Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država
Mora se tako...a onda kontra od koje oporavka vise nemajastreb wrote:Jedan od rijetkih ljudi koji priželjkuje agresiju na vlastitu državu. :S:pizzon wrote:Znam ja Vučko st[size=53]a ti maštaš[/size]
ali biće Q uac od tvog sna
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
SInoć sam nešto elaborirao na toj temi :bogomdani wrote:Gripu mozda,Gripene nikako..ebeno luksuzno..RayMabus wrote:Pa nemam ništa protiv Srba , narod ko i svaki drugi. Vidim tko im je na vlasti u državi a protiv cetnika imam.bogomdani wrote:Longi,bratimis se sa srbima??
Sad cemo nabavit Gripene pa se udružit s Mađarima i onda Beograd na aparatima.
Srbija nabavila S300
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Razumni potezi mudre vlasti.danni1 wrote:Treba ulagati u oružje i vojnu industriju. Ako to zanemarimo srbi neće i opet će ta gamad udarit naRH i oduzeti ono što smo gradili.
Srbi su neprijatelji,bili,jesu i bit će i to se ne smije smetnuti s uma ni na trenutak.
Spremni i naoružani moramo biti u svakom trenu. Neće NATO nas branit od te pošasti, to zlo mi sami moramo spriječiti da nam ne uništi dom i rod.
Sve 6,no tko ce sa svim tim silnim naoruzanjem opravljati i koristiti ga za obranu..eto,vidimo na forumu,ti vasi Mladci,nes previse pisfull i metroseksualno orjentirani...nema od toga materijala..Regoč wrote:Razumni potezi mudre vlasti.danni1 wrote:Treba ulagati u oružje i vojnu industriju. Ako to zanemarimo srbi neće i opet će ta gamad udarit naRH i oduzeti ono što smo gradili.
Srbi su neprijatelji,bili,jesu i bit će i to se ne smije smetnuti s uma ni na trenutak.
Spremni i naoružani moramo biti u svakom trenu. Neće NATO nas branit od te pošasti, to zlo mi sami moramo spriječiti da nam ne uništi dom i rod.
Guest- Guest
Kolindine rieči treba shvatiti protokolarno jer ako to ozbiljno misli nema pameti.
Pa naravno ...nije rekla da će se Hrvatska razoružat.Regoč wrote:Kolindine rieči treba shvatiti protokolarno jer ako to ozbiljno misli nema pameti.
2014-04-11
Uviek imaš dovoljno ljudi za dragovoljnu službu. No, vojni rok treba učiniti obveznim, a vojni modul integrirati u čitav odgojnoobrazovni sustav, "od jaslica do doktorata". Jasno, i muškarci, i žene su obveznici. Pojačani izraelski sustav.bogomdani wrote:Sve 6,no tko ce sa svim tim silnim naoruzanjem opravljati i koristiti ga za obranu..eto,vidimo na forumu,ti vasi Mladci,nes previse pisfull i metroseksualno orjentirani...nema od toga materijala..Regoč wrote:Razumni potezi mudre vlasti.danni1 wrote:Treba ulagati u oružje i vojnu industriju. Ako to zanemarimo srbi neće i opet će ta gamad udarit naRH i oduzeti ono što smo gradili.
To je naša tragedija. Za to smo sami krivi jer djecu ne učimo istini nego nekakvoj političkoj korektnosti,multi kulti pizdarijama i sl. ne usađujemo im vrijednosti koje će štititi njihovu slobodu i integritetnego im usađujemo gluposti koje od njih rade robove tko zna kojih i čijih političkih elita. Odgajamo idiote ispranog mozga koji funkcioniraju po naputku medija.bogomdani wrote:Sve 6,no tko ce sa svim tim silnim naoruzanjem opravljati i koristiti ga za obranu..eto,vidimo na forumu,ti vasi Mladci,nes previse pisfull i metroseksualno orjentirani...nema od toga materijala..Regoč wrote:Razumni potezi mudre vlasti.danni1 wrote:Treba ulagati u oružje i vojnu industriju. Ako to zanemarimo srbi neće i opet će ta gamad udarit naRH i oduzeti ono što smo gradili.
danni1-
2014-04-16
E to podrzavam,uza svo znanje i ojacvavanje karaktera,profilirale bi se i kvalitetne osobe okrenute cijenjenju obitelji tradicionalnih vrijednosti..Regoč wrote:Uviek imaš dovoljno ljudi za dragovoljnu službu. No, vojni rok treba učiniti obveznim, a vojni modul integrirati u čitav odgojnoobrazovni sustav, "od jaslica do doktorata". Jasno, i muškarci, i žene su obveznici. Pojačani izraelski sustav.bogomdani wrote:Sve 6,no tko ce sa svim tim silnim naoruzanjem opravljati i koristiti ga za obranu..eto,vidimo na forumu,ti vasi Mladci,nes previse pisfull i metroseksualno orjentirani...nema od toga materijala..Regoč wrote:Razumni potezi mudre vlasti.danni1 wrote:Treba ulagati u oružje i vojnu industriju. Ako to zanemarimo srbi neće i opet će ta gamad udarit naRH i oduzeti ono što smo gradili.
Idemo uloviti Yodu,Longija,i jos ponekog Mladca i oni vam budu kao ogledni primjerci za pilot-seriju borbene jedinice..
Guest- Guest
Naravno da se nikako ne slažem s njenim mišljenjem - u ČIJE ime ona iznosi ovakvu GLUPOST ??
Meni je jasno da političari moraju pričati laži i gluposti - no neka granica ipak treba postojati - izgleda da se preko njene LJESTVICE četnici olako prebacuju !
Ovo mi je na tragu izjave " DOŽIVOTNOG " kako Hrvatska nikada nije ratovala s Crnom Gorom !
Draga predsjednice ovo je od vas potpuno jadno, nepotrebno uvlačenje netkome koji to ne zaslužuje na nikoji način i prestanite se svima smiješiti i pričati idiotarije - to su dovoljno radili Smešić i YUSrpović !
Predlažem joj da od " PRIJATELJSKE SRBIJE " zatraži prijeteljski poklon u vidu MEMORANDUMA II - gdje će iz prve ruke vidjeti potpuno prijateljske namjere te divne države i njenih stanovnika !
Pljuc !!
Meni je jasno da političari moraju pričati laži i gluposti - no neka granica ipak treba postojati - izgleda da se preko njene LJESTVICE četnici olako prebacuju !
Ovo mi je na tragu izjave " DOŽIVOTNOG " kako Hrvatska nikada nije ratovala s Crnom Gorom !
Draga predsjednice ovo je od vas potpuno jadno, nepotrebno uvlačenje netkome koji to ne zaslužuje na nikoji način i prestanite se svima smiješiti i pričati idiotarije - to su dovoljno radili Smešić i YUSrpović !
Predlažem joj da od " PRIJATELJSKE SRBIJE " zatraži prijeteljski poklon u vidu MEMORANDUMA II - gdje će iz prve ruke vidjeti potpuno prijateljske namjere te divne države i njenih stanovnika !
Pljuc !!
Last edited by redder4 on 16/1/2016, 11:38; edited 2 times in total
Guest- Guest
Inaće mi sa pzo sistemima norveške proizvodnje držimo cijelu Vojvodinu , BG i gornji dio Srbije na aparatima jer su nam u dometu. JUcer sam to pisao na ovoj temi :
Srbija nabavila S300
Sad para nemamo za cijelu eksladrilu al imamo za pola a to nam i treba tj air policing al uduržit ćemo se sa Mađarima i onda unutar NATOa savez dodatni i kad njih netko napadne mi uskaćemo sa svojim avionima a kad nas onda oni.
Mađarima ovo dobro dođe jer smo im saveznici na jugu i prema Srbiji a oni pušu na RUmunjsku a Srbija bi stala uz RUmunjsku i ovako dobivaju bonus dole tj to su riješili.
Srbija nabavila S300
Sad para nemamo za cijelu eksladrilu al imamo za pola a to nam i treba tj air policing al uduržit ćemo se sa Mađarima i onda unutar NATOa savez dodatni i kad njih netko napadne mi uskaćemo sa svojim avionima a kad nas onda oni.
Mađarima ovo dobro dođe jer smo im saveznici na jugu i prema Srbiji a oni pušu na RUmunjsku a Srbija bi stala uz RUmunjsku i ovako dobivaju bonus dole tj to su riješili.
2014-04-11
Mladog Moškiju ne treba posebno nes uciti necemu,samo mu poticati ono sto je vec u njega genetski ugradjeno..Moje prve tri igracke..Monopoly,Pištolj kakav je imao Zagor,i M-16... sve nadalje samo od sebe ide,i ne previse klinca tjerati u ogranicenja..nek se Malac izgradjuje prirodno..druzati u razvoju podalje zenskog uticaja..danni1 wrote:To je naša tragedija. Za to smo sami krivi jer djecu ne učimo istini nego nekakvoj političkoj korektnosti,multi kulti pizdarijama i sl. ne usađujemo im vrijednosti koje će štititi njihovu slobodu i integritetnego im usađujemo gluposti koje od njih rade robove tko zna kojih i čijih političkih elita. Odgajamo idiote ispranog mozga koji funkcioniraju po naputku medija.bogomdani wrote:Sve 6,no tko ce sa svim tim silnim naoruzanjem opravljati i koristiti ga za obranu..eto,vidimo na forumu,ti vasi Mladci,nes previse pisfull i metroseksualno orjentirani...nema od toga materijala..Regoč wrote:Razumni potezi mudre vlasti.danni1 wrote:Treba ulagati u oružje i vojnu industriju. Ako to zanemarimo srbi neće i opet će ta gamad udarit naRH i oduzeti ono što smo gradili.
Guest- Guest
Đikani na aparatima jer bez obzira na NATO bilo kakvi napad na Hr ....avijacija je uduržena tj dodaju se Mađarski Gripeni na naše.
KOKICE.
KOKICE.
2014-04-11
Ova počela kao Josipović. Još samo da se grli i tri puta ljubi sa Tomom. Ups.
U biblioteku?Ero wrote:KGK, kao NATO igrač, može pomoći Srbiji da se u najkraćem roku učlani.
A zašto ne dva šatora? Bar radi komocije.vuksadinare wrote:Si ponorela kolinda i to u vukovaru rec...sve mi se cini da ce sator iz savske jos dugo ostati a mozda preseli pred banske dvore..
Srbija fala k nece u NATO. Prevelik je otpor javnosti.
2014-04-11
I kadi je va članku citat KGK kakov su va naslov članka metnuli? Zopet hrvaćanski livičari va spregi sa srbijanskimi četniki??Ero wrote:Grabar Kitarović: Srbija je prijateljska država
Izvor: Reuters
Autor teksta:Beta
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović rekla je u Vukovaru da je mirnom reintegracijom Podunavlja pre 18 godina počela nova faza u odnosima sa Srbijom koja je, kako je rekla, danas prijateljska država.
"Nastavićemo da pomažemo Srbiji i kao i ostalim državama s jugoistoka Evrope, da uđe u članstvo EU", rekla je Grabar Kitarović na prijemu povodom mirne reintegracije i Dana međunarodnog priznanja Hrvatske u vukovarskom dvorcu Eltz.
Hrvatska predsednica je rekla da je neophodno da se konačno stabilizuje ovaj deo Evrope i da se govori o miru, stabilnosti i prosperitetu, a ne o "otvorenim pitanjima koja nas dele i koja moramo da rešimo".
Kako je istakla, mirna reintegracija je rezultat političkog dogovora i lične hrabrosti ljudi koji su učestvovali u tom procesu, kao i "političke mudrosti prvog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, tadašnje vlade i hrvatskog vođstva, ali i vođstva Srba na tom području".
Stribor-
2015-09-22
Ne znam ... trsim se tu njezinu navodnu izjavu najti va izvoru, ali nikakor najti. Imaš poveznicu?vuksadinare wrote:Si ponorela kolinda i to u vukovaru rec...sve mi se cini da ce sator iz savske jos dugo ostati a mozda preseli pred banske dvore..plus nekidan karamarkova izjava da ne treba oruzje kupovati nego gospodarski suradjivati...jos ce stozer za obranu hrvatskog vukovara i eticki nacionalni sud na celu s tomcem i separovicem imati pune ruke posla
Stribor-
2015-09-22
Josipović gad,nije bio hrvat,kraljica će sad lupit žikino kolo....Ero wrote:KGK, kao NATO igrač, može pomoći Srbiji da se u najkraćem roku učlani.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Srbija Jordan prijateljska
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Grabar Kitarović napala Pupovca
» Srbija Jordan prijateljska
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» GRABAR-KITAROVIĆ S GLAVNIM TAJNIKOM UN-a
» Grabar Kitarović napala Pupovca
Page 3 of 12