ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor

Go down

Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor Empty Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor

Post by Serbinho-3 10/11/2024, 13:26

Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor Img_2213

Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor Img_2214

Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor Img_2210
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor Empty Re: Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor

Post by Serbinho-3 10/11/2024, 13:28

https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-se-srbija-sve-vise-naoruzava/2614330.aspx?index_tid=591351&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0

Odmah bombardovati.

Kako je Zapad popusio u Ukrajina ugledala Serjozu na 

tenku, evo ovako  :rasta
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor Empty Re: Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor

Post by vuksadinare 10/11/2024, 16:26

Tenkovi su ok ali nisu vise presudno ili među presudni jim oruzjem..druga stvar sto srbija ima posada za popuniti za borbenu gotovost za oko pola tenkova ostali skupljaju prašinu na lageru ili sluze za dijelove.. trece cisto sumnjam da bi se Srbija sad ili uskoro odlucila za napast kad ima nemalih problema u svom dvorištu a Mobilizacijski potencijal im je oskudan.. u zadnje dvije godine dva puta su slali mobilizacijske pozive za vježbu odaziv je bio mizernih 30-tak posto.. a npr u vojvodina niti 10%..mogu jedino poceti ratovati ako suljo poludi sto je mala vjerojatnost bez obzira na sve treba uzet sve to u obzir jer ne tako davno opekli smo se dobro sa komšijama
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/11/2024, 16:38

.. a pogotovo sulji ne bi bilo najpametniji da ima neke loše misli u svezi toga prema hrvatskoj.. s obzirom da smo mi stvarno u posljednje vrijeme nabavili i modernizirali dosta toga.. sad kad stignu himarsi uskoro pogotovo.. za njih nama ni ne treba pomoc natoa.. naročito ne u ljudstvu osim ako se direktno ne umjesa kina ili rusija.. sto sumnjam pogotovo ne rusija.. e sad sto se tice kosova i bih ni to mu bas ne bi bilo pametno jer npr. i šipci su se naoruzali dobro u posljednje vrijeme a bas su ih svadbe najviše naoruzali tako da kosovske snage nisu iste kao prije 10-tak godina kad su imali puške po koji transporter.. dobro je lazanski rekao prije 5,6 godina da je propuste na prilika vojnom operacijom vratiti Kosovo ili bar dio.. pogotovo kad je trump bio predsjednik a Rusija jos nije napala ukrajinu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 12/11/2024, 00:10

Nekoga, pa zanimate…

Zivite kompletno skupa u Jugoslaviji, meljete o Srbiji.

Kada neko pukne u glavi, tu ni Konzilijum Psihijatara, 

ne moze pomoci.

Dileje.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics