ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal

Page 17 of 50 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50  Next

Go down

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 Empty Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal

Post by Hektorović 9/12/2022, 23:37

vuksadinare wrote:Klinsman:'Hrvatska je nastavila tamo gdje smo mi stali.A to je da nije utakmica gotova dok Hrvati to ne kazu.'

Sličniji smo stilom Talijanima nego Švabama.

Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 Empty Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal

Post by vuksadinare 9/12/2022, 23:43

uh strusio sam par viljamovki...domaca proizvodnja...okrenuo sam i rostilj prije i za vrijeme utakmice...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica 9/12/2022, 23:44

Šandor Winnetou wrote:
marcellus wrote:
Šandor Winnetou wrote:vuče daj malo što srbende pišu o prolazu Hr , zna li se išta?

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 Inform12
što jes jes, pobjedili su a to vrijeđa 90 % srba!!
...ugrožava  :)
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 9/12/2022, 23:50

zganci_i_jetrica wrote:
Šandor Winnetou wrote:
marcellus wrote:
Šandor Winnetou wrote:vuče daj malo što srbende pišu o prolazu Hr , zna li se išta?

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 Inform12
što jes jes, pobjedili su a to vrijeđa 90 % srba!!
...ugrožava  :)
kako god al je učinkovito  :rasta

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/12/2022, 23:51

Evo i mali od Perišića ga tješi.

https://slobodnadalmacija.hr/sport/vise-od-sporta/pogledajte-fotografije-koje-su-obisle-cijeli-svijet-sin-ivana-perisica-na-centru-je-tjesio-neymara-koji-je-grcao-u-suzama-1247631

Pa u očaj. Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 1f602

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 23965281

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 23965259

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 1f602 Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 1f602 Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 1f602 Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 1f602 Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 1f602
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 10/12/2022, 00:02

Hektorović wrote:
RayMabus wrote: Brazilci su istinska nogometna zemlja

Prosječan IQ baš nije nešto, prošlo je vrijeme tupog nogometa.

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 Slika261
ti si garant član mense.

da nekaj znaš o IQ i načinu mjerenja ne bi pisao gluposti koje pišeš, niti bi prenosio gluposti.

nemreš biti ispod 80, random rješavanjem bilo koja inteligentna osoba će podsvjesno će točno rješiti i neće imati do, ne manje već do.
granica od 80 je idiot iliti mentalno retardirana osoba. tako da bilo koja vrijednost ispod 80 je debilček.

a koliko god ti htio biti pametan ne ide.

jer da je u ukupnoj populaciji prosjek 71 značilo bi da je oko njih 80% debila ili djeca ispod 10godina.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/12/2022, 00:04

Stvarno je nevjerovatno ovo šta se desilo. Jedan dio mene još ne može ovo prožvakat da smo mi uspili dobit i izbacit Brazil sa SP-u u četvrtfinalu.

Vidit ćeš da će tek sutra kad se malo ovo slegne mnogima postat jasno šta se danas desilo.

Svaka ča čast Hrvatska. Bravo. Pohvale svima tamo u reprezentaciji od A do Ž. Zaprepašćen san. Očekiva san pobjedu Brazila. Ovo me baš zateklo. Pozitivno.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović 10/12/2022, 00:10

veber wrote:
Hektorović wrote:
RayMabus wrote: Brazilci su istinska nogometna zemlja

Prosječan IQ baš nije nešto, prošlo je vrijeme tupog nogometa.

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 Slika261
ti si garant član mense.

da nekaj znaš o IQ i načinu mjerenja ne bi pisao gluposti koje pišeš, niti bi prenosio gluposti.

nemreš biti ispod 80, random rješavanjem bilo koja inteligentna osoba će podsvjesno će točno rješiti i neće imati do, ne manje već do.
granica od 80 je idiot iliti mentalno retardirana osoba. tako da bilo koja vrijednost ispod 80 je debilček.

a koliko god ti htio biti pametan ne ide.

jer da je u ukupnoj populaciji prosjek 71 značilo bi da je oko njih 80% debila ili djeca ispod 10godina.

Pa to ti je Brazil. Ogroman udio stanovništva je jednostavno radno nesposoban...

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 6280

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 3000

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 1453318772_454529_1453743368_noticia_normal_recorte1
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by darth_vader 10/12/2022, 00:18

Šandor Winnetou wrote:evo iskreno bio bi zadovoljan s time što smo među 8 najboljih zemalja na cijelom svijetu no prošli smo dalje. Niti niskozemci niti argentinci me nisu oduševili, više bi volio niskozemce no ni argentina me ne sekira previše. Držim da smo bolji i da nam se smješi finale no kako god bude meni su naši igrači i repka legende s čim god dođu na aerodrom dr FT

Ej, ali jebo nas svih FT...pun mi kurac tih "otaca" nacije..no hard feelings
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 10/12/2022, 00:18

aben wrote:
darth_vader wrote:
debotoijusto wrote:
dijagram wrote:
debotoijusto wrote:
darth_vader wrote:
Hektorović wrote:
dijagram wrote:Dalic posvecuje pobjedu i hrvatskim braniteljima

Kizo, anemija, adeze, sdp i slicni, silne udruge jugo i sorosevske orijentacije te

novinari indexa, jutarnjeg, vecernjeg i mnogi drugi......na aparatima:)

Ante kanta tomic u teskim dusevnim bolima:)

Dalić zna dečke nabrijati na pobjedu. Moraš imati pobjednički mindset.

Griješiš, upravo je HDZ nositelj pobjede, u politici je Plenki ono što je Dalić u nogometu.

Aupičkumaterinu
ma pusti...njemu je dodik vrh politicke misli a orban drzavotvorac  :D

odlicna utakmica

sto i ti debo navijas, pa ove tvoje vedete mrzedu i dalica i reprezentaciju i svu tu nacionalisticku ikonografiju, slavlja, uspjehe

a pogotovo molitve Bogu:)

dobit ces drugarsku kritiku druga tomica ili nekog drugog smrdljivca
pala je prozivka  ;) 
gledam nogomet ... to sto ce dalic/nogometasi nakon polu/fin otic se poklonit medjugorskom kapitalu i na trgu thompson jbg nisam ni ocekivao da ce izaci na binu s doktoratima fizike ili molekularne biologije

e da , odlicna utakmica  :tu

A naš si, priznaj...:D
I malo kicov

:D
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Hektorović 10/12/2022, 00:33

darth_vader wrote:
Šandor Winnetou wrote:evo iskreno bio bi zadovoljan s time što smo među 8 najboljih zemalja na cijelom svijetu no prošli smo dalje. Niti niskozemci niti argentinci me nisu oduševili, više bi volio niskozemce no ni argentina me ne sekira previše. Držim da smo bolji i da nam se smješi finale no kako god bude meni su naši igrači i repka legende s čim god dođu na aerodrom dr FT

FT ima ogromne zasluge za nastanak ovoga što sad možemo slobodno zvati Hrvatska škola nogometa. Nebi se nikad Maminjo razmahao da nije država tih godina ulagala. Tuđman je imao viziju Hrvatske kao nogometne sile.

Svi su smatrali 1998 izuzetkom. No nije bila izuzetak, bila je nagovještaj.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/12/2022, 00:35

Pogleda sad malo snimku na tv jer je pustilo reprizu a ja san prispava utakmicu a nisan niti iša za tim da danas to igraju ( pada neka kiša, neko sivilo već par dana pa onda lipo ispod dekice i krmim pa ne znan ni koji je dan danas ) i onako po ovome šta san vidija dobro smo mi s njima igrali. Nije baš da su oni dominirali nešto posebno a da mi nismo napadali.

Last edited by RayMabus on 10/12/2022, 00:38; edited 4 times in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kic 10/12/2022, 00:36

darth_vader wrote:
aben wrote:
darth_vader wrote:
debotoijusto wrote:
dijagram wrote:
debotoijusto wrote:
darth_vader wrote:
Hektorović wrote:
dijagram wrote:Dalic posvecuje pobjedu i hrvatskim braniteljima

Kizo, anemija, adeze, sdp i slicni, silne udruge jugo i sorosevske orijentacije te

novinari indexa, jutarnjeg, vecernjeg i mnogi drugi......na aparatima:)

Ante kanta tomic u teskim dusevnim bolima:)

Dalić zna dečke nabrijati na pobjedu. Moraš imati pobjednički mindset.

Griješiš, upravo je HDZ nositelj pobjede, u politici je Plenki ono što je Dalić u nogometu.

Aupičkumaterinu
ma pusti...njemu je dodik vrh politicke misli a orban drzavotvorac  :D

odlicna utakmica

sto i ti debo navijas, pa ove tvoje vedete mrzedu i dalica i reprezentaciju i svu tu nacionalisticku ikonografiju, slavlja, uspjehe

a pogotovo molitve Bogu:)

dobit ces drugarsku kritiku druga tomica ili nekog drugog smrdljivca
pala je prozivka  ;) 
gledam nogomet ... to sto ce dalic/nogometasi nakon polu/fin otic se poklonit medjugorskom kapitalu i na trgu thompson jbg nisam ni ocekivao da ce izaci na binu s doktoratima fizike ili molekularne biologije

e da , odlicna utakmica  :tu

A naš si, priznaj...:D
I malo kicov

what
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by veber 10/12/2022, 00:38

Hektorović wrote:
darth_vader wrote:

FT ima ogromne zasluge za nastanak ovoga što sad možemo slobodno zvati Hrvatska škola nogometa. Nebi se nikad Maminjo razmahao da nije država tih godina ulagala. Tuđman je imao viziju Hrvatske kao nogometne sile.

je i broj jedan je lijepo savjetovao leonidu da smršavi inače bu zaglavio u klancu.

bolan, daj se skini sa droga.

jebo vas ft i krepani odojak.

zato imate rvacku, a mi opet u dijaspori.

još deset godina i kao ambrozija ćete nestati.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader 10/12/2022, 00:39

Hektorović wrote:
darth_vader wrote:

Ej..a znaš ti i puno bolje od ovog....ja se samo sjećam zvižduka Torcide s finala Kupa 1993....cila 4. Gardijska je bila prisutna. Posijao je sjeme razdora. Govori ti ovo lik kojem je materinji kajkavski...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 10/12/2022, 00:40

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 17 20221220
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Hektorović likes this post

Back to top Go down

Post by veber 10/12/2022, 00:45

kic wrote:
darth_vader wrote:
aben wrote:
I malo kicov

what
a, kruži priča da se ti i debo volite, onako po krščanski. ili po grčki, ne znam detalje.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 10/12/2022, 00:46

darth_vader wrote:

Kako god moraju negdje sletjeti, nadam se s tozla oko vrata, čisto da nas većina nejači još više mrzi :))))))

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 10/12/2022, 00:49

RayMabus wrote:Pogleda sad malo snimku na tv jer je pustilo reprizu a ja san prispava utakmicu a nisan niti iša za tim da danas to igraju ( pada neka kiša, neko sivilo već par dana pa onda lipo ispod dekice i krmim pa ne znan ni koji je dan danas ) i onako po ovome šta san vidija dobro smo mi s njima igrali. Nije baš da su oni dominirali nešto posebno a da mi nismo napadali.
službena statistika kaže da je posjed lopte bio na našoj strani, lijepo smo ih primirili ii nadrogirali, baš onako kako nama paše.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by niels 10/12/2022, 00:55

E, ali dečki, dosta te politike.
niels
niels

Male
2021-04-26

RayMabus likes this post

Back to top Go down

Post by veber 10/12/2022, 00:58

Šandor Winnetou wrote:
darth_vader wrote:

Kako god moraju negdje sletjeti, nadam se s tozla oko vrata, čisto da nas većina nejači još više mrzi :))))))
nekaj nam nema kmečavaca.

em neki dan nafta još pojeftinila, em rusija malo kihava i u pizdu materinu ustaše pobjedile srpsku nejač iz brazila. po facama im vidiš da su čisti turci, crnci, upsss srbi.
pokušali se zblajhati ali ne ide.

Male
2014-12-30

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 50 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics