Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
I da, provukli smo se... ali smo se provukli protiv 2. najbolje reprezentacije svijeta po ljestvici fife, koja je igrala punom snagom ovaj put. Što je, je li, jako dobro. Moglo je i bolje, sudac nema pišu.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:niels wrote:marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Belgija odigrala najbolju svoju tekmu na turniru, na njihovu žalost prekasno su se probudili i naletili na solidnu Hrvatsku a tu se teško vaditi iz govana u koja su upali.
Pa pizda im materina baš su protiv nas morali proigrat onako kako znaju
inače, odlična utakmica, respect i našima i njihovima osim Sose
Marcel, kad se bekovi daju visoko, pa i duboko u šesnaesterac onda ne možeš očekivati prekrasne golove…Borna je dušu ispustio na terenu.
Ma bili su svi odlični, i naši i njihovi. Belgija je morala ići po gol, Hrvatska joj je uzela loptu i kontrirala. Zrela utakmica obje ekipe.
Da je Lukaku zdrav, možda ne bi bilo tako. Ali onda ne bi ni izgubili od Maroka, pa svejedno bi bili drugi.
ma pizda materina prvo belgijancima, jer su baš protiv nas morali proigrat onako kako znaju i mogu, a mogu jebeno.
Odlični su, i nismo se provukli na sreću nego su i naši igrali odlično, ako ćemo istinu.
A pizda materina i onom kanadskom turčinu što je spušio pacerski gol, ne bi me čudilo da je namjerno, da nas zajebe
Rekla mu je baba da je blentav...baba najbolje svoje čedo...vidim da ga vataju u đir i njegovi zbog spektakularnih poteza
darth_vader-
2014-04-17
dijagram wrote:Nismo, tek viceprvaci, a tako nas i gledam kad dajem ove kritike.niels wrote:dijagram wrote:Samo za Gvardiola mogu reci igrao iz sve snageniels wrote:Ne, ja sam stvarno kritičan, nikada zadovoljan, i danas su griješili, ali ukupno odigrali su maestralno.
Belgiji isto svaka čast, igrali su iz sve snage, nemojmo zaboraviti koga smo danas pokopali, i to jednu generaciju. Mnogi od Belgijanaca neće vidjeti slijedeći Mundijal.
Belgijci, zadnjih 15 minuta sto se i ocekivalo kod 0:0
Podbacio Modric, Lovren i Brozovic previse gresaka, Kovacic i Juranovic, bezidejni nakon prodora, Perisic i Sosa, nikad losiji centarsut,
los kontakt s loptom, Livaja i Kramaric bez prave lopte cijelu utakmicu.
Tako se odigra na nulu.
Livakovic nesiguran, puno srece u obrani.
Zamjene lose, panj petkovic i pasalic oba daleko izvan forme, ajde majer ok.
Ovo iz rukava da sad ne ulazium studiozno:)
Jedino dobro nisu se pretrgli ni izmorili silnom agilnoscu, mozda zaigraju bolje sa spanjolcima.
Perfekcije u ovakvim utakmicama nema, a sreće smo morali imati, i to puno.
Igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli, a mi smo odšetali s 0:0 i osminom finala protiv maksimalno angažirane Belgije. Dakle, dozvolili smo im malo ili ništa, a kad su se i razigrali, nije ih htjela sreća.
Ako je takav odron odigrao za 0:0 protiv Belgije koja je morala pobijediti, onda mi sa odličnom i besprijekornom igrom smo prvaci svijeta, 100%
Mogu i moraju vise, neki malo vise a neki puno vise.
Uvijek, uvijek se može bolje. Bilo je 48% šansi za Belgiju, 27% za remi, 25% za pobjedu Hrvatske.
Ali ovo je bilo dovoljno.
I ponavljam, bilo je grešaka, ali ne zbog kukavičluka, neznanja, indolencije ili bezidejnosti. Igrali su pod pritiskom, treba se otresti jednog igrača, drugi pritrčava, ili dodaješ na uklizavanje…nije isto.
Možda smo i bili viceprvaci, ali Belgija je drugorangirana…
niels-
2021-04-26
dijagram wrote:Malo provokacije, ne skodi:)niels wrote:dijagram wrote:Pa one dvije plasticne kutijice.niels wrote:dijagram wrote:pusti nielsa, on gleda reprizu sukera i ekipe protv njemacke iz 98.vili40 wrote:uhuh...dobro neću dalje jer očigledno sam gledao neku drugu utakmicuniels wrote:vili40 wrote:doslovno smo se provukli,loše je to a pošto idemo dalje kao drugi i vjerojatno nas čekaju Španjolska i ako se provučemo tu čeka nas vjerojatno Brazil,realno nećemo daleko.Gvardiol odličan a Sosa i Juranović katastrofa,a najveća katastrofa su blentavi novinari..."Belgija u rasulu...posvađali se i potukli...Belgija nikad slabija...vatreni strašni i ubojiti" itd.itd.
Ja pogledam koeficijente na kladionici a ono koeficijent na pobjedu Hrvatske 2.80...alo...pa ti vjeruj novinarima a ne profesionalcima,inače popušila se jako velka lova u kladionicama,osobno znam dvojicu od kojih je jedan stavio 4 tisuće na pobjedu Hrvatske,jebi ga.
Vili, odigrali smo najbolju i najzreliju utakmicu u zadnjih par godina. Rješavanje viška, lopta u prostor, dupli pasovi, jedan dodir, šprintevi pod prekršajem…
Španjolska je vanserijska reprezentacija, ali ako Hrvatska ovo ponovi + zadnji pas i realizacija, biti će dobra utakmica.
Španjolci ne vole da im se oduzima i skriva lopta, ne vole okomite ekipe koje se munjevito otvaraju i napadaju ih u leđa, ne vole proigravanja na drugu vratnicu…
ostavilo mu kasetu a danasnje kanale ne zna pronaci
Što je kazeta?
Na jednoj tekme na drugoj debi osvaja dalas:)
Nemoj sinko…ne razumijem ti se ja u te…tehnike.
To vi mladi danas…
Ma to je već naš standardni dupli pas ;)
niels-
2021-04-26
ajde da vidimo sad Španjolce,najvjerojatnije naše iduće protivnike.Po meni su oni jedna od tri najveća favorita za osvajanje prvenstva.Kreću se fantastično i trče sto na sat ali ne bezglavo nego organizirano,presing od prve do zadnje minute naravno ako im treba.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:ajde da vidimo sad Španjolce,najvjerojatnije naše iduće protivnike.Po meni su oni jedna od tri najveća favorita za osvajanje prvenstva.Kreću se fantastično i trče sto na sat ali ne bezglavo nego organizirano,presing od prve do zadnje minute naravno ako im treba.
Bolje spanjolci nego oni cigojneri portugalci
Njih valjda nikad necemo pobijediti
dijagram-
2015-08-09
portugalci nisu nešto a ne znam kakav skor imamo sa španjolcima...dijagram wrote:vili40 wrote:ajde da vidimo sad Španjolce,najvjerojatnije naše iduće protivnike.Po meni su oni jedna od tri najveća favorita za osvajanje prvenstva.Kreću se fantastično i trče sto na sat ali ne bezglavo nego organizirano,presing od prve do zadnje minute naravno ako im treba.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:portugalci nisu nešto a ne znam kakav skor imamo sa španjolcima...dijagram wrote:vili40 wrote:ajde da vidimo sad Španjolce,najvjerojatnije naše iduće protivnike.Po meni su oni jedna od tri najveća favorita za osvajanje prvenstva.Kreću se fantastično i trče sto na sat ali ne bezglavo nego organizirano,presing od prve do zadnje minute naravno ako im treba.
Bolji nego s cigicima.
Dobili smo ih na europskom 2:1 prijepar godina, i davno nas pocetku, i par nerijesenih prijateljskih
4-2 za njih i par nerijesenih
dijagram-
2015-08-09
gvardijol je stvarno igracina..od slavena bilica nismo imali u obrani takvog igraca..cak bi rekao da je uzeo najbolje i od bilica i od nikole jerkana..perisic je dokazao kako profesionalac treba igrati...igrac koji je bio mozda i najprozivaniji reprezentativac juranovic odigrao je musku i zrelu utakmicu...nije los bio ni lovren uz pokoji kiksic..duznici kramaric livaja kovacic najbolji iz prosle utakmice...ali najveci ? je ipak modric..jer ocito je da je on taj igrac koji moze prevagnuti i usmjeriti nase ambicije i igru...pitanje je samo koliko snage ima...ali evidentno je da zeli ali ne moze vise igrati u ritmu kakvom je igrao..jer svaka godina vise nosi svoje..ali realno on je najvazniji kotacic u motoru..playmaker...kad on stane..stane i nas ritam..sto se najbolje vidjelo na ovoj utakmici..
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Dečki, da je ovdje bila reprezentacija SFRJ:
- selekcija: 11 iz Srbije, po 1 iz Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Kosova, 2 iz Vojvodine i Hrvatske, ostali iz BiH
- priprema: šteka Marlbora i boca štoka dnevno
- 1. utakmica: Zap. Njemačka, vodimo 2:0, gubimo 2:3 u zadnjem napadu
- tučnjava na treningu dan nakon
- 2. utakmica: Zair, 9:0
- trening odgođen zbog slavlja noć prije
- 3. utakmica: Bugarska, izbornik i igrači nagađaju u izjavama s koliko će pobjediti, penal za Bugare na otvaranju, 0:1, drugi gol za 0:2, najmlađi igrač smanjuje na 1:2, Bugari u smiraj utakmice daju za 1:3, ispadaju;
- svađa na terenu, tučnjava u svlačionici
- svađa igrača s izbornikom, izbornik ima predstavu za novinare za Oscara
- izbornika zove predsjednik FSS i daje mu otkaz jer igrači vele da više neće igrati
- na povratku pijanka u avionu, ludilo i kaos.
Zap. Njemačka mirno osvaja prvenstvo preko Francuske (koju smo pobijedili 1:3 u pripremnim utakmicama).
- selekcija: 11 iz Srbije, po 1 iz Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Kosova, 2 iz Vojvodine i Hrvatske, ostali iz BiH
- 3. utakmica: Bugarska, izbornik i igrači nagađaju u izjavama s koliko će pobjediti, penal za Bugare na otvaranju, 0:1, drugi gol za 0:2, najmlađi igrač smanjuje na 1:2, Bugari u smiraj utakmice daju za 1:3, ispadaju;
- izbornika zove predsjednik FSS i daje mu otkaz jer igrači vele da više neće igrati
Zap. Njemačka mirno osvaja prvenstvo preko Francuske (koju smo pobijedili 1:3 u pripremnim utakmicama).
niels-
2021-04-26
marcellus likes this post
vuksadinare wrote:gvardijol je stvarno igracina..od slavena bilica nismo imali u obrani takvog igraca..cak bi rekao da je uzeo najbolje i od bilica i od nikole jerkana..perisic je dokazao kako profesionalac treba igrati...igrac koji je bio mozda i najprozivaniji reprezentativac juranovic odigrao je musku i zrelu utakmicu...nije los bio ni lovren uz pokoji kiksic..duznici kramaric livaja kovacic najbolji iz prosle utakmice...ali najveci ? je ipak modric..jer ocito je da je on taj igrac koji moze prevagnuti i usmjeriti nase ambicije i igru...pitanje je samo koliko snage ima...ali evidentno je da zeli ali ne moze vise igrati u ritmu kakvom je igrao..jer svaka godina vise nosi svoje..ali realno on je najvazniji kotacic u motoru..playmaker...kad on stane..stane i nas ritam..sto se najbolje vidjelo na ovoj utakmici..
Modrić u ovom ritmu može 60 minuta, Majer mora preuzeti.
Mateo mora iskoristiti svaki put kad je sam s loptom da se daje naprijed i probija obranu po sredini i upošljava napadače.
To će nas ubrzati i učiniti okomitijima.
niels-
2021-04-26
dijagram wrote:vili40 wrote:portugalci nisu nešto a ne znam kakav skor imamo sa španjolcima...dijagram wrote:vili40 wrote:ajde da vidimo sad Španjolce,najvjerojatnije naše iduće protivnike.Po meni su oni jedna od tri najveća favorita za osvajanje prvenstva.Kreću se fantastično i trče sto na sat ali ne bezglavo nego organizirano,presing od prve do zadnje minute naravno ako im treba.
Bolji nego s cigicima.
Dobili smo ih na europskom 2:1 prijepar godina, i davno nas pocetku, i par nerijesenih prijateljskih
4-2 za njih i par nerijesenih
Tri puta...u Valenciji, na Euru u Francuskoj i u ligi nacija nakon SP-a, s dva gola nestalog Jedvaja...dobra je stvar što ti daju igrati i ne pušu za vratom ka oni drugi pirenejski cigani...manje tuku plus su veće pičke od naših u duelu...portugalski cigani igraju često po potrebi i u kost, a imaju i odličnu kombinatoriku, jednostavno se naši odbijaju od njih...ovi barem ne pušu za vratom protivniku jer su jednostavno previše uvjereni u vlastitu superiornost...ako se naši odluče naši igrati lopte kako znaju naučeno s dječjeg igrališta možda ih i dobijemo, ako ćemo glumiti šatro kontrolirani rizik, curiti će nam na sve strane, faktor sreće smo potrošili...run and gun pa tko koga...
darth_vader-
2014-04-17
vili40 wrote:ajde da vidimo sad Španjolce,najvjerojatnije naše iduće protivnike.Po meni su oni jedna od tri najveća favorita za osvajanje prvenstva.Kreću se fantastično i trče sto na sat ali ne bezglavo nego organizirano,presing od prve do zadnje minute naravno ako im treba.
nije da nam leže ali uz malo sreće možemo ih dobit
darth_vader wrote:marcellus wrote:niels wrote:marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Belgija odigrala najbolju svoju tekmu na turniru, na njihovu žalost prekasno su se probudili i naletili na solidnu Hrvatsku a tu se teško vaditi iz govana u koja su upali.
Marcel, kad se bekovi daju visoko, pa i duboko u šesnaesterac onda ne možeš očekivati prekrasne golove…Borna je dušu ispustio na terenu.
Ma bili su svi odlični, i naši i njihovi. Belgija je morala ići po gol, Hrvatska joj je uzela loptu i kontrirala. Zrela utakmica obje ekipe.
Da je Lukaku zdrav, možda ne bi bilo tako. Ali onda ne bi ni izgubili od Maroka, pa svejedno bi bili drugi.
ma pizda materina prvo belgijancima, jer su baš protiv nas morali proigrat onako kako znaju i mogu, a mogu jebeno.
Odlični su, i nismo se provukli na sreću nego su i naši igrali odlično, ako ćemo istinu.
A pizda materina i onom kanadskom turčinu što je spušio pacerski gol, ne bi me čudilo da je namjerno, da nas zajebe
Rekla mu je baba da je blentav...baba najbolje svoje čedo...vidim da ga vataju u đir i njegovi zbog spektakularnih poteza
najgori golman prvenstva, ali informer drka da je reko ustašama što ih ide... a šupalj ko žena srpskog nogometaša
niels wrote:Dečki, da je ovdje bila reprezentacija SFRJ:
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Vilerov goblen odlazi u povijestmarcellus wrote:darth_vader wrote:marcellus wrote:niels wrote:marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Belgija odigrala najbolju svoju tekmu na turniru, na njihovu žalost prekasno su se probudili i naletili na solidnu Hrvatsku a tu se teško vaditi iz govana u koja su upali.
najgori golman prvenstva, ali informer drka da je reko ustašama što ih ide... a šupalj ko žena srpskog nogometaša
...zao mi je to reci..ali deda je u pravu...ovakav modric moze igrati samo jedno poluvrijeme i mislim da bi tada bio puno korisniji..kad mu ponestane snage kao da imamo igraca manje..kovacic igra na mahove..odigra odlicno pa se skriva...dalic nema muda izvaditi modrica ili mu reci da ce igrati jedno poluvrijeme..gledao sam na youtube modrica na utakmicama iz rusije i sad..velika je razlika..tada je modric imao snage za 90 minuta i stvarno je dirigirao momcadi i sredinom terena..sve do finala napravio je manje gresaka nego u ove tri utakmice i kad bi pogrijesio odmah bi trcao za protivnikom da ispravi gresku..sada to.nije slucajniels wrote:vuksadinare wrote:gvardijol je stvarno igracina..od slavena bilica nismo imali u obrani takvog igraca..cak bi rekao da je uzeo najbolje i od bilica i od nikole jerkana..perisic je dokazao kako profesionalac treba igrati...igrac koji je bio mozda i najprozivaniji reprezentativac juranovic odigrao je musku i zrelu utakmicu...nije los bio ni lovren uz pokoji kiksic..duznici kramaric livaja kovacic najbolji iz prosle utakmice...ali najveci ? je ipak modric..jer ocito je da je on taj igrac koji moze prevagnuti i usmjeriti nase ambicije i igru...pitanje je samo koliko snage ima...ali evidentno je da zeli ali ne moze vise igrati u ritmu kakvom je igrao..jer svaka godina vise nosi svoje..ali realno on je najvazniji kotacic u motoru..playmaker...kad on stane..stane i nas ritam..sto se najbolje vidjelo na ovoj utakmici..
Modrić u ovom ritmu može 60 minuta, Majer mora preuzeti.
Mateo mora iskoristiti svaki put kad je sam s loptom da se daje naprijed i probija obranu po sredini i upošljava napadače.
To će nas ubrzati i učiniti okomitijima.
2015-09-08
...mislim da se hrvatska pod dalicem pretvorila u - talijansku reprezentaciju...zasto?..pod jedan igramo na rezultat..vise u opticaju nije umiranje u ljepoti a da ispadamo i gubimo utakmice...pod broj dva...dalic ima taktiku da umrtvljuje igru narocito protiv momcadi koji su trkacki mocnije od nas ili ako su kvalitetnije...mozda to nije nekom za oko lijepo ali rezultatski je ucinkovito..pod broj tri dalic nas je odmaknuo od balkanskog nogometnog mentaliteta da podcjenjujemo slabijeg na papiru protivnika dokaz maroko i kanada i utakmice prije...zakljucak..dalic je trener ziheras talijanskog tipa trenera mozda od prije dvadeset trideset i vise godina...mozemo ga pljuckati i to nam se ne svidjati ali ima rezultate...i ova hrvatska se najvise priblizila stilu igre talijanske reprezentacije narocito onih od prije petnaest i puno vise godina
2015-09-08
Japan poveo, kostarika izjednačila, po ovom idemo na Japan
Šandor Winnetou wrote:Japan poveo, kostarika izjednačila, po ovom idemo na Japan
Opet će se morati trčati cilu utakmicu, jebi ga... Španjolci barem daju doći do zraka ..
darth_vader-
2014-04-17
biće možda ono što sam napisao da španjolci žele više maroko nego hr u nokaut fazi.darth_vader wrote:Šandor Winnetou wrote:Japan poveo, kostarika izjednačila, po ovom idemo na Japan
Opet će se morati trčati cilu utakmicu, jebi ga... Španjolci barem daju doći do zraka ..
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 34 of 50