Žene kod muslimana su pokrivene i pristojne. Naše izazivaju
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Žene kod muslimana su pokrivene i pristojne. Naše izazivaju
AssadNaPodmornici wrote:pa to što ti govorim, ili ona slika sa kupresa gdje splićanke šetaju štikama. .te slike prije 10-15godina , što je bilo normalno, danas je nemoguće vidjeti, baš nemoguće.
da se danas jedna ženska tako prošeta, sutra bi osvanula na fejsu i cili grad bi se ruga sa njom,a prijateljice bi je tračale na kavi
Zoro kao i ovaj pop od 80+ žive u prošlosti i ne prate svijet oko sebe. Današnja zoomerska estetika je sasvim raličita od one iz 80tih ili 90tih kad su bile te minice i štikle.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
totalno manje. inače ženske(i moja mi priča) jedve su dočekale da više štikle nisu u điru. to je smrt za kralježnicu i leđa.Hektorović wrote:Sve je manje i štikli, stvar je jednostavno da cure od 20tak godina prate modne tendove i kupuju od velikih brandova, veliki brandovi pak izbacuju sezonsku robu koja prati modne i društvene trendove.
Danas je toga osjetno manje nego prije 15 godina. Trendovi su drugačiji.
čim nisu štikle u điru, odmah nisu niti minjak suknjice u điru. i eto došao si situacija da prošetaš centrom splita/zagreba ili istambula/ankare i praktički nema razlike u stilu odjevanja, osim što kod njih tu i tamo koja ima maramu na glavi
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa to što ti govorim, ili ona slika sa kupresa gdje splićanke šetaju štikama. .te slike prije 10-15godina , što je bilo normalno, danas je nemoguće vidjeti, baš nemoguće.
da se danas jedna ženska tako prošeta, sutra bi osvanula na fejsu i cili grad bi se ruga sa njom,a prijateljice bi je tračale na kavi
Zoro kao i ovaj pop od 80+ žive u prošlosti i ne prate svijet oko sebe. Današnja zoomerska estetika je sasvim raličita od one iz 80tih ili 90tih kad su bile te minice i štikle.
čak i filmovi imaju sve manje sexa i golotinje. jbt kao klinac gledao bih neki film 90tih ili koji je napravljen 80tih, ono nije bilo filma da nema scene sexa itd.
sada pogledaš hrpu najnovijih filmova, većina ih uopće nema to. OK sada forsiraju neke druge "woke" nastranosti što je još gore, ali o kužiš o čemu pričam.
Hektorović likes this post
AssadNaPodmornici wrote:totalno manje. inače ženske(i moja mi priča) jedve su dočekale da više štikle nisu u điru. to je smrt za kralježnicu i leđa.Hektorović wrote:Sve je manje i štikli, stvar je jednostavno da cure od 20tak godina prate modne tendove i kupuju od velikih brandova, veliki brandovi pak izbacuju sezonsku robu koja prati modne i društvene trendove.
Danas je toga osjetno manje nego prije 15 godina. Trendovi su drugačiji.
čim nisu štikle u điru, odmah nisu niti minjak suknjice u điru. i eto došao si situacija da prošetaš centrom splita/zagreba ili istambula/ankare i praktički nema razlike u stilu odjevanja, osim što kod njih tu i tamo koja ima maramu na glavi
Instagram je nametnuo drugačiju estetiku, danas se u sekundi šire trendovi. Knollica i slične su van trendova i ugavnom lože neke penziće i nejebe.
2018-04-10
U svijetu sve manje golotinje?!
U kom svijetu vi živite da mi je znat. Golotinja danas iskače ko iz paštete....
Ili možda ne živimo u istom svijetu?
Guest- Guest
definitivno nismo u istoj državi,
evo ja u splitu -
kako rekoh družim se sa ekipom u 20-40 godina, izlazim na popularna mjesta(ne često ali svakako ne na teške cajke i takve lokacije) , evo trenutno sidim u šoping centru kraj ulaza , jedan od najvećih u RH, sve puno žena , nigdje nikakve golotinje. nitko u štiklama, nitko u miniću.
odeš na rivu, u nedilju ujutro ako bude na rivi sunce, sve će biti krcato žena, ono ako vidiš dvi-tri "nemoralno odjevene" ono ..
totalno nezamislivo što je bilo prije 10-15godina.
čak i na vjenčanju, ženske nakon prvog plesa preobuku štikle u tenisice i idu sa njima plesati
evo ja u splitu -
kako rekoh družim se sa ekipom u 20-40 godina, izlazim na popularna mjesta(ne često ali svakako ne na teške cajke i takve lokacije) , evo trenutno sidim u šoping centru kraj ulaza , jedan od najvećih u RH, sve puno žena , nigdje nikakve golotinje. nitko u štiklama, nitko u miniću.
odeš na rivu, u nedilju ujutro ako bude na rivi sunce, sve će biti krcato žena, ono ako vidiš dvi-tri "nemoralno odjevene" ono ..
čak i na vjenčanju, ženske nakon prvog plesa preobuku štikle u tenisice i idu sa njima plesati
evo kako je izgledao izlazak 80tih kada je sve bilo "moralno" i crkva se nije bunila(jer nije smila prdnuti)
danas spram ovoga ,današnji klubovi izgledaju kao šerijat
danas spram ovoga ,današnji klubovi izgledaju kao šerijat
Da se nisam uvjerio svojim očima, možda bi ti i povjerovao u te gluposti.AssadNaPodmornici wrote:definitivno nismo u istoj državi,
evo ja u splitu -
Ili možda ne živimo u istom vremenu.
Guest- Guest
zoro avenger wrote:U svijetu sve manje golotinje?!
ne zazirem od golotinje ili tog sto si mislio pod tim nazivnikom jutri otvorim monitor , stara skola , obidjem rutinski par portala i nesto iz ponude stranih medija ne sjecam se kad vidio golu sisu ... vidim kad ciljano trazim "nemoral"
sad kako ti vidis stalno ne znam moguce da ti netko nesto stavio u google dok si isao pisat u kaficu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
evo bogami ustajem iz kafića, meni ža što nisam slikava :D
mislim kako rekoh ne znam gdje ti zalaziš, sam si rekao da si zalutao u neke sumnjive klubove u splitu i vidio golotinje(vjerojatno one go go klubve gdje može i kurvu naručiti toga ima i u Iranu i u Splitu)
ali odi sam u Zagreb na špicu , ili u Split nedilju na rivu pa mi slikaj nemoral
mislim kako rekoh ne znam gdje ti zalaziš, sam si rekao da si zalutao u neke sumnjive klubove u splitu i vidio golotinje(vjerojatno one go go klubve gdje može i kurvu naručiti toga ima i u Iranu i u Splitu)
ali odi sam u Zagreb na špicu , ili u Split nedilju na rivu pa mi slikaj nemoral
AssadNaPodmornici wrote:definitivno nismo u istoj državi,
"visim stalno po kuplerajima i zaklučujem kako su sve žene kurve"
U biti tog odjevanja još možeš vidjeti kod nekih od 30 godina naviše, stariji milenijci. Što su mlađe to je manje, kod zoomera to je egzotika.
2018-04-10
Tebi se očito u današnjici ni Knoll, ni Nives Celzijus ni Severina ni Maja Šuput, ni ostale slične ne razmeću golotinjom....AssadNaPodmornici wrote:evo bogami ustajem iz kafića, meni ža što nisam slikava :D
OK, to je tvoj stav kojeg mogu razumiti.
Za mene je to golotinja. Tu se razlikujemo.
Last edited by zoro avenger on 13/1/2023, 18:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
https://www.cromoda.com/cure-na-spici-pokazale-sto-cemo-nositi-sve-do-proljeca-2022
90% ležerno, bez štikli (osim nekih od 35+ ili ultraniskih)
90% ležerno, bez štikli (osim nekih od 35+ ili ultraniskih)
2018-04-10
AssadNaPodmornici likes this post
zoro avenger wrote:Tebi se čito u današnjici ni Knoll, ni Nives Celzijus ni Severina ni Maja Šuput, ni ostale slične ne razmeću golotinjom....
Knollica ima preko 30 i dolazi iz pripizdine kod Čapljine, Nives i Maja su preko 40 a Severina preko 50. Mi govorimo o curama u 20tima. O mainstream trendu a ne ovim babama što rade kalendare za kamijondžije.
2018-04-10
Ja govorim općenito o današnjoj golotinji koja je okupirala medije.Hektorović wrote:zoro avenger wrote:Tebi se čito u današnjici ni Knoll, ni Nives Celzijus ni Severina ni Maja Šuput, ni ostale slične ne razmeću golotinjom....
Knollica ima preko 30 i dolazi iz pripizdine kod Čapljine, Nives i Maja su preko 40 a Severina preko 50. Mi govorimo o curama u 20tima. O mainstream trendu a ne ovim babama što rade kalendare za kamijondžije.
Guest- Guest
90% špice , kafića, restorana, shopping centara po ST ili ZG je ovo
2018-04-10
Uvatio se te Severine, Vlatke pokos i par takvih starih štracAHektorović wrote:zoro avenger wrote:Tebi se čito u današnjici ni Knoll, ni Nives Celzijus ni Severina ni Maja Šuput, ni ostale slične ne razmeću golotinjom....
zoro avenger wrote:Ja govorim općenito o današnjoj golotinji koja je okupirala medije.Hektorović wrote:zoro avenger wrote:Tebi se čito u današnjici ni Knoll, ni Nives Celzijus ni Severina ni Maja Šuput, ni ostale slične ne razmeću golotinjom....
Koje medije?
Jel to kao vuk visiš po informeru ili klikaš one neke opskurne nejeb clickbaitove o već spominjanim babama.
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:Uvatio se te Severine, Vlatke pokos i par takvih starih štracAHektorović wrote:zoro avenger wrote:Tebi se čito u današnjici ni Knoll, ni Nives Celzijus ni Severina ni Maja Šuput, ni ostale slične ne razmeću golotinjom....
Rekoh, živi u 90tima kad su ove bile relevantne.
2018-04-10
Pa nisu sve žene lapače, pa da zimi nose minice. Zato stvarno moraš biti bolestan.Hektorović wrote:90% špice , kafića, restorana, shopping centara po ST ili ZG je ovo
A i tendenciozan si sa tim slikama. A o postotku bi se dalo razgovarati, ali mi se sad neda.
Ja ti mogu stavit suprotne kad bi mi se dalo. Ali nije u tome bit.
Guest- Guest
Mediji i društvene mreže su danas napravljene da ti generiraju najviše ono što klikaš.zoro avenger wrote:Ja govorim općenito o današnjoj golotinji koja je okupirala medije.Hektorović wrote:zoro avenger wrote:Tebi se čito u današnjici ni Knoll, ni Nives Celzijus ni Severina ni Maja Šuput, ni ostale slične ne razmeću golotinjom....
Ako non stop klikaš po golotinji normalno da će ti to iskakati i mislit ćeš da su se svi urotili protiv tebe
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Moramo li sterilizirati naše žene i usvajati djecu iz ratom pogođenih država?
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Revolucija u političkom marketingu-Predsednik pristojne Srbije!
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
» krkan: Zapadna cjepiva protiv korone izazivaju neplodnost, samo je rusko dobro
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Revolucija u političkom marketingu-Predsednik pristojne Srbije!
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
» krkan: Zapadna cjepiva protiv korone izazivaju neplodnost, samo je rusko dobro
Page 3 of 8