Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
U svakom slučaju drago mi je da je pripadnik nebeskog naroda poprskan od navijača i igrača. Natrpalo mu. Može sad osnovat SAO Quebec
Last edited by marcellus on 27/11/2022, 19:44; edited 1 time in total
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
RayMabus wrote:Selektor Kanade Džon Herdman (John), nakon prve utakmice protiv Belgije, dao je poprilično šokantnu i neumjesnu izjavu.
Herdman je, vjerovatno pokušavajući podići svoju ekipu nakon poraza od Belgije, rekao da će u sljedećoj utakmici "je**t Hrvatsku".
Ova izjava iz ovog rakursa, odnosno nakon veličanstvene pobjede Hrvatske protiv njegove reprezentacije rezultatom 4:1, izgleda smiješno. Bit će posipanja pepelom.
https://sport.avaz.ba/nogomet/789774/selektor-kanade-najveci-luzer-rekao-je-t-cemo-hrvatsku-a-vatreni-ih-pomeli-s-cetiri-gola
Lik je doslovno debil.
Sad se može pakovati doma.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
...modrica ipak godine stigle..livaja igrac sa najfinijim potezom...kramaric odlican jer je imao livaju koji mu je dao prostora...perisic stari majstor...gvardijol na visini zadatka kao i lovren..juranovic nesto bolji nego protiv maroka...kovacic napokon odigrao sa mudima...kanadjani borbeni trkacki raspolozeni..ali protiv iskusnije i tehnicki potkovanije momcadi nekad ni trka ne pomaze
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma jesmo mi tehnički bolji al nikad ne znaš kad ćemo igrat a kad ćemo spavat na terenu. Ova ekipa je bila ista ona protiv maroka, a posve druga igra.
vuksadinare wrote:...modrica ipak godine stigle..livaja igrac sa najfinijim potezom...kramaric odlican jer je imao livaju koji mu je dao prostora...perisic stari majstor...gvardijol na visini zadatka kao i lovren..juranovic nesto bolji nego protiv maroka...kovacic napokon odigrao sa mudima...kanadjani borbeni trkacki raspolozeni..ali protiv iskusnije i tehnicki potkovanije momcadi nekad ni trka ne pomaze
Modrić je još uvijek, i sa godinama, nezamljenjiv.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
livaja i kramarić rasturili u napadu
daj za slijedeću tekmu.dijagram wrote:Rekoh Livaja ce zabiti, tako i bi:)
Odlicno je odvukao dva igraca na sebe kod kramarticevog prvog gola.
Uvodjenjem panja Petkovica napad vise nismo imali.
prognozu pa da odigraju kladu.
2014-12-30
Kao što sam rekao, Belgija i HR igraju za prolaz dalje. HR je više pokazala ali i Belgija ima veliki potencijal.RayMabus wrote:Rvacka i Maroko po četri punta, Belgija tri, Kanada ništa
Gol razlika: Rvacka 4:1, Maroko 2:0, Belgija 1:2 , Kanada 1:5
Iduće utakmice : Rvacka Belgija, Maroko Kanada
Ako Maroko dobije Kanadu a Belgija nas mi ne prolazimo. Mi bi ostali onda na 4 punta a Maroko ide onda na 7 a Belgija na šest. Isto tako ako nas Belgija dobije a Maroko ostane neriješeno isto ne prolazimo jer Belgija onda ima šest a Maroko pet a mi ostajemo na 4 boda dakle ispod ovo dvoje.
neka si ti nama rekao.marcellus wrote:ma jesmo mi tehnički bolji al nikad ne znaš kad ćemo igrat a kad ćemo spavat na terenu. Ova ekipa je bila ista ona protiv maroka, a posve druga igra.
haugh
2014-12-30
..mozda bolje da prvi budemo pa na svabe..oni nam vise leze nego spanjolci..naravno ako svabe prodju..inace mogu kostarikanci ili japanci..volio bi vise japance..oni su zujatori kao i kanadjani..kostarika je ipak latino nogomet nezgodan
2015-09-08
dzango wrote:Kao što sam rekao, Belgija i HR igraju za prolaz dalje. HR je više pokazala ali i Belgija ima veliki potencijal.RayMabus wrote:Rvacka i Maroko po četri punta, Belgija tri, Kanada ništa
Ako Maroko dobije Kanadu a Belgija nas mi ne prolazimo. Mi bi ostali onda na 4 punta a Maroko ide onda na 7 a Belgija na šest. Isto tako ako nas Belgija dobije a Maroko ostane neriješeno isto ne prolazimo jer Belgija onda ima šest a Maroko pet a mi ostajemo na 4 boda dakle ispod ovo dvoje.
s nama je uvijek lutrija. Jebiga. Neka konzistentnost u igri bi dobro došla. U par dana odigraju dvije utakmice, jednu prespavaju drugu rasture. Isti igrači isti teren isti izbornik isto sve.
marcellus wrote:niels wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:Marko Livaja starta će protiv Kanade, vijesti su iz tabora hrvatske reprezentacije. Istina neslužbene jer izbornik je odbio govoriti o kadrovskim rješenjima.
Dakle, to je sastav Livaković – Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa – Modrić, Brozović, Kovačić – Kramarić, Livaja, Perišić.
nemamo igrace/mentalitet za lakonoge kanadjane
osobno bi izabrao taktiku ubit ih dosadom do 70min. a zatim zabit kad postanu drvosjece ispuhani balon... lovran bude najslabija karika
imam dojam da livaja nabacio par kila kad usao u igru nekidan morao sam provjeriti format slike
nisam optimist, isti sastav + livaja
ne miriši na dobro
Isti sastav, ali drugi protivnik. Osim toga i druga utakmica po redu, u onoj prvoj je bilo najvažnije ne izgubiti, jer bi se to na momčad moglo jako loše odraziti.
Livaja umjesto Kramarića. Konačno će dobiti šansu od početka, a bojim se da je neće tako skoro ponovo dobiti ako je sad ne iskoristi na primjeren način.
Sad će barem ta nabacivanja u 16 od početka imati tko dočekati, vidjet ćemo sa kakvim rezultatom.
šejker kao i obično uništa.
Dobro ako bude ispod 4:0
ništa, proslavit će lijepo Božić u krugu familije...
Bome danas je precizan.
Ma živce mi kidaju... jebote treba im cijela jedna utakmica i gol u 68. sekundi druge da se probude i počnu igrat kako mogu i znaju. Alo jel bi moglo jednom da krenu od starta a ne da daju svima tekmu fore?
A čuj, što da ti kažem…nemoj se nikad kladiti.
I to je ok, ja u životu nisam uplatio listić.
Shaker je danas mogao dignuti lijepe novce, nadam se da veber bu dignul 10 soma nove hrvatske valute ;)
niels-
2021-04-26
"Pa, nije baš završilo po planu za Johna Herdmana i Kanadu", objavio je Athletic na svojem drugom Twitter profilu na kojem je objavio Herdmanovu izjavu "We are going to F Croatia" uz rezultat utakmice između Hrvatske i Kanade.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..mozda bolje da prvi budemo pa na svabe..oni nam vise leze nego spanjolci..naravno ako svabe prodju..inace mogu kostarikanci ili japanci..volio bi vise japance..oni su zujatori kao i kanadjani..kostarika je ipak latino nogomet nezgodan
2015-09-08
nama je sad u biti u igri i da izgubimo od Belgije i svejedno prođemo dalje ako Kanada pobijedi Maroko
Konstantnost nemaju ni ostali. Svaka tekma je lutrija. Jedina konstanta je da nema kostante.marcellus wrote:dzango wrote:Kao što sam rekao, Belgija i HR igraju za prolaz dalje. HR je više pokazala ali i Belgija ima veliki potencijal.RayMabus wrote:Rvacka i Maroko po četri punta, Belgija tri, Kanada ništa
s nama je uvijek lutrija. Jebiga. Neka konzistentnost u igri bi dobro došla. U par dana odigraju dvije utakmice, jednu prespavaju drugu rasture. Isti igrači isti teren isti izbornik isto sve.
vuksadinare wrote:..mozda bolje da prvi budemo pa na svabe..oni nam vise leze nego spanjolci..naravno ako svabe prodju..inace mogu kostarikanci ili japanci..volio bi vise japance..oni su zujatori kao i kanadjani..kostarika je ipak latino nogomet nezgodan
Sve je dobro osim Španjolaca.
Švabe, Japanci, Kostarikanci, Rusi&Ukrajinci, GF…
niels-
2021-04-26
Ne bih se baš kladio.marcellus wrote:nama je sad u biti u igri i da izgubimo od Belgije i svejedno prođemo dalje ako Kanada pobijedi Maroko
a nije baš. Švabe su prilično konzistentni, Brazil, ima dosta takvih reprezentacija koje skoro uvijek igraju u vrhu svojih mogućnosti, kakve god bile. Kod nas je onako kakve smo volje taj dan.
kako god onaj kanađanin s gola može palit trkator pa za kanadu
kako god onaj kanađanin s gola može palit trkator pa za kanadu
Za koga bi onaj ludak navijao?niels wrote:vuksadinare wrote:..mozda bolje da prvi budemo pa na svabe..oni nam vise leze nego spanjolci..naravno ako svabe prodju..inace mogu kostarikanci ili japanci..volio bi vise japance..oni su zujatori kao i kanadjani..kostarika je ipak latino nogomet nezgodan
Sve je dobro osim Španjolaca.
Švabe, Japanci, Kostarikanci, Rusi&Ukrajinci, GF…
Last edited by dzango on 27/11/2022, 19:57; edited 1 time in total
dzango wrote:Ne bih se baš kladio.marcellus wrote:nama je sad u biti u igri i da izgubimo od Belgije i svejedno prođemo dalje ako Kanada pobijedi Maroko
a onako teoretska mogućnost. Ne bi ni ja. Treba nam bar bod, bolje bi bilo ubrat tri, uvijek je bolje bit prvi u skupini ako mene pitaš
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 16 of 50