Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
jebiga Sosa je ubacivao, da je jedna takva prošla bio bi junak a ovako ispada masa prosutih lopti. Ja bi i njemu dao 3 no juranoviću bi spičio -2 bez pardona. Tu smo najtanji.marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Belgija odigrala najbolju svoju tekmu na turniru, na njihovu žalost prekasno su se probudili i naletili na solidnu Hrvatsku a tu se teško vaditi iz govana u koja su upali.
Pa pizda im materina baš su protiv nas morali proigrat onako kako znaju
inače, odlična utakmica, respect i našima i njihovima osim Sose
Nadalje Perišić nam je danas podbacio više nego obično i držim ds nam je tu ključ ovakvog rezultata.
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
vili40 wrote:doslovno smo se provukli,loše je to a pošto idemo dalje kao drugi i vjerojatno nas čekaju Španjolska i ako se provučemo tu čeka nas vjerojatno Brazil,realno nećemo daleko.Gvardiol odličan a Sosa i Juranović katastrofa,a najveća katastrofa su blentavi novinari..."Belgija u rasulu...posvađali se i potukli...Belgija nikad slabija...vatreni strašni i ubojiti" itd.itd.
Ja pogledam koeficijente na kladionici a ono koeficijent na pobjedu Hrvatske 2.80...alo...pa ti vjeruj novinarima a ne profesionalcima,inače popušila se jako velka lova u kladionicama,osobno znam dvojicu od kojih je jedan stavio 4 tisuće na pobjedu Hrvatske,jebi ga.
Vili, odigrali smo najbolju i najzreliju utakmicu u zadnjih par godina. Rješavanje viška, lopta u prostor, dupli pasovi, jedan dodir, šprintevi pod prekršajem…
Španjolska je vanserijska reprezentacija, ali ako Hrvatska ovo ponovi + zadnji pas i realizacija, biti će dobra utakmica.
Španjolci ne vole da im se oduzima i skriva lopta, ne vole okomite ekipe koje se munjevito otvaraju i napadaju ih u leđa, ne vole proigravanja na drugu vratnicu…
niels-
2021-04-26
Šandor Winnetou likes this post
uhuh...dobro neću dalje jer očigledno sam gledao neku drugu utakmicuniels wrote:vili40 wrote:doslovno smo se provukli,loše je to a pošto idemo dalje kao drugi i vjerojatno nas čekaju Španjolska i ako se provučemo tu čeka nas vjerojatno Brazil,realno nećemo daleko.Gvardiol odličan a Sosa i Juranović katastrofa,a najveća katastrofa su blentavi novinari..."Belgija u rasulu...posvađali se i potukli...Belgija nikad slabija...vatreni strašni i ubojiti" itd.itd.
Ja pogledam koeficijente na kladionici a ono koeficijent na pobjedu Hrvatske 2.80...alo...pa ti vjeruj novinarima a ne profesionalcima,inače popušila se jako velka lova u kladionicama,osobno znam dvojicu od kojih je jedan stavio 4 tisuće na pobjedu Hrvatske,jebi ga.
Vili, odigrali smo najbolju i najzreliju utakmicu u zadnjih par godina. Rješavanje viška, lopta u prostor, dupli pasovi, jedan dodir, šprintevi pod prekršajem…
Španjolska je vanserijska reprezentacija, ali ako Hrvatska ovo ponovi + zadnji pas i realizacija, biti će dobra utakmica.
Španjolci ne vole da im se oduzima i skriva lopta, ne vole okomite ekipe koje se munjevito otvaraju i napadaju ih u leđa, ne vole proigravanja na drugu vratnicu…
vili40-
2015-08-02
Ne, ja sam stvarno kritičan, nikada zadovoljan, i danas su griješili, ali ukupno odigrali su maestralno.
Belgiji isto svaka čast, igrali su iz sve snage, nemojmo zaboraviti koga smo danas pokopali, i to jednu generaciju. Mnogi od Belgijanaca neće vidjeti slijedeći Mundijal.
Belgiji isto svaka čast, igrali su iz sve snage, nemojmo zaboraviti koga smo danas pokopali, i to jednu generaciju. Mnogi od Belgijanaca neće vidjeti slijedeći Mundijal.
niels-
2021-04-26
pusti nielsa, on gleda reprizu sukera i ekipe protv njemacke iz 98.vili40 wrote:uhuh...dobro neću dalje jer očigledno sam gledao neku drugu utakmicuniels wrote:vili40 wrote:doslovno smo se provukli,loše je to a pošto idemo dalje kao drugi i vjerojatno nas čekaju Španjolska i ako se provučemo tu čeka nas vjerojatno Brazil,realno nećemo daleko.Gvardiol odličan a Sosa i Juranović katastrofa,a najveća katastrofa su blentavi novinari..."Belgija u rasulu...posvađali se i potukli...Belgija nikad slabija...vatreni strašni i ubojiti" itd.itd.
ostavilo mu kasetu a danasnje kanale ne zna pronaci
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
vili40 wrote:uhuh...dobro neću dalje jer očigledno sam gledao neku drugu utakmicuniels wrote:vili40 wrote:doslovno smo se provukli,loše je to a pošto idemo dalje kao drugi i vjerojatno nas čekaju Španjolska i ako se provučemo tu čeka nas vjerojatno Brazil,realno nećemo daleko.Gvardiol odličan a Sosa i Juranović katastrofa,a najveća katastrofa su blentavi novinari..."Belgija u rasulu...posvađali se i potukli...Belgija nikad slabija...vatreni strašni i ubojiti" itd.itd.
Gleda se protiv koga se igra.
Curtois je najbolji golman svijeta, de Bruyne prvi veznjak Premiershipa, Lukaku najbolji centarfor na svijetu - i trebala im je pobjeda, i nisu je dobili, i to ne zato jer su igrali loše.
Dobro je, dižemo se kroz turnir.
niels-
2021-04-26
Šandor Winnetou likes this post
Izvukli smo se za dlaku. Valjda bi već svima trebalo biti jasno da nema lakih ni jednostavnih protivnika na SP-u. I Belgijanci i mi dali smo sve od sebe i zapravo, nemam što zamjeriti dečkima, u utakmici protiv maroka bili smo lošiji i ne gledljivi. Protiv Kanade smo pokazali što možemo, ali opet, mnogo ovisi o protivniku. Danas smo igrali sporu tika - taka, sporo smo gradili napade, ok, veći dio utakmice smo imali posjed lopte u nogama, međutim, naš igrač bi jurnuo sam u napad, prešao jednog, dvojicu protivničkih igrača, osvojio puno prostora, i onda stao ispred zadnjeg obrambenog reda Belgije, ne bi više znao kuda i što bi s loptom, a suigrači bi mu ostali daleko iza leđa. I onda lijepo čovjek pričeka da dotrče suigrači, dok oni dotrče, belgijska obrana je već kompletna i propadne napad. Pa neprecizna dodavanja, pogotovo u prvom poluvremenu, dosta bezveze poklonjenih lopti protivniku.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
AssadNaPodmornici likes this post
dijagram wrote:pusti nielsa, on gleda reprizu sukera i ekipe protv njemacke iz 98.vili40 wrote:uhuh...dobro neću dalje jer očigledno sam gledao neku drugu utakmicuniels wrote:vili40 wrote:doslovno smo se provukli,loše je to a pošto idemo dalje kao drugi i vjerojatno nas čekaju Španjolska i ako se provučemo tu čeka nas vjerojatno Brazil,realno nećemo daleko.Gvardiol odličan a Sosa i Juranović katastrofa,a najveća katastrofa su blentavi novinari..."Belgija u rasulu...posvađali se i potukli...Belgija nikad slabija...vatreni strašni i ubojiti" itd.itd.
Što je kazeta?
niels-
2021-04-26
Samo za Gvardiola mogu reci igrao iz sve snageniels wrote:Ne, ja sam stvarno kritičan, nikada zadovoljan, i danas su griješili, ali ukupno odigrali su maestralno.
Belgijci, zadnjih 15 minuta sto se i ocekivalo kod 0:0
Podbacio Modric, Lovren i Brozovic previse gresaka, Kovacic i Juranovic, bezidejni nakon prodora, Perisic i Sosa, nikad losiji centarsut,
los kontakt s loptom, Livaja i Kramaric bez prave lopte cijelu utakmicu.
Tako se odigra na nulu.
Livakovic nesiguran, puno srece u obrani.
Zamjene lose, panj petkovic i pasalic oba daleko izvan forme, ajde majer ok.
Ovo iz rukava da sad ne ulazium studiozno:)
Jedino dobro nisu se pretrgli ni izmorili silnom agilnoscu, mozda zaigraju bolje sa spanjolcima.
dijagram-
2015-08-09
melkior wrote:Izvukli smo se za dlaku. Valjda bi već svima trebalo biti jasno da nema lakih ni jednostavnih protivnika na SP-u. I Belgijanci i mi dali smo sve od sebe i zapravo, nemam što zamjeriti dečkima, u utakmici protiv maroka bili smo lošiji i ne gledljivi. Protiv Kanade smo pokazali što možemo, ali opet, mnogo ovisi o protivniku. Danas smo igrali sporu tika - taka, sporo smo gradili napade, ok, veći dio utakmice smo imali posjed lopte u nogama, međutim, naš igrač bi jurnuo sam u napad, prešao jednog, dvojicu protivničkih igrača, osvojio puno prostora, i onda stao ispred zadnjeg obrambenog reda Belgije, ne bi više znao kuda i što bi s loptom, a suigrači bi mu ostali daleko iza leđa. I onda lijepo čovjek pričeka da dotrče suigrači, dok oni dotrče, belgijska obrana je već kompletna i propadne napad. Pa neprecizna dodavanja, pogotovo u prvom poluvremenu, dosta bezveze poklonjenih lopti protivniku.
Argentina igra sjajan nogomet, to je ono što nama fali, mogu se beskrajno dodavati u pozadini, a onda blic, oštra okomita, ali izrazito precizna lopta preko više od pola terena i već su ispred protivničkog gola. Tko je gledao posljednju utakmicu Argentine na ovom SP-u, zna o čem pričam. Ako nas u ponedjeljak čeka Španjolska, realno najebali smo, Španjolska je izmislila tika - taka, izvode ju puno brže i preciznije, imaju bolju kombinatoriku, Španjolsku ne možemo dobiti s ovakvom igrom.
2015-08-09
AssadNaPodmornici likes this post
Pa one dvije plasticne kutijice.niels wrote:dijagram wrote:pusti nielsa, on gleda reprizu sukera i ekipe protv njemacke iz 98.vili40 wrote:uhuh...dobro neću dalje jer očigledno sam gledao neku drugu utakmicuniels wrote:vili40 wrote:doslovno smo se provukli,loše je to a pošto idemo dalje kao drugi i vjerojatno nas čekaju Španjolska i ako se provučemo tu čeka nas vjerojatno Brazil,realno nećemo daleko.Gvardiol odličan a Sosa i Juranović katastrofa,a najveća katastrofa su blentavi novinari..."Belgija u rasulu...posvađali se i potukli...Belgija nikad slabija...vatreni strašni i ubojiti" itd.itd.
Što je kazeta?
Na jednoj tekme na drugoj debi osvaja dalas:)
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
U obranu naših, Belgijanci su viši, čvršći i jači igrači, na sredini terena radili su nam prekršaje na koje je sudac uglavnom žmirio, sve visoke lopte odnijeli su glavom, nemamo puno igrača koji im fizički mogu parirati, ne u smislu kondicije već u smislu fizičke snage i visine. S druge strane, Modrić je već u drugoj utakmici SP-a zaradio žuti karton, Lovren nam isto visi, prije ili kasnije će nam to doći na naplatu. Da jebem mater Kanađanima.
2015-08-09
Sto spavas, sto se nije trazilo izuzece suca, a sad tu nesto kritiziras.melkior wrote:U obranu naših, Belgijanci su viši, čvršći i jači igrači, na sredini terena radili su nam prekršaje na koje je sudac uglavnom žmirio, sve visoke lopte odnijeli su glavom, nemamo puno igrača koji im fizički mogu parirati, ne u smislu kondicije već u smislu fizičke snage i visine. S druge strane, Modrić je već u drugoj utakmici SP-a zaradio žuti karton, Lovren nam isto visi, prije ili kasnije će nam to doći na naplatu. Da jebem mater Kanađanima.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Pa one dvije plasticne kutijice.niels wrote:dijagram wrote:pusti nielsa, on gleda reprizu sukera i ekipe protv njemacke iz 98.vili40 wrote:uhuh...dobro neću dalje jer očigledno sam gledao neku drugu utakmicuniels wrote:vili40 wrote:doslovno smo se provukli,loše je to a pošto idemo dalje kao drugi i vjerojatno nas čekaju Španjolska i ako se provučemo tu čeka nas vjerojatno Brazil,realno nećemo daleko.Gvardiol odličan a Sosa i Juranović katastrofa,a najveća katastrofa su blentavi novinari..."Belgija u rasulu...posvađali se i potukli...Belgija nikad slabija...vatreni strašni i ubojiti" itd.itd.
Što je kazeta?
Nemoj sinko…ne razumijem ti se ja u te…tehnike.
To vi mladi danas…
niels-
2021-04-26
Malo provokacije, ne skodi:)niels wrote:dijagram wrote:Pa one dvije plasticne kutijice.niels wrote:dijagram wrote:pusti nielsa, on gleda reprizu sukera i ekipe protv njemacke iz 98.vili40 wrote:uhuh...dobro neću dalje jer očigledno sam gledao neku drugu utakmicuniels wrote:vili40 wrote:doslovno smo se provukli,loše je to a pošto idemo dalje kao drugi i vjerojatno nas čekaju Španjolska i ako se provučemo tu čeka nas vjerojatno Brazil,realno nećemo daleko.Gvardiol odličan a Sosa i Juranović katastrofa,a najveća katastrofa su blentavi novinari..."Belgija u rasulu...posvađali se i potukli...Belgija nikad slabija...vatreni strašni i ubojiti" itd.itd.
Što je kazeta?
Nemoj sinko…ne razumijem ti se ja u te…tehnike.
To vi mladi danas…
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Samo za Gvardiola mogu reci igrao iz sve snageniels wrote:Ne, ja sam stvarno kritičan, nikada zadovoljan, i danas su griješili, ali ukupno odigrali su maestralno.
Podbacio Modric, Lovren i Brozovic previse gresaka, Kovacic i Juranovic, bezidejni nakon prodora, Perisic i Sosa, nikad losiji centarsut,
Tako se odigra na nulu.
Jedino dobro nisu se pretrgli ni izmorili silnom agilnoscu, mozda zaigraju bolje sa spanjolcima.
Perfekcije u ovakvim utakmicama nema, a sreće smo morali imati, i to puno.
Igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli, a mi smo odšetali s 0:0 i osminom finala protiv maksimalno angažirane Belgije. Dakle, dozvolili smo im malo ili ništa, a kad su se i razigrali, nije ih htjela sreća.
Ako je takav odron odigrao za 0:0 protiv Belgije koja je morala pobijediti, onda mi sa odličnom i besprijekornom igrom smo prvaci svijeta, 100%
niels-
2021-04-26
dijagram wrote:Pa one dvije plasticne kutijice.niels wrote:dijagram wrote:pusti nielsa, on gleda reprizu sukera i ekipe protv njemacke iz 98.vili40 wrote:uhuh...dobro neću dalje jer očigledno sam gledao neku drugu utakmicuniels wrote:vili40 wrote:doslovno smo se provukli,loše je to a pošto idemo dalje kao drugi i vjerojatno nas čekaju Španjolska i ako se provučemo tu čeka nas vjerojatno Brazil,realno nećemo daleko.Gvardiol odličan a Sosa i Juranović katastrofa,a najveća katastrofa su blentavi novinari..."Belgija u rasulu...posvađali se i potukli...Belgija nikad slabija...vatreni strašni i ubojiti" itd.itd.
Što je kazeta?
:)
darth_vader-
2014-04-17
Nismo, tek viceprvaci, a tako nas i gledam kad dajem ove kritike.niels wrote:dijagram wrote:Samo za Gvardiola mogu reci igrao iz sve snageniels wrote:Ne, ja sam stvarno kritičan, nikada zadovoljan, i danas su griješili, ali ukupno odigrali su maestralno.
Tako se odigra na nulu.
Perfekcije u ovakvim utakmicama nema, a sreće smo morali imati, i to puno.
Igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli, a mi smo odšetali s 0:0 i osminom finala protiv maksimalno angažirane Belgije. Dakle, dozvolili smo im malo ili ništa, a kad su se i razigrali, nije ih htjela sreća.
Ako je takav odron odigrao za 0:0 protiv Belgije koja je morala pobijediti, onda mi sa odličnom i besprijekornom igrom smo prvaci svijeta, 100%
Mogu i moraju vise, neki malo vise a neki puno vise.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Sto spavas, sto se nije trazilo izuzece suca, a sad tu nesto kritiziras.melkior wrote:U obranu naših, Belgijanci su viši, čvršći i jači igrači, na sredini terena radili su nam prekršaje na koje je sudac uglavnom žmirio, sve visoke lopte odnijeli su glavom, nemamo puno igrača koji im fizički mogu parirati, ne u smislu kondicije već u smislu fizičke snage i visine. S druge strane, Modrić je već u drugoj utakmici SP-a zaradio žuti karton, Lovren nam isto visi, prije ili kasnije će nam to doći na naplatu. Da jebem mater Kanađanima.
darth_vader-
2014-04-17
niels wrote:marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Belgija odigrala najbolju svoju tekmu na turniru, na njihovu žalost prekasno su se probudili i naletili na solidnu Hrvatsku a tu se teško vaditi iz govana u koja su upali.
Pa pizda im materina baš su protiv nas morali proigrat onako kako znaju
inače, odlična utakmica, respect i našima i njihovima osim Sose
Marcel, kad se bekovi daju visoko, pa i duboko u šesnaesterac onda ne možeš očekivati prekrasne golove…Borna je dušu ispustio na terenu.
Ma bili su svi odlični, i naši i njihovi. Belgija je morala ići po gol, Hrvatska joj je uzela loptu i kontrirala. Zrela utakmica obje ekipe.
Da je Lukaku zdrav, možda ne bi bilo tako. Ali onda ne bi ni izgubili od Maroka, pa svejedno bi bili drugi.
ma pizda materina prvo belgijancima, jer su baš protiv nas morali proigrat onako kako znaju i mogu, a mogu jebeno.
Odlični su, i nismo se provukli na sreću nego su i naši igrali odlično, ako ćemo istinu.
A pizda materina i onom kanadskom turčinu što je spušio pacerski gol, ne bi me čudilo da je namjerno, da nas zajebe
I da, provukli smo se... ali smo se provukli protiv 2. najbolje reprezentacije svijeta po ljestvici fife, koja je igrala punom snagom ovaj put. Što je, je li, jako dobro. Moglo je i bolje, sudac nema pišu.
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 33 of 50