Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
veber wrote:marc i nogomet.
otprilike kao marc i postotak turizma u bdp razvijenih zemalja.
Jadnik.
Ne zna razliku između udarca na prvu i na drugu loptu, a ide meni soliti pamet o nogometu.
I ne samo da je kiksao u pogledu prognoze utakmice između nas i Kanađana, nego je i potpuno neznalački rekao da je Maroko bezvezna ekipa ili tako nekako.
Kažem, jadnik.
Htio bi biti ili predstavljati nešto, a zapravo je talentiran samo za analizu uradaka pop trash kulture.
Jedino u tom području može predstavljati nekakav autoritet, ali i tu opet samo na ovom forumu.
U svemu ostalom je truba.
Guest- Guest
Rvacka i Maroko po četri punta, Belgija tri, Kanada ništa
Gol razlika: Rvacka 4:1, Maroko 2:0, Belgija 1:2 , Kanada 1:5
Iduće utakmice : Rvacka Belgija, Maroko Kanada
Ako Maroko dobije Kanadu a Belgija nas mi ne prolazimo. Mi bi ostali onda na 4 punta a Maroko ide onda na 7 a Belgija na šest. Isto tako ako nas Belgija dobije a Maroko ostane neriješeno isto ne prolazimo jer Belgija onda ima šest a Maroko pet a mi ostajemo na 4 boda dakle ispod ovo dvoje.
Gol razlika: Rvacka 4:1, Maroko 2:0, Belgija 1:2 , Kanada 1:5
Iduće utakmice : Rvacka Belgija, Maroko Kanada
Ako Maroko dobije Kanadu a Belgija nas mi ne prolazimo. Mi bi ostali onda na 4 punta a Maroko ide onda na 7 a Belgija na šest. Isto tako ako nas Belgija dobije a Maroko ostane neriješeno isto ne prolazimo jer Belgija onda ima šest a Maroko pet a mi ostajemo na 4 boda dakle ispod ovo dvoje.
Last edited by RayMabus on 27/11/2022, 18:10; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
iskoristili smo rupe nastale trckaranjem terranca i phillipa te rutinski dobili kanadjane koji moraju jos zganaca pojesti iz zdjelice s oznakom taktika , dobra utakmica
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kanada nije bila Kanada iz utakmice sa Belgium.
Nisu trcali uopste, HR daleko bolja, tehnicki i trcali su.
Kovacic je poceo liciti na nesto, krene na prodor i van 16
proigrava ostale, zaustavi se van 16 i vec lici na nesto.
Ranije se zabijao u 16 i ne zna sta sa loptom, period u Interu,
kasnije ga nisam video vise.
Onaj bek Juranovic je dobar, sigurno i bez straha.
Kanadjani su potcenili HR, imaju nesto u sebi potcenjivacki.
Izasli lezerno na teren i tako su prosli.
HR ako bude ovako igrala, moze dobiti Belgiju.
Borjan, mogao je nesto i odbraniti, gol Livaje.
Nije ni on u formi.
Kramaric je dobar napadac, on je napravio isto razliku.
Zna iz okreta je bilijarski sloziti u gol.
Kovacic je poceo liciti na nesto, krene na prodor i van 16
proigrava ostale, zaustavi se van 16 i vec lici na nesto.
Ranije se zabijao u 16 i ne zna sta sa loptom, period u Interu,
kasnije ga nisam video vise.
Onaj bek Juranovic je dobar, sigurno i bez straha.
Kanadjani su potcenili HR, imaju nesto u sebi potcenjivacki.
Izasli lezerno na teren i tako su prosli.
HR ako bude ovako igrala, moze dobiti Belgiju.
Borjan, mogao je nesto i odbraniti, gol Livaje.
Nije ni on u formi.
Kramaric je dobar napadac, on je napravio isto razliku.
Zna iz okreta je bilijarski sloziti u gol.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kanada je ovim porazom izgubila sve izglede za prolazak skupine, a za osminu finala bore se Belgija, Maroko i Hrvatska. U zadnjem kolu u četvrtak (16:00) Hrvatska igra protiv Belgije, a Maroko protiv Kanade. Hrvatskoj je za prolazak skupine dovoljan i bod protiv Belgije. U tom slučaju imala bi ih pet i samo bi Maroko mogao imati više bodova od Hrvatske, ali iz skupine prolaze najbolje dvije momčadi.
Hrvatska bi u zadnjem kolu mogla teoretski i izgubiti od Belgije, ali onda joj treba poraz Maroka protiv Kanade. Podsjetimo, prvi kriterij određivanja poretka u skupini je gol-razlika, onda broj postignutih golova i tek onda međusobni omjer.
Hrvatska na kraju natjecanja po skupinama može biti izjednačena samo s Marokom, s kojim je u 1. kolu odigrala 0:0. Ako bi te dvije momčadi završile s istim brojem bodova, istom gol-razlikom i istim brojem postignutih golova, konačni poredak određivao bi fair play kriterij. Skupina u kojoj je Hrvatska se u osmini finala križa s onom u kojoj su Španjolska, Njemačka, Kostarika i Japan.
Hrvatska bi u zadnjem kolu mogla teoretski i izgubiti od Belgije, ali onda joj treba poraz Maroka protiv Kanade. Podsjetimo, prvi kriterij određivanja poretka u skupini je gol-razlika, onda broj postignutih golova i tek onda međusobni omjer.
Hrvatska na kraju natjecanja po skupinama može biti izjednačena samo s Marokom, s kojim je u 1. kolu odigrala 0:0. Ako bi te dvije momčadi završile s istim brojem bodova, istom gol-razlikom i istim brojem postignutih golova, konačni poredak određivao bi fair play kriterij. Skupina u kojoj je Hrvatska se u osmini finala križa s onom u kojoj su Španjolska, Njemačka, Kostarika i Japan.
2014-04-11
ne pratim nogomet niti me zanima.Speare Shaker wrote:veber wrote:marc i nogomet.
otprilike kao marc i postotak turizma u bdp razvijenih zemalja.
Jadnik.
Ne zna razliku između udarca na prvu i na drugu loptu, a ide meni soliti pamet o nogometu.
I ne samo da je kiksao u pogledu prognoze utakmice između nas i Kanađana, nego je i potpuno neznalački rekao da je Maroko bezvezna ekipa ili tako nekako.
Kažem, jadnik.
Htio bi biti ili predstavljati nešto, a zapravo je talentiran samo za analizu uradaka pop trash kulture.
Jedino u tom području može predstavljati nekakav autoritet, ali i tu opet samo na ovom forumu.
U svemu ostalom je truba.
ali kolege ovdje s posla, pogotovo jedan nijemac-zna sve sastave, tko gdje igra, kada s kim i sl.-rekao je da hr nema šanse protiv maroka i da će ući ležerno u igru i da su velike šanse da će spušiti.
ja se nikad ne kladim niti kartam za novac. ali sam u zajedničku kasicu u bürou stavio 4:1 za hr. ako tako ostane bumo pobrali destak soma ojra na 2 uplaćena. ako bu više s obe strane bit će i više.
čista analitika.
2014-12-30
Hrvatska je jedan od favorita uz Španjolsku, Brazil i Francusku.
Sa te tri repke nemamo dobro iskustvo.
Sa te tri repke nemamo dobro iskustvo.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Serbinho-3 wrote:Kanada nije bila Kanada iz utakmice sa Belgium.
Pa ja sam i najavio na ovoj temi da takve "divlje" čisto trkačke momčadi brzo padaju na ovakvim turnirima.
Najkasnije do treće utakmice, a Kanađani su pali već u drugoj, očito su se u prvoj temeljito fizički potrošili, a izgleda i emocionalno, psihološki i motivacijski ispraznili.
Nagledao sam se previše ovakvih turnira, europskih i posebno svjetskih, gdje dođu prilično bezvezne momčadi, prvenstava da mi to ne bi bilo jasno.
Kako turniri odmiču, uvijek sve više dolaze do izražaja zrele, tehnički i taktički potkovane i disciplinirane momčadi. Ove divlje poput Kanede otpadnu u samom startu odnosno u utakmicama po grupama.
Nisu su pomogle niti glupe izjave njihovog izbornika o hrvatskoj momčadi prije utakmice. Dapače.
Last edited by Speare Shaker on 27/11/2022, 18:21; edited 1 time in total
Guest- Guest
Modric je isto visak, bolje da pusti mladje.
Sta on igra, samo on zna.
Dodaje loptu oko sebe, druga strana 2 ili 3 sama igraca, on
siluje na malom prostoru neka dodavanja.
Sviranje da ne kazem sta igra.
Ne moze napred da pogura i proigra.
Kovacic verovatno nije igrao protiv Maroka.
Modric najbolje da se skloni.
Sta on igra, samo on zna.
Dodaje loptu oko sebe, druga strana 2 ili 3 sama igraca, on
siluje na malom prostoru neka dodavanja.
Sviranje da ne kazem sta igra.
Ne moze napred da pogura i proigra.
Kovacic verovatno nije igrao protiv Maroka.
Modric najbolje da se skloni.
2014-08-25
Speare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Kanada nije bila Kanada iz utakmice sa Belgium.
Pa ja sam i najavio na ovoj temi da takve "divlje" čisto trkačke momčadi brzo padaju na ovakvim turnirima.
Najkasnije do treće utakmice, a Kanađani su pali već u drugoj, očito su se u prvoj temeljito fizički potrošili, a izgleda i emocionalno, psihološki i motivacijski ispraznili.
Nagledao sam se previše ovakvih turnira, europskih i posebno svjetskih gdje dođu prilično bezvezne momčadi prvenstava da mi to ne bi bilo jasno.
Kako turniri odmiču, uvijek sve više dolaze do izražaja zrele, tehnički i taktički potkovane i disciplinirane momčadi. Ove divlje poput Kanede otpadnu u samom startu odnosno u utakmicama po grupama.
Nisu su pomogle niti glupe izjave njihovog izbornika o hrvatskoj momčadi prije utakmice. Dapače.
Izduvali se ko balon na travi.
Verovatno i Brazil ista prica,
praticu i njihovo trcanje.
Kanada je veceras bila 0, tehnika im je 0,
usput ni trcali.
0 ocena.
2014-08-25
Speare Shaker wrote:
Posebno glup lik
2018-04-10
Serbinho-3 wrote:Verovatno i Brazil ista prica,
Brazil je nešto drugo.
2018-04-10
Rekoh Livaja ce zabiti, tako i bi:)
Odlicno je odvukao dva igraca na sebe kod kramarticevog prvog gola.
Uvodjenjem panja Petkovica napad vise nismo imali.
Odlicno je odvukao dva igraca na sebe kod kramarticevog prvog gola.
Uvodjenjem panja Petkovica napad vise nismo imali.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/drustvena-mreza/nije-vruce-samo-u-kataru-zari-i-instagram-atraktivne-starlete-skinule-se-u-kockaste-kostime-i-podrzale-vatrene-u-danasnjoj-borbi-1244148
2014-04-11
Starlete na meniju za nogometase koji imaju ugovore s iznosima od vise milijuna dolara.RayMabus wrote:
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/drustvena-mreza/nije-vruce-samo-u-kataru-zari-i-instagram-atraktivne-starlete-skinule-se-u-kockaste-kostime-i-podrzale-vatrene-u-danasnjoj-borbi-1244148
Valjda se koji javi ovim curkama u potrebi:)
dijagram-
2015-08-09
niels wrote:marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:Marko Livaja starta će protiv Kanade, vijesti su iz tabora hrvatske reprezentacije. Istina neslužbene jer izbornik je odbio govoriti o kadrovskim rješenjima.
Dakle, to je sastav Livaković – Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa – Modrić, Brozović, Kovačić – Kramarić, Livaja, Perišić.
nemamo igrace/mentalitet za lakonoge kanadjane
osobno bi izabrao taktiku ubit ih dosadom do 70min. a zatim zabit kad postanu drvosjece ispuhani balon... lovran bude najslabija karika
imam dojam da livaja nabacio par kila kad usao u igru nekidan morao sam provjeriti format slike
nisam optimist, isti sastav + livaja
ne miriši na dobro
Isti sastav, ali drugi protivnik. Osim toga i druga utakmica po redu, u onoj prvoj je bilo najvažnije ne izgubiti, jer bi se to na momčad moglo jako loše odraziti.
Livaja umjesto Kramarića. Konačno će dobiti šansu od početka, a bojim se da je neće tako skoro ponovo dobiti ako je sad ne iskoristi na primjeren način.
Sad će barem ta nabacivanja u 16 od početka imati tko dočekati, vidjet ćemo sa kakvim rezultatom.
šejker kao i obično uništa.
Dobro ako bude ispod 4:0
ništa, proslavit će lijepo Božić u krugu familije...
Bome danas je precizan.
Ma živce mi kidaju... jebote treba im cijela jedna utakmica i gol u 68. sekundi druge da se probude i počnu igrat kako mogu i znaju. Alo jel bi moglo jednom da krenu od starta a ne da daju svima tekmu fore?
Selektor Kanade Džon Herdman (John), nakon prve utakmice protiv Belgije, dao je poprilično šokantnu i neumjesnu izjavu.
Herdman je, vjerovatno pokušavajući podići svoju ekipu nakon poraza od Belgije, rekao da će u sljedećoj utakmici "je**t Hrvatsku".
Ova izjava iz ovog rakursa, odnosno nakon veličanstvene pobjede Hrvatske protiv njegove reprezentacije rezultatom 4:1, izgleda smiješno. Bit će posipanja pepelom.
https://sport.avaz.ba/nogomet/789774/selektor-kanade-najveci-luzer-rekao-je-t-cemo-hrvatsku-a-vatreni-ih-pomeli-s-cetiri-gola
Herdman je, vjerovatno pokušavajući podići svoju ekipu nakon poraza od Belgije, rekao da će u sljedećoj utakmici "je**t Hrvatsku".
Ova izjava iz ovog rakursa, odnosno nakon veličanstvene pobjede Hrvatske protiv njegove reprezentacije rezultatom 4:1, izgleda smiješno. Bit će posipanja pepelom.
https://sport.avaz.ba/nogomet/789774/selektor-kanade-najveci-luzer-rekao-je-t-cemo-hrvatsku-a-vatreni-ih-pomeli-s-cetiri-gola
2014-04-11
ne kuzim zasto sosa igra...pa taj je laznjak..najvose se bunio zasto ga se ne zove u reprezent.kad je dobio priliku slabo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Inace kanada ko francuska, uglavnom crni africki nogometasi.
Blago njima.
Blago njima.
dijagram-
2015-08-09
Bradavice joj iskaču van. Već me sve češe.dijagram wrote:Starlete na meniju za nogometase koji imaju ugovore s iznosima od vise milijuna dolara.RayMabus wrote:
Valjda se koji javi ovim curkama u potrebi:)
2014-04-11
U svakom slučaju drago mi je da je pripadnik nebeskog naroda poprskan od navijača i igrača. Natrpalo mu. Može sad osnovat SAO Quebec
Last edited by marcellus on 27/11/2022, 18:44; edited 1 time in total
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 15 of 50