Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država
Nismo posve, još imaju dvie države pa i ovu zapadno od Drine moramo poništiti da im se ispuni želja. No, vidim da i sam o tom razmišljaš.RayMabus wrote:eto ispunili smo vam želju da živite u istoj državi sa njima tj svi Srbi u jednoj državi
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Jeste hrvatski prestolonaslednik. Isto kao i Haile Selasije. I oni Hrvati islamske vere?Regoč wrote:Franjo Ferdinand bio je hrvatski priestolonasljednik, dakle hrvatski kraljević. Graničari su bili kako pravoslavci, tako i katolici, i sam sam iz takve obitelji.dzango wrote:Kog vašeg, sunce ti jebem žarko? Kadse sad nisam šlogirao, nikada neću. Kad je Hrvat bio kralj? Kako pomoćni kada su oni bili graničari Austrougarske. Vama ovi nisu verovali. Znaju da imate afiniteta ka Islamu.Regoč wrote:Da budete pucali na našega kraljevića! A "ovi vaši" dolaze kao turski pomoćni koljači od 15. stoljeća pa njihova sudbina ne treba čuditi. Više me čudi da još postoje.dzango wrote:Nije da niste. Doduše drugi su vas osedlali, kao i obično. Posle ste sami ove naše tamo, kada ste naučili zanat.. I ja sam za to da vam Kruz bude počasni građanin i uzor, da se razumemo.Regoč wrote:Nismo ni u Srbiji pa ste svejedno došli rušiti, paliti i klati. Tako da Cruise ima poštovatelje, a Irinej jatake.dzango wrote:Niste ni vi njih.Regoč wrote:Suvjernici Toma Cruisea nisu nikada rušili, palili i klali po Hrvatskoj. Tako da Irinej nije netko koga bismo radije vidjeli.dzango wrote:Bolje Irinej nego Tom Kruz.RayMabus wrote:Zašto ?dzango wrote:Da. Sve to treba o jednom trošku.jastreb wrote:Što podrazumjevaš pod sektašima?
Da li u sektaše uvrštavaš i vjerske zajednice čije crkve po BG, Zemunu i Vojvodini niču poput gljiva,poput Adventista sedmog dana, Pentekosalne crkve, Crkve poznog dažda, Isusove univerzalne crkve i sl.?
Da bi Irinej mogao četnikovati ?
Jadna vam majka.
Je'l'to me netko tražio?
Četnike se ubija.Regoč wrote:Ne može se dati četniku da laže, njegove se laži moraju raskrinkati jer, ako ostanu neodgovorene, neki će u njih povjerovati. Uostalom, i ja sam borac za prava Srba, za pravo da čuvaju svoje narodne i vjerske posebnosti kao odani građani Republike Hrvatske.jastreb wrote:Ma pusti ga.Regoč wrote:Nitko nije napao Jugoslaviju, Srbija je napala Hrvatsku kako bi si pridružila najveći dio hrvatskoga teritorija.Winter is coming wrote:ne bilo je to puno jednostavnije,sve vam se pobrkalo ili ne zelite jesti burek iako je jeftin.vi ste napali jugoslaviju i etnicki ocistili svoju "dzavu" tu su nama srbima ciste rukeRegoč wrote:Ma jasno, Vulkanci se maskirali pa glumili Srbe iz Srbije, Romulanci su izigravali Srbe iz Boshera, a domaće Srbe su oponašali Klingonci. Di bi Srbin nepravdu činio i zlo nanosio?Winter is coming wrote:dezinformacije sa htv-aRegoč wrote:Kako izvanzemaljci (Srbijanci i bosherski Srbi), tako i tuzemaljci (Srbi iz Hrvatske).Winter is coming wrote:ko je rushio?vanzemaljci?
Taj čak i mene istaknutog forumskog borca za prava Srba (ono što je Zagor u Darkvudu za indijance,to sam ja na ovom forumu za Srbe-Krajišnike) proglašava klerofašistom i ustaškim genocidom,a kamo li neće tebe.
Na onoj drugoj temi ste ti i EPikur napisali da ste djeca domobrana. Ja nisam. MI ČETNIKE UBIJAMO NE KOALIRAMO SA NJIMA.
I usput ovo pravoslavno tele sa kojim pricaš ima svoj pogled na cijelu stvar : mi smo njih protjerali a oni su bili nevini itd itd itd.
Dok se ne pogleda u ogledalo i ne postane objektivan uvik će zapinjat u mržnji sa proklete ustaše a oni su se samo branili.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Suoči se s istinom: zločinci ste i agresori. Mi smo se branili, vi ste izgubili. Ponašate se kao mali nasilnik koji kad dobije po labrtama ide starijem bratu plakati da su ga tukli. Stvarno ste pičkice.Winter is coming wrote:gluposti,znate i sami da svirate kukcu
Winter is coming nije četnik nego mali frustrirani Srbo iz Hrvatske ciji su ocevi digli oružje na Hrvatsku pa su morali selit odavde i nitko ih ne voli i normalno da ih ne voli a niti će.
2014-04-11
Ako mu je stric, čiji je on nasljednik, hrvatski kralj, logično je da je on hrvatski kraljević. A Haile Selasije nikada nije imao takve pretke. I nije islamske vjere, nego kršćanske.dzango wrote:Jeste hrvatski prestolonaslednik. Isto kao i Haile Selasije. I oni Hrvati islamske vere?Regoč wrote:Franjo Ferdinand bio je hrvatski priestolonasljednik, dakle hrvatski kraljević. Graničari su bili kako pravoslavci, tako i katolici, i sam sam iz takve obitelji.dzango wrote:Kog vašeg, sunce ti jebem žarko? Kadse sad nisam šlogirao, nikada neću. Kad je Hrvat bio kralj? Kako pomoćni kada su oni bili graničari Austrougarske. Vama ovi nisu verovali. Znaju da imate afiniteta ka Islamu.Regoč wrote:Da budete pucali na našega kraljevića! A "ovi vaši" dolaze kao turski pomoćni koljači od 15. stoljeća pa njihova sudbina ne treba čuditi. Više me čudi da još postoje.dzango wrote:Nije da niste. Doduše drugi su vas osedlali, kao i obično. Posle ste sami ove naše tamo, kada ste naučili zanat.. I ja sam za to da vam Kruz bude počasni građanin i uzor, da se razumemo.Regoč wrote:Nismo ni u Srbiji pa ste svejedno došli rušiti, paliti i klati. Tako da Cruise ima poštovatelje, a Irinej jatake.dzango wrote:Niste ni vi njih.Regoč wrote:Suvjernici Toma Cruisea nisu nikada rušili, palili i klali po Hrvatskoj. Tako da Irinej nije netko koga bismo radije vidjeli.dzango wrote:Bolje Irinej nego Tom Kruz.RayMabus wrote:Zašto ?dzango wrote:Da. Sve to treba o jednom trošku.jastreb wrote:Što podrazumjevaš pod sektašima?
Da li u sektaše uvrštavaš i vjerske zajednice čije crkve po BG, Zemunu i Vojvodini niču poput gljiva,poput Adventista sedmog dana, Pentekosalne crkve, Crkve poznog dažda, Isusove univerzalne crkve i sl.?
Jadna vam majka.
Nemam ja tu šta razmišljat. Imaju dvije opcije pa koju god da izaberu njihov izbor. Sami pali sami se ubili. Ili ona druga : ostaju.Regoč wrote:Nismo posve, još imaju dvie države pa i ovu zapadno od Drine moramo poništiti da im se ispuni želja. No, vidim da i sam o tom razmišljaš.RayMabus wrote:eto ispunili smo vam želju da živite u istoj državi sa njima tj svi Srbi u jednoj državi
2014-04-11
Pa to i kažem. Njegov stric je hrvatski kralj isto koliko i Hajle Selasije. U istoj su meri u krvnoj vezi sa Hrvatim i hrvatskom nacijom.Regoč wrote:Ako mu je stric, čiji je on nasljednik, hrvatski kralj, logično je da je on hrvatski kraljević. A Haile Selasije nikada nije imao takve pretke. I nije islamske vjere, nego kršćanske.dzango wrote:Jeste hrvatski prestolonaslednik. Isto kao i Haile Selasije. I oni Hrvati islamske vere?Regoč wrote:Franjo Ferdinand bio je hrvatski priestolonasljednik, dakle hrvatski kraljević. Graničari su bili kako pravoslavci, tako i katolici, i sam sam iz takve obitelji.dzango wrote:Kog vašeg, sunce ti jebem žarko? Kadse sad nisam šlogirao, nikada neću. Kad je Hrvat bio kralj? Kako pomoćni kada su oni bili graničari Austrougarske. Vama ovi nisu verovali. Znaju da imate afiniteta ka Islamu.Regoč wrote:Da budete pucali na našega kraljevića! A "ovi vaši" dolaze kao turski pomoćni koljači od 15. stoljeća pa njihova sudbina ne treba čuditi. Više me čudi da još postoje.dzango wrote:Nije da niste. Doduše drugi su vas osedlali, kao i obično. Posle ste sami ove naše tamo, kada ste naučili zanat.. I ja sam za to da vam Kruz bude počasni građanin i uzor, da se razumemo.Regoč wrote:Nismo ni u Srbiji pa ste svejedno došli rušiti, paliti i klati. Tako da Cruise ima poštovatelje, a Irinej jatake.dzango wrote:Niste ni vi njih.Regoč wrote:Suvjernici Toma Cruisea nisu nikada rušili, palili i klali po Hrvatskoj. Tako da Irinej nije netko koga bismo radije vidjeli.dzango wrote:Bolje Irinej nego Tom Kruz.RayMabus wrote:Zašto ?dzango wrote:Da. Sve to treba o jednom trošku.jastreb wrote:Što podrazumjevaš pod sektašima?
Jadna vam majka.
Pitao sam za Hrvate islamske vere. Da li su i oni bili graničari?
Last edited by dzango on 16/1/2016, 15:13; edited 1 time in total
Da bi rieč protiv rekao.RayMabus wrote:Četnike se ubija.
RayMabus wrote:Na onoj drugoj temi ste ti i EPikur napisali da ste djeca domobrana.
Zapravo unučad.
Samo dajte, s vama sam. No, nemoj poistovjetiti Srbe s četnicima, dio njih možemo integrirati u hrvatsku naciju.RayMabus wrote:Ja nisam. MI ČETNIKE UBIJAMO NE KOALIRAMO SA NJIMA.
Što bi rekao Jastreb: svaka ti je ko u Njegoša.RayMabus wrote:I usput ovo pravoslavno tele sa kojim pricaš ima svoj pogled na cijelu stvar : mi smo njih protjerali a oni su bili nevini itd itd itd.
Dok se ne pogleda u ogledalo i ne postane objektivan uvik će zapinjat u mržnji sa proklete ustaše a oni su se samo branili.
Ček, nije li on iz Banja Luke? Iz zapadnosrbske države?RayMabus wrote:Winter is coming nije četnik nego mali frustrirani Srbo iz Hrvatske ciji su ocevi digli oružje na Hrvatsku pa su morali selit odavde i nitko ih ne voli i normalno da ih ne voli a niti će.
Ne bih hvala.Regoč wrote:Samo dajte, s vama sam. No, nemoj poistovjetiti Srbe s četnicima, dio njih možemo integrirati u hrvatsku naciju.RayMabus wrote:Ja nisam. MI ČETNIKE UBIJAMO NE KOALIRAMO SA NJIMA.
Ne zanima me integracija Srba u Hr naciju.
2014-04-11
Nek se sami integriraju. Najbolje da ću ja trcat okolo i trošit svoje živce i energiju da ih integriram. Tko se ne integrira metak u celo.
2014-04-11
Evo da malo smanjimo ove citate, odlazi gomila prostora bez ikakve potrebe.
Krvno srodstvo nema nikakve veze. Bernadoti su Francuzi pa su švedski kraljevi, Sachsen-Coburg-Gothe su Niemci pa su engleski, škotski, kanadski, australski i novozelandski kraljevi. Uostalom, i Karađorđevići su Albanci pa su bili srbski kraljevi.dzango wrote:Pa to i kažem. Njegov stric je hrvatski kralj isto koliko i Hajle Selasije. U istoj su meri u krvnoj vezi sa Hrvatim i hrvatskom nacijom.
Naravno da jesu, samo s turske strane. Odatle i naziv Bosanska krajina za Tursku Hrvatsku.dzango wrote:Pitao sam za Hrvate islamske vere. Da li su i oni bili graničari?
da stvarno jesmo kako kazes zlocinci mi bi to i priznali kao i nijemci npr ali posto nismo a vi jeste onda valjda imate potrebu stalno to ponavjati kao kakvi papagaji,nismo mi nista izgubili,sljedi drugo poluvrijeme,vi ste u ovoj igri nebitni,bitni su oni koji ce vas iskoristiti kao topovsko meso,vi ste mi vise manje neki predmet zajebancije i komedija od "naroda"Regoč wrote:Suoči se s istinom: zločinci ste i agresori. Mi smo se branili, vi ste izgubili. Ponašate se kao mali nasilnik koji kad dobije po labrtama ide starijem bratu plakati da su ga tukli. Stvarno ste pičkice.Winter is coming wrote:gluposti,znate i sami da svirate kukcu
2014-04-14
Winter is coming wrote:da stvarno jesmo kako kazes zlocinci mi bi to i priznali kao i nijemci npr ali posto nismo a vi jeste onda valjda imate potrebu stalno to ponavjati kao kakvi papagaji,nismo mi nista izgubili,sljedi drugo poluvrijeme,vi ste u ovoj igri nebitni,bitni su oni koji ce vas iskoristiti kao topovsko meso,vi ste mi vise manje neki predmet zajebancije i komedija od "naroda"Regoč wrote:Suoči se s istinom: zločinci ste i agresori. Mi smo se branili, vi ste izgubili. Ponašate se kao mali nasilnik koji kad dobije po labrtama ide starijem bratu plakati da su ga tukli. Stvarno ste pičkice.Winter is coming wrote:gluposti,znate i sami da svirate kukcu
2014-04-11
Da, Niemci su to priznali dragovoljno, nije da su bili pod okupacijom. Za sada ste, po vašoj kuknjavi sudeći, izgubili Krajinu. U drugom poluvremenu pripremite mjesta za prihvat dionikah traktorijade iz Srbske.Winter is coming wrote:da stvarno jesmo kako kazes zlocinci mi bi to i priznali kao i nijemci npr ali posto nismo a vi jeste onda valjda imate potrebu stalno to ponavjati kao kakvi papagaji,nismo mi nista izgubili,sljedi drugo poluvrijeme,vi ste u ovoj igri nebitni,bitni su oni koji ce vas iskoristiti kao topovsko meso,vi ste mi vise manje neki predmet zajebancije i komedija od "naroda"Regoč wrote:Suoči se s istinom: zločinci ste i agresori. Mi smo se branili, vi ste izgubili. Ponašate se kao mali nasilnik koji kad dobije po labrtama ide starijem bratu plakati da su ga tukli. Stvarno ste pičkice.Winter is coming wrote:gluposti,znate i sami da svirate kukcu
Borben je.Winter is coming wrote:da stvarno jesmo kako kazes zlocinci mi bi to i priznali kao i nijemci npr ali posto nismo a vi jeste onda valjda imate potrebu stalno to ponavjati kao kakvi papagaji,nismo mi nista izgubili,sljedi drugo poluvrijeme,vi ste u ovoj igri nebitni,bitni su oni koji ce vas iskoristiti kao topovsko meso,vi ste mi vise manje neki predmet zajebancije i komedija od "naroda"Regoč wrote:Suoči se s istinom: zločinci ste i agresori. Mi smo se branili, vi ste izgubili. Ponašate se kao mali nasilnik koji kad dobije po labrtama ide starijem bratu plakati da su ga tukli. Stvarno ste pičkice.Winter is coming wrote:gluposti,znate i sami da svirate kukcu
Muslmani su cinili vecinu u Prijedoru prije rata a Prijedor odsjeca Srbe u Hr di ih je još nešto ostalo , okružuje BL sa zapada i cini pad zapadnog dijela srpske neupitnim.
Neceš nikad kuci ako ti Prijedor padne.
2014-04-11
RayMabus wrote:Borben je.Winter is coming wrote:da stvarno jesmo kako kazes zlocinci mi bi to i priznali kao i nijemci npr ali posto nismo a vi jeste onda valjda imate potrebu stalno to ponavjati kao kakvi papagaji,nismo mi nista izgubili,sljedi drugo poluvrijeme,vi ste u ovoj igri nebitni,bitni su oni koji ce vas iskoristiti kao topovsko meso,vi ste mi vise manje neki predmet zajebancije i komedija od "naroda"Regoč wrote:Suoči se s istinom: zločinci ste i agresori. Mi smo se branili, vi ste izgubili. Ponašate se kao mali nasilnik koji kad dobije po labrtama ide starijem bratu plakati da su ga tukli. Stvarno ste pičkice.Winter is coming wrote:gluposti,znate i sami da svirate kukcu
Muslmani su cinili vecinu u Prijedoru prije rata a Prijedor odsjeca Srbe u Hr di ih je još nešto ostalo , okružuje BL sa zapada i cini pad zapadnog dijela srpske neupitnim.
Ha ha ha
2014-04-11
mi izgubili kako kazes Krajinu a vi 10 000 ljudi jebiga,eto vam sad Krajina jake koristi imate od nje,veprove i lisice,da nas niste dirali mi bi sa vremenom sami otisli odatle a ovako ste se izjebali pa sad samo prdite smrdite i sve grdite hahaha,mi zivimo u americi,kanadi i australiji a vi tamo slavite vasu "pobjedu"
2014-04-14
Kad smo već kod tog "ha, ha, ha" pobjedu su odnieli hrvatski partizani, dalmatinske postrojbe.RayMabus wrote:RayMabus wrote:Borben je.Winter is coming wrote:da stvarno jesmo kako kazes zlocinci mi bi to i priznali kao i nijemci npr ali posto nismo a vi jeste onda valjda imate potrebu stalno to ponavjati kao kakvi papagaji,nismo mi nista izgubili,sljedi drugo poluvrijeme,vi ste u ovoj igri nebitni,bitni su oni koji ce vas iskoristiti kao topovsko meso,vi ste mi vise manje neki predmet zajebancije i komedija od "naroda"Regoč wrote:Suoči se s istinom: zločinci ste i agresori. Mi smo se branili, vi ste izgubili. Ponašate se kao mali nasilnik koji kad dobije po labrtama ide starijem bratu plakati da su ga tukli. Stvarno ste pičkice.Winter is coming wrote:gluposti,znate i sami da svirate kukcu
Ha ha ha
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Srbija Jordan prijateljska
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Grabar Kitarović napala Pupovca
» Srbija Jordan prijateljska
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Grabar Kitarović napala Pupovca
Page 7 of 12