Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
je i meni se čini. Kolko god bi mi rado izbjegli njih tako bi i oni rado izbjegli nas.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Hektorović wrote:Kostarika je 90% igrači iz neke njihove lige.
kostarika igrala posve dobro ono kolko sam vidio te ukamice u principu sam pratio japance jer je ta nama zanimljivija
Znači mi na Japan, Maroko je dobio Španjolsku.
Kakva zavrzlama…
Kakva zavrzlama…
niels-
2021-04-26
niels wrote:Znači mi na Japan, Maroko je dobio Španjolsku.
Kakva zavrzlama…
a srbi ako prođu na portugal... bummer
2014-04-16
marcellus wrote:doduše nije da ih nisu tukli i ranije
Šiptari idu dalje...za u fiks staviti
darth_vader-
2014-04-17
Šandor Winnetou likes this post
mi nismo mogli kalkilirati, oni jesu. Vidjeti ćemo hoće li im se to isplatiti.marcellus wrote:je i meni se čini. Kolko god bi mi rado izbjegli njih tako bi i oni rado izbjegli nas.
niels wrote:Znači mi na Japan, Maroko je dobio Španjolsku.
Kakva zavrzlama…
Ja ne znam što bi bolje bilo ozbiljno. Mada ok. Da se ne lažemo sve je bolje nego Španjolska. Međutim na svakom turniru ako ga želiš osvojiti kad-tad moraš naletjeti na jake ekipe. Što se tiče ovoga s uvjetno govoreći slabijima... takve ekipe redovito se nabriju jer osjećaju da se moraju dokazivati. Dakle ponašaju se kao mi prije godina kad bi naletali na jake.
Ovo danas je meni bilo iskreno grozno. Da nisu šlampavi onako bili Belgijanci mogli smo kući ići s 2-3 razlike.
MDMiridije- Posts : 183
2022-10-01
MDMiridije wrote:niels wrote:Znači mi na Japan, Maroko je dobio Španjolsku.
Kakva zavrzlama…
Ja ne znam što bi bolje bilo ozbiljno. Mada ok. Da se ne lažemo sve je bolje nego Španjolska. Međutim na svakom turniru ako ga želiš osvojiti kad-tad moraš naletjeti na jake ekipe. Što se tiče ovoga s uvjetno govoreći slabijima... takve ekipe redovito se nabriju jer osjećaju da se moraju dokazivati. Dakle ponašaju se kao mi prije godina kad bi naletali na jake.
Ovo danas je meni bilo iskreno grozno. Da nisu šlampavi onako bili Belgijanci mogli smo kući ići s 2-3 razlike.
Nije grozno, jednostavno je Belgija van peaka, a Dalić je očito čuvao igrače. Efikasnost.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:MDMiridije wrote:niels wrote:Znači mi na Japan, Maroko je dobio Španjolsku.
Kakva zavrzlama…
Nije grozno, jednostavno je Belgija van peaka, a Dalić je očito čuvao igrače. Efikasnost.
Nikakva crna efikasnost nego čista sreća. Kakvo čuvanje igrača kada nemaš siguran prolaz jbt.
MDMiridije- Posts : 183
2022-10-01
darth_vader-
2014-04-17
niels likes this post
Apsolutno.
Jedino što znamo o Japancima - dobili su Švabe i Španjolce.
niels-
2021-04-26
Nema više laganih protivnika, u principu je svejedno, mora se ići 100%, i ako ide i ako ne ide.
niels-
2021-04-26
Šandor Winnetou likes this post
isto tako da su popušili od kostariceniels wrote:Apsolutno.
Kalkulisali na Maroko i sutra mogu ispasti od istog.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Baš rekoh sam sebi nikidan da bi volija pogledat utakmicu Rvacka Japan...kad pogleč baš to.
Pogledat ću je s guštom. Čestitke Lukaku na svim onim promašenim šansama i stativi. A šta reči osim Hvala ti.
Pogledat ću je s guštom. Čestitke Lukaku na svim onim promašenim šansama i stativi. A šta reči osim Hvala ti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dzango wrote:Ne morate. Dosta je da De Brujne pošalje dve svoje lopte na početku i ulazi voda u uši.dijagram wrote:Belgiji cemo uvaliti barem tri komada.niels wrote:Što se tiče belgijskih problema, ne zanimaju me.
Ja na terenu očekujem Belgiju u najboljem izdanju u zadnje 4 godine. Mnogi od tih igrača su na svojem posljednjem Mundijalu.
Sve ispod maksimalne igre, i idemo doma. I tako, i ako prođemo, će nam biti, od sada nadalje.
Bolji smo, morali bi strasno podbaciti da izgubimo ovu utakmicu.
Od Schwicaratca cete izgubiti 4;0 i onda nazad u majchicu Srbiju da im oni jebu mater.No ,srbi su chudan narod ,brzo zaboravljaju i ne poshtuju svoje pa je zato i mogao vladati vama onaj copavi tolike godine.Ovdje ste na forumu kulturni i fini i nisam vidio ni prochitao neka pichkaranja osim kada se izmedju sebe popichkarate.A jebi ga to je tipichno srpski,kako se drugima dopasti makar bili i zakleti neprijatelji.Ali ima jedna dobra stvar u svezi ovoga zadnjeg rata,dobili ste puno bosansih i kraishkih srba,oni ce vam popraviti krvnu sliku pa necete biti ko ovaj Pizon.Zbog njega bi volio najvishe da popushite od shipatza:::))Neka se chovek malo nervira ionako su mu upisi k'o ladna boza:::))
igramo sa japancima...bice svega
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
uglavnom ja cu slaviti...moji idu svakako u 1/4 finale
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koja sranja,trebali su samo još nijemci pustiti kostarikancima pa da i španjolci odu kući
vili40-
2015-08-02
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 36 of 50