Moramo li sterilizirati naše žene i usvajati djecu iz ratom pogođenih država?
Page 1 of 1
Moramo li sterilizirati naše žene i usvajati djecu iz ratom pogođenih država?
Riječima iz naslova počinje priča o globalnom zatopljenju. Izgovorila ih je mlada žena u Francuskoj. Svi pričaju o ekologiji. Jedni su iskreno zabrinuti za svoju okolinu, a drugi, povučeni stadom, nemaju pojma o čemu govore. Postoji i treća strana, za koju je naš najveći “dijasporac-nostalgičar” Zdravko Mamić izmislio najbolji opis – “mučka đubrad”. Ta ekipa ne bira način za uništiti zadnju klicu zdravog društva u kojem vide prepreku za svoje bolesne materijalne i ideološke ciljeve.
https://www.logicno.com/life-and-style/moramo-li-sterilizirati-nase-zene-i-usvajati-djecu-iz-ratom-pogodenih-drzava.html
Re: Moramo li sterilizirati naše žene i usvajati djecu iz ratom pogođenih država?
pleme ima suprotnu strategiju
samo plodno i mnozit se :)
u biti nam pasu takve budale samo kad se nebi doseljavali kozojebi i ostali zohari
samo plodno i mnozit se :)
u biti nam pasu takve budale samo kad se nebi doseljavali kozojebi i ostali zohari
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Re: Moramo li sterilizirati naše žene i usvajati djecu iz ratom pogođenih država?
ne sterilizirat nego i jezik odrezat da ne siri bolesnocetre wrote:Ja sam za to da se svaka takva budaletina koja to zagovara sterilizira i da ne prenosi svoje idiotarije na sljedeće naraštaje, svijet bi svakako bio puno bolji i ljepši da nema takvih nakaza.
2014-04-12
de,de,nes ste mi malo napeti..evo da vas malo opustim..
Guest- Guest
Glede teme,veleumno moram primjetiti..netk oje odlucio europske drustvo i drzave u potpunost isjebati...nema opravdanja za ovakve umobolstine..napravi brutalni multikulti i razjebi Europu..to je jedini motiv..
Guest- Guest
Trebalo bi privoljeti i europske cure i zene,da kad zatrudne i rodu,drze se muzeva,a ne na prvi problem i nevolju,kupe krpe i trce mamama i traze alimentaciju..Od takvog drustva nista nece biti...Kako se zaklinju.. U dobru i u zlu..e pa nek se toga drzu..
Guest- Guest
Kad ideologija skrene u smjeru psihijatrije.
Pa lijepo da se otkrivaju stvari kakve jesu...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
dobro sad..kako zive europske cure i kakav je njihov seksualni put,i priroda sasvim dobro odradjuje sterilizaciju
Guest- Guest
Similar topics
» Žene kod muslimana su pokrivene i pristojne. Naše izazivaju
» AMERIKA GOMILA VOJNE TRUPE U EUROPI, STIŽU I U NAŠE SUSJEDSTVO 'Moramo zaustaviti rusku agresiju!'
» Znate li vi tko je moj otac? Je*at ću vam žene i djecu, glupani retardirani
» "SUDBINA SVETA ZAVISI OD RUSIJE" Patrijarh Kiril poručuje - Moramo da učestvujemo u borbi naše otadžbine protiv svetskog zla
» Država je u naše obrazovanje uložila milijune, a sad nas baca na ulicu
» AMERIKA GOMILA VOJNE TRUPE U EUROPI, STIŽU I U NAŠE SUSJEDSTVO 'Moramo zaustaviti rusku agresiju!'
» Znate li vi tko je moj otac? Je*at ću vam žene i djecu, glupani retardirani
» "SUDBINA SVETA ZAVISI OD RUSIJE" Patrijarh Kiril poručuje - Moramo da učestvujemo u borbi naše otadžbine protiv svetskog zla
» Država je u naše obrazovanje uložila milijune, a sad nas baca na ulicu
Page 1 of 1