Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
deda pravila su da se krše.niels wrote:veber wrote:deda ja ti se nikad ne kladim. samo sam predložio rezultat.niels wrote:
A čuj, što da ti kažem…nemoj se nikad kladiti.
I to je ok, ja u životu nisam uplatio listić.
Shaker je danas mogao dignuti lijepe novce, nadam se da veber bu dignul 10 soma nove hrvatske valute ;)
kao što svake srijede imamo neki roštilj, kobase i sl. pa stavimo u kasicu lovu. stalno svi stavljaju više pa se sada nakupilo love za božićni tulum.
isto nikad ne kartam za lovu-nikad.
moja kartaška partnerica plaća upad, plaća uloge-igram belu i to za finu lovu-ali ona ao što financira tako i sve uzme.ok kupi mojoj djeci poklone.
da postoji u kockarnicama bela, prekršio bi zavjet i igrao bi za lovu protiv kockarnice. ali igre gdje igrač pobjeđuje kockarnice ne vole.
inače zvao me kolega i pobrali smo 17 000 ojra.
uloženih je nekih 60 ako se ne varam
Veberu, sinko…
Ne kladiš se, al si dal pare u kasicu za nekakvu rezu?
Ne kartaš se u pare, ali kartaš.
Hodaš po špagi.
Inače, čuo sam da je poker 90% psihologija, igra čovjek na čovjeka, ne karte i pare. Nemam ja herc za to, čisti blef. Nije čudo da ih pola nosi sunčane naočale.
tehnički nisam se kladio.
solidarno sam ubacio lovu za gablec i papirić s nekim brojevima.
u beli sam jedan od boljih igrača neki put znam nakon drugog otvaranja tko ima koje karte.
vidio sam previše ljudi koji su spušili na kartama. zato ne igram za lovu.
da ima bela u kockarnici i da igram protiv kockarnice igrao bi za lovu i tada bi kranuo s 10 000€ talonom.
bez promjene špila do kraja igre.
oderao bi ih za parsto tisuća eura u jednoj noći.
ajnc ili poker je igra za šupke, čisti blef. nema razmišljanja niti mozga.
zato su u kockarnicama.
neka stave kanastu ili briđ u kockarnice. las vegas bi bio mrtav za mjesec dana.
2014-12-30
Hektorović wrote:Belgija je slabija nego što se misli.
To sam i ja ranije naglasio na temi.
No, ne znači da su bezopasni i pogotovo da će to biti protiv nas. Protiv Kanade su potpuno podbacili, a protiv Maroka su razočarali.
Maroko ih je jednostavno nadigrao, oni su vrlo solidna momčad.
A nisu Arapi, kako je ranije marc pogrešno napisao.
Guest- Guest
Šandor Winnetou wrote:i to su danas pokazali, fama oko Kanade se digla na njihovu dobru igru protiv belgije, no pokazalo se da im je u stvari to Belgija omogućila. Kad su naletili na tehnički i trkački dobru ekipu počeli su disati na škrge poslje 20 minuta i mora se priznati da su strašno dobro prošli sa samo 4 komada u mreži, realno je tu trebalo biti 7 komada.Hektorović wrote:Belgija je slabija nego što se misli.
Fama bez pokrića.
Još su se krenuli kurčiti prije tekme.
Ekspresno ispuhani i spakirani doma...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Šandor Winnetou likes this post
...ako ponovimo danasnju igru i ako necemo kalkulirati tipa 'bod ko kuca'...dobit cemo belgiju...nas najveci neprijazelj je nas mentalitet...tako dok ne vidimo utakmicu nista prognozitati
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
i deda, prošle godine smo moja partnerica i ja bili na turniru. privatni.
kotizacija je bila 1000€ po vugla, sve plaćeno.
došli smo do polufinala-frendovi koji stalno igraju-muž i žena, rasturili su nas.
ali je moja partnerica otišla s 8 soma ojra doma.
ja igram jer me to zabavlja.
kotizacija je bila 1000€ po vugla, sve plaćeno.
došli smo do polufinala-frendovi koji stalno igraju-muž i žena, rasturili su nas.
ali je moja partnerica otišla s 8 soma ojra doma.
ja igram jer me to zabavlja.
2014-12-30
Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Belgija je slabija nego što se misli.
No, ne znači da su bezopasni i pogotovo da će to biti protiv nas. Protiv Kanade su potpuno podbacili, a protiv Maroka su razočarali.
Berberi su vrsni nogometaši. Zidane, Benzema,...
Mentalno i fizički jaki
2018-04-10
Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Belgija je slabija nego što se misli.
Moroccans are primarily of Arab and Berber origin[32][36] as in other neighbouring countries in the Maghreb region.[37] Arabs make up 44% of the population of Morocco, while Arabized Berbers make up 24%, Berbers make up 21%, the Baydhan make up 10%, and others make up 1%.[38]
marcellus wrote:ma jesmo mi tehnički bolji al nikad ne znaš kad ćemo igrat a kad ćemo spavat na terenu. Ova ekipa je bila ista ona protiv maroka, a posve druga igra.
Ti ga baš mlatiš ko' maksim po diviziji.
Maroko je bila prva utakmica, a glavno je pravilo da tu ne smiješ izgubiti. Zbog toga višak opreza u obje momčadi u toj utakmici.
Druga utakmica je već drugačija priča i tu su se valjda jedino Talijani kockali i imali neke sve (3 komada) neriješene u grupi, provukli se u drugi krug, a onda osvojili prvenstvo nakon briljantne igre (Španjolska 1982.) pobijedivši Argentinu s Maradonom i Brazil, kojemu su tada svi prognozirali titulu, a onda Poljsku sa Boniekom (tada najbolji igrač svijeta, doduše, nije igrao u toj utakmici) u polufinalu i Njemačku u finalu.
I Maroko je zapravo prilično tehnički jaka, disciplinirana, taktički zrela i svakako vrlo neugodna momčad, bez obzira što ti mislio o njima.
Guest- Guest
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Belgija je slabija nego što se misli.
Moroccans are primarily of Arab and Berber origin[32][36] as in other neighbouring countries in the Maghreb region.[37] Arabs make up 44% of the population of Morocco, while Arabized Berbers make up 24%, Berbers make up 21%, the Baydhan make up 10%, and others make up 1%.[38]
Etnički su u većini berberskog podrijetla. Berberski im je i službeni jezik. Uz arapski.
Nazvati ih Arapima je jednostavno pogrešno.
Guest- Guest
kaze talijanski novinar da smo ovakvom igrom legitimni kandidati za bar polufinale ako ne i vise...a da cemo i biti najnepozeljniji protivnik ako prodjemo dalje ...a najveca pohvala od talijana da smo ovu utakmicu ili vecinu utakmice rutinerski odigrali i da je to najveci kvalitet i da samo velike momcadi mogu tako odigrati utakmicu na velikom natjecanju
2015-09-08
Umemo i da iznenadimo. Kada uopšte ne odemo na Mundijal. Pre Šiptara ide Čupo Moting i ekipa. Ako preživimo do Šiptara, dobro je. Voleo bi da dobijemo Šiptare, makar i ispali. Samo da se njima najebemo majke. Neka dalje idu Brazil i Kamerun.Hektorović wrote:dzango wrote:Švabe su konstantne i izgube od Japana a na prošlom Mundijalu nisu prošle grupu? Brazil je konstantan pa primi 7 komada?marcellus wrote:a nije baš. Švabe su prilično konzistentni, Brazil, ima dosta takvih reprezentacija koje skoro uvijek igraju u vrhu svojih mogućnosti, kakve god bile. Kod nas je onako kakve smo volje taj dan.
kako god onaj kanađanin s gola može palit trkator pa za kanadu
Vaša konstanta će i ove godine biti ispadanje zbog Šakirija i Džake
kolega ovdje lupeta. što iz neznanja , a i plaćen je da "lupeta" za zločinačku.Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Belgija je slabija nego što se misli.
Etnički su u većini berberskog podrijetla. Berberski im je i službeni jezik. Uz arapski.
Nazvati ih Arapima je jednostavno pogrešno.
većina ekipe iz alžira koju sam upoznao, a arapi su porjeklom-smatraju se francuzima. imaju francuske papire, govore francuski, a rade u njemačkoj jer im je plaća 25% viša nego u francuskoj.
kolega je plaćen za lupetanja pa to ne uzimam za zlo.
i neinformiran je kao u slučaju mjesta rođenja kreše beljaka.
moje bivše, šogorice i 80% samoboraca nakon 70e.
dandanas idu u brežice ili krško rađat.
no kolegi je teško provjeriti javne dokumente pa lupeta.
2014-12-30
dzango wrote:Umemo i da iznenadimo. Kada uopšte ne odemo na Mundijal. Pre Šiptara ide Čupo Moting i ekipa. Ako preživimo do Šiptara, dobro je. Voleo bi da dobijemo Šiptare, makar i ispali. Samo da se njima najebemo majke. Neka dalje idu Brazil i Kamerun.Hektorović wrote:dzango wrote:Švabe su konstantne i izgube od Japana a na prošlom Mundijalu nisu prošle grupu? Brazil je konstantan pa primi 7 komada?marcellus wrote:a nije baš. Švabe su prilično konzistentni, Brazil, ima dosta takvih reprezentacija koje skoro uvijek igraju u vrhu svojih mogućnosti, kakve god bile. Kod nas je onako kakve smo volje taj dan.
Šakiri malo zamaše rukama i vi ste psihološki gotovi...
2018-04-10
ti si uz svetoja jedini pravi srbin.dzango wrote:Umemo i da iznenadimo. Kada uopšte ne odemo na Mundijal. Pre Šiptara ide Čupo Moting i ekipa. Ako preživimo do Šiptara, dobro je. Voleo bi da dobijemo Šiptare, makar i ispali. Samo da se njima najebemo majke. Neka dalje idu Brazil i Kamerun.Hektorović wrote:dzango wrote:Švabe su konstantne i izgube od Japana a na prošlom Mundijalu nisu prošle grupu? Brazil je konstantan pa primi 7 komada?marcellus wrote:a nije baš. Švabe su prilično konzistentni, Brazil, ima dosta takvih reprezentacija koje skoro uvijek igraju u vrhu svojih mogućnosti, kakve god bile. Kod nas je onako kakve smo volje taj dan.
ovi drugi svi kamilica.
ako igra srbija vs šiptarija ja sam uz srbe.
jeboimmater pekarskoburegđinijsku
2014-12-30
majku vam olosku
stvarno ste strvine
stvarno ste strvine
2020-04-21
?pizzon wrote:majku vam olosku
stvarno ste strvine
2015-09-08
62. minuta: Španija dolazi u vodstvo
Olmo je proigrao Albu, a on ubacio na prvu stativu. Morata, koji je ušao prije par minuta, utrčao je na prvu stativu i pospremio loptu iza Neuera. Njemačka je sada u jako teškoj poziciji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Njemačka je u gadnim problemima...
2018-04-10
0vaj borjan valjda ocekivao cvijece...dobro da nije po picki dobio....
2015-09-08
...ali je dobio cetri kroz supak..jos nije naucio da se ne smije hrvatima zamjeriti..a pogotovo ne otimati drzavni teritorij..
2015-09-08
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 18 of 50