Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
FIFA je nastala u Francuskoj a sjedište im je u Švicarskoj dakle opet Francuzi a u Švici su da mogu prat pare jer je to porezna oaza.
Sad ćemo im napravit kaos. Ja se ne šalim uopće kad vam ja govorim da sam agent tajne službe ( inkarnirao sam se ovdje i svi misle da sam prosječan civil a u osnovi sam skroz nešto deseto ).
Francuska unutarnja obavještajna agencija Direction Generale de la Securite Interieure (DGSI) upozorava na moguće nerede nakon polufinalne utakmice Svjetskog prvenstva između Francuske i Maroka u Kataru danas navečer, u dopisu koji je dobila radio postaja Europe 1.
Prisutnost ultradesničara na ulicama mogla bi dodatno povećati kaos, navodi se u izvješću. Na društvenim mrežama, nekoliko neonacističkih profila govori o “građanskom sukobu između dva naroda”. Kako prenosi Europe 1, u Strasbourgu je nekoliko desetaka članova “Strasbourg Offender”, huliganske skupine sastavljene od ultranacionalista, navodno planira izaći na ulice središta grada kako bi “patrolirali” i “uspostavili red”.
Radio postaja citira neimenovani izvor iz sigurnosnih vlasti koji kaže: “Nije moguće očekivati da neće biti incidenata”. Policija na Korzici također je zaprimila niz izjava svjedočenja da su mladi Korzikanci opetovano napadali marokanske navijače koji su slavili pobjedu Maroka nad Portugalom 10. prosinca. Prema izvješću, desetak mladih korzikanskih nacionalista navodno je šutiralo marokanska vozila uzvikujući rasističke slogane na korzikanskom poput: “Arabi Fora!” (Arapi van!).
Francuska obavještajna agencija napisala je: “Nogometni put Maroka izaziva neviđeni entuzijazam. Marokanska momčad postala je simbol pan-arabizma. Navijači iz radničkih četvrti sada su uglavnom fokusirani na podvige marokanske momčadi”. Nadalje, DGSI navodi da bi se, “ako Maroko pobijedi, nemiri bi se mogli intenzivirati i proširiti na druga područja s jakim alžirskim ili tuniškim zajednicama, posebno u problematičnim naseljima”.
Sad ćemo im napravit kaos. Ja se ne šalim uopće kad vam ja govorim da sam agent tajne službe ( inkarnirao sam se ovdje i svi misle da sam prosječan civil a u osnovi sam skroz nešto deseto ).
Francuska unutarnja obavještajna agencija Direction Generale de la Securite Interieure (DGSI) upozorava na moguće nerede nakon polufinalne utakmice Svjetskog prvenstva između Francuske i Maroka u Kataru danas navečer, u dopisu koji je dobila radio postaja Europe 1.
Prisutnost ultradesničara na ulicama mogla bi dodatno povećati kaos, navodi se u izvješću. Na društvenim mrežama, nekoliko neonacističkih profila govori o “građanskom sukobu između dva naroda”. Kako prenosi Europe 1, u Strasbourgu je nekoliko desetaka članova “Strasbourg Offender”, huliganske skupine sastavljene od ultranacionalista, navodno planira izaći na ulice središta grada kako bi “patrolirali” i “uspostavili red”.
Radio postaja citira neimenovani izvor iz sigurnosnih vlasti koji kaže: “Nije moguće očekivati da neće biti incidenata”. Policija na Korzici također je zaprimila niz izjava svjedočenja da su mladi Korzikanci opetovano napadali marokanske navijače koji su slavili pobjedu Maroka nad Portugalom 10. prosinca. Prema izvješću, desetak mladih korzikanskih nacionalista navodno je šutiralo marokanska vozila uzvikujući rasističke slogane na korzikanskom poput: “Arabi Fora!” (Arapi van!).
Francuska obavještajna agencija napisala je: “Nogometni put Maroka izaziva neviđeni entuzijazam. Marokanska momčad postala je simbol pan-arabizma. Navijači iz radničkih četvrti sada su uglavnom fokusirani na podvige marokanske momčadi”. Nadalje, DGSI navodi da bi se, “ako Maroko pobijedi, nemiri bi se mogli intenzivirati i proširiti na druga područja s jakim alžirskim ili tuniškim zajednicama, posebno u problematičnim naseljima”.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ono je bio penal samo za one koji nisu nikad igrali nogomet, ili nemaju pojma o nogometu, ili ne poznaju nogometna pravila, ili su lopovi.RayMabus wrote:Ako se ti dogovoriš sa sudcima, FIFOM, Katarcima i s kime sve još ne iza zatvorenih vrata kako ćete izvest nešto ispred vrata protivnika a sudci će samo tražit bilo šta da to pretvore u penal ili slobodni udarac kako bi vi odma poveli i usmjerili tijek utakmice u svoju korist onda ti ne možeš pričat o sportu i zasluženoj pobjedi.
To je kriminal. On su kriminalci. Lopovi i varalice.
Podržavanje i savljenje takvih ekipa je podržavanje korupcije, lopovluka i prevarantskog načina ponašanja i razmišljanja u društvu i to ako radiš prenosiš i na buduća pokoljenja i takvo društvo stvaraš.
Sine to triba sve pozatvarat i izbacit iz sporta.
Uglavnom, sudac nas je pokrao i da je Boga i pravde trebalo bi ga kaznit.
Guest- Guest
Navukli im, koliko njih ceka uspeh.
Mozda i rodjak od Sudije bio medju ovima.
https://www.telegraf.rs/sport/katar-2022/3600643-nestvarni-prizori-slavlja-argentinaca-iz-buenos-ajresa
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Jel ti shvačaš da će oni umjesto lovorika i slave sada dobit etiketu nacije lopova i prevaranata radi ovoga šta su napravili ? Nije im ovo prvi put da kradu da se dokopaju finala. Ima i Maradona prije. Znači obrazac koji se ponavlja.Serbinho-3 wrote:
Navukli im, koliko njih ceka uspeh.
Mozda i rodjak od Sudije bio medju ovima.
https://www.telegraf.rs/sport/katar-2022/3600643-nestvarni-prizori-slavlja-argentinaca-iz-buenos-ajresa
Bog ima odličan smisao za humor. Toliko su težili pobjedi da su pokrali drugu ekipu i sad će umjesto lovorika dobit epitet nacije lopova i varalica.
2014-04-11
Kakav bre dobar fudbal ako jednom šutneš u okvir gola za 120 minuta? Prođeš grupu a u tri utakmice daš 2 gola? Naravno da može, ali nemoj da pričaš o dobrom fudbalu.Noor wrote:drago mi je da eto sada shvaćaš kako broj golova nije nikakav kriterij ni za dobar meč ni za prolaz dalje i uspon ka titulidzango wrote:Nismo Ali se igrao neki fudbal. Poljska je prošla grupu sa 2 data gloa. Jebeš taj fudbal.Noor wrote:da i?dzango wrote:
Meni je bolja ona koja daje golove. Vi ste na dve tekme, za 210 minuta, tri puta šutnuli u okvir gola i hoćete u finale Mundijala? Od svih protivnika na prvenstvu ste pobedili samo Kanadu i hoćete titulu?
vi ste dali 5, a ni jednu tekmu niste pobijedili
ajde ćuti, bre...pa ni grupu niste prošli
naših svih 120 minuta s brazilom je bio odličan fudbal, bez obzira na po 1 gol s obje strane
Prema Francuskom institutu za statistiku i ekonomske studije. u Francuskoj živi više od 780.000 ljudi marokanskog porijekla.
Nedavni spor oko viza otežao je Marokancima da posjećuju rođake u Francuskoj.
Očekuje se da će francuski predsjednik Emmanuel Macron, čija je vlada uvela vizna ograničenja, biti na tribinama tokom polufinala.
https://balkans.aljazeera.net/news/sports/2022/12/14/polufinale-sa-historijskom-pozadinom-maroko-protiv-bivseg-kolonizatora
Nedavni spor oko viza otežao je Marokancima da posjećuju rođake u Francuskoj.
Očekuje se da će francuski predsjednik Emmanuel Macron, čija je vlada uvela vizna ograničenja, biti na tribinama tokom polufinala.
https://balkans.aljazeera.net/news/sports/2022/12/14/polufinale-sa-historijskom-pozadinom-maroko-protiv-bivseg-kolonizatora
2014-04-11
ne dobar, odličan je bio s Brazilom...kad je i suđenje bilo poštenodzango wrote:Kakav bre dobar fudbal ako jednom šutneš u okvir gola za 120 minuta? Prođeš grupu a u tri utakmice daš 2 gola? Naravno da može, ali nemoj da pričaš o dobrom fudbalu.Noor wrote:drago mi je da eto sada shvaćaš kako broj golova nije nikakav kriterij ni za dobar meč ni za prolaz dalje i uspon ka titulidzango wrote:Nismo Ali se igrao neki fudbal. Poljska je prošla grupu sa 2 data gloa. Jebeš taj fudbal.Noor wrote:da i?dzango wrote:
Meni je bolja ona koja daje golove. Vi ste na dve tekme, za 210 minuta, tri puta šutnuli u okvir gola i hoćete u finale Mundijala? Od svih protivnika na prvenstvu ste pobedili samo Kanadu i hoćete titulu?
naših svih 120 minuta s brazilom je bio odličan fudbal, bez obzira na po 1 gol s obje strane
vas su izbušili, a mi 1:1
za sve koji tvrde da je lopta već preletjela Livakovića i da je on nogu digao na Alvareza kako bi ga zaustavio, a ne na loptu, evo lijepa fotkazoro avenger wrote:Ono je bio penal samo za one koji nisu nikad igrali nogomet, ili nemaju pojma o nogometu, ili ne poznaju nogometna pravila, ili su lopovi.RayMabus wrote:Ako se ti dogovoriš sa sudcima, FIFOM, Katarcima i s kime sve još ne iza zatvorenih vrata kako ćete izvest nešto ispred vrata protivnika a sudci će samo tražit bilo šta da to pretvore u penal ili slobodni udarac kako bi vi odma poveli i usmjerili tijek utakmice u svoju korist onda ti ne možeš pričat o sportu i zasluženoj pobjedi.
Podržavanje i savljenje takvih ekipa je podržavanje korupcije, lopovluka i prevarantskog načina ponašanja i razmišljanja u društvu i to ako radiš prenosiš i na buduća pokoljenja i takvo društvo stvaraš.
i najveća budala vidi šta se izdogađalo, samo treba biti pošten
Šandor Winnetou likes this post
“Normalno je što su Hrvati pobedili Brazil, kad smo ih mi Srbi prethodno zamorili”, glasi jedna pošalica koja se odnosi na neslavnu igru Orlova i pobedu Brazila od dva nula u grupnom takmičenju.Noor wrote:ne dobar, odličan je bio s Brazilom...kad je i suđenje bilo poštenodzango wrote:Kakav bre dobar fudbal ako jednom šutneš u okvir gola za 120 minuta? Prođeš grupu a u tri utakmice daš 2 gola? Naravno da može, ali nemoj da pričaš o dobrom fudbalu.Noor wrote:drago mi je da eto sada shvaćaš kako broj golova nije nikakav kriterij ni za dobar meč ni za prolaz dalje i uspon ka titulidzango wrote:Nismo Ali se igrao neki fudbal. Poljska je prošla grupu sa 2 data gloa. Jebeš taj fudbal.Noor wrote:da i?dzango wrote:
2014-04-11
- СУЗЕ РОНЕ ДУБРОВНИК И ПУЛА
АРГЕНТИНА ПОБЈЕДИ ТРИ : НУЛА -
Горко плаче Хрватска " дежела "
И проклиње Меси Лионела
Кукњава се чује до небеса
Хулијана куну Алвареса
Од зид многи ударају главу
Куну боју бијелу и плаву
И далеку земљу Аргентину
Што их баци лицем у прашину
Од Јадранског мора па до Сиска
Не престају јецаји и вриска
За ту тугу не постоји лијек
Плаче Задар, Шибеник, Осијек
Од Загреба све плаче до Сплита
Кано кад су изгубили Тита
Сузе роне Дубровник и Пула
Аргентина поб'једи с' три : нула
Сву Хрватску ухватила језа
Плаче Дорис , Томсон и Тереза
С њима плачу " бранитељи " Книна
Горке сузе рони Северина
Старо ,младо све кука и рида
Сузе лију Стипе и Колинда
И остали њини навијачи
Мило , Чанак , Драгиња и Тачи
Ни Коњевић Рашко из Зенице
Ноћас неће сушити зјенице
Сво Цетиње ноћас је на муке
Због " момчади " и Модрића Луке
Ноћас неће тећи р'јеке пива
Неће грмљет " Евива , евива "
Нити ће се пјеват " Чавоглава "
Нит коцкаста виорит застава
Нит ловнице пуцат испред врата
У част нове побједе Хрвата
Ноћас неће пјесму " Липа наша "
Запјевати Чађеновић Саша
Нит војници Дпс кланова
Из своијех луксузних станова
И из својих красних солитера
Миго , Јевто и Саво Кентера
Па због тога на данашњем дану
Алваресу хвала Хулијану
Што им мрежу напуни голова
И тешких ме поштедје болова
Хвала пуно Меси Лионеле
Браћа Срби све ти добро желе
С пуно срца , с пуно пијетета
Ко најбољем играчу свијета
Гол им мушки даде испод пречке
И оправи кући слуге Бечке
Порази их глатко к'о од шале
НЕК ТЕ СРЕЋА ПРАТИ У ФИНАЛЕ.
Перошевић
П.С
( због вишенедјељне блокаде мог фејсбук профила од стране централе у Загребу ,нијесам у могућности да на мрежама подијелим пјесму па вас молим да је прослиједите )
Svi ovi šta trkleljaju da je bio penal, neka to zadrže za sebe.Noor wrote:za sve koji tvrde da je lopta već preletjela Livakovića i da je on nogu digao na Alvareza kako bi ga zaustavio, a ne na loptu, evo lijepa fotkazoro avenger wrote:Ono je bio penal samo za one koji nisu nikad igrali nogomet, ili nemaju pojma o nogometu, ili ne poznaju nogometna pravila, ili su lopovi.RayMabus wrote:Ako se ti dogovoriš sa sudcima, FIFOM, Katarcima i s kime sve još ne iza zatvorenih vrata kako ćete izvest nešto ispred vrata protivnika a sudci će samo tražit bilo šta da to pretvore u penal ili slobodni udarac kako bi vi odma poveli i usmjerili tijek utakmice u svoju korist onda ti ne možeš pričat o sportu i zasluženoj pobjedi.
Ja znam što sam vidio svojim očima. Ne trebaju mi oni govorit što sam vidio. A ako smo vidjeli isto i za njih je to penal, onda imaju problema s razumijevanjem nogometa i nogometnih pravila..
Last edited by zoro avenger on 14/12/2022, 19:47; edited 2 times in total
Guest- Guest
Ovo su koferi puni keša otkriveni u najvećoj korupcijskoj aferi u EU
"Nitko neće proći nekažnjeno", rekla je Metsola otvarajući plenarnu sjednicu Europskog parlamenta u Strasbourgu i ustvrdila da se aferom, uz Europski parlament, pod napadom "našla i europska demokracija". "Ovi zloćudni akteri, povezani s autokratskim trećim zemljama, navodno su instrumentalizirali nevladine organizacije, sindikate, pojedince, pomoćnike i članove Europskog parlamenta u nastojanju da sebi podčine naše procese, no njihovi su zlonamjerni planovi propali", rekla je čelnica parlamenta.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-ovo-su-koferi-puni-kesa-otkriveni-u-najvecoj-korupcijskoj-aferi-u-eu/2421026.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
"Nitko neće proći nekažnjeno", rekla je Metsola otvarajući plenarnu sjednicu Europskog parlamenta u Strasbourgu i ustvrdila da se aferom, uz Europski parlament, pod napadom "našla i europska demokracija". "Ovi zloćudni akteri, povezani s autokratskim trećim zemljama, navodno su instrumentalizirali nevladine organizacije, sindikate, pojedince, pomoćnike i članove Europskog parlamenta u nastojanju da sebi podčine naše procese, no njihovi su zlonamjerni planovi propali", rekla je čelnica parlamenta.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-ovo-su-koferi-puni-kesa-otkriveni-u-najvecoj-korupcijskoj-aferi-u-eu/2421026.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
2014-04-11
Kako je bre suđenje uvek loše kada izgubite? Kako odličan fudbal kada jednom šutneš na gol? Naši su igrali loše i to sam odmah rekao.Noor wrote:ne dobar, odličan je bio s Brazilom...kad je i suđenje bilo poštenodzango wrote:Kakav bre dobar fudbal ako jednom šutneš u okvir gola za 120 minuta? Prođeš grupu a u tri utakmice daš 2 gola? Naravno da može, ali nemoj da pričaš o dobrom fudbalu.Noor wrote:drago mi je da eto sada shvaćaš kako broj golova nije nikakav kriterij ni za dobar meč ni za prolaz dalje i uspon ka titulidzango wrote:Nismo Ali se igrao neki fudbal. Poljska je prošla grupu sa 2 data gloa. Jebeš taj fudbal.Noor wrote:da i?dzango wrote:
Promašio loptu i stigao igrača. Penal.Noor wrote:za sve koji tvrde da je lopta već preletjela Livakovića i da je on nogu digao na Alvareza kako bi ga zaustavio, a ne na loptu, evo lijepa fotkazoro avenger wrote:Ono je bio penal samo za one koji nisu nikad igrali nogomet, ili nemaju pojma o nogometu, ili ne poznaju nogometna pravila, ili su lopovi.RayMabus wrote:Ako se ti dogovoriš sa sudcima, FIFOM, Katarcima i s kime sve još ne iza zatvorenih vrata kako ćete izvest nešto ispred vrata protivnika a sudci će samo tražit bilo šta da to pretvore u penal ili slobodni udarac kako bi vi odma poveli i usmjerili tijek utakmice u svoju korist onda ti ne možeš pričat o sportu i zasluženoj pobjedi.
tko kaže...isto bi rekla i da smo izgubili, što se vrlo, vrlo lako moglo desiti i u produžecima i u penalimadzango wrote:Kako je bre suđenje uvek loše kada izgubite? Kako odličan fudbal kada jednom šutneš na gol? Naši su igrali loše i to sam odmah rekao.Noor wrote:ne dobar, odličan je bio s Brazilom...kad je i suđenje bilo poštenodzango wrote:Kakav bre dobar fudbal ako jednom šutneš u okvir gola za 120 minuta? Prođeš grupu a u tri utakmice daš 2 gola? Naravno da može, ali nemoj da pričaš o dobrom fudbalu.Noor wrote:drago mi je da eto sada shvaćaš kako broj golova nije nikakav kriterij ni za dobar meč ni za prolaz dalje i uspon ka titulidzango wrote:Nismo Ali se igrao neki fudbal. Poljska je prošla grupu sa 2 data gloa. Jebeš taj fudbal.Noor wrote:da i?dzango wrote:
a suđenje bi ostalo ovakvo kakvo je i bilo
Misliš da Bog kažnjava ?zoro avenger wrote:Ono je bio penal samo za one koji nisu nikad igrali nogomet, ili nemaju pojma o nogometu, ili ne poznaju nogometna pravila, ili su lopovi.RayMabus wrote:Ako se ti dogovoriš sa sudcima, FIFOM, Katarcima i s kime sve još ne iza zatvorenih vrata kako ćete izvest nešto ispred vrata protivnika a sudci će samo tražit bilo šta da to pretvore u penal ili slobodni udarac kako bi vi odma poveli i usmjerili tijek utakmice u svoju korist onda ti ne možeš pričat o sportu i zasluženoj pobjedi.
Ne. Ako te zanima odgovor.
Ima neke druge koji prljaju rukice s time.
Jel ti palo na pamet da mrtva usta ne govore a klupko oko njih će se stezati jer je stvar očita ?
Nije. E vidiš meni je palo.
Naivan si ako misliš da se takvima može suditi. Previše znaju. Može se nešto drugo.
2014-04-11
promašio loptu s nogom u zraku i igrač naletio na njega. nema penala.dzango wrote:Promašio loptu i stigao igrača. Penal.Noor wrote:za sve koji tvrde da je lopta već preletjela Livakovića i da je on nogu digao na Alvareza kako bi ga zaustavio, a ne na loptu, evo lijepa fotkazoro avenger wrote:Ono je bio penal samo za one koji nisu nikad igrali nogomet, ili nemaju pojma o nogometu, ili ne poznaju nogometna pravila, ili su lopovi.RayMabus wrote:Ako se ti dogovoriš sa sudcima, FIFOM, Katarcima i s kime sve još ne iza zatvorenih vrata kako ćete izvest nešto ispred vrata protivnika a sudci će samo tražit bilo šta da to pretvore u penal ili slobodni udarac kako bi vi odma poveli i usmjerili tijek utakmice u svoju korist onda ti ne možeš pričat o sportu i zasluženoj pobjedi.
A da mu se krvi napijemo?RayMabus wrote:Misliš da Bog kažnjava ?zoro avenger wrote:Ono je bio penal samo za one koji nisu nikad igrali nogomet, ili nemaju pojma o nogometu, ili ne poznaju nogometna pravila, ili su lopovi.RayMabus wrote:Ako se ti dogovoriš sa sudcima, FIFOM, Katarcima i s kime sve još ne iza zatvorenih vrata kako ćete izvest nešto ispred vrata protivnika a sudci će samo tražit bilo šta da to pretvore u penal ili slobodni udarac kako bi vi odma poveli i usmjerili tijek utakmice u svoju korist onda ti ne možeš pričat o sportu i zasluženoj pobjedi.
Jel ti palo na pamet da mrtva usta ne govore a klupko oko njih će se stezati jer je stvar očita ?
Naivan si ako misliš da se takvima može suditi. Previše znaju. Može se nešto drugo.
Guest- Guest
Pa...ne pišem ja za kurac ono šta pišem i da ću ih oderati a s njihovom kožom brisati pod u javnoj sraoni.zoro avenger wrote:A da mu se krvi napijemo?RayMabus wrote:Misliš da Bog kažnjava ?zoro avenger wrote:Ono je bio penal samo za one koji nisu nikad igrali nogomet, ili nemaju pojma o nogometu, ili ne poznaju nogometna pravila, ili su lopovi.RayMabus wrote:Ako se ti dogovoriš sa sudcima, FIFOM, Katarcima i s kime sve još ne iza zatvorenih vrata kako ćete izvest nešto ispred vrata protivnika a sudci će samo tražit bilo šta da to pretvore u penal ili slobodni udarac kako bi vi odma poveli i usmjerili tijek utakmice u svoju korist onda ti ne možeš pričat o sportu i zasluženoj pobjedi.
To nije bila šala.
2014-04-11
ma nisu, na travnjak je bio bačen urok, a i agentica Troll je odradiladzango wrote:Kako je bre suđenje uvek loše kada izgubite? Kako odličan fudbal kada jednom šutneš na gol? Naši su igrali loše i to sam odmah rekao.Noor wrote:ne dobar, odličan je bio s Brazilom...kad je i suđenje bilo poštenodzango wrote:Kakav bre dobar fudbal ako jednom šutneš u okvir gola za 120 minuta? Prođeš grupu a u tri utakmice daš 2 gola? Naravno da može, ali nemoj da pričaš o dobrom fudbalu.Noor wrote:drago mi je da eto sada shvaćaš kako broj golova nije nikakav kriterij ni za dobar meč ni za prolaz dalje i uspon ka titulidzango wrote:Nismo Ali se igrao neki fudbal. Poljska je prošla grupu sa 2 data gloa. Jebeš taj fudbal.Noor wrote:da i?dzango wrote:
1'
Počela je utakmica.
Uskoro počinje utakmica
Igrači Francuske i Maroka izlaze na travnjak. Intonirat će se himne i kreće utakmica. Argentina čeka boljeg iz ovog susreta u finalu u nedjelju, a onaj tko izgubi igrat će se Hrvatskom za treće mjesto u subotu.
---
Aj pokradite ove ako imate muda.
Počela je utakmica.
Uskoro počinje utakmica
Igrači Francuske i Maroka izlaze na travnjak. Intonirat će se himne i kreće utakmica. Argentina čeka boljeg iz ovog susreta u finalu u nedjelju, a onaj tko izgubi igrat će se Hrvatskom za treće mjesto u subotu.
---
Aj pokradite ove ako imate muda.
2014-04-11
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 40 of 50