Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 1 of 14
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Neka njihova reprezentacija prodje u drugi krug za početak. Ogadiše mi se večeras, komentator na Arena otvoreno navijao za Maroko. Oni kad igraju meni isto kao da igra Bugarska, nikakvih osjećaja nemam. Oni od mržnje i jala ne znaju kud udaraju. Naravno ne svi ali ovo što ide u javnost pretežno.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
srpska braća opet izgubila, srbi kao takvi ionako ne idu dalje od skupine, jebiga better luck next time
Kako bre tako za braću Bugare? Nemate veće braće od njih, posle Šiptara.newuser wrote:Neka njihova reprezentacija prodje u drugi krug za početak. Ogadiše mi se večeras, komentator na Arena otvoreno navijao za Maroko. Oni kad igraju meni isto kao da igra Bugarska, nikakvih osjećaja nemam. Oni od mržnje i jala ne znaju kud udaraju. Naravno ne svi ali ovo što ide u javnost pretežno.
vuksadinare wrote:....sosa je dokazao da je prevara od igraca..medijski napumpan od medija da ga se sto bolje proda...lovren je za njega igracina a kamoli gvardijol...kriv je za tri primljena pogotka od uku pno koje smo primili na ovom prvenstvu...dekoncetriran..toliko da u dvije
tri situacije nije znao gdje je lopta....po meni tri igraca koka su zasluzila vise igrati su majer orsic livaja...zasto nisu treba pitati dalica...
Ne bih se složio, Borna je lijevi bek i dvije sezone zaredom najbolji asistent Bundeslige.
Ima ogromni plućni kapacitet, fin dodir, odličan osjećaj za tajming…nakon viroze se vratio vidno ispijen, a i momak nije nikada bio na Mundijalu, vidjelo se da je impresioniran (zato još jednom nevjerovatni Gvardiol, a i Juranović!).
Sosa i Livaković nisu takvi, zato im treba ovakvo iskustvo, da igraju dobro ili loše, griješe i dižu se. Borna je dobar, i biti će još bolji.
niels-
2021-04-26
Prestani gledat srpske televizije i finacirat ih ( vjerovatno im plaćaš preplatu za to ) pa ti se neće gadit.newuser wrote:
Neka njihova reprezentacija prodje u drugi krug za početak. Ogadiše mi se večeras, komentator na Arena otvoreno navijao za Maroko. Oni kad igraju meni isto kao da igra Bugarska, nikakvih osjećaja nemam. Oni od mržnje i jala ne znaju kud udaraju. Naravno ne svi ali ovo što ide u javnost pretežno.
Ja in ne bi ni kune da nakon šta san čuja kako je navija za Brazil a protiv nas. Sad opet isto jel. To ti je Vučiceva tv.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
fata je fata, a mercelus je kurac od ovce
crvenkasti-
2014-04-17
niels wrote:vuksadinare wrote:....sosa je dokazao da je prevara od igraca..medijski napumpan od medija da ga se sto bolje proda...lovren je za njega igracina a kamoli gvardijol...kriv je za tri primljena pogotka od uku pno koje smo primili na ovom prvenstvu...dekoncetriran..toliko da u dvije
tri situacije nije znao gdje je lopta....po meni tri igraca koka su zasluzila vise igrati su majer orsic livaja...zasto nisu treba pitati dalica...
Ne bih se složio, Borna je lijevi bek i dvije sezone zaredom najbolji asistent Bundeslige.
Ima ogromni plućni kapacitet, fin dodir, odličan osjećaj za tajming…nakon viroze se vratio vidno ispijen, a i momak nije nikada bio na Mundijalu, vidjelo se da je impresioniran (zato još jednom nevjerovatni Gvardiol, a i Juranović!).
Sosa i Livaković nisu takvi, zato im treba ovakvo iskustvo, da igraju dobro ili loše, griješe i dižu se. Borna je dobar, i biti će još bolji.
Sosi treba dat još jednu šansu. Jednu, ne više, da dokaže da može igrati na toj razini, s tim psihološkim pritiskom. Ima potencijal, ali ga nije realizirao
Ne plaćam im, već sam napisao da sam igrom slučaja odgledao na toj TV utakmicu. Prvi i posljednji put.RayMabus wrote:Prestani gledat srpske televizije i finacirat ih ( vjerovatno im plaćaš preplatu za to ) pa ti se neće gadit.newuser wrote:
Ja in ne bi ni kune da nakon šta san čuja kako je navija za Brazil a protiv nas. Sad opet isto jel. To ti je Vučiceva tv.
2015-09-09
RayMabus likes this post
Meni ste isti i vi i Bugari i šiptari.dzango wrote:Kako bre tako za braću Bugare? Nemate veće braće od njih, posle Šiptara.newuser wrote:Neka njihova reprezentacija prodje u drugi krug za početak. Ogadiše mi se večeras, komentator na Arena otvoreno navijao za Maroko. Oni kad igraju meni isto kao da igra Bugarska, nikakvih osjećaja nemam. Oni od mržnje i jala ne znaju kud udaraju. Naravno ne svi ali ovo što ide u javnost pretežno.
2015-09-09
marcellus wrote:niels wrote:vuksadinare wrote:....sosa je dokazao da je prevara od igraca..medijski napumpan od medija da ga se sto bolje proda...lovren je za njega igracina a kamoli gvardijol...kriv je za tri primljena pogotka od uku pno koje smo primili na ovom prvenstvu...dekoncetriran..toliko da u dvije
Sosi treba dat još jednu šansu. Jednu, ne više, da dokaže da može igrati na toj razini, s tim psihološkim pritiskom. Ima potencijal, ali ga nije realizirao
Sosa je svoju šansu opravdao.
Lijevog beka koji se diže prema gore trkom i duplim pasom, to samo vrhunske ekipe imaju.
Mi zamjene za Sosu nemamo, baš kao što ga nema cijela Bundesliga, iskočio bi neki novi Phillip Lahm. Ali čak ni on nema Sosinu tehniku.
niels-
2021-04-26
Fun fact: Hrvatska ima jednak broj medalja sa SP u nogometu koliko i Srbija nastupa
Ja isto ne razlikujem vas i Šiptare. Kako ono rekoše u filmu: Una faća, una raca.newuser wrote:Meni ste isti i vi i Bugari i šiptari.dzango wrote:Kako bre tako za braću Bugare? Nemate veće braće od njih, posle Šiptara.newuser wrote:Neka njihova reprezentacija prodje u drugi krug za početak. Ogadiše mi se večeras, komentator na Arena otvoreno navijao za Maroko. Oni kad igraju meni isto kao da igra Bugarska, nikakvih osjećaja nemam. Oni od mržnje i jala ne znaju kud udaraju. Naravno ne svi ali ovo što ide u javnost pretežno.
Lovren je OK lik, verovatno ga vukli za nos, sto je rezultiralo
reakciju.
https://www.kurir.rs/sport/mundijal-2022/4072250/totalni-haos-medju-hrvatima-lovren-izvredjao-novinare
reakciju.
https://www.kurir.rs/sport/mundijal-2022/4072250/totalni-haos-medju-hrvatima-lovren-izvredjao-novinare
Last edited by Serbinho-3 on 17/12/2022, 20:54; edited 1 time in total
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
dzango wrote:Ja isto ne razlikujem vas i Šiptare. Kako ono rekoše u filmu: Una faća, una raca.newuser wrote:Meni ste isti i vi i Bugari i šiptari.dzango wrote:Kako bre tako za braću Bugare? Nemate veće braće od njih, posle Šiptara.newuser wrote:Neka njihova reprezentacija prodje u drugi krug za početak. Ogadiše mi se večeras, komentator na Arena otvoreno navijao za Maroko. Oni kad igraju meni isto kao da igra Bugarska, nikakvih osjećaja nemam. Oni od mržnje i jala ne znaju kud udaraju. Naravno ne svi ali ovo što ide u javnost pretežno.
Koliko Hrvati imaju medalja u fudbalu?marcellus wrote:Fun fact: Hrvatska ima jednak broj medalja sa SP u nogometu koliko i Srbija nastupa
https://m.vecernji.hr/sport/izbornik-maroka-nismo-izgubili-zbog-suca-hrvatska-nas-je-zasluzeno-pobijedila-1642704
Prepucavanja između Srbije me ne zanima. Nisu nekakvi Hrvati, Eskimi il pitaj Boga tko njima krivi šta ni skupinu ne mogu proći. Mislio sam da oće. Nisan ja Vučic pa da patološki mrzim druge i to širim jer je on iskompleksirani četnik i budala koji se ne može izdignuti u društvu nego tako da truje okolo.
Tko mu jebe mater.
Pati.
Tko mu jebe mater.
Pati.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Srbija i Hrvatska
Page 1 of 14