Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
Kraj utakmice.
BRAZIL - SRBIJA 2:0 Srbija nemoćna protiv prvog favorita turnira
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
prvo pol. dok mogli trcat nekako drugo nikako
srbi su bura u casi vode
srbi su bura u casi vode
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Sve skupa nije bilo dobro.
Brazilci se itekako znaju tući, tko je odrastao u blatu favela zna igrati pod prekršajem.
Srbija je trebala snagu iskoristiti u duelima, iznuđivati kornere, slobodnjake, pritiskati zadnju liniju Brazila…na kraju 0 udaraca u okvir.
Naravno, to je Brazil, nitko nije rekao da će biti lako. Vidim po reakcijama igrača da su krenuli širiti ruke, prepirati se i svađati na terenu.
Dobro, šokantno prvo kolo je gotovo, za nadati se da će igrači ipak priviknuti na klimu, zaigrati bolje i okomitije, više golova i lucidnih poteza.
Brazilci se itekako znaju tući, tko je odrastao u blatu favela zna igrati pod prekršajem.
Srbija je trebala snagu iskoristiti u duelima, iznuđivati kornere, slobodnjake, pritiskati zadnju liniju Brazila…na kraju 0 udaraca u okvir.
Naravno, to je Brazil, nitko nije rekao da će biti lako. Vidim po reakcijama igrača da su krenuli širiti ruke, prepirati se i svađati na terenu.
Dobro, šokantno prvo kolo je gotovo, za nadati se da će igrači ipak priviknuti na klimu, zaigrati bolje i okomitije, više golova i lucidnih poteza.
niels-
2021-04-26
Pogledaj : udarci, udarci u okvir i velike prilike.
Oni su napadali.
Oni su napadali.
Serbinho-3 wrote:
Dive se i ovde tv komentatori, pa rekose, treba imati
hrabrosti, pa napasti Brazil, 5 puta Svetski Sampion.
2014-04-11
Ne znam, imam dojam da Piksi to nije tako tražio, ali i on, pa nemoj se razvaliti u stolici, a igrači prolaze Golgotu na terenu. Stani uz rub terena, urlaj na suca, pokaži da imaš vjere i kad ih ne ide. Zapravo, onda najviše treba biti uz teren…
Bilo bi glupo da ovakva utakmica ostavi traga i na slijedeće utakmice, konačni rezultat nije katastrofalan, imaju dva pobjediva protivnika ispred sebe.
Bilo bi glupo da ovakva utakmica ostavi traga i na slijedeće utakmice, konačni rezultat nije katastrofalan, imaju dva pobjediva protivnika ispred sebe.
niels-
2021-04-26
Trener i stručni komentator HRT-a Nenad Bjelica u emisiji Qatara komentirao je rezultat.
"Poražavajuće je kako je odigrala Srbija, očekivao sam puno više. S obzirom na to kako su igrali u kvalifikacijama, s obzirom na to kakve igrače imaju, ali i s obzirom na to kako su najavljivali ovo natjecanje. Oni su došli biti svjetski prvaci. Srbija nije dobro istrčala nijednu kontru, kad god bi osvojili loptu, nisu imali za to dovoljno kvalitete", rekao je Bjelica.
"Prekid je za inferiornu momčad prilika ugroziti momčad. No Srbija ima dovoljno kvalitete da Brazil ugrozi i kroz igru. Reprezentacije koje nisu ni blizu Srbije napravile su više. Srbija nije bila u prilici ugroziti Brazil u skoro 100 minuta. Razočaravajuće", dodao je Bjelica.
"Poražavajuće je kako je odigrala Srbija, očekivao sam puno više. S obzirom na to kako su igrali u kvalifikacijama, s obzirom na to kakve igrače imaju, ali i s obzirom na to kako su najavljivali ovo natjecanje. Oni su došli biti svjetski prvaci. Srbija nije dobro istrčala nijednu kontru, kad god bi osvojili loptu, nisu imali za to dovoljno kvalitete", rekao je Bjelica.
"Prekid je za inferiornu momčad prilika ugroziti momčad. No Srbija ima dovoljno kvalitete da Brazil ugrozi i kroz igru. Reprezentacije koje nisu ni blizu Srbije napravile su više. Srbija nije bila u prilici ugroziti Brazil u skoro 100 minuta. Razočaravajuće", dodao je Bjelica.
2014-04-11
Drugo poluvreme.
Usli su lezerno, onaj jedan Brazilac barem 5 sekundi vezuje pertle.
Golman daje zicer poklon, za malo nismo gol primili.
Previse se opustili ili ispali iz ritma i nisu uspeli igru da povezu.
Ovi se vratili sa poluvremena bas zestovito, Srbija spao ritam za
70%.
Greska pri takvim situacijama, vidim da nemaju exit kao u basketu,
gde imas sve za sve situacije manual.
Pri ovakvim prilikama u fudbalu, kada si pod tim napadom sa svih
strana, igraci ti realno u Gongu, spustas im taj bio ritam, tako sto
golman uzima loptu, stavlja je na travu i polako ubacuje sto dalje
u teren.
Ovde nema time out, ali mozes da imas dva spoljna i da im rasiris
igru, prilikom oduzete lopte, umesto sto sutiras bilo gde.
Drugi gol, dvojica njih daleko od ofarbanog, previse blizu
golmana, on je imao prostor da se namesti i sutne kako
hoce, greska odbrane.
Mogli su ta dva gola izbeci, ali sa takvim uvek istim losim
markiranjem, to je rezultat.
Prvi gol, nisu se vratili u igru, ostali u svlacionici, nemaju anti
pressing sredstvo i to je to.
Srbija je dobro igrala a ove neke greske moras korigovati.
Lazovic se plasi.
Lopta treba brzo da se izbacuje i krece.
Iako izgleda da su bili kakvi, obicno se u basketu prave
analize i dodjes do tih nekih bitnih uzroka.
Usli su lezerno, onaj jedan Brazilac barem 5 sekundi vezuje pertle.
Golman daje zicer poklon, za malo nismo gol primili.
Previse se opustili ili ispali iz ritma i nisu uspeli igru da povezu.
Ovi se vratili sa poluvremena bas zestovito, Srbija spao ritam za
70%.
Greska pri takvim situacijama, vidim da nemaju exit kao u basketu,
gde imas sve za sve situacije manual.
Pri ovakvim prilikama u fudbalu, kada si pod tim napadom sa svih
strana, igraci ti realno u Gongu, spustas im taj bio ritam, tako sto
golman uzima loptu, stavlja je na travu i polako ubacuje sto dalje
u teren.
Ovde nema time out, ali mozes da imas dva spoljna i da im rasiris
igru, prilikom oduzete lopte, umesto sto sutiras bilo gde.
Drugi gol, dvojica njih daleko od ofarbanog, previse blizu
golmana, on je imao prostor da se namesti i sutne kako
hoce, greska odbrane.
Mogli su ta dva gola izbeci, ali sa takvim uvek istim losim
markiranjem, to je rezultat.
Prvi gol, nisu se vratili u igru, ostali u svlacionici, nemaju anti
pressing sredstvo i to je to.
Srbija je dobro igrala a ove neke greske moras korigovati.
Lazovic se plasi.
Lopta treba brzo da se izbacuje i krece.
Iako izgleda da su bili kakvi, obicno se u basketu prave
analize i dodjes do tih nekih bitnih uzroka.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
niels wrote:Ne znam, imam dojam da Piksi to nije tako tražio, ali i on, pa nemoj se razvaliti u stolici, a igrači prolaze Golgotu na terenu. Stani uz rub terena, urlaj na suca, pokaži da imaš vjere i kad ih ne ide. Zapravo, onda najviše treba biti uz teren…
popio je nekakvu tabletu i pao mu zivot
ostario je 5g. u ovih 90min.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
niels wrote:Ne znam, imam dojam da Piksi to nije tako tražio, ali i on, pa nemoj se razvaliti u stolici, a igrači prolaze Golgotu na terenu. Stani uz rub terena, urlaj na suca, pokaži da imaš vjere i kad ih ne ide. Zapravo, onda najviše treba biti uz teren…
Brazil su mogli preskociti.
Mozda bih ja tako uradio.
Koncentrises se na sledece utakmice.
Hteli su da pruze otpor i dobro su igrali.
Rekli su i ovde da su odlicno igrali.
Brazil pun zvezdi je bio sa druge strane iz najacih
Evropskih klubova.
Desio im se taj pad bio ritma i koncentracije nakon
odmora i zatim Shock factor mozda oko drugog gola,
jer su dobro markirali ranije.
Dobra utakmica za analizu.
Brazil sve akcije po levoj strani, neverovatno.
2014-08-25
bez trcanja nista..velik problem i to je vec tradicija ekipa sa ovih prostora...danas talent nije dovoljan..nekad mozda da...danas vise ne...srbiji ce itekako biti problem kamerun ko nama maroko..danas su svicarci pobjedili ali vise stecom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...meni danas vise ne bi igrao onaj koji nema radijus kretanja na utakmici bar 15 km...jedino manje moze imat vanserijski talent.. pa ovi afrikanci,azijati pa i americani trce ko navijeni..za dvije utakmice u istom tempu
2015-09-08
niels likes this post
Vidilo se već u prvom poluvremenu di to vodi. Kako san napisa tako in je i bilo u drugom poluvremenu. Koliko su ovi njima pucali na gol mogu bit sretni šta je uopće ostalo 2:0 za Brazil.
Nema od njih ništa. Ne znaju zapucat prema golu. A kako ćeš dobit utakmicu ako ne pucaš prema protivničkom golu kad se stvoriš negdje na na njegovoj polovini terena nego se dodajete da njihovi igrači dođu natrag i naprave bunker ?
Trener im je nikakvi. Radi zamjene dva igrača odjednom umisto jednog po jednog da dobije vrijeme i da odmori svoje jer se zna da su ovi iz trečeg svijeta svi neki trkači.
66'
Nove promjene kod Srba. Lazović i Vlahović su ušli, a izašli Lukić i Mladenović.
--
Najbolje im je da zaposle nekog generala majora da im bude trener. Taj će ih dovest u red. Ako vidi samo petinu onoga šta ja vidim bit će sto puta bolji trener od ovoga Piksija il bilo koga tko nije neko vojno lice jer vidi rat i šta se odvija tamo.
Nema od njih ništa. Ne znaju zapucat prema golu. A kako ćeš dobit utakmicu ako ne pucaš prema protivničkom golu kad se stvoriš negdje na na njegovoj polovini terena nego se dodajete da njihovi igrači dođu natrag i naprave bunker ?
Trener im je nikakvi. Radi zamjene dva igrača odjednom umisto jednog po jednog da dobije vrijeme i da odmori svoje jer se zna da su ovi iz trečeg svijeta svi neki trkači.
66'
Nove promjene kod Srba. Lazović i Vlahović su ušli, a izašli Lukić i Mladenović.
--
Najbolje im je da zaposle nekog generala majora da im bude trener. Taj će ih dovest u red. Ako vidi samo petinu onoga šta ja vidim bit će sto puta bolji trener od ovoga Piksija il bilo koga tko nije neko vojno lice jer vidi rat i šta se odvija tamo.
2014-04-11
- Mislim da je bilo ključno što smo u drugom delu meča fizički bili, da ne kažem katastrofalni. Iznenađujuće za mene, potpuno smo pali. Oni su to znali da iskoriste - rekao je Stojković.
2014-08-25
Pa to je to. On prebacuje krivnju na igrače. Nije on kriv ništa. Oni su. To nije vođa.Serbinho-3 wrote:- Mislim da je bilo ključno što smo u drugom delu meča fizički bili, da ne kažem katastrofalni. Iznenađujuće za mene, potpuno smo pali. Oni su to znali da iskoriste - rekao je Stojković.
To je tvoja odgovrnost. Na tebi je da se to ne desi. Još minja dva igrača odjednom umisto da rastegne. Aj moj Piksi odjebi.
2014-04-11
Slusaj ove nase novinarcice.
Pavlovic je veceras bio dosta hvaljen na RAI od
Marchisio i voditelja.
Dobro je odigrao, ovi mu dali 5 ko poslednjem keru.
https://www.telegraf.rs/sport/katar-2022/3590600-ocene-fudbalera-srbije-posle-poraza-od-brazila
Pavlovic je veceras bio dosta hvaljen na RAI od
Marchisio i voditelja.
Dobro je odigrao, ovi mu dali 5 ko poslednjem keru.
https://www.telegraf.rs/sport/katar-2022/3590600-ocene-fudbalera-srbije-posle-poraza-od-brazila
2014-08-25
...nije sramota izgubiti od brazila...ali brate mili skoro 0 suteva prema golu..80% posjed lopte brazila..gotovo svaki brazilac u prosjeku pretrcao par kilometara vise od srpskih igraca..skoro srecom niste prosli ko iran mozda i gore...piksi je u pravu kad je rekao katastrofa ne rezultatski nego igracki..slazem se sa serbinjom kad je rekao da je hrvatska igrala nogomet iz osamdesetih...za srbiju mozes poduplati
2015-09-08
Serbinho-3 wrote:- Mislim da je bilo ključno što smo u drugom delu meča fizički bili, da ne kažem katastrofalni. Iznenađujuće za mene, potpuno smo pali. Oni su to znali da iskoriste - rekao je Stojković.
Trump: Ako moji pobijede, ja sam zaslužan. Ako izgube, nisam ja kriv
2014-04-11
Taj Piksi je trener a ta riječ dolazi od glagola trenirati dakle uključuje i fizičku kondiciju.vuksadinare wrote:...nije sramota izgubiti od brazila...ali brate mili skoro 0 suteva prema golu..80% posjed lopte brazila..gotovo svaki brazilac u prosjeku pretrcao par kilometara vise od srpskih igraca..skoro srecom niste prosli ko iran mozda i gore...piksi je u pravu kad je rekao katastrofa ne rezultatski nego igracki..slazem se sa serbinjom kad je rekao da je hrvatska igrala nogomet iz osamdesetih...za srbiju mozes poduplati
Znači nije on kriv nego igrači jer nisu bili fizički na razini. Šta je onda njegov posal tu ? Da čuva svoju fotelju ?
2014-04-11
Ovi iz Kameruna su isto trkači. Potpuno ista stvar ka i Brazil.
Oćemo opet to gledat kako padaju nakon 45 minuta trčanja ?
Oćemo opet to gledat kako padaju nakon 45 minuta trčanja ?
2014-04-11
Podsetimo, Srbija je izgubila od Brazila u Lusailu, pa joj ostaju još dve šanse, protiv Kameruna i Švajcarske, da osvoji bodove za plasman u nokaut fazu.
Upitan na konferenciji za štampu kako će na sledeće utakmice uticati aktuelna situacija koju je opisao kao, za njega, šokantnu, u smislu fizičkog stanja ekipe u drugom poluvremenu, odgovorio je u dva dela.
Najpre je otkrio da "nije baš sve onako kako su mu igrači rekli" (u vezi sa povredama"), a onda je, suznih očiju, završio obraćanje na srpskom jeziku rečima:
- Mi (treneri) nemamo magične doktore koji će rešiti probleme s povredama za dva dana. Večeras bi bila drugačija priča, drugačija pesma da su ovi igrači bili zdravi. Verujte! - rekao je Piksi sa suzom u oku, dodavši još samo: - Ali, Bože moj...
---
Sad kad Kamerunci znaju da ste fizički sjebani, sad ste najebali. Sad će oni namjerno trčat non stop a to je njima ništa. Sve trkače maratone oni osvajaju, te zemlje iz tih dijelova planete. Trčanje im je u krvi.
A vi sidite, malo narežite mesa, napravite kolinje, skuvajte čorbu, a šta ćete drugo.
Upitan na konferenciji za štampu kako će na sledeće utakmice uticati aktuelna situacija koju je opisao kao, za njega, šokantnu, u smislu fizičkog stanja ekipe u drugom poluvremenu, odgovorio je u dva dela.
Najpre je otkrio da "nije baš sve onako kako su mu igrači rekli" (u vezi sa povredama"), a onda je, suznih očiju, završio obraćanje na srpskom jeziku rečima:
- Mi (treneri) nemamo magične doktore koji će rešiti probleme s povredama za dva dana. Večeras bi bila drugačija priča, drugačija pesma da su ovi igrači bili zdravi. Verujte! - rekao je Piksi sa suzom u oku, dodavši još samo: - Ali, Bože moj...
---
Sad kad Kamerunci znaju da ste fizički sjebani, sad ste najebali. Sad će oni namjerno trčat non stop a to je njima ništa. Sve trkače maratone oni osvajaju, te zemlje iz tih dijelova planete. Trčanje im je u krvi.
A vi sidite, malo narežite mesa, napravite kolinje, skuvajte čorbu, a šta ćete drugo.
2014-04-11
Najbolje da tamo iza svog gola donesete drva pa veliki lonac pa neku čorbu si skuvajte. Možete po vratnicama malo i mesa obisit neka se suši. I tako to. Tko je vidija trčat kad se igra nogomet ? To se samo šeta i dodaje. Ono kad dođeš ispred njihovog gola i umisto da pokušaš pucat prema njihovom golu onda ne nego dodaš ovome do sebe pa on razmišlja kome će dalje dodat jer tko je vidija pucat na gol jel. Onda u međuvremenu svi njihovi igrači dođu i naprave bunker pa štaš sad nego se nastavit dodavat.
2014-04-11
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Sarajevo, Srbija ili Hrvatska Mundijal
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Sarajevo, Pristina: Srbija Rusija, izolovati,mi u EU i NATO, Srpski Svet Sabor
» Hrvatska I ...... Srbija IV
Page 9 of 50