Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
...ali je dobio cetri kroz supak..jos nije naucio da se ne smije hrvatima zamjeriti..a pogotovo ne otimati drzavni teritorij..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:0vaj borjan valjda ocekivao cvijece...dobro da nije po picki dobio....
nevažan netalentiran knindža
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Četnik.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:0vaj borjan valjda ocekivao cvijece...dobro da nije po picki dobio....
Isto ko i oni njihov predsjednik šta im je 23.05 ove godine mrtav ladan izjavio kako su oni imali prvo raditi veliku Srbiju.
Sad jede govna jer nije dao sankcije Rusiji.
Nazovi stvari pravim imenom i to je sve. Ako on ne priznaje Hrvatsku i tvrdi da postoji SAO Krajina ( čak i 87 godine kad se rodio ) onda je to to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Četnik.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:0vaj borjan valjda ocekivao cvijece...dobro da nije po picki dobio....
Isto ko i oni njihov predsjednik šta im je 23.05 ove godine mrtav ladan izjavio kako su oni imali prvo raditi veliku Srbiju.
Sad jede govna jer nije dao sankcije Rusiji.
Nazovi stvari pravim imenom i to je sve. Ako on ne priznaje Hrvatsku i tvrdi da postoji SAO Krajina ( čak i 87 godine kad se rodio ) onda je to to.
E to
Otpad i on i ona njegova plastiknjara
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
https://www.kurir.rs/sport/mundijal-2022/4059316/mocna-poruka-dusana-vlahovica-na-instagramu-srbija-svetsko-prvenstvo
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Grujic je trebao igrati protiv Brazila.
Prosao je Liverpul, Bundesligu i Porto.
Portugalci trce, igrali su jake utakmice u Ligi Sampinjona.
Ona pobegulja iz Partizana Zivkovic, ko da je video Djavola
se uplasio.
Masu lopti prokockao.
Gruja igra veznog, falio je neko njegovog profila, koji poput
Kovacica moze povuci loptu, pritom ima i sut.
Zatim Djuricic iz Sampdorije, ex-Sassuolo, takodje otprilike vezni prednji.
Treci mislim da se takodje uplasio, igra u Veroni valjda, nije Ilic.
Igrao u Zvezdi.
Prosao je Liverpul, Bundesligu i Porto.
Portugalci trce, igrali su jake utakmice u Ligi Sampinjona.
Ona pobegulja iz Partizana Zivkovic, ko da je video Djavola
se uplasio.
Masu lopti prokockao.
Gruja igra veznog, falio je neko njegovog profila, koji poput
Kovacica moze povuci loptu, pritom ima i sut.
Zatim Djuricic iz Sampdorije, ex-Sassuolo, takodje otprilike vezni prednji.
Treci mislim da se takodje uplasio, igra u Veroni valjda, nije Ilic.
Igrao u Zvezdi.
2014-08-25
Sad Belgija koja mora da se vadi preko nas
Bit ce zajebano
Bit ce zajebano
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
debotoijusto wrote:svi se pitaju i samo se o tome pricamentalitet wrote:Nitko se ne pita kako je je Katar dobio organizaciju svjetskog prvenstva u nogometu? Koliko je FIFA (chitaj mafija) dobila novca ,najvishe u privatne dzepove. Nogomet odavno nije ono shto bi trebao biti (SPORT) nego je mashina za zaludjivanje ljudi koji su uvjereni da je to neshto pozitivno.Milijuni se raduju i uzivaju u toj naj masovnijoj "sportskoj" predstavi koja nema nikakve veze sa sportom.Katar je robovlasnichka zemlja u kojoj zivi 3.5 miliona ljudi ,od toga 2 milijuna robova bez ikakvih ljudskih prava.U kataru je umrlo 15.000 radnika od rada na ovim objektima za to N.S.P.u nehumanim uvjetima.Cijeli to svijet zna ali licemjeri ljudskog roda bez obzira na rasu,naciju i vjeru ujedinili su se u jedno,da "uzivaju" na kostima tih radnika koji su prineseni na oltar nogometa.Fuj ,jebem ti ljudski rod treba par atomskih da ochisti ovu planetu od gamadi.
How Migrant Workers in Qatar are treated | Full Documentary Dirty Games - The Dark Side of Sports
https://www.youtube.com/watch?v=VeBUgSN2o00
katar je robovlasnicka zemlja ? netko otima ljude po vukojebinama da zidjaju tamo ili oni sami dolaze u potrazi za boljim zivotom ?
0d kud sad 15 000 umrlih ? sto to pricas ?
Samo na gradnji stadiona je umrlo od velikih vrucina 6.500 tisuca ljudi jer su morali raditi na +50 stupnjeva , a ostali su umrli na drugim dijelovima gradilishta i to je izvijeshce jedne schwapske sindikalne agencije .Medjutim u tvojoj nogometnoj vukojebini o tome se ne pishe jer kako pokvariti uzitak korisnim budalama koje uchestvuju u globalnoj manifestaciji ispiranja mozga.Zadnji puta kada sam bio u Hrvatskoj vidio sam ono shto sam vidio 1991,isprati mozak hrvatima je lakshe nego oprati dupe usranom djetetu.Necu nikad zaboraviti tu noc nakon utakmice sa Francuzima svi kafici su bili krcati i pilo se do besvijesti,cijela Hrvatska je bila na nogama.Samo mi je palo na pamet jedna stvar,Sta bi bilo da ovoliko hrvata izadje na ulice i protestira protiv onih koji ih prcaju vec 30 godina?Pametnom dosta.Dodushe i ja sam tu noc uzivao u krevetu jedne dobre pichke koja mi se nesebichno davala..Uf,ako ovo prochita najebo sam:::)))
The Dark Side Of The Qatar World Cup 2022
https://www.youtube.com/watch?v=-7PrDBCRKko
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Belgija je slabija nego što se misli.
To sam i ja ranije naglasio na temi.
No, ne znači da su bezopasni i pogotovo da će to biti protiv nas. Protiv Kanade su potpuno podbacili, a protiv Maroka su razočarali.
Maroko ih je jednostavno nadigrao, oni su vrlo solidna momčad.
A nisu Arapi, kako je ranije marc pogrešno napisao.
Moroccans are primarily of Arab and Berber origin[32][36] as in other neighbouring countries in the Maghreb region.[37] Arabs make up 44% of the population of Morocco, while Arabized Berbers make up 24%, Berbers make up 21%, the Baydhan make up 10%, and others make up 1%.[38]
Etnički su u većini berberskog podrijetla. Berberski im je i službeni jezik. Uz arapski.
Nazvati ih Arapima je jednostavno pogrešno.
Ne, etnički su većinom arapi a na drugom su mjestu arabizirani berberi koji sebe smatraju arapima, a ne berberima.
maroko je pustinjska zemlja ali ima ugodniju klimu nego druge pustinjske drzave poput egipta,libije,tunisa,malija..zbog planinskog lanca atlasa i sredozemnog mora...bio sam tamo..ugodna mediteranska klima prevladava u sjevernom maroku a sredisnji maroko zbog gorja atlas ima polupustinjsku klimu gdje nije previse vruce...tek juzni djelovi maroka su prava sahara i velike vrucine
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Belgija je slabija nego što se misli.
No, ne znači da su bezopasni i pogotovo da će to biti protiv nas. Protiv Kanade su potpuno podbacili, a protiv Maroka su razočarali.
Moroccans are primarily of Arab and Berber origin[32][36] as in other neighbouring countries in the Maghreb region.[37] Arabs make up 44% of the population of Morocco, while Arabized Berbers make up 24%, Berbers make up 21%, the Baydhan make up 10%, and others make up 1%.[38]
Etnički su u većini berberskog podrijetla. Berberski im je i službeni jezik. Uz arapski.
Ne, etnički su većinom arapi a na drugom su mjestu arabizirani berberi koji sebe smatraju arapima, a ne berberima.
Ti i dalje ne razumiješ.
Rekao sam da su berberskog podrijetla (gore boldano), a ne da su sad većinski berberi.
Kužiš razliku?
Otkud Arapi u tom dijeli Mediterana?
Došli su s arapskim osvajanjima i islamiziranjem tog područja vojnom silom.
Prije nego su oni došli, živjelo je neko lokalno stanovništvo, a to su bili Berberi.
Slično kao što su Bugari zapravo preslojeni (slavenizirani) Tursci, a to je činjenica koju nećeš moći naći na netu ili bar ne lako. Da bi to znao moraš studirati primjerice etnologiju na Filozofskom fakultetu i to će ti reći svaki solidniji završeni student etnologije.
Ali ti se naravno oslanjaš isključivo na wiki i net kao izvor, a tamo ne možeš naći znanje o nekim činjenicama, moraš znati koju literaturu trebaš koristiti.
Tako ti to ide kada pokušaš ispasti pametnim izvan područja svoje ekspertize a to je kod tebe isključivo i jedino pop trash kultura (zapada). Filmovi, tv serije i slične stvari.
Za ostalo si obična truba i jadna neznalica.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Belgija je slabija nego što se misli.
Ti i dalje ne razumiješ.
Rekao sam da su berberskog podrijetla (gore boldano), a ne da su sad većinski berberi.
Kužiš razliku?
Otkud Arapi u tom dijeli Mediterana?
Došli su s arapskim osvajanjima i islamiziranjem tog područja vojnom silom.
Prije nego su oni došli, živjelo je neko lokalno stanovništvo, a to su bili Berberi.
Slično kao što su Bugari zapravo preslojeni (slavenizirani) Tursci, a to je činjenica koju nećeš moći naći na netu ili bar ne lako. Da bi to znao moraš studirati primjerice etnologiju na Filozofskom fakultetu i to će ti reći svaki solidniji završeni student etnologije.
Ali ti se naravno oslanjaš isključivo na wiki i net kao izvor, a tamo ne možeš naći znanje o nekim činjenicama, moraš znati koju literaturu trebaš koristiti.
Tako ti to ide kada pokušaš ispasti pametnim izvan područja svoje ekspertize a to je kod tebe isključivo i jedino pop trash kultura (zapada). Filmovi, tv serije i slične stvari.
Za ostalo si obična truba i jadna neznalica.
Na sličan su način prvo dedalos, a onda i neki drugi od sebe napravili budale kada kao kakti veliki poznavatelji fizike nisu mogli odgovoriti na moje pitanje o čemu ovisi gravitacija.
Nije u pitanju samo masa tijela, ali ta se informacija (provjeravao sam) ne može naći na netu. Moraš znati koju literaturu trebaš čitati i moraš je naravno i čitati i proučavati (studurati).
Dedalos je znao reći da je on sveznajuć (praktički bog, neka vrsta), jer zna koristiti net (Google) a tamo može naći sva znanja.
Poanta je u tome da to nije moguće, ali on to nije znao i vjerojatno i dalje ne zna. Kao ni ti.
"Puny god" - Hulk.
Citat sa odgovorom iz literature sam naveo na forumu, a vidio ga je, a vjerojatno i jedini zapamtio samo prcko.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:maroko je pustinjska zemlja ali ima ugodniju klimu nego druge pustinjske drzave poput egipta,libije,tunisa,malija..zbog planinskog lanca atlasa i sredozemnog mora...bio sam tamo..ugodna mediteranska klima prevladava u sjevernom maroku a sredisnji maroko zbog gorja atlas ima polupustinjsku klimu gdje nije previse vruce...tek juzni djelovi maroka su prava sahara i velike vrucine
Oni nikada nisu ni bili niti su i sad tako isključivi i islamistički fanatični poput primjerice im susjeda u Alžiru, niti su tako nesložni i raslojeni poput plemena u Libiji. Arapsko proljeće tamo nije uspjelo naći zamah poput onoga u Egiptu, Alžiru, Libiji, Siriji itd.
Dakle, kulturološki su prilično daleko od Arapa.
Berberska psihologija i interna kultura koja je samo djelomično i poluuspješno (jezik) naknadno arabizirana.
Guest- Guest
rekao si u prvom postu da nisu arapi. Jesu, arapi kao takvi su većinsko stanovništvo maroka (relativna većina) a od ostatka su najveći dio arabizirani berberi koji su opet - arapi. Neovisno o porijeklu.
https://www.telegraf.rs/sport/katar-2022/3591906-hrvati-objavili-i-broj-sneze-borjan-evo-kakve-joj-uzasne-poruke-salju
2014-08-25
https://www.index.hr/amp/sport/clanak/borjan-primitivci-dijele-moj-broj-i-vrijedjaju-me-dobio-sam-2500-poruka/2415730.aspx
2014-08-25
Advokati, FIFA, Katar, 150 miliona eura za dusevni bol.
Ionako to Snezi nece trajati dugo.
Okrivi organizaciju Mundijala za poraz od HR.
Ionako to Snezi nece trajati dugo.
Okrivi organizaciju Mundijala za poraz od HR.
2014-08-25
za duševni moj kurac
mogo je ne srat da je dalmacija srbija pa ga ne bi vrijeđali
ovako se može žalit upravi vodovoda
mogo je ne srat da je dalmacija srbija pa ga ne bi vrijeđali
ovako se može žalit upravi vodovoda
"Kakva sjajna utakmica na Svjetskom prvenstvu. Preponosna sam na momčad Hrvatske. Kanada se hrabro borila. Justin Trudeau, nedostajalo mi je tvoje društvo večeras. Ponosno sam nosila narodnu nošnju iz Posavine, i predstavila naše naslijeđe i nacionalne boje", poručila je bivša predsjednica putem Facebooka.
jakove jakove
jakove jakove
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Mk
28. novembar 2022 | 07:43
E lepo je rekla ovo Borjanova zena, "svako bi slavio pobedu, a vi slavite mrznju" e to je taj problem njihov oduvek bio. Neka si im rekla.
ODGOVORITE [size=13]›
[/size]
52
1
2014-08-25
Eto, Kanada je jos u igri.
3:0 tehnickim rezultatom.
Treba i John Deere da tuze.
Barem to po USA odmah padne planina tuzbi,
dok procitas svaku.
Udar na zenu pred milijardu ljudi ispred TV,
ima tu gomila toga.
Koga briga za njih, ali ovce sluze za sisanje i
da im uzmes novac.
3:0 tehnickim rezultatom.
Treba i John Deere da tuze.
Barem to po USA odmah padne planina tuzbi,
dok procitas svaku.
Udar na zenu pred milijardu ljudi ispred TV,
ima tu gomila toga.
Koga briga za njih, ali ovce sluze za sisanje i
da im uzmes novac.
2014-08-25
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 19 of 50