Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Cijelo prvenstvo nam je problem Sa golovima, realizacijom...
Nije tako bilo u Rusiji
Nije tako bilo u Rusiji
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
MDMiridije wrote:imas napadaca...ali nemas klasicnog veznog igraca cija lopta pogadja napadaca u trepavice ko sto su nekad boban i asanovic gadjali sukera...modric je vise playmaker nego klasicni vezni..vise je klasicni vezni kovacic ali momak konacno mora stisnuti supak...vidi se da nam je kronicno falio igrac tipa rakitica..koji je djelio lopte napadacima...zoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
Teško bi mi njima gola zabili da su se još dvije utakmice igrale. Reče čovjek lijepo fali nam jedan dobar klasični napadač. Stvaraju naši lijepo prilika...i sredina i centaršutevi itd. Nije da je sve sterilno totalno ali nema tko spremiti nešto od toga u gol. Doduše ovo danas je bila loša utakmica s naše strane kako se god okrene.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hektorović wrote:MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Eto im sutra ovo pa nek uživaju.
Francuska vs Maroko
POLUFINALE
14. prosinca, Al Khor
20:00
FIFA je osnovana u Francuskoj a sjedište u Švicarskoj di su opet Francuzi prisutni.
Sad će uživat.
Pomaže im i to što imaju kvalitetno igrača za tri ekipe napuniti koje bi igrale u drugom krugu. Ali ajde nećemo o tome...ljepše o urotama
Evo i Dalić govori kako je Argentina bila bolja.
Pa kad je jebiga. Neutralizirali su nam sve u čemu smo dobri, pročitali nas kod prekida...i to je to. Presing su radili čitavo vrijeme na igrače s loptom tu su nam oduzeli najveću prednost koju smo imali. Dodaš na to što se Sosa još prestravio svega ovoga i imamo što imamo. Jbg bit će bolje.
MDMiridije- Posts : 183
2022-10-01
RayMabus wrote:Nema ovdje nikakvih urota. Lova vrti. Sudac igra za Argentinu jer je tu lova i ona MORA proći dalje. Isto ko i Francuska u finalu prije četiri godine.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Eto im sutra ovo pa nek uživaju.
Francuska vs Maroko
POLUFINALE
14. prosinca, Al Khor
FIFA je osnovana u Francuskoj a sjedište u Švicarskoj di su opet Francuzi prisutni.
Sad će uživat.
Pomaže im i to što imaju kvalitetno igrača za tri ekipe napuniti koje bi igrale u drugom krugu. Ali ajde nećemo o tome...ljepše o urotama
Sad ćeš vidit šta će im se desit. Ja san ti anđeo Prijestolnik.
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
Po toj logici je onda trebalo i Brazil pogurati. Zamisli tek love da su ovo polufinale igrali danas Argentina i Brazil? Južnoamerički klasik gaučosi protiv sambe...finale prije finala...blablabla pa qrac. De majkumu...
2022-10-01
Hektorović likes this post
MDMiridije wrote:Hektorović wrote:MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Eto im sutra ovo pa nek uživaju.
Francuska vs Maroko
POLUFINALE
14. prosinca, Al Khor
Sad će uživat.
Evo i Dalić govori kako je Argentina bila bolja.
Pa kad je jebiga. Neutralizirali su nam sve u čemu smo dobri, pročitali nas kod prekida...i to je to. Presing su radili čitavo vrijeme na igrače s loptom tu su nam oduzeli najveću prednost koju smo imali. Dodaš na to što se Sosa još prestravio svega ovoga i imamo što imamo. Jbg bit će bolje.
Pročitali su u biti čitavu igru i na kraju se poigravali
3 im je bio zbog fazona, da je MacAlister ozbiljnije šutnuo loptu bio bi i 4
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Samo je pobjedila.zoro avenger wrote:Nije.debotoijusto wrote:argentina bolja danas
Guest- Guest
kužim se u nogomet ko i marc u novinarstvo.zoro avenger wrote:Jedan Murinho je nakon finala s Afrikom prije 4 godine rekao: "Volio bih vidjeti drugo poluvrijeme da je prvo završilo 1:1."veber wrote:da je. ali nije.zoro avenger wrote:Da je Livi obranio penal, onda bi im jebali sve po spisku.zoro avenger wrote:Drugi gol je posljedica prvog. Lančana reakcija nakon izgubljene mentalne ravnoteže zbog krađe.vuksadinare wrote: onaj drugi gol mi je neshvatljiv...
život ide dalje.
možemo očekivat da će anemični optužiti rošavpg, a rošavi anemičnog za pušing.
realno bili su jači.
Eto vidiš koliko je takvom stručnjaku sumnjivi penal bitan.
Poremeti cilu utakmicu.
sada mene nijemci zajebavaju. mada su zavijali za nas.
i tješe poljaka da hrvatska ima šanse pobrat medalju.
2014-12-30
Penal je sviran jer golman nije dotakao loptu. Da ju je dotakao, računao bi se kao start na loptu. Ovako je lopta prošla a on je praktično startovao na igrača. Penal.Hektorović wrote:Beusan: Penal ko kuća. Možemo biti sretni da nije i crveni karton
prije sat vremena
ARGENTINA je s uvjerljivih 3:0 izbacila Hrvatsku u polufinalu Svjetskog prvenstva, dva gola zabio je Julian Alvarez i jedan Leo Messi. Argentinu je u vodstvo doveo Messi iz penala nakon što je Dominik Livaković srušio Alvareza u hrvatskom kaznenom prostoru.
Livaković je od suca Danielea Orsata dobio i žuti karton, a stručni komentator HRT-a Mario Strahonja rekao je kako je talijanski sudac pogriješio. Za mišljenje smo upitali legendarnog suca i nekadašnje 'Oko sokolovo' Matea Beusana, koji ima suprotno mišljenje od Strahonje:
"Ne znam odakle ikakve dvojbe. Ovo je 100 posto penal. Objasnite mi što Livaković radi svojom desnom nogom? Stavlja je u putanju napadača Alvareza. Bez obzira koliko jak start bio, to je penal ko kuća. Možemo biti zahvalni da Livaković nije dobio i crveni karton.
VAR je tu čak mogao pregledavati je li riječ o žutom ili crvenom kartonu. Livaković nije startao na loptu, lopta je išla preko njega. Napravio je start na igrača, a ne na loptu. Nije uopće bitno bi li Alvarez došao do lopte ili ne. Na VAR-u je Massimiliano Irrati koji je najbolji VAR sudac svijeta. Ako ovu situaciju uopće nisu pregledavali, žalosno je da netko komentira da ovo nije penal."
Oni su svi očekivali pobjedu Brazila. Zato nisu reagirali. Šeici su bacali mobitele nakon pobjede Hrvatske. Cila francuska liga je kupljena od tih istih šeika. Mafija sve.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Nema ovdje nikakvih urota. Lova vrti. Sudac igra za Argentinu jer je tu lova i ona MORA proći dalje. Isto ko i Francuska u finalu prije četiri godine.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Eto im sutra ovo pa nek uživaju.
Francuska vs Maroko
POLUFINALE
14. prosinca, Al Khor
Sad će uživat.
Sad ćeš vidit šta će im se desit. Ja san ti anđeo Prijestolnik.
Prijestolja čine sedmi zbor nebeske hijerarhije. Oni personificiraju Božju pravdu i autoritet. Prema Denyju Aeropagitu, oni su potpuno gluhi za sve ljudske napasti i imaju privilegiju služiti kao sjedište Boga i temelj svijeta, otuda i njihov naziv. Oni provode božansku pravdu kako bi organizirali materijalni svijet i nadahnuli predstavnike reda u njemu. Izraz "pravda" ovdje ne treba shvatiti u smislu zakona , već u smislu dosljednosti između stvarnosti i božanskog plana: radi se više o pravednosti nego o pravdi u uobičajenom smislu riječi.
Po toj logici je onda trebalo i Brazil pogurati. Zamisli tek love da su ovo polufinale igrali danas Argentina i Brazil? Južnoamerički klasik gaučosi protiv sambe...finale prije finala...blablabla pa qrac. De majkumu...
Reka san ti ja da ne reagiram bezveze. Bog ne gleda nogomet al ga zanima duhovni razvoj. SAD ĆE OVA MAFIJA LETIT S POVRŠINE OVE PLANETE.
POLA TE ANĐEOSKE HIJERARHIJE SU TI DEMONI.
SAD ĆEŠ VIDIT SRANJA.
Last edited by RayMabus on 13/12/2022, 22:42; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ne samo da su pritiskali nego su vrhunski i otimali lopte
Za njih je ovo bilo lakše nego protiv Nizozemaca
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
strahonja u studiju govori drugačije a on je ipak top što se tiče pravila sudačke organizacije i novih pravila.Hektorović wrote:Beusan: Penal ko kuća. Možemo biti sretni da nije i crveni karton
prije sat vremena
ARGENTINA je s uvjerljivih 3:0 izbacila Hrvatsku u polufinalu Svjetskog prvenstva, dva gola zabio je Julian Alvarez i jedan Leo Messi. Argentinu je u vodstvo doveo Messi iz penala nakon što je Dominik Livaković srušio Alvareza u hrvatskom kaznenom prostoru.
Livaković je od suca Danielea Orsata dobio i žuti karton, a stručni komentator HRT-a Mario Strahonja rekao je kako je talijanski sudac pogriješio. Za mišljenje smo upitali legendarnog suca i nekadašnje 'Oko sokolovo' Matea Beusana, koji ima suprotno mišljenje od Strahonje:
"Ne znam odakle ikakve dvojbe. Ovo je 100 posto penal. Objasnite mi što Livaković radi svojom desnom nogom? Stavlja je u putanju napadača Alvareza. Bez obzira koliko jak start bio, to je penal ko kuća. Možemo biti zahvalni da Livaković nije dobio i crveni karton.
VAR je tu čak mogao pregledavati je li riječ o žutom ili crvenom kartonu. Livaković nije startao na loptu, lopta je išla preko njega. Napravio je start na igrača, a ne na loptu. Nije uopće bitno bi li Alvarez došao do lopte ili ne. Na VAR-u je Massimiliano Irrati koji je najbolji VAR sudac svijeta. Ako ovu situaciju uopće nisu pregledavali, žalosno je da netko komentira da ovo nije penal."
sada će krenut klasično hr.
modriću pederu, daliću pederu, svi ste pederi i slično. kako to biva.
2014-12-30
Jesu tvoji u familiji igrali bejzbol, golf ili sinhronizirano plivanje?dzango wrote:Penal je sviran jer golman nije dotakao loptu. Da ju je dotakao, računao bi se kao start na loptu. Ovako je lopta prošla a on je praktično startovao na igrača. Penal.Hektorović wrote:Beusan: Penal ko kuća. Možemo biti sretni da nije i crveni karton
prije sat vremena
Guest- Guest
Hektorović wrote:Ne samo da su pritiskali nego su vrhunski i otimali lopte
Mi u ovom trenutku imamo bolju ekipu nego Nizozemska. Pa su nas razbili ko čašu. Nizozemska ih je iznenadila zato i jesu bile onako nervozne reakcije na kraju Argentinaca. Umalo ispali.
2022-10-01
veber wrote:sada će krenut klasično hr.
Neće.
2022-10-01
misliš da neće fifa gurati arapčuge protiv francuza??Ringo10 wrote:Sa Marokom ZA trece mjesto
Trebalo bi to dobiti ...ovo nije tragedija
pa nisu oni bez veze istresli stotine milijuna svima i svakom da bi im sad tu neki pošteni suci pokvarili planove.
RayMabus likes this post
RayMabus wrote:Nije uopće bitno jesu li oni bolji. Nešto drugo je ovdje bitno a sad ćemo tome stati na kraj.debotoijusto wrote:argentina bolja danas
Da je Argentina ovo dobila na igru onda ja ne bi ugasija tv nego nastavija gledat. Čestitke sudcima a sad ću in jebat majku,
sudjenje nebitno bolji su bili
sad se treba pripremit dobro za francusku
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
....sosa je dokazao da je prevara od igraca..medijski napumpan od medija da ga se sto bolje proda...lovren je za njega igracina a kamoli gvardijol...kriv je za tri primljena pogotka od uku pno koje smo primili na ovom prvenstvu...dekoncetriran..toliko da u dvije
tri situacije nije znao gdje je lopta....po meni tri igraca koka su zasluzila vise igrati su majer orsic livaja...zasto nisu treba pitati dalica...
tri situacije nije znao gdje je lopta....po meni tri igraca koka su zasluzila vise igrati su majer orsic livaja...zasto nisu treba pitati dalica...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja bi volija da mogu čestitat Argentini na zasluženoj pobjedi al ne mogu.
Ovo je isto ko i finale s Francuskom prije četiri godine. Mogu jedino čestitat sudcima a zna se tko njih postavlja.
Pa čestitke sudcima na pobjedi Argentine.
Kukat će vam sad majka jer vam ovo nije prvi put. Izgleda da vi mislite da je to normalno i da je sport vaša prčija.
Ovo je isto ko i finale s Francuskom prije četiri godine. Mogu jedino čestitat sudcima a zna se tko njih postavlja.
Pa čestitke sudcima na pobjedi Argentine.
Kukat će vam sad majka jer vam ovo nije prvi put. Izgleda da vi mislite da je to normalno i da je sport vaša prčija.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Takva su pravila. Nisu uvek najpravednija ali tako je kako je. Gledao sam skoro sličnu situaciju ali ne mogu da se setim koja je utakmica bila u pitanju. Golman je zakačio igrača iako je lopta već odlazila u korner ali još nije izašla napolje. Isto bio penal.zoro avenger wrote:Jesu tvoji u familiji igrali bejzbol, golf ili sinhronizirano plivanje?dzango wrote:Penal je sviran jer golman nije dotakao loptu. Da ju je dotakao, računao bi se kao start na loptu. Ovako je lopta prošla a on je praktično startovao na igrača. Penal.Hektorović wrote:Beusan: Penal ko kuća. Možemo biti sretni da nije i crveni karton
prije sat vremena
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 32 of 50