ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Go down

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 31 Empty Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal

Post by RayMabus 13/12/2022, 22:18

debotoijusto wrote:argentina bolja danas
Nije uopće bitno jesu li oni bolji. Nešto drugo je ovdje bitno a sad ćemo tome stati na kraj.

Da je Argentina ovo dobila na igru onda ja ne bi ugasija tv nego nastavija gledat. Čestitke sudcima a sad ću in jebat majku,

Last edited by RayMabus on 13/12/2022, 22:19; edited 1 time in total

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 31 Empty Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal

Post by vuksadinare 13/12/2022, 22:18

...cim sudac nije dao da se gleda var..jasno je da tu nije cista stvar...drugo onaj drugi gol mi je neshvatljiv...zasto modric nije izveo korner..ako je vec isao na kombinaciju totalno traljavo su to izveli..trece..imali smo kontrolu utakmice prvih pola sata..argentici nam prakticno nisu mogli uzeti loptu...to je trebalo maksimalno iskoristiti...od igraca najgori kramaric sosa perisic i lovren..kramaric mister carinjenje lopte glavni krivac za gol iz nepostojeceg jedanaesterca..drugi gol na dusu lovrena i sose pogotovo sose koji je vecinu ovog prvenstva prespavao i ne znam sto ga je dalic forsirao...perisic nije bio u utakmici...orsic je vise napravio u drugom poluvremenu nego neki igraci citav turnir...nije mi jasno zasto ga dalic nije forsirao...sa njim sno dobili brzi protok lopte..kovacic je bio ok ali do dan danas mi nije jasno zadto se on boji pucati..a ima jak udarac..ta enigma traje godinama...nije los bio juranovic kao ni modric..sto se tice gvardijola vidi se njegovo umijece ali kod treceg gola dozvolio je mesiju da ide u prodor tridesetak metara a da nije isao na faul..narocito van sesnaesterca...uglavnom..prvih pola sata ok..ostalo za zaborav..ali mislim realno ovakav sosa nije za reprezentaciju a ne bi zvao ni kramarica dok se ne rjesi carinjenja lopte..on igra nogomet iz sezdesetih...bojim se da se perisic ispuhao na ovom sp..i realno je ocekivati njegov odlazak iz reprezentacije kao i modricev...kovacic mora izaci iz njegove sjene..i onda ce biti pun pogodak..orsic isto igrati kao i juranovic uz gvardijola i livakovica najveci dobitak..imamo perspektivu...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 13/12/2022, 22:18

I FIFA i sponzori slave, Messi u finalu znači i bolju gledanost.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Hektorović 13/12/2022, 22:20

Ringo10 wrote:Sad sam vidio drugi gol...glup ko kurac...slucajan ...Messi Nas je razbio

Osveta za 2018

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 31 96c84510
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/12/2022, 22:21

Hektorović wrote:I FIFA i sponzori slave, Messi u finalu znači i bolju gledanost.
Pa zato su i sudili taj penal. Sad će najebat totalno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/12/2022, 22:23

...cim sudac nije dao da se gleda var..jasno je da tu nije cista stvar...drugo onaj drugi gol mi je neshvatljiv...zasto modric nije izveo korner..ako je vec isao na kombinaciju totalno traljavo su to izveli..trece..imali smo kontrolu utakmice prvih pola sata..argentici nam prakticno nisu mogli uzeti loptu...to je trebalo maksimalno iskoristiti...od igraca najgori kramaric sosa perisic i lovren..kramaric mister carinjenje lopte glavni krivac za gol iz nepostojeceg jedanaesterca..drugi gol na dusu lovrena i sose pogotovo sose koji je vecinu ovog prvenstva prespavao i ne znam sto ga je dalic forsirao...perisic nije bio u utakmici...orsic je vise napravio u drugom poluvremenu nego neki igraci citav turnir...nije mi jasno zasto ga dalic nije forsirao...sa njim sno dobili brzi protok lopte..kovacic je bio ok ali do dan danas mi nije jasno zadto se on boji pucati..a ima jak udarac..ta enigma traje godinama...nije los bio juranovic kao ni modric..sto se tice gvardijola vidi se njegovo umijece ali kod treceg gola dozvolio je mesiju da ide u prodor tridesetak metara a da nije isao na faul..narocito van sesnaesterca...uglavnom..prvih pola sata ok..ostalo za zaborav..ali mislim realno ovakav sosa nije za reprezentaciju a ne bi zvao ni kramarica dok se ne rjesi carinjenja lopte..on igra nogomet iz sezdesetih...bojim se da se perisic ispuhao na ovom sp..i realno je ocekivati njegov odlazak iz reprezentacije kao i modricev...kovacic mora izaci iz njegove sjene..i onda ce biti pun pogodak..orsic isto igrati kao i juranovic uz gvardijola i livakovica najveci dobitak..imamo perspektivu...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 13/12/2022, 22:24

vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/12/2022, 22:25

zoro avenger wrote:
Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.
Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/12/2022, 22:26

....argentina je bila prolazna...neshvatljive greske nekih igraca su nas kostale prolaska...no sto je tu je...uspjeh je i polufinale...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 13/12/2022, 22:26

ZA treci gol Gvardiol je kriv
Da mu Messi onako prodje...
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by veber 13/12/2022, 22:27

zoro avenger wrote:
zoro avenger wrote:
da je. ali nije.
život ide dalje.

možemo očekivat da će anemični optužiti rošavpg, a rošavi anemičnog za pušing.
realno bili su jači.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Ringo10 13/12/2022, 22:27

Napad nam je jalov...ne mogu uvaliti gol pa ga jebi
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by MDMiridije 13/12/2022, 22:28

zoro avenger wrote:
zoro avenger wrote:

Teško bi mi njima gola zabili da su se još dvije utakmice igrale. Reče čovjek lijepo fali nam jedan dobar klasični napadač. Stvaraju naši lijepo prilika...i sredina i centaršutevi itd. Nije da je sve sterilno totalno ali nema tko spremiti nešto od toga u gol. Doduše ovo danas je bila loša utakmica s naše strane kako se god okrene.
MDMiridije
MDMiridije

2022-10-01

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/12/2022, 22:29

Eto im sutra ovo pa nek uživaju.

Francuska vs Maroko
POLUFINALE
14. prosinca, Al Khor
20:00

FIFA je osnovana u Francuskoj a sjedište u Švicarskoj di su opet Francuzi prisutni.

Sad će uživat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/12/2022, 22:29

zoro avenger wrote:
ma ok...ali mi vec neko vrijeme kemijamo s kombinacijama nakon kornera od kojih vecina jalova ispadnu...ili modric nabaci na prvu stativu...ta shema mi nikad nije bila jasna...cim se var nije gledao jasno je sto je posrijedi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by MDMiridije 13/12/2022, 22:30

RayMabus wrote:Eto im sutra ovo pa nek uživaju.

Francuska vs Maroko
POLUFINALE
14. prosinca, Al Khor

FIFA je osnovana u Francuskoj a sjedište u Švicarskoj di su opet Francuzi prisutni.

Sad će uživat.

Pomaže im i to što imaju kvalitetno igrača za tri ekipe napuniti koje bi igrale u drugom krugu. Ali ajde nećemo o tome...ljepše o urotama :D
MDMiridije
MDMiridije

2022-10-01

Hektorović likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 13/12/2022, 22:30

veber wrote:
zoro avenger wrote:
zoro avenger wrote:
da je. ali nije.
život ide dalje.

možemo očekivat da će anemični optužiti rošavpg, a rošavi anemičnog za pušing.
realno bili su jači.
Jedan Murinho je nakon finala s Afrikom prije 4 godine rekao: "Volio bih vidjeti drugo poluvrijeme da je prvo završilo 1:1."
Eto vidiš koliko je takvom stručnjaku sumnjivi penal bitan. 
Poremeti cilu utakmicu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 13/12/2022, 22:31

Sa Marokom ZA trece mjesto
Trebalo bi to dobiti ...ovo nije tragedija
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Hektorović 13/12/2022, 22:31

MDMiridije wrote:

Francuska vs Maroko
POLUFINALE
14. prosinca, Al Khor

Sad će uživat.

Pomaže im i to što imaju kvalitetno igrača za tri ekipe napuniti koje bi igrale u drugom krugu. Ali ajde nećemo o tome...ljepše o urotama :D

Evo i Dalić govori kako je Argentina bila bolja.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/12/2022, 22:32

MDMiridije wrote:

Francuska vs Maroko
POLUFINALE
14. prosinca, Al Khor

Sad će uživat.

Nema ovdje nikakvih urota. Lova vrti. Sudac igra za Argentinu jer je tu lova i ona MORA proći dalje. Isto ko i Francuska u finalu prije četiri godine.

Sad ćeš vidit šta će im se desit. Ja san ti anđeo Prijestolnik.

Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 13/12/2022, 22:33

Cijelo prvenstvo nam je problem Sa golovima, realizacijom...
Nije tako bilo u Rusiji
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics