ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal

Page 37 of 50 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50  Next

Go down

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 37 Empty Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal

Post by vili40 2/12/2022, 07:27

koja sranja,trebali su samo još nijemci pustiti kostarikancima pa da i španjolci odu kući :D

vili40

2015-08-02

Back to top Go down

Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal - Page 37 Empty Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal

Post by marcellus 2/12/2022, 07:39

vili40 wrote:koja sranja,trebali su samo još nijemci pustiti kostarikancima pa da i španjolci odu kući :D

da, to bi bilo stvarno šok da su iz grupe u kojoj su španjolci i njemci prošli kostarika i japan. Prije 20 godina nezamislivo.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 2/12/2022, 07:42

Hektorović wrote:Njemačka i Španjolska pred pakiranjem za doma

Čini se da kao i Belgijanci imaju probleme sa smjenom generacija, velikim padom forme ključnih igrača

izgleda da mi za sad vrlo bezbolno odrađujemo tu smjenu. Samo još treba vidje što će bit kad ode Luka

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Ringo10 2/12/2022, 08:05

Bolje Japan nego Spanjolska ili Njemacka
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 2/12/2022, 08:07

marcellus wrote:
Hektorović wrote:Njemačka i Španjolska pred pakiranjem za doma

Čini se da kao i Belgijanci imaju probleme sa smjenom generacija, velikim padom forme ključnih igrača

izgleda da mi za sad vrlo bezbolno odrađujemo tu smjenu. Samo još treba vidje što će bit kad ode Luka
Luka Ode poslije ovoga SP
Zamjena za Luku...nema zamjene
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by marcellus 2/12/2022, 08:16

Ringo10 wrote:Bolje Japan nego Spanjolska ili Njemacka

tako su očito i španjolci računali, bolje maroko nego mi

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 2/12/2022, 08:42

niels wrote:
vili40 wrote:
niels wrote:
vili40 wrote:doslovno smo se provukli,loše je to a pošto idemo dalje kao drugi i vjerojatno nas čekaju Španjolska i ako se provučemo tu čeka nas vjerojatno Brazil,realno nećemo daleko.Gvardiol odličan a Sosa i Juranović katastrofa,a najveća katastrofa su blentavi novinari..."Belgija u rasulu...posvađali se i potukli...Belgija nikad slabija...vatreni strašni i ubojiti" itd.itd.
Ja pogledam koeficijente na kladionici a ono koeficijent na pobjedu Hrvatske 2.80...alo...pa ti vjeruj novinarima a ne profesionalcima,inače popušila se jako velka lova u kladionicama,osobno znam dvojicu od kojih je jedan stavio 4 tisuće na pobjedu Hrvatske,jebi ga.

Vili, odigrali smo najbolju i najzreliju utakmicu u zadnjih par godina. Rješavanje viška, lopta u prostor, dupli pasovi, jedan dodir, šprintevi pod prekršajem…

Španjolska je vanserijska reprezentacija, ali ako Hrvatska ovo ponovi + zadnji pas i realizacija, biti će dobra utakmica.

Španjolci ne vole da im se oduzima i skriva lopta, ne vole okomite ekipe koje se munjevito otvaraju i napadaju ih u leđa, ne vole proigravanja na drugu vratnicu…
uhuh...dobro neću dalje jer očigledno sam gledao neku drugu utakmicu

Gleda se protiv koga se igra.

Curtois je najbolji golman svijeta, de Bruyne prvi veznjak Premiershipa, Lukaku najbolji centarfor na svijetu - i trebala im je pobjeda, i nisu je dobili, i to ne zato jer su igrali loše.

Dobro je, dižemo se kroz turnir.

Mislim, nevjerojatno koliko su neki u stanju omalovažavati igru reprezentacije i protivnike. Belgija je druga momčad svijeta, izašla je u najjačem sastavu i bila je visoko motivirana, a vili i ekipa pišu o utakmici kao da smo igrali prijateljsku protiv Kustošije. Sigurno da će i ekipa koja ima Lukakua, De Bruynea i Hazarda imati nešto za pokazati. A to što mi po nekima trebamo gaziti protivnike tipa Belgije, Argentine i Brazila kao plitak potok je totalno bahato razmišljanje. Došli smo u završnicu, tko zna kad ćemo opet. Ovo jest razlog za slavlje. Talijani se nisu niti kvalificirali, a koliko naslova prvaka svijeta imaju, mislim četiri? Njemci dva puta za redom ispali u grupi, isto četiri puta svjetski prvaci, zadnji put 2014. Razbili Brazil sred Brazila ko beba zvečku i nakon toga više nikad nisu prošli grupu. Belgija, prvaci europe, 2. na fifinoj ljestvici, tri godine prvi, nisu prošli grupu. Jebote.

2014-04-16

melkior, Šandor Winnetou and niels like this post

Back to top Go down

Post by Hektorović 2/12/2022, 10:37

Vidim Dalić se malo bezveze buni što se protiv Japana igra u 13 sati, jer to se ionako određuje davno određenim automatizmom po poretku u skupinama.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 2/12/2022, 16:06

Koji kvocijent inteligencije

2018-06-14

Back to top Go down

Post by marcellus 2/12/2022, 16:21

A glede kritika Dalića - ja mislim da smo zahvaljujući njemu na prvenstvu, i to još u eliminacijskoj fazi.

Jer, realno, Hrvatska ima samo dva vanserijska igrača - jedan je Gvardiol, koji je to posao na ovom prvenstvu, a ovi koji kritiziraju Dalića za kukavičluk i loše postavljenu igru su za njega još prije godinu dana govorili da je panj. Dalić se kockao s njim i pogodio.

Drugi je Luka, kojem su skoro 4 banke i pitanje koliko može izdržati tempo SP-a gdje utakmica redovno traje 105 minuta, s produžecima 140.

Sve ostalo su vrlo prosječni igrači, u kontkestu svjetskog prvenstva naravno. Mi nemamo Šukera ni Mandžu, i Dalić ga ne može roditi. Nemamo vrhunskog golmana ovaj put. Ukratko, došli smo jako daleko obzirom na igrački kadar kojim Dalić raspolaže. Belgija, neriješeno? Pa oni imaju najboljeg centarfora svijeta, najboljeg veznjaka premiershipa...

Toliko o kritičarima.

2014-04-16

melkior and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by Ringo10 2/12/2022, 16:32

marcellus wrote:A glede kritika Dalića - ja mislim da smo zahvaljujući njemu na prvenstvu, i to još u eliminacijskoj fazi.

Jer, realno, Hrvatska ima samo dva vanserijska igrača - jedan je Gvardiol, koji je to posao na ovom prvenstvu, a ovi koji kritiziraju Dalića za kukavičluk i loše postavljenu igru su za njega još prije godinu dana govorili da je panj. Dalić se kockao s njim i pogodio.

Drugi je Luka, kojem su skoro 4 banke i pitanje koliko može izdržati tempo SP-a gdje utakmica redovno traje 105 minuta, s produžecima 140.

Sve ostalo su vrlo prosječni igrači, u kontkestu svjetskog prvenstva naravno. Mi nemamo Šukera ni Mandžu, i Dalić ga ne može roditi. Nemamo vrhunskog golmana ovaj put. Ukratko, došli smo jako daleko obzirom na igrački kadar kojim Dalić raspolaže. Belgija, neriješeno? Pa oni imaju najboljeg centarfora svijeta, najboljeg veznjaka premiershipa...

Toliko o kritičarima.
Pa vecina ekipa ima jednog ili dva vanserijska a ostalo trkaci I radnici
Argentinci imaju Messija i to je to. Koga imaju Nijemci
Englezi ...onaj Harry Kane I ja ne znam Koji je drugi vanserijski
Mozda Brazil...Neimar I koji jos
Davno bjese kad su Nijemci imali sest vanserijskih ...i Brazilci...I Nizozemci
Argentinci su uvijek imali jednog ili dvojicu...Maradona im bio dovoljan...ostalo prosjek
Ali Luku necemo dugo moci nadoknaditi...mozda nikad
Kad on ode slijedi pad
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by niels 2/12/2022, 17:37

Imali smo jake ekipe i dobre rezultate i prije Luke, biti će ih i nakon.

Vjerojatno na drugim mjestima i u drugim ulogama, ionako uloga klasičnog playmakera odlazi…

Možda ćemo imati vrhunsko krilo, golgetera ili golmana, i opet dobro. Nije ni toliko stvar koga imaš, nego kako igraš. Mi od ‘98 do ‘06 nismo imali dobru ekipu, ali dečki su imali srca i karakter i premostili su dok nisu došli Modrić, Srna, Kranjčar, Eduardo…
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels 2/12/2022, 17:42

Hektorović wrote:Vidim Dalić se malo bezveze buni što se protiv Japana igra u 13 sati, jer to se ionako određuje davno određenim automatizmom po poretku u skupinama.

Cijela potka je da “nas ne poštuju”.

Nijednom nismo igrali u večernjem terminu, a svjetski smo viceprvaci. Zna Dalić da smo imali rane termine, pa bio je na ždrijebanju :) ali nada se da igrači ne znaju.

Motiv viška ne škodi, Jordan je navodno izmišljao da ga protivnički igrači vrijeđaju. Šampioni traže očajnički motiv, bilo gdje.
niels
niels

Male
2021-04-26

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by marcellus 2/12/2022, 18:10

niels wrote:Imali smo jake ekipe i dobre rezultate i prije Luke, biti će ih i nakon.

Vjerojatno na drugim mjestima i u drugim ulogama, ionako uloga klasičnog playmakera odlazi…

Možda ćemo imati vrhunsko krilo, golgetera ili golmana, i opet dobro. Nije ni toliko stvar koga imaš, nego kako igraš. Mi od ‘98 do ‘06 nismo imali dobru ekipu, ali dečki su imali srca i karakter i premostili su dok nisu došli Modrić, Srna, Kranjčar, Eduardo…

imamo sad mladu nadu gvardiola, i možda majer izraste u vrhunskog... u ovom trenutku nemamo pravog napadača i vanserijskog golmana

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 2/12/2022, 18:10

niels wrote:Imali smo jake ekipe i dobre rezultate i prije Luke, biti će ih i nakon.

imamo sad mladu nadu gvardiola, i možda majer izraste u vrhunskog... u ovom trenutku nemamo pravog napadača i vanserijskog golmana

2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto 2/12/2022, 18:11

koreja drama urugvaj drama
ostavio sam sve poslove i "zametnuo" mobitel , cekam srbiju :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 2/12/2022, 18:12

Ali bitnije je da hrvatska ima kontinuitet reprezentacije, da se redovito plasiramo na EU i SP. da opstanemo u tom krugu svjetskog vrha. To je jedino važno. Hrvatska je to odradila fantastično. Since 1998 smo redoviti na velikim natjecanjima, iako su oni prvi vatreni danas postarija gospoda.

2014-04-16

niels likes this post

Back to top Go down

Post by marcellus 2/12/2022, 18:14

debotoijusto wrote:koreja drama urugvaj drama
ostavio sam sve poslove i "zametnuo" mobitel , cekam srbiju :D

Srbija je uvijek drama.

Gledam komentare njihovih medija. Hrvatska uvijek prođe "nezasluženo", ima sreće, "ni kriva ni dužna" dođe u finale ili polufinale, protivnici igraju slabo, rade greške, poklanjaju golove.

Srbija pak uvijek nesretno i ne svojom krivicom ispadne u grupi, u rijetkim prilikama kad se uopće uspije kvalificirati za EU ili SP.

O tome pričam...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 2/12/2022, 18:15

Sreća, naime, prati hrabre - i one koji vjeruju u sebe, nemaju kompleksa, igraju s brazilom ili njemačkom isto onako kako bi igrali i s makedonijom ili moldavijom

Pa što Bog da.

2014-04-16

niels likes this post

Back to top Go down

Post by melkior 2/12/2022, 18:17

Japanci nemaju tehniku kao naši, ali nadigrat će nas trkački i kompaktnošću. Možda im možemo parirati borbenošću i osobnom kvalitetom pojedinaca, ali pitanje koliko dugo? Treba ih ubit u pojam s tri gola u njihovoj mreži do kraja prvog poluvremena, do kraja drugog poluvremena će naše ionako voziti kola hitne pomoći.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 2/12/2022, 18:21

melkior wrote:Japanci nemaju tehniku kao naši, ali nadigrat će nas trkački i kompaktnošću. Možda im možemo parirati borbenošću i osobnom kvalitetom pojedinaca, ali pitanje koliko dugo? Treba ih ubit u pojam s tri gola u njihovoj mreži do kraja prvog poluvremena, do kraja drugog poluvremena će naše ionako voziti kola hitne pomoći.
Moje predviđanje, tko prvi dobije drugi žuti karton, uzrokovat će poraz svoje reprezentacije.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 37 of 50 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics