranka želi vlast u Italiji
» Djed Mraz je izašao iz ormara
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Neofašistička stranka želi vlast u Italiji
Page 1 of 2