Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Nije uopće bitno jesu li oni bolji. Nešto drugo je ovdje bitno a sad ćemo tome stati na kraj.debotoijusto wrote:argentina bolja danas
Da je Argentina ovo dobila na igru onda ja ne bi ugasija tv nego nastavija gledat. Čestitke sudcima a sad ću in jebat majku,
Last edited by RayMabus on 13/12/2022, 22:19; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
...cim sudac nije dao da se gleda var..jasno je da tu nije cista stvar...drugo onaj drugi gol mi je neshvatljiv...zasto modric nije izveo korner..ako je vec isao na kombinaciju totalno traljavo su to izveli..trece..imali smo kontrolu utakmice prvih pola sata..argentici nam prakticno nisu mogli uzeti loptu...to je trebalo maksimalno iskoristiti...od igraca najgori kramaric sosa perisic i lovren..kramaric mister carinjenje lopte glavni krivac za gol iz nepostojeceg jedanaesterca..drugi gol na dusu lovrena i sose pogotovo sose koji je vecinu ovog prvenstva prespavao i ne znam sto ga je dalic forsirao...perisic nije bio u utakmici...orsic je vise napravio u drugom poluvremenu nego neki igraci citav turnir...nije mi jasno zasto ga dalic nije forsirao...sa njim sno dobili brzi protok lopte..kovacic je bio ok ali do dan danas mi nije jasno zadto se on boji pucati..a ima jak udarac..ta enigma traje godinama...nije los bio juranovic kao ni modric..sto se tice gvardijola vidi se njegovo umijece ali kod treceg gola dozvolio je mesiju da ide u prodor tridesetak metara a da nije isao na faul..narocito van sesnaesterca...uglavnom..prvih pola sata ok..ostalo za zaborav..ali mislim realno ovakav sosa nije za reprezentaciju a ne bi zvao ni kramarica dok se ne rjesi carinjenja lopte..on igra nogomet iz sezdesetih...bojim se da se perisic ispuhao na ovom sp..i realno je ocekivati njegov odlazak iz reprezentacije kao i modricev...kovacic mora izaci iz njegove sjene..i onda ce biti pun pogodak..orsic isto igrati kao i juranovic uz gvardijola i livakovica najveci dobitak..imamo perspektivu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I FIFA i sponzori slave, Messi u finalu znači i bolju gledanost.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Šandor Winnetou likes this post
Pa zato su i sudili taj penal. Sad će najebat totalno.Hektorović wrote:I FIFA i sponzori slave, Messi u finalu znači i bolju gledanost.
2014-04-11
...cim sudac nije dao da se gleda var..jasno je da tu nije cista stvar...drugo onaj drugi gol mi je neshvatljiv...zasto modric nije izveo korner..ako je vec isao na kombinaciju totalno traljavo su to izveli..trece..imali smo kontrolu utakmice prvih pola sata..argentici nam prakticno nisu mogli uzeti loptu...to je trebalo maksimalno iskoristiti...od igraca najgori kramaric sosa perisic i lovren..kramaric mister carinjenje lopte glavni krivac za gol iz nepostojeceg jedanaesterca..drugi gol na dusu lovrena i sose pogotovo sose koji je vecinu ovog prvenstva prespavao i ne znam sto ga je dalic forsirao...perisic nije bio u utakmici...orsic je vise napravio u drugom poluvremenu nego neki igraci citav turnir...nije mi jasno zasto ga dalic nije forsirao...sa njim sno dobili brzi protok lopte..kovacic je bio ok ali do dan danas mi nije jasno zadto se on boji pucati..a ima jak udarac..ta enigma traje godinama...nije los bio juranovic kao ni modric..sto se tice gvardijola vidi se njegovo umijece ali kod treceg gola dozvolio je mesiju da ide u prodor tridesetak metara a da nije isao na faul..narocito van sesnaesterca...uglavnom..prvih pola sata ok..ostalo za zaborav..ali mislim realno ovakav sosa nije za reprezentaciju a ne bi zvao ni kramarica dok se ne rjesi carinjenja lopte..on igra nogomet iz sezdesetih...bojim se da se perisic ispuhao na ovom sp..i realno je ocekivati njegov odlazak iz reprezentacije kao i modricev...kovacic mora izaci iz njegove sjene..i onda ce biti pun pogodak..orsic isto igrati kao i juranovic uz gvardijola i livakovica najveci dobitak..imamo perspektivu...
2015-09-08
Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
Guest- Guest
Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
Guest- Guest
....argentina je bila prolazna...neshvatljive greske nekih igraca su nas kostale prolaska...no sto je tu je...uspjeh je i polufinale...
2015-09-08
ZA treci gol Gvardiol je kriv
Da mu Messi onako prodje...
Da mu Messi onako prodje...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
da je. ali nije.zoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
život ide dalje.
možemo očekivat da će anemični optužiti rošavpg, a rošavi anemičnog za pušing.
realno bili su jači.
2014-12-30
Napad nam je jalov...ne mogu uvaliti gol pa ga jebi
2015-09-24
zoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
Teško bi mi njima gola zabili da su se još dvije utakmice igrale. Reče čovjek lijepo fali nam jedan dobar klasični napadač. Stvaraju naši lijepo prilika...i sredina i centaršutevi itd. Nije da je sve sterilno totalno ali nema tko spremiti nešto od toga u gol. Doduše ovo danas je bila loša utakmica s naše strane kako se god okrene.
MDMiridije- Posts : 183
2022-10-01
Eto im sutra ovo pa nek uživaju.
Francuska vs Maroko
POLUFINALE
14. prosinca, Al Khor
20:00
FIFA je osnovana u Francuskoj a sjedište u Švicarskoj di su opet Francuzi prisutni.
Sad će uživat.
Francuska vs Maroko
POLUFINALE
14. prosinca, Al Khor
FIFA je osnovana u Francuskoj a sjedište u Švicarskoj di su opet Francuzi prisutni.
Sad će uživat.
2014-04-11
ma ok...ali mi vec neko vrijeme kemijamo s kombinacijama nakon kornera od kojih vecina jalova ispadnu...ili modric nabaci na prvu stativu...ta shema mi nikad nije bila jasna...cim se var nije gledao jasno je sto je posrijedizoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
2015-09-08
RayMabus wrote:Eto im sutra ovo pa nek uživaju.
Francuska vs Maroko
POLUFINALE
14. prosinca, Al Khor
Sad će uživat.
Pomaže im i to što imaju kvalitetno igrača za tri ekipe napuniti koje bi igrale u drugom krugu. Ali ajde nećemo o tome...ljepše o urotama
MDMiridije- Posts : 183
2022-10-01
Hektorović likes this post
Jedan Murinho je nakon finala s Afrikom prije 4 godine rekao: "Volio bih vidjeti drugo poluvrijeme da je prvo završilo 1:1."veber wrote:da je. ali nije.zoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
život ide dalje.
možemo očekivat da će anemični optužiti rošavpg, a rošavi anemičnog za pušing.
realno bili su jači.
Eto vidiš koliko je takvom stručnjaku sumnjivi penal bitan.
Poremeti cilu utakmicu.
Guest- Guest
Sa Marokom ZA trece mjesto
Trebalo bi to dobiti ...ovo nije tragedija
Trebalo bi to dobiti ...ovo nije tragedija
2015-09-24
MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Eto im sutra ovo pa nek uživaju.
Francuska vs Maroko
POLUFINALE
14. prosinca, Al Khor
Sad će uživat.
Pomaže im i to što imaju kvalitetno igrača za tri ekipe napuniti koje bi igrale u drugom krugu. Ali ajde nećemo o tome...ljepše o urotama
Evo i Dalić govori kako je Argentina bila bolja.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nema ovdje nikakvih urota. Lova vrti. Sudac igra za Argentinu jer je tu lova i ona MORA proći dalje. Isto ko i Francuska u finalu prije četiri godine.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Eto im sutra ovo pa nek uživaju.
Francuska vs Maroko
POLUFINALE
14. prosinca, Al Khor
Sad će uživat.
Sad ćeš vidit šta će im se desit. Ja san ti anđeo Prijestolnik.
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
2014-04-11
Cijelo prvenstvo nam je problem Sa golovima, realizacijom...
Nije tako bilo u Rusiji
Nije tako bilo u Rusiji
2015-09-24
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 31 of 50