ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država  - Page 8 Empty Re: Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država

Post by Regoč 16/1/2016, 15:33

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
Winter is coming wrote:
Regoč wrote:
Winter is coming wrote:gluposti,znate i sami da svirate kukcu
Suoči se s istinom: zločinci ste i agresori. Mi smo se branili, vi ste izgubili. Ponašate se kao mali nasilnik koji kad dobije po labrtama ide starijem bratu plakati da su ga tukli. Stvarno ste pičkice.
da stvarno jesmo kako kazes zlocinci mi bi to i priznali kao i nijemci npr ali posto nismo a vi jeste onda valjda imate potrebu stalno to ponavjati kao kakvi papagaji,nismo mi nista izgubili,sljedi drugo poluvrijeme,vi ste u ovoj igri nebitni,bitni su oni koji ce vas iskoristiti kao topovsko meso,vi ste mi vise manje neki predmet zajebancije i komedija od "naroda"
Borben je. lol!

Muslmani su cinili vecinu u Prijedoru prije rata a Prijedor odsjeca Srbe u Hr di ih je još nešto ostalo , okružuje BL sa zapada i cini pad zapadnog dijela srpske neupitnim.

Neceš nikad kuci ako ti Prijedor padne.

Ha ha ha
Kad smo već kod tog "ha, ha, ha" pobjedu su odnieli hrvatski partizani, dalmatinske postrojbe.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država  - Page 8 Empty Re: Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država

Post by RayMabus 16/1/2016, 15:34

Winter is coming wrote:mi izgubili kako kazes Krajinu a vi 10 000 ljudi jebiga,eto vam sad Krajina jake koristi imate od nje,veprove i lisice,da nas niste dirali mi bi sa vremenom sami otisli odatle a ovako ste se izjebali pa sad samo prdite smrdite i sve grdite hahaha,mi zivimo u americi,kanadi i australiji a vi tamo slavite vasu "pobjedu"
Mislim da se ovo može procitati i kao : necu braniti Srpsku u Prijedoru. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 16/1/2016, 15:35

Winter is coming wrote:da stvarno jesmo kako kazes zlocinci mi bi to i priznali kao i nijemci npr
Srbi su Srbi, Njemci su Njemci.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/1/2016, 15:36

Regoč wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
Winter is coming wrote:
Regoč wrote:
Suoči se s istinom: zločinci ste i agresori. Mi smo se branili, vi ste izgubili. Ponašate se kao mali nasilnik koji kad dobije po labrtama ide starijem bratu plakati da su ga tukli. Stvarno ste pičkice.
da stvarno jesmo kako kazes zlocinci mi bi to i priznali kao i nijemci npr ali posto nismo a vi jeste onda valjda imate potrebu stalno to ponavjati kao kakvi papagaji,nismo mi nista izgubili,sljedi drugo poluvrijeme,vi ste u ovoj igri nebitni,bitni su oni koji ce vas iskoristiti kao topovsko meso,vi ste mi vise manje neki predmet zajebancije i komedija od "naroda"
Borben je. lol!

Muslmani su cinili vecinu u Prijedoru prije rata a Prijedor odsjeca Srbe u Hr di ih je još nešto ostalo , okružuje BL sa zapada i cini pad zapadnog dijela srpske neupitnim.

Ha ha ha
Kad smo već kod tog "ha, ha, ha" pobjedu su odnieli hrvatski partizani, dalmatinske postrojbe.
Znam al ta pjesmA je u prenesenom znacenju za 21 stoljecu kad ih muslimani pocmu stiskat po BiH.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Regoč 16/1/2016, 15:36

Winter is coming wrote:mi izgubili kako kazes Krajinu a vi 10 000 ljudi jebiga,eto vam sad Krajina jake koristi imate od nje,veprove i lisice,da nas niste dirali mi bi sa vremenom sami otisli odatle a ovako ste se izjebali pa sad samo prdite smrdite i sve grdite hahaha,mi zivimo u americi,kanadi i australiji a vi tamo slavite vasu "pobjedu"
Nismo izgubili 10.000 ljudi već ste ih vi pobili ili su poginuli braneći se od vas. Nama zemlja, vama tuđina, bitno da niste ovdje. Prazni krajevi jesu, no uzdamo se da ćemo ih naseliti kad-tad.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/1/2016, 15:36

hrvatski partizani? ma da znam kad bi se zajebavali

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/1/2016, 15:38

izgubili ste ih u sprovodjenju etnickog ciscenja,mislili ste da cete nas poklati na spavanju kao cetrdeset i neke,jebiga izvinite gospodo ustashe

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Regoč 16/1/2016, 15:41

Winter is coming wrote:hrvatski partizani? ma da znam kad bi se zajebavali
Da, u čem je problem? Gomila je dalmatinskih Hrvatah otišla u partizane boriti se protiv talijanske okupacije, a dobar je dio njih sudjelovao i u ovoj bitci gdje su rastepli četnike. Njihovi unuci učinili su isto 95.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 16/1/2016, 15:42

Winter is coming wrote:izgubili ste ih u sprovodjenju etnickog ciscenja,mislili ste da cete nas poklati na spavanju kao cetrdeset i neke,jebiga izvinite gospodo ustashe
Nikakva etničkoga čišćenja Srbah nije bilo. Potvrdio Haag!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/1/2016, 15:45

pa onda nije bilo ni nikakve agresije na takozvanu hrvatsku,vi ste nas napali a ne mi vas,moracete nam platiti ratnu odstetu,vratiti nam nase i talijanima njihovo,one spomenike ustashama po nasoj okupiranoj zemlji poskidati i obnoviti spomenike NOB i dignuti nove spomenike poginulim borcima JNA i slobodarskog Srpskog naroda koji se branio od ustashe kame

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/1/2016, 15:45

Winter is coming wrote:izgubili ste ih u sprovodjenju etnickog ciscenja,mislili ste da cete nas poklati na spavanju kao cetrdeset i neke,jebiga izvinite gospodo ustashe

Dinarska četnička divizija je bila četnička postrojba sastavljena od lokalnog srpskog stanovništva u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. Djelovala je od 1941. do 1945. godine pod zapovjedništvom Momčila Đujića.
Zadatak joj je bio provođenje etničkog čišćenja ne-srpskog stanovništva - Hrvata s prostora tzv. "srpskih zemalja" do crte Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Dinarska_%C4%8Detni%C4%8Dka_divizija

Baja Mali Knindza – Vrati se vojvodo

Zove narod koji pati Pop-Djujica da se vrati. Da nam dodje ovih dana Preko tihog okeana. Vrati se vojvodo na Dinaru ponovo, Vrati se vojvodo gde si ratov`o. Vrati se vojvodo na Dinaru ponovo, Vrati se vojvodo gde si cetov`o. Iz grla se pesma ote, Oj Djujicu,cekamo te. Krajina te zove nasa Da je spasis od ustasa. Vrati se vojvodo na Dinaru ponovo, Vrati se vojvodo gde si ratov`o. Vrati se vojvodo na Dinaru ponovo, Vrati se vojvodo gde si cetov`o. Srpski narod ima zelju Da se vratis spasitelju, Iz daljina da nam dodjes, Da Dinarom opet prodjes. Vrati se vojvodo na Dinaru ponovo, Vrati se vojvodo gde si ratov`o. Vrati se vojvodo na Dinaru ponovo, Vrati se vojvodo gde si cetov`o.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by v_vlado 16/1/2016, 15:46

jel to poćo jezični rat na mom otoku??
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by jastreb 16/1/2016, 15:46

Regoč wrote:
Da, u čem je problem? Gomila je dalmatinskih Hrvatah otišla u partizane boriti se protiv talijanske okupacije, a dobar je dio njih sudjelovao i u ovoj bitci gdje su rastepli četnike. Njihovi unuci učinili su isto 95.
Pa i njegovi su djedovi sigurno bili partizani,ali to skriva ko zmija noge.

Pljunuo je na slavnu 7.banijsku diviziju i njene tekovine i prigrlio ideologiju koja u onom ratu tamo nije imala nikakvog uporišta.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Regoč 16/1/2016, 15:46

Winter is coming wrote:pa onda nije bilo ni nikakve agresije na takozvanu hrvatsku,vi ste nas napali a ne mi vas,moracete nam platiti ratnu odstetu,vratiti nam nase i talijanima njihovo,one spomenike ustashama po nasoj okupiranoj zemlji poskidati i obnoviti spomenike NOB i dignuti nove spomenike poginulim borcima JNA i slobodarskog Srpskog naroda koji se branio od ustashe kame
Bome je. Potvrdio Haag! I odbio vašu tužbu u potpunosti. Eto ti sad, "mi smo ugroženi".

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Winter is coming 16/1/2016, 15:47

ne priznajem nikakav Hag,jedino sto su pozitivno napravili je sto su pustili Voju

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Regoč 16/1/2016, 15:49

v_vlado wrote:jel to poćo jezični rat na mom otoku??
?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 16/1/2016, 15:52

jastreb wrote:
Regoč wrote:
Pa i njegovi su djedovi sigurno bili partizani,ali to skriva ko zmija noge.
Pljunuo je na slavnu 7.banijsku diviziju i njene tekovine i prigrlio ideologiju koja u onom ratu tamo nije imala nikakvog uporišta.
Da, priča se tako. I mene uvjeravali neki partizani u to.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 16/1/2016, 15:53

Winter is coming wrote:ne priznajem nikakav Hag,jedino sto su pozitivno napravili je sto su pustili Voju
Ni Haag ne priznaje Krajinu pa ste na istom.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by jastreb 16/1/2016, 15:57

A čujte,bili su to zavedeni bedaci koji su znali sve,ali nisu znali da je još Pribićević 30 i neke opominjao Krajišnike da će se vodstvo Hrvatske i vodstvo Srbije kad tad dogovoriti i naći zajednički jezik,a da će budu li se bunili protiv Hrvatske upravo oni nadrapati,i to ostavljeni od onih kojima su vjerovali i za čije su ime vjerovali da se bore.

Tako da nema tragikomičnije stvari nego kad drukaš za državu koja te izdala i odbacila kao ispucani mobitelski bon .

Ja da sam Krajišnik javno bih pljunuo na Beograd.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/1/2016, 16:13

RayMabus wrote:
Winter is coming wrote:
Regoč wrote:
Borben je. lol!

lol!

-------------------

17.12.2015 u 13:25
127

Nakon što je Evropski parlament u srijedu objavio nacrt teksta rezolucije o Dejtonu, danas je održano glasanje kojom su zastupnici u Parlamentu EU sa 525 glasova za i 42 protiv, podržali rezoluciju o Dejtonskom mirovnom sporazumu. Treba istaći da je 39 zastupnika ostalo suzdržano.
Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država  - Page 8 B_151217065
Foto: EPA

U Rezoluciji je naglašeno da Dejtonski sporazum i dalje mora predstavljati temelj integriteta, suvereniteta i međunarodnog položaja BiH. Rezolucija je izglasana povodom 20 godina od okončanja rata u BiH i potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma.

Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država  - Page 8 151217065.1_xl
Foto: Screenshot

Istaknuto je da je BiH učinila značajan napredak na putu ka EU, ali da i dalje ima još mnogo posla.

Jedna od tema Rezolucije je i politika Republike Srpske, gdje su zastupnici u Evropskom parlamentu naglasili da samo državne institucije mogu predstavljati BiH na međunarodnom nivou, te da entiteti nemaju pravo na secesiju.

Dvadeset godina nakon potpisa na Daytonski mirovni sporazum Evropski parlament još jednom naglašava opredjeljenje miru i prosperitetu Bosne i Hercegovine, kao i podršku njenim evropskim aspiracijama. Zato se ohrabruju političke reforme koje će promovirati socio-ekonomski razvoj i unaprijediti funkcionisanje zajedničke države. Takva reforma bi, uz poboljšanje života građana BiH, trebala i snažno da zagovara uzdržavanje od nacionalističke retorike koja može da ugrozi sav dosadašnji napredak.

---------

U Republici Srpskoj u prošloj godini bilo je 8.927 živorođene djece, ili 583 bebe manje nego pretprošle godine, podaci su Republičkog zavoda za statistiku.

Od 2000. do 2014. godine Srpska bilježi smanjenje broja živorođene djece i u tom periodu je bilo svake godine u prosjeku 351 manje živorođeno dijete.

---

Posljednji popis stanovništva, koji je pokazao da u Hercegovini živi svega 72.769 stanovnika, još jednom je upalio alarm zbog poražavajuće demografske slike u ovom dijelu Republike Srpske.

http://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Bijela-kuga-pustosi-Hercegovinu/232233

-----
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/1/2016, 16:14

Đođi .....po drugo poluvrijeme. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics