Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
biće možda ono što sam napisao da španjolci žele više maroko nego hr u nokaut fazi.darth_vader wrote:Šandor Winnetou wrote:Japan poveo, kostarika izjednačila, po ovom idemo na Japan
Opet će se morati trčati cilu utakmicu, jebi ga... Španjolci barem daju doći do zraka ..
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
japanci zatvaraju tekmu, hoće li španjolci moći ili htjeti to probiti vidjeti ćemo
Šandor Winnetou wrote:biće možda ono što sam napisao da španjolci žele više maroko nego hr u nokaut fazi.darth_vader wrote:Šandor Winnetou wrote:Japan poveo, kostarika izjednačila, po ovom idemo na Japan
Opet će se morati trčati cilu utakmicu, jebi ga... Španjolci barem daju doći do zraka ..
A i tečaj na tiketu 29... Uvik im može brat od tetke neki sitniš staviti na to...
Doduše, ne plaše se nas, nego Brazila u četvrtfinalu...cila ta strana ždrijeba je horor
darth_vader-
2014-04-17
Njemačka i Španjolska pred pakiranjem za doma
Čini se da kao i Belgijanci imaju probleme sa smjenom generacija, velikim padom forme ključnih igrača
Čini se da kao i Belgijanci imaju probleme sa smjenom generacija, velikim padom forme ključnih igrača
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
istina, prati ždrijeb ako se želiš kladiti.darth_vader wrote:Šandor Winnetou wrote:biće možda ono što sam napisao da španjolci žele više maroko nego hr u nokaut fazi.darth_vader wrote:Šandor Winnetou wrote:Japan poveo, kostarika izjednačila, po ovom idemo na Japan
A i tečaj na tiketu 29... Uvik im može brat od tetke neki sitniš staviti na to...
Doduše, ne plaše se nas, nego Brazila u četvrtfinalu...cila ta strana ždrijeba je horor
Eden Hazard je sad u takvoj formi da bi i u 1. HNL bio prosječan igrač... Očekujem skorašnji transfer za kinu/arape/mls.
Zajedno sa DeBruyne i Lukakom.
Luka ima skoro 40 pa je još uvijek na vrhu.
Zajedno sa DeBruyne i Lukakom.
Luka ima skoro 40 pa je još uvijek na vrhu.
2018-04-10
Šandor Winnetou likes this post
Njemačka se čupa protiv Kostarike, izjednačila na 2:2 ,
biće da je naš Kostarica tu upetljao prste
biće da je naš Kostarica tu upetljao prste
I Španjolska i Njemačka se mogu dobiti.
Imaju i jedni i drugi očito probleme kao i Belgija, prije svega smjena generacija, veliki pad forme ključnih iskusnih igrača.
Imaju i jedni i drugi očito probleme kao i Belgija, prije svega smjena generacija, veliki pad forme ključnih iskusnih igrača.
2018-04-10
Šandor Winnetou wrote:istina, prati ždrijeb ako se želiš kladiti.darth_vader wrote:Šandor Winnetou wrote:biće možda ono što sam napisao da španjolci žele više maroko nego hr u nokaut fazi.darth_vader wrote:Šandor Winnetou wrote:Japan poveo, kostarika izjednačila, po ovom idemo na Japan
Prošlo me davno...siguran put u gubitak love su tečajevi 1.20-1.50, a još sigurniji ikakva uplata na tiket...niti jedna kladionica nije propala. Osim Štimčeve.
darth_vader-
2014-04-17
pobjedom Kostarike i njemačka i španjolska ispadaju ako japan uspije zadržati vodstvo, potpuno neočekivano moram priznati. Cijela grupa se pretvorila u jebački kupus.Hektorović wrote:I Španjolska i Njemačka se mogu dobiti.
ja se i ne sjećam kad sam stavio bilo kakvu okladu i moram priznati da sam u plusudarth_vader wrote:Šandor Winnetou wrote:istina, prati ždrijeb ako se želiš kladiti.darth_vader wrote:Šandor Winnetou wrote:biće možda ono što sam napisao da španjolci žele više maroko nego hr u nokaut fazi.darth_vader wrote:Šandor Winnetou wrote:Japan poveo, kostarika izjednačila, po ovom idemo na Japan
Prošlo me davno...siguran put u gubitak love su tečajevi 1.20-1.50, a još sigurniji ikakva uplata na tiket...niti jedna kladionica nije propala. Osim Štimčeve.
darth_vader likes this post
izgledalo je da će proć kostarika i japan a ispast njemačka i španjolska... kako je sad španjolska ipak prolazi, ako kostarika ne dotuče njemce, oni ko da su u berlinu u travnju 45. ono sve potonulo i bore se samo reda radi
a glede kladare da se neko kladio ko će sve proć u osminu finala i pogodio imao bi milijune na jednu uloženu kunu
njemci vode 3:2 no to im je malo zbog gol razlike, trenutno japan prvi, španjolska2, njemci 3, kostaric 4marcellus wrote:izgledalo je da će proć kostarika i japan a ispast njemačka i španjolska... kako je sad španjolska ipak prolazi, ako kostarika ne dotuče njemce, oni ko da su u berlinu u travnju 45. ono sve potonulo i bore se samo reda radi
Za Njemačku je ovo već drugi put da ispadaju u grupi.
Katastrofa.
Katastrofa.
2018-04-10
Kostarika je 90% igrači iz neke njihove lige.
2018-04-10
rezime, idemo na japan i teži ždrijeb no ako želiš biti prvak moraš sve satrati na putu
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ali totalka bi bila da su prošli japan i kostarika a ispali njemačka i španjolska. To bi nosilo milijune na kladari
isti kiki, možda je bolje nego na španjolce. Mislim da je tu espanja kalkulirala da nas izbjegne. Japanci prvu tekmu dobri, druga loši, treća dobri četvrta lošimarcellus wrote:Da, idemo na Japan. Jebeno.
Mi smo obrnto, prva loši, druga odlični, treća Bože pomozi, četvrta Odlični :))))))))))
je i meni se čini. Kolko god bi mi rado izbjegli njih tako bi i oni rado izbjegli nas.
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 35 of 50