Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
Page 1 of 1
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-se-srbija-sve-vise-naoruzava/2614330.aspx?index_tid=591351&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0
Odmah bombardovati.
Kako je Zapad popusio u Ukrajina ugledala Serjozu na
tenku, evo ovako
Odmah bombardovati.
Kako je Zapad popusio u Ukrajina ugledala Serjozu na
tenku, evo ovako
2014-08-25
Re: Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
Tenkovi su ok ali nisu vise presudno ili među presudni jim oruzjem..druga stvar sto srbija ima posada za popuniti za borbenu gotovost za oko pola tenkova ostali skupljaju prašinu na lageru ili sluze za dijelove.. trece cisto sumnjam da bi se Srbija sad ili uskoro odlucila za napast kad ima nemalih problema u svom dvorištu a Mobilizacijski potencijal im je oskudan.. u zadnje dvije godine dva puta su slali mobilizacijske pozive za vježbu odaziv je bio mizernih 30-tak posto.. a npr u vojvodina niti 10%..mogu jedino poceti ratovati ako suljo poludi sto je mala vjerojatnost bez obzira na sve treba uzet sve to u obzir jer ne tako davno opekli smo se dobro sa komšijama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
.. a pogotovo sulji ne bi bilo najpametniji da ima neke loše misli u svezi toga prema hrvatskoj.. s obzirom da smo mi stvarno u posljednje vrijeme nabavili i modernizirali dosta toga.. sad kad stignu himarsi uskoro pogotovo.. za njih nama ni ne treba pomoc natoa.. naročito ne u ljudstvu osim ako se direktno ne umjesa kina ili rusija.. sto sumnjam pogotovo ne rusija.. e sad sto se tice kosova i bih ni to mu bas ne bi bilo pametno jer npr. i šipci su se naoruzali dobro u posljednje vrijeme a bas su ih svadbe najviše naoruzali tako da kosovske snage nisu iste kao prije 10-tak godina kad su imali puške po koji transporter.. dobro je lazanski rekao prije 5,6 godina da je propuste na prilika vojnom operacijom vratiti Kosovo ili bar dio.. pogotovo kad je trump bio predsjednik a Rusija jos nije napala ukrajinu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nekoga, pa zanimate…
Zivite kompletno skupa u Jugoslaviji, meljete o Srbiji.
Kada neko pukne u glavi, tu ni Konzilijum Psihijatara,
ne moze pomoci.
Dileje.
Zivite kompletno skupa u Jugoslaviji, meljete o Srbiji.
Kada neko pukne u glavi, tu ni Konzilijum Psihijatara,
ne moze pomoci.
Dileje.
2014-08-25
Similar topics
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Srpski svet
» Nije sija nego...'srpski svet'
» Pupovac o Milanoviću: Govori, bre, srpski, da te ceo svet razume
» Priština: Ako Srbija uđe na Kosovo sa vojskom
» Srpski svet